21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Nama treba strucnjak na klupi ljudi za nesto vise 
-
Nerminovic
- Kontakt:
JEDINI STO OSTAVI SRCE NA TEREN I MUDA JE BESIC
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
jos izvadit HajrovicaZahaKING je napisao/la:Može li meni samo neko reći nešto?
Koji su ku.rac oni priželjkivali Brazil, pizdili poslije tekme u Litvaniji, srali nam, pričali ublehe, a sad ovako kriminalno "igraju". Kako ih nije stid nacije?!
**** majku, mene stid u ime Begovića, Hajrovića i Bešića, s kakvim oni moronima moraju igrat'![]()
Poslije prvenstva, u reprezentaciju nepozivati Misketa, Salihovića, Sušića/Hadžića šutnuti, Edinu dat ultimatum..ili hoces ili zdravo. Spahi uručiti pozdrav i gurati bar ove momke koji imaju želje da nešto naprave.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ne mogu oni potrčat. Tužno je ovo gledati.
SOK...sramota...oni ce ovo oni ce ono 
- fanatic1991
- Kontakt:
Sunjic me pozitivno iznenadio 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Bravo Sunjicu skrsi ga. **** on majku svoju.
Nikad nisam ni mislio da je neki trener, ali ovo sto je veceras uradio je sramota nevidjenih razmjera. Unistio je savrsenu ekipu, i poslao na teren jednu drugu, sa milion rupa. SRAMOTA. TSS nije vrijedan komentarisanja.
Safet pokazao svu genijalnost protiv Nigerije. Apsolutno nadigran, makar cu protiv Irana gledati lagano i da se sjecam kako smo sa 0 bodova zavrsili prvo ucesce na SP i tu cemo biti sa velesilama Kamerunom i Australijom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
+1Chapman je napisao/la:Ne mogu oni potrčat. Tužno je ovo gledati.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Susic nocas ebo jeza! Poslje ove predstave mora da ide, izgubijo je sve! Branio sam ga ali nocas je i zadnji respekt izgubio.
Jesmo pokradeni ali ova igra je ko ****. Bez krila, bez presinga, bez trke, bez taktike itd itd
Jesmo pokradeni ali ova igra je ko ****. Bez krila, bez presinga, bez trke, bez taktike itd itd
+1000Kuko je napisao/la:Nikad nisam ni mislio da je neki trener, ali ovo sto je veceras uradio je sramota nevidjenih razmjera. Unistio je savrsenu ekipu, i poslao na teren jednu drugu, sa milion rupa. SRAMOTA. TSS nije vrijedan komentarisanja.
-
Nerminovic
- Kontakt:
PA YEBO VAS SUSIC KAD LJUDI NA TERENU NEMA MUDA I SRCA YEBO VAS SUSIC NIJE ON KRIV PA DZEKO STA ON HOCE STA ON RADI HAJ MI RECI OSTAVI SRCE NA TEREN BOLI MED QRAC ZA REZULTAT
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Tino sta uradi od akcije ...........
Sto Susicu nisi ubacio VISCU , ZASTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ????????
Sto Susicu nisi ubacio VISCU , ZASTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ????????
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
igra li Dzeko yebem li mu staru
Besic:"**** ti familiju"
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Begiću otkaz odmah poslije meča uruči Sušiću bez Izvršnog odbora, čudesa. Zvati Ivicu Osima da postavi taktiku i ekipu protiv Irana i da ekipu vodi Sredojević!!!
Nerminovic je napisao/la:PA YEBO VAS SUSIC KAD LJUDI NA TERENU NEMA MUDA I SRCA YEBO VAS SUSIC NIJE ON KRIV PA DZEKO STA ON HOCE STA ON RADI HAJ MI RECI OSTAVI SRCE NA TEREN BOLI MED QRAC ZA REZULTAT
SUSIC NIJE KRIV STO JE IZVEO **** OD EKIPE ? **** TE ON U SUPAK DA TE ****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.