Noćna mora, ali na javi.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Je li ovo san????
21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
ovo je amaterizam teški, od taktike, preko igre, fizičke pripremljenosti do rodbinskih veza
brukamo se
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa što pljujete po Papetu, pa on nas odveo na SP?
Hahahahahahahah! Pape odlazi! Ovo govorim vec godinama!
Hahahahahahahah! Pape odlazi! Ovo govorim vec godinama!
TAKO JE BEGOVIĆU IZNESI GA NAPOLJE

potrosis godisnju platu da odes u brazil i onda ti prirede nesto ovakokarajlo je napisao/la:zamisli jos one levate sto su otisli u brazil...pogotoov ove nase iz bosneBajric981 je napisao/la:zao mi naseg jadnog naroda...toliko smo se nadali...sto bi...Susicu objasni nam kuknjava
Nista nismo napravili u drugom poluvremenu ama bas nista .Jel Susic zna da Mismovic nemoze da igra 90 minuta?
-
Nerminovic
- Kontakt:
PA LJUDI IMA LI REAKCIJE ???????????
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovo je **** tužno. 
Kako su umrli u 60. minuti već. Gotovo je ovo nažalost. Šteta zbog sramne utakmice nekih.
Kako su umrli u 60. minuti već. Gotovo je ovo nažalost. Šteta zbog sramne utakmice nekih.
- mordfustang
- Kontakt:
**** te on u supak
Ja i ti sa ovakvom ekipom bi nas odveli na sp
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Ja i ti sa ovakvom ekipom bi nas odveli na sp
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Džeko i Spaha 
teski amateri...vrucina ili stali je vec...
Kako nakon ovog nastaviti gledati fudbal, edina u cityju, bilo koju utakmicu? Kako? Znam da smo bolji i da zbog jednog nesposobnog trenera izgubimo...
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Potucite se. **** ima majku samo se izlezavaju. Zaradite crveni **** karton samo pokazite **** muda. Susicu motivisi ih sa klupe. Reci im nesto, da cemo im **** mater. Radi nesto. Makar pravi pritisak na sudije.
bog i fudbal
Ova igra je direktna posljedica losih priprema, fizicki su inferiorni i najslabija ekipa na turniru u tom segmentu.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ljudi uzimaju kredite. Bacaju se u dužničko ropstvo na desetak godina. Sve da gledaju Team Sušić kako gazi po našim snovima.BigDaddy je napisao/la:potrosis godisnju platu da odes u brazil i onda ti prirede nesto ovakokarajlo je napisao/la:zamisli jos one levate sto su otisli u brazil...pogotoov ove nase iz bosneBajric981 je napisao/la:zao mi naseg jadnog naroda...toliko smo se nadali...sto bi...Susicu objasni nam kuknjava
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Može li meni samo neko reći nešto?
Koji su ku.rac oni priželjkivali Brazil, pizdili poslije tekme u Litvaniji, srali nam, pričali ublehe, a sad ovako kriminalno "igraju". Kako ih nije stid nacije?!
**** majku, mene stid u ime Begovića, Hajrovića i Bešića, s kakvim oni moronima moraju igrat'
Poslije prvenstva, u reprezentaciju nepozivati Misketa, Salihovića, Sušića/Hadžića šutnuti, Edinu dat ultimatum..ili hoces ili zdravo. Spahi uručiti pozdrav i gurati bar ove momke koji imaju želje da nešto naprave.
Koji su ku.rac oni priželjkivali Brazil, pizdili poslije tekme u Litvaniji, srali nam, pričali ublehe, a sad ovako kriminalno "igraju". Kako ih nije stid nacije?!
**** majku, mene stid u ime Begovića, Hajrovića i Bešića, s kakvim oni moronima moraju igrat'
Poslije prvenstva, u reprezentaciju nepozivati Misketa, Salihovića, Sušića/Hadžića šutnuti, Edinu dat ultimatum..ili hoces ili zdravo. Spahi uručiti pozdrav i gurati bar ove momke koji imaju želje da nešto naprave.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Ponos Torina
- Kontakt:
Niko da spomene velemajstora Misimovica
kakav je to otpad od igraca,on samo kod nas moze igrati i nigdje drugo....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Besic jedina svjetla tacka repke
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.