21.06.2014. ARGENTINA - IRAN
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. ARGENTINA - IRAN
Pa ako mi pobjedimo Nigeriju nama bod protiv Irana dovoljan, parkirati se pred svoj gol, oni pred svoj i dobacivati loptu. 

calcio je napisao/la:Pa ako mi pobjedimo Nigeriju nama bod protiv Irana dovoljan, parkirati se pred svoj gol, oni pred svoj i dobacivati loptu.

-
- Kontakt:
Tebi je ovaj bunker bolja igra od one hrabre igre naših momaka ? Ozbiljno ?Bajric981 je napisao/la:ma mozete vi pdcjenjivat Iran..za sada igraju bolje nego BIH...lako je dizat euforiju...
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- donniedarko
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da neko moze hvaliti ovu igru. Grci su bar znali neku kontru opaliti. Ovo je ispod svakog nivoa i svako podcijenjivanje Irana je opravdano. 

calcio je napisao/la:Pa ako mi pobjedimo Nigeriju nama bod protiv Irana dovoljan, parkirati se pred svoj gol, oni pred svoj i dobacivati loptu.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadaju se da ce ovako uzeti bod argentini i onda ih pobjeda protiv nas vodi dalje.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Još ako Iran ubaci kakvu frljoku....biće ih između 5 i 7 na golu 

Apsolutno svaka ekipa je sposobna zabiti gol iz prekida. Cilj je rezultat, a Iranci sasvim svjesni da je ovo jedini način da ga ostvare. I šta saddonniedarko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko moze hvaliti ovu igru. Grci su bar znali neku kontru opaliti. Ovo je ispod svakog nivoa i svako podcijenjivanje Irana je opravdano.

Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Pustite glupu pricu, nece se ljudi naigravati s argentinom kad nemaju igrace za takvu igru i sve osim ovog je samoubistvo. Uzmu li bod bice ****.
- plavipatriota
- Kontakt:
nešto kontam, nekim božijim čudom da iran uzme ovo, mi večeras dobijemo, i onda na kraju nakantamo irana za prvo mjesto na tabeli

hahahahhahahahha bašcalcio je napisao/la:Pa ako mi pobjedimo Nigeriju nama bod protiv Irana dovoljan, parkirati se pred svoj gol, oni pred svoj i dobacivati loptu.
ps. ovako su i juznu koreju prosli

Zadnja izmjena: habib, dana/u 21 jun 2014, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
habib
Joj 8 igraca u svom sesnaestercu,a da nije korner,ni Mourinho nikad nije stavljao... 
Sent from my LG-D605 using Tapatalk

Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa nek Argentina odigra sad nerijeseno i sljedecu nerijeseno ili izgubi, mi smo sa dvije pobjede prvi na tabeli, zato ja navijam ovdje za remi.plavipatriota je napisao/la:nešto kontam, nekim božijim čudom da iran uzme ovo, mi večeras dobijemo, i onda na kraju nakantamo irana za prvo mjesto na tabeli![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
perverzija od ideje xdcalcio je napisao/la:Pa ako mi pobjedimo Nigeriju nama bod protiv Irana dovoljan, parkirati se pred svoj gol, oni pred svoj i dobacivati loptu.
A.F.C. Bournemouth!
Vec 3 kornera i 3 puta argentinci skacu glavom al su neprecizni. Mislim da ce to nama biti najvece sansa da preko dzeke,ibisevica ili nekog u odbrani damo gol.
Queiroz ih je uigrao samo tako. Ferguson i Gary Neville su strasno hvalili tog covjeka u svojim knjigama, Fergie kaze najbolji asistent kojeg je imao. Moramo se mi dobro pazit protiv njih, a pitanje je hoce li i Argentina ovdje pobjedit. Valjda ih Messi probije.
Kad bi obe tekme u ovom kolu zavrsile nerijeseno, nama bi trebala pobjeda protiv Irana, a njima dosta bod. To bi bilo vrlo zajebano.
Kad bi obe tekme u ovom kolu zavrsile nerijeseno, nama bi trebala pobjeda protiv Irana, a njima dosta bod. To bi bilo vrlo zajebano.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Nerminovic
- Kontakt:
- donniedarko
- Kontakt:
Ovako oni igraju svaku tekmu. Njihov cilj u napadu je da dobiju 2-3 sanse iz prekida ili eventualno da zabiju iz neke kontre mada i za to nemaju dovoljno kvaliteta protiv prosjecnih ekipa. U sustini njihov se rezultat i cilj zasnivaju na sreci.stolica je napisao/la:Apsolutno svaka ekipa je sposobna zabiti gol iz prekida. Cilj je rezultat, a Iranci sasvim svjesni da je ovo jedini način da ga ostvare. I šta saddonniedarko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko moze hvaliti ovu igru. Grci su bar znali neku kontru opaliti. Ovo je ispod svakog nivoa i svako podcijenjivanje Irana je opravdano.
Da smo mi ovdje sad umjesto irana neki bi vec svrsavali i bilo bi besic strpo messija u dzep, spaha beton itd itd. Gledajte realno ljudi igraju pop planu i bolje im ide nego nama koji smo se bili usrali argentine..izjave da se sto manje izgubi...lol ovako se bori svaka cast iranu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kakvo s*anje od utakmice. Iranci ne mogu tri pasa sastavit. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.