Poklopi se i idi klanjaj se svom idolu Susicu neznalico.MaksuzBaksuz je napisao/la:Susic nocas ebo jeza! Poslje ove predstave mora da ide, izgubijo je sve! Branio sam ga ali nocas je i zadnji respekt izgubio.
Jesmo pokradeni ali ova igra je ko ****. Bez krila, bez presinga, bez trke, bez taktike itd itd
21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Principatus
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- mordfustang
- Kontakt:
Nikad nisam branio ovog majmuna ugojenog nesposobnog
I ko god ga bude branio poslije ovog treba mu zube spucat u zeludac
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
I ko god ga bude branio poslije ovog treba mu zube spucat u zeludac
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: mordfustang, dana/u 22 jun 2014, 01:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Zasto se visca umjesto harisa nije uveo a ne susic?
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
-
lappy_palanka
- Kontakt:
trening,ma ne idemo gledat hrvate na tv **** trening
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Na kojim drogama je Spaha ?
Seta. Treba taslaciti Amru nocas i treba mu snage.Larive je napisao/la:igra li Dzeko yebem li mu staru
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakav king svega mi na svijetuvrebac86 je napisao/la: jos izvadit Hajrovica![]()
Radnik iz Hadžića igra s više želje neke utakmice
Sad ove kvalifikacije, znači automatski im treba zabraniti da seru kako žele na Evropsko prvenstvo.
Treba njih bojkotovat. Kad je ona generacija znala bojkotovat nas i savez i razjebali se, sad mogu i navijači.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Iskreno, neću ni gledati. Skrši godišnji da gledam ovo, a mogao sam negdje na more otići, da se opustim petnaestak dana. Mislim da ću se sutra spakovati i otići, isključiti SP. Isključiti sve. Kad dobijemo pravog selektora, možemo pričati. Nisam kritizirao nikad. Nisam pljuvao, ali ovo večeras je...nemam riječi.Otelo je napisao/la:Safet pokazao svu genijalnost protiv Nigerije. Apsolutno nadigran, makar cu protiv Irana gledati lagano i da se sjecam kako smo sa 0 bodova zavrsili prvo ucesce na SP i tu cemo biti sa velesilama Kamerunom i Australijom.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- DonCorleone
- Kontakt:
Idi baksuze i nosi calcia i virtuala sa sobom sto dalje od Bosne.Principatus je napisao/la:Poklopi se i idi klanjaj se svom idolu Susicu neznalico.MaksuzBaksuz je napisao/la:Susic nocas ebo jeza! Poslje ove predstave mora da ide, izgubijo je sve! Branio sam ga ali nocas je i zadnji respekt izgubio.
Jesmo pokradeni ali ova igra je ko ****. Bez krila, bez presinga, bez trke, bez taktike itd itd
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Nerminovic
- Kontakt:
BRAVO BESIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
UBI MAMU MU YEBEM
UBI MAMU MU YEBEM
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne znam je li ga opet boli dusa ili samo qracqqlele je napisao/la:Na kojim drogama je Spaha ?
100% sportski i krajnje opušten potpis
PA **** GA DAAAAAAN SKOCI
Bjeežiiii Džekooooooooooooooooo bježiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bombaaa nije lopteeeeeee 
- Marsal
- Kontakt:
Joj yebote i Bog i Allah i Buda i Krišna i sve ako včeras prosječni forumaš ne bi bolje postavio taktiku i ekipu ili bolje izmjene obavio, ovo je žalosno, dno dna....idi Pape u pm, ne vraćaj se u Bosnu, ne idi nam na oči.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
pa pridji Spahicu ovom sudiji **** ti on mater kapiten si debilu **** mu mater,pokazi mu na sat sta radis kojeg kurrca otac te j3bo seljoberski.
**** vas hljeb sve kako sam popizdio
**** vas hljeb sve kako sam popizdio
TINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
Nerminovic
- Kontakt:
BRAVO BESICU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
UBI MATER IM ****
UBI MATER IM ****
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ipak ubila nas euforija..... 
Besic
Sunjic
hajrovic
ostalo 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.