On vec nakon 10 minuta setkara.....al steta samo sto nam je on najbolji igrac, jbg.....Bajric981 je napisao/la:kad se nas Dzeko krene setkat...kako ljudi trce, igraju srcem...svaka cast
21.06.2014. ARGENTINA - IRAN
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
-
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. ARGENTINA - IRAN
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma bas to druze. Cita covjek i ne moze da vjeruje. Najpoganiji narod na svijetu, ali ti se kunem sto posto da jesmo. Samo mi zao sto ne pisu ovdje imena i prezimena i godine pa da vidimo kakvi ovo mozgovi pisu razna sr.anja.dr.van nostrand je napisao/la:Koji generali nicu odjedanput
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
zar je sramota reći da smo ovakvu Argentinu trebali dobit ili izvuć bod?? pobijedili smo sami sebe i to je činjenicadr.van nostrand je napisao/la:Koji generali nicu odjedanput
A.F.C. Bournemouth!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo su oni sto izadju iz rupa kada treba nekog popljuvati. Tihi pacenici.dr.van nostrand je napisao/la:Koji generali nicu odjedanput
Zabice ga Arg do kraja
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nama ako protivnik nemoze dat gol mi onda sami sebi
.Nemoze nasa tekma biti bez golova 

Treba uvest pravilo da ne mozes proci ako ne das barem jedan gol..mamu li im bunkerasku 

mirzatele je napisao/la:Treba uvest pravilo da ne mozes proci ako ne das barem jedan gol..mamu li im bunkerasku
Pa ljudi su imali bolje prilike

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ovi Iranci poslusali Vlaovica i neutralizirali Midzeta tako sto su zatvorili prostor 

Marksizam u skole!
I cist penalsuhi je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Treba uvest pravilo da ne mozes proci ako ne das barem jedan gol..mamu li im bunkerasku
Pa ljudi su imali bolje prilike
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nama najvise odgovara da ovdje neko dobije (Iran), onda bi mogli ici na 1. poziciju, sa X ovdje smo onda 99,99% na 2. poziciji
Jel tako, mrsko mi sad racunat kuknjava

Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 21 jun 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- donniedarko
- Kontakt:
Evo gola 

Ljudi nisu trenirali za svjetsko nego samo gledati utakmnice Grcke 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije nama najvise odgovora ovde remi ako zelimo na prvu poziciju.dr.van nostrand je napisao/la:Nama najvise odgovara da ovdje neko dobije, onda bi mogli ici na 1. poziciju, sa X ovdje smo onda 99,99% na 2. poziciji![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ako i dobiju onda sigurno gube od Nigerije eventualno nerjeseno...nazalost mi smo se preracunali..kakva ArgentinaKaunas je napisao/la:Zabice ga Arg do kraja

Mozda je dobro za nas ako ostane nula nula a mi pobjedimo Nigeriju
Ne mastajte, nego molite boga da ovdje argentina dobije. Kakva prva mjesta crna, jel vi ne vidite kako se ljudi brane i ako im protiv nas bude dosta bod, bice haos tesko.
I onda mene popljuju kad kazem da Argentina nije medju pet najacih na svijetu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.