Vjerujem brate. Zato sto je nase drustvo naviklo na kriminal, poluprofesionalizam i nenormalnu euforiju. Zato sto ovdje kriminal i ocigledno neznanje branilo i pravdalo euforijom. Uzmi sebi jednu minutu, priberi se i upitaj se dali je ovo sve bas toliko iznenadjujuce, pored sve nase nade. Znas da nije.DonCorleone je napisao/la:Princi, vjerujes li ti da se nama ovo desilo sto se desilo? Ja sam ponovo sokiran. Pa ovo je ludnica bila.Principatus je napisao/la:Germania Sportagentur : Iran
Kakve su kvote?
Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- frankqqqqq
- Kontakt:
A ti seronja mrš u **** materinu
Čovjek koji čitave kvalifikacije gura Vršajevića da nam ubrza igu i sad kada nam je brzina najpotrebnija ubacuje defanzivnog veznog Tinu Sušića. Moj Sušiću kako te nije sramota bolan.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja se samo nadam jaro da mene neces vise javno diskreditirati u vezi Misimovica (flopina) i da si vidio odakle vedri i da neces podrzavati ove neznalice sa foruma, a zna se ko su.Ajax je napisao/la:Corleone jaro. Nas je TAKTICKi nadigra jedna Nigerija. Nas je TAKTICKI nadmudrila jedna Africka ekipaDonCorleone je napisao/la:
Susicu nasu formaciju i taktiku iz pripremnih utakmica promijenio u historijskoj utakmici.![]()
Sta li taj Borce gledao da mi je samo znati. I koje infomracije iz prve ruke je prenio Papetu da je ovako postavio igru. Sigurno mu je kakav "savjet" podjelio. Mada nema opravdanja kako god okrenes stvari. Gledao je na TV kao mi svi ostali.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
E hebi ga ako smo po tebi dobro igrali i ako je Emir jedini krivac za poraz.Virtu4l je napisao/la:Totalno nebitno, da kikser nije uradio ono što je uradio nikad ne bi izgubili ovu utakmicu. Dobro smo igrali, poništen nam čist gol, sve je dobo izgledalo dok kabadahija nije poklonio gol Nigeriji.dubrovnik je napisao/la:Potpuno si u pravu sto se Spahe tice veceras ja sam se tresao svaki put kad je Nigerijac isao prema njemu. Da je Kolasinac igrao manje bi puhalo po toj strani. Ali zar zaista mislis da je Susic izveo najbolji sastav veceras i kako objasniti vecerasnju takticku postavku a i izmjene. Ne znam zasto ga branis i koji su ti motivi. Ja sam isto protiv vrijedjanja ali ovo veceras stvarno niko realan ne moze braniti. Pobogu bilo je smjesno.
- donniedarko
- Kontakt:
Ne odustajes ni sada ! Pa kako te nije stid jarane. Da je Safet radio svoj posao nikada Spahic ne bi bio na mjestu da pogrijesiVirtu4l je napisao/la:Totalno nebitno, da kikser nije uradio ono što je uradio nikad ne bi izgubili ovu utakmicu. Dobro smo igrali, poništen nam čist gol, sve je dobo izgledalo dok kabadahija nije poklonio gol Nigeriji.dubrovnik je napisao/la:Potpuno si u pravu sto se Spahe tice veceras ja sam se tresao svaki put kad je Nigerijac isao prema njemu. Da je Kolasinac igrao manje bi puhalo po toj strani. Ali zar zaista mislis da je Susic izveo najbolji sastav veceras i kako objasniti vecerasnju takticku postavku a i izmjene. Ne znam zasto ga branis i koji su ti motivi. Ja sam isto protiv vrijedjanja ali ovo veceras stvarno niko realan ne moze braniti. Pobogu bilo je smjesno.

-
- Kontakt:
safet k'o safet... bas kad mislis da je se uozbiljio, on odradi tekmu ala egipat....
spaha, bas kad pomislis da je stabilan, on usere sve... ono faul nije i tu sudije nisu pogrijesile.
golj ponisten ok... desava se... u ranoj fazi je bila greska i sve se moglo ispravit' i da je dzeko bio prisebniji, rezultat bi glasio barem 2:1 za nas i o golu sad niko ne bi ni pricao... s tim da se bas i ne zna kako bi nigerijci igrali da smo mi vodili, jer je i laicima jasno da se s onim igracima ne mozemo braniti, a pogotovo ne protiv brzih nigerijaca koji su nosili sve pred sobom u napadu...
safetovi kiksovi veceras su kriminalni... od startne formacije, taktike, izmjena... sve je usrao... sve sto je uradio je bilo pogresno... ali eto svako iskustvo se placa... nismo imali ni srece, ali zna se da sreca parti hrabre i vrijedne, a mi to u ovih par sedmica nismo bili.... euforijom i podcjenjivanjem protivnika smo prizivali nesrecu, strucni stab je fizicki i psihicki pripremio igrace za pola utakmice i epilog je da u objektivno najpovoljnjioj grupi pred zadnju tekmu nemamo sanse za prolazak...sad mi naumpade costa rica, pa levati pobijedise dva svjetska prvaka i boli ih kita odose dalje, a nijedan njihov igrac ne moze na nas popis od 20 najboljih.. razlika je u selektoru i pripremi, a nase pripreme su bile u hrasnici i sarajevskim kafanama... detalje mozemo ocekivati u narednih nekoliko dana u izobilju...
spaha, bas kad pomislis da je stabilan, on usere sve... ono faul nije i tu sudije nisu pogrijesile.
golj ponisten ok... desava se... u ranoj fazi je bila greska i sve se moglo ispravit' i da je dzeko bio prisebniji, rezultat bi glasio barem 2:1 za nas i o golu sad niko ne bi ni pricao... s tim da se bas i ne zna kako bi nigerijci igrali da smo mi vodili, jer je i laicima jasno da se s onim igracima ne mozemo braniti, a pogotovo ne protiv brzih nigerijaca koji su nosili sve pred sobom u napadu...
safetovi kiksovi veceras su kriminalni... od startne formacije, taktike, izmjena... sve je usrao... sve sto je uradio je bilo pogresno... ali eto svako iskustvo se placa... nismo imali ni srece, ali zna se da sreca parti hrabre i vrijedne, a mi to u ovih par sedmica nismo bili.... euforijom i podcjenjivanjem protivnika smo prizivali nesrecu, strucni stab je fizicki i psihicki pripremio igrace za pola utakmice i epilog je da u objektivno najpovoljnjioj grupi pred zadnju tekmu nemamo sanse za prolazak...sad mi naumpade costa rica, pa levati pobijedise dva svjetska prvaka i boli ih kita odose dalje, a nijedan njihov igrac ne moze na nas popis od 20 najboljih.. razlika je u selektoru i pripremi, a nase pripreme su bile u hrasnici i sarajevskim kafanama... detalje mozemo ocekivati u narednih nekoliko dana u izobilju...
ČESTITKE NA POBJEDI TELE JEDNO
U historiskoj utakmici ti postaviš igru koja ni na PES-u ne bi bila jasna igračima i izabcilo bi te iz igrice, kretenčino jedna
Mrš sa klupe i povedi ono june sa sobom

U historiskoj utakmici ti postaviš igru koja ni na PES-u ne bi bila jasna igračima i izabcilo bi te iz igrice, kretenčino jedna

Mrš sa klupe i povedi ono june sa sobom

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Kriv je za gol, jedan jedini gol koji je napravio razliku na semaforu.dubrovnik je napisao/la:E hebi ga ako smo po tebi dobro igrali i ako je Emir jedini krivac za poraz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
ne se.ri da Sušić je stavio stranu kolasinac-lulic kur.ac mi bi po njoj primili go..Virtu4l je napisao/la:Totalno nebitno, da kikser nije uradio ono što je uradio nikad ne bi izgubili ovu utakmicu. Dobro smo igrali, poništen nam čist gol, sve je dobo izgledalo dok kabadahija nije poklonio gol Nigeriji.dubrovnik je napisao/la:Potpuno si u pravu sto se Spahe tice veceras ja sam se tresao svaki put kad je Nigerijac isao prema njemu. Da je Kolasinac igrao manje bi puhalo po toj strani. Ali zar zaista mislis da je Susic izveo najbolji sastav veceras i kako objasniti vecerasnju takticku postavku a i izmjene. Ne znam zasto ga branis i koji su ti motivi. Ja sam isto protiv vrijedjanja ali ovo veceras stvarno niko realan ne moze braniti. Pobogu bilo je smjesno.
ko sto neko reče kad te taktičke nadmudre crnci e onda znaš da nista neznas
Ma smrad uvlakački, samo ga na ignore.donniedarko je napisao/la:Ne odustajes ni sada ! Pa kako te nije stid jarane. Da je Safet radio svoj posao nikada Spahic ne bi bio na mjestu da pogrijesiVirtu4l je napisao/la:Totalno nebitno, da kikser nije uradio ono što je uradio nikad ne bi izgubili ovu utakmicu. Dobro smo igrali, poništen nam čist gol, sve je dobo izgledalo dok kabadahija nije poklonio gol Nigeriji.dubrovnik je napisao/la:Potpuno si u pravu sto se Spahe tice veceras ja sam se tresao svaki put kad je Nigerijac isao prema njemu. Da je Kolasinac igrao manje bi puhalo po toj strani. Ali zar zaista mislis da je Susic izveo najbolji sastav veceras i kako objasniti vecerasnju takticku postavku a i izmjene. Ne znam zasto ga branis i koji su ti motivi. Ja sam isto protiv vrijedjanja ali ovo veceras stvarno niko realan ne moze braniti. Pobogu bilo je smjesno.
Koji je ovo moron,jos na kraju ubacuje bratica ,smijao bih se,al mi se sad
ODlazi molim tee !!

ODlazi molim tee !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Samo ako ode sa klupe, bicu zadovoljan. Koji ludjak, koja formacija, Medunjanin-Misimovic-Pjanic, pa koliko puta jos.Principatus je napisao/la:
Vjerujem brate. Zato sto je nase drustvo naviklo na kriminal, poluprofesionalizam i nenormalnu euforiju. Zato sto ovdje kriminal i ocigledno neznanje branilo i pravdalo euforijom. Uzmi sebi jednu minutu, priberi se i upitaj se dali je ovo sve bas toliko iznenadjujuce, pored sve nase nade. Znas da nije.
Nije da nismo upozoravali prije utakmice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Mislio si ispasti faca sa nekim promjenama,a sad kad si ispao debil kriv ti teren,vrucina i jaci protivnik.Pa dokle vise da gledam ovog seljaka,Boze ako te ima,ucini nesto

- RockyMaivia
- Kontakt:
Ti si postao dosadan momak i naporan si vise.DonCorleone je napisao/la:Ja se samo nadam jaro da mene neces vise javno diskreditirati u vezi Misimovica (flopina) i da si vidio odakle vedri i da neces podrzavati ove neznalice sa foruma, a zna se ko su.Ajax je napisao/la:Corleone jaro. Nas je TAKTICKi nadigra jedna Nigerija. Nas je TAKTICKI nadmudrila jedna Africka ekipaDonCorleone je napisao/la:
Susicu nasu formaciju i taktiku iz pripremnih utakmica promijenio u historijskoj utakmici.![]()
Sta li taj Borce gledao da mi je samo znati. I koje infomracije iz prve ruke je prenio Papetu da je ovako postavio igru. Sigurno mu je kakav "savjet" podjelio. Mada nema opravdanja kako god okrenes stvari. Gledao je na TV kao mi svi ostali.
Igrao je Pjanic ono sto ti hoces da igra pa sta je uradio,igrao je i Medunjanin i kakvi smo bili u defanzivi?
Ne s.ri vise,dosta je i tebe bilo!!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.