Poštedi bar mene trollovanja.Virtu4l je napisao/la:Oslabio si mi nešto. Možda kiksamo večeras, ne gubi nadu.voltron30 je napisao/la:

Poštedi bar mene trollovanja.Virtu4l je napisao/la:Oslabio si mi nešto. Možda kiksamo večeras, ne gubi nadu.voltron30 je napisao/la:
Ma samo kažem da te nešto nema ovih dana, slabo vrijeđaš selektora pa mi neobično.voltron30 je napisao/la:Poštedi bar mene trollovanja.
Tako je, odmah mu poniti ugovor za još jedan ciklus, a ukoliko prođemo u 1/4 finala neka sam sebi sastavi ugovor.Virtu4l je napisao/la:Pape večeras igra utakmicu za besmrtnost. Bitna je i naredna, ali ova večeras je ključna. Pobjeda i plasman u narednu rundu će ga definitivno staviti na vrh i teško da će ga neko u budućnosti skinuti sa njega.
Debitanti, a druga najmlađa ekipa na prvenstvu, evo i Arslanagić je izgleda završen, strašno. Sve sam Safete!
Ceka Poltro svoj trenutk,inaceVirtu4l je napisao/la:Ma samo kažem da te nešto nema ovih dana, slabo vrijeđaš selektora pa mi neobično.voltron30 je napisao/la:Poštedi bar mene trollovanja.
Samo se tako može vratiti među zmajeve.Sheyi je napisao/la:Očekujem da do jesen Prcić klekne pred Safetai izvine se.
velez_mostar je napisao/la:Formacija mora biti 4-5-1, inace cemo imati velikih problema..i ne mogu da vjerujem da Ubleha razmislja o dva napadaca.
Nigeriji je potrebnija pobjeda, odigrali su nerijeseno sa najslabijom ekipom u grupi, i oni se moraju otvoriti dok cemo mi moci igrati svoju igru preko brzih krila.
Ako postavi 4-4-2, to znaci da imas 3 igraca (Miske, Vedo i Dzeko) koji se ne vracaju, Pjanica guras desno do linije za sto nema brzinu, i totalno koncept sjebes
4-5-1 jedino, i to nam najbolje odgovara..ako vec ubacujes 2 napadaca, onda Vedu umjesto Misketa, sa dva brza krila, i dvojicom ispred zadnje linije kao i dosad (Pjana i Besic).
Bojim se da selektor ne usere!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jarane jesil ti svjestan toga da ti je svaki post "gravče"harishp je napisao/la:Gravce k'o da su ga sad donijeli ''iz sobata na qurceva rabota''sto bi njegovi Makdonci rekli.Fakat mu takvo razmisljanje.
Kurleone je prestario,njemu je prasak dohakao.
onda moja isprika.harishp je napisao/la:Svetaga velis svaki post ,izgleda da ti nisi ocito svjestan.
Gravciranje sluzi samo Ristovske,ske,ske i Pandeve,ve,ve.
O čemu možeš pisati drugo nego o grahu i paprikama,čovjek kojem korida i borbe bikova predstavljaju olimpijske igre... A bacanje kamena s ramena plemniti sport...harishp je napisao/la:Svetaga velis svaki post ,izgleda da ti nisi ocito svjestan.
Gravciranje sluzi samo Ristovske,ske,ske i Pandeve,ve,ve.
Ziku face u Pujde nakon porcije uskislog gravceta.je napisao/la:
![]()
Ta prica Susica je vjerovatno prerana euforija,zgembozgembo89 je napisao/la:ko god je gledao utakmicu argentina iran shvatio je kako nas je obuzela prerano euforija..ona prica Susica da ne moramo pobijediti veceras to jest da mozemo igrati nerijeseno..Ivica OSim
AjsKjub je napisao/la:Imaju strucnjaci ipak 5 godina trenerskog iskustva na football manageru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.