21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- majestic24
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Neznam samo koliki konj moras biti da izbacis najagilnijeg igraca na utakmici (hajrovica). Pjanic i Miske guse jedan drugog,i umjesto da jednog od njih izbaci on izbaci brzonogog izeta.
U ovakcoj utakmici ubaciti svena u igru??? To moze samo retard.
Sudija nas jest ostetio zbog onog ponistenog gola,ali igrali smo ko qrac i nigerija je zasluzeno pobjedila
U ovakcoj utakmici ubaciti svena u igru??? To moze samo retard.
Sudija nas jest ostetio zbog onog ponistenog gola,ali igrali smo ko qrac i nigerija je zasluzeno pobjedila
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kod Besica svi na pripreme.Kapa dole majstore.
Dovedite VAHU !!! Gonite ove Sušiće što dalje od repke!!!
Sudija je skandalozan koji kreten je*em mu citav novi zeland jeb*m ga rumena ..... kako je frajer sudio nije humano jos na kraju produzi 3 min oj kad nisam prosao kroz TV
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bez riječi sam.
Odigrali smo zakurac, nismo zaslužili više. Skoro ništa nije funkcioniralo, izgledali smo zbrda-zdola, bez glave i bez repa, ništa. Nije bilo odlučnosti, nije bilo muda, nije bilo ni neke velike želje.
Begović je zaslužio peticu, Šunjić i Bešić vrlo dobri, ostali jednostavno ne mogu dobiti prolaznu ocjenu. Katastrofa.
U srijedu je za očekivati poraz, Iranu padamo na volej.
Odigrali smo zakurac, nismo zaslužili više. Skoro ništa nije funkcioniralo, izgledali smo zbrda-zdola, bez glave i bez repa, ništa. Nije bilo odlučnosti, nije bilo muda, nije bilo ni neke velike želje.
Begović je zaslužio peticu, Šunjić i Bešić vrlo dobri, ostali jednostavno ne mogu dobiti prolaznu ocjenu. Katastrofa.
Hayley <3
- DonCorleone
- Kontakt:
Ajax jarane, juce si sumnjao javno u mene i u vezi Misimovica podrzavao ove neznalice sa foruma, znas i sam da sam bio u pravu.Ajax je napisao/la: +1
Miske 90 minuta![]()
![]()
TSS prije VIsce![]()
![]()
![]()
Da je bar nesto od ove dvije stvari promjenio izvukli bi nerjeseno i prosli vjerovatno grupu. Uz sve ostale greske koje su bile u osnovnoj fromaciji. DA JE BAR ZAMJENE POGODIO
Jesi li shvatio danas neke stvari, bez trke, defanzive i duel igre nema uspjeha u modernom fudbalu?
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 22 jun 2014, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Tužno.. mislio sam da je Susic napokon shvatio kako postaviti formaciju ali ovi danas je bilo kriminalno. Nikako nemogu da prebolim ovaj debilizam i sporost-nezainteresovanost nekih igraca. Kriminalno i tuzno..
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Jest bogami su lose fizicki pripremljeni. Misimovic klonuo na poluvremenu, tako mi se cinilo. Jbga, izbornik pogrijesio s nekim igracima i taktikom, jos kad se na to nadoda ogromna greska suca dobijes ispadanje... 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
"Nemam šta da im zamjerim" - Safet Sušić

-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Sta su radili mjesec dana???? STA...????
badblueboylivno je napisao/la:Bez riječi sam.
Meni je samo krivo sto nitko nema MUDA da javno kaze da smo KATASTROFA (zalaganje ,kondicija i atmosfera)!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Till ti je rekao koji post iznad.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Sta su radili mjesec dana???? STA...????
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
KONJIC ZVANI ODLICNA LOPTA svaka koja ide u aut ili je prejaka je njemu odlicna
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Respect za VahuAmal1 je napisao/la:Dovedite VAHU !!! Gonite ove Sušiće što dalje od repke!!!
CItiram konjica "Ako neko to ima onda je to Edin Dzeko" i ponavlja to 10 j-ebenih puta
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 22 jun 2014, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sušić: "Nismo imali sreće"... Nisi ti imao mozga i znanja care!
Dobio si otkaz!!!

- DonCorleone
- Kontakt:
Misimovic odigrao 90 minuta, to samo moze pod Susicem. Cijela Evropa je vristala da Bosna zamjeni sredinu terena i ojaca ljevi bek da se ovo dobije, ali trener nas je ukopao.Lillard je napisao/la:Jest bogami su lose fizicki pripremljeni. Misimovic klonuo na poluvremenu, tako mi se cinilo. Jbga, izbornik pogrijesio s nekim igracima i taktikom, jos kad se na to nadoda ogromna greska suca dobijes ispadanje...
Jedan od najvecih talenata svijeta na ljevom beku je ostao na klupi a tu je bio najveci propuh. Misimovic-Medunjanin-Pjanic nisu nikada pruzili zajedno dobru partiju a igrali su najvazniju utakmicu u historiji ove drzave.
Misimovic opcenito nije igrac za ovaj nivo, barem 10 gresaka je sam imao.
Safet Susic nas je kostao prije pocetka utakmice poraza.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
+1blazer13 je napisao/la:najlosije fizicki pripremljena ekipa na mundijalu
NIKADA PRIJE U ZIVOTU NISAM PLAKAO ZBOG SPORTSKOG EVENTA, TOLIKO VOLIM OVU DRZAVU, I SADA U MOMENTIMA TUGE PISEM OVO NE BI LI ME SMIRILO, DOK ME BRAT BOSANAC I HERCEGOVAC TAPSE PO RAMENU. VOLIM OVU DRZAVU NEKONTROLISANO. VOLIM OVE MOMKE JER KOLIKO GOD ONI ODIGRALI LOSE ILI KOLIKO NAS SUDIJA POKRAO JA SAM PONOSAN NA NJIH JER SU ONI DIO ZIVOTA MOG.
PRKOSNA OD SNA! VOLIM TE BOSNO I UVIJEK CU TE VOLJETI NAJVISE DO SAMOG KRAJA I POSLIJE NJEGA!
PRKOSNA OD SNA! VOLIM TE BOSNO I UVIJEK CU TE VOLJETI NAJVISE DO SAMOG KRAJA I POSLIJE NJEGA!
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Eto bili smo na SP vidili smo kako to sve izgleda, vidio nas je svijet.
nema potrebe da više idemo
ćao

nema potrebe da više idemo
ćao
Zadnja izmjena: qqlele, dana/u 22 jun 2014, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.