21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Kako los sut Dzeke slabo u golmana je pucao a odlicna poicija metra od gola da se ovaj nije napamet bacio lako bi pokupio loptu
Besic, Sunjic, Pjanic, Begovic (Y) ostali..
kad budu dolazili kuci, otic na aerodrom i jbt im sve po redu, pogotovo spahi , džeki
Šunjić, Begović, Bešić i Kolašinac !!!!!!!!!! Ostali, jedna velika KITA !!!
Begovic, Besic i Pjanic svaka cast ostali ****
audere est facere!
Joe!
Joe!
**** li vas Safet, jest pogriješio s taktikom, ali igrači, ono je sramotna igra, zalaganje, nista
blago srbima...**** zivciranje zbog 11 dobro placenih mazgi
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Evo ina ARDu Elber vice kako to ne smije da se desi da skoro cijela ekipa nema kondicije.....susicu sta si radio mjesec dana je*em ti sve
po ko zna koji put Sušić je pokazao da nije slučajno vodio uglavnom prosjećne i ispodprosjećne klubove.
najgore je to, da nije poništen Džeki gol, vjerovatno bi ostvarili pozitivan rezultat, pa bi opet sve bilo zamaskirano.
najgore je to, da nije poništen Džeki gol, vjerovatno bi ostvarili pozitivan rezultat, pa bi opet sve bilo zamaskirano.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
+1MaksuzBaksuz je napisao/la:Susic nocas ebo jeza! Poslje ove predstave mora da ide, izgubijo je sve! Branio sam ga ali nocas je i zadnji respekt izgubio.
Jesmo pokradeni ali ova igra je ko ****. Bez krila, bez presinga, bez trke, bez taktike itd itd
Miske 90 minuta
TSS prije VIsce
Da je bar nesto od ove dvije stvari promjenio izvukli bi nerjeseno i prosli vjerovatno grupu. Uz sve ostale greske koje su bile u osnovnoj fromaciji. DA JE BAR ZAMJENE POGODIO
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Napusio mi se k.urca svako ko brani Susica.Vodite ga kuci!
Najnespremnija ekipa na SP.Igraci nam od 60min nisu mogli hodati!!!! Jos jedno,Papetoljupci,nabijem vas na neku stvar p.... vam ma....!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 22 jun 2014, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
Od dolazka Hajrovica i njegovog gola protiv Slovacke u nasoj repki SMRDI!!!!!!! pojedini tjeraju svoj Ego i na kraju narod ispasta ,,, sramota, sramota i onda se cudimo sto se neki Igraci odluce za druge repke ili Bojkotuju

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Džeko out, Miske out, Salihović out, Lulić out, Spahić out, Sušić&Hadžić out.Dzoni je napisao/la: Ma druze nek im pukne mami oko piččke.
Nek se vise rjesavaju tih govana il selektora il ovih hrdzavih kurraca kojima dlake smetaju.
A ovom sudiji majkine majke majku j3bem
J3bite me svi onako odreda ako večeras Vranješ ne bi bio borbeniji od Spahića. J3bite me svi ako Višća ne bi više radio problema po krilu od Misketa&lulića zajedno. J3bite me svi ako se ne bi Zukanović više trudio. J3bite me svi ako se ne bi Muslimović više tuk'o po šesnaestercu.
FUJ GAMAD. A čekam samo novinare šta će reći. Njima je glavni problem što emir ne daje izjave, jbo ih emir sve.
PALJBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
šta sad po Džeki seremo
ne branim ga, boli me q, ali jedini on je nešto šutirao i pokušavao....cak je i zabio regularan gol
kojeg kreteni novozelandski poništiše.
i što samo Džeko pominjemo
gdje su kritike na Misketa šetaca, na Spahića krivca za gol, na nevidljivog Lulića itd 
ne branim ga, boli me q, ali jedini on je nešto šutirao i pokušavao....cak je i zabio regularan gol
i što samo Džeko pominjemo
E moj Safete Noske Susicu.....
Neko ce okrivit sudiju i istina je da je isti imao udjela u ovom porazu,ali brate nevjerovatno je kako smo mi odigrali drugo poluvrijeme.Znaci nisam mogao da povjerujem kakvo sranje ja to gledam.Pa niko da uhvati spacan sprint.Jedino Besicu,Begovicu i Sunjicu skidam kapu,oni su nas drzali u defanzivi i dali nam kakvu takvu sansu da na kraju izvucemo povoljan rezultat.Ovo naprijed izuzezv nekih 10 min u prvom poluvremenu nista.Sta i ocekivat kad Susic izvadi i ono malo igraca koji mogu uraditi nesto po boku.I onda raja prica pred utakmicu kako Susic zna znanje.Iskreno nadam se zbog njega da je Kolasinac imao neku povredu.Ako nije,covjek ce postat glavna sprdnja u drzavi.
Jbg trebalo se pripremati u Hrasnici, da dečki mogu u provod. Hrvati, glupi, išli u Austriju, u izolaciju, trenirali. Naši su imali photoshoot svaki dan. Navečer trebice po noćnim klubovima. Sjela na televizijama...blazer13 je napisao/la:najlosije fizicki pripremljena ekipa na mundijalu
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Marsal
- Kontakt:
Pa je li zaista misliš da bi recimo kod jednog Vahida Halilhodžića ili Dušana Bajevića igrači mogli ovako da se ne zalagaju, pa našutao bi ih i jedan i drugi...Sheyi je napisao/la:**** li vas Safet, jest pogriješio s taktikom, ali igrači, ono je sramotna igra, zalaganje, nista
Kad igraš dobro ni sudija ti nište ne može i to je činjenica, mi u 55 min večeras ne možemo trčat.
Emire Hadžimajmunehafizbegoviću napuši se qurca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
izgovor sam trazio u onom ponistenom golu, mislim jes nas to poljuljalo, ali kasnije sam vidio da se ne zalazu toliko, da nemaju snnage, Nigerijci puni kondicije, popustili su nasi na zivcima, nemogu prici golu, pa i ono sto smo prisli nismo imali srece, i eto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.