Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Sad se treba sjei one tekme sa E GIPTOM KAD SU on i spaha opstruirali igru zbog nepozivanja Ibiricica...
sad se treba jesiti onog mahanja prema navijacima koji su ga tjerali napolje
sad se treba sjetiti prijetnji njegovog oca prema Sušiću....
JEDNSOTAVNO, MOMAK JE UMISLIO DA JE VECI OD REPKE I TO JE TO.... da je ovako u Citiju igrao samo POLUVRIJEME , zadugo on terena nebi vidio
sad se treba jesiti onog mahanja prema navijacima koji su ga tjerali napolje
sad se treba sjetiti prijetnji njegovog oca prema Sušiću....
JEDNSOTAVNO, MOMAK JE UMISLIO DA JE VECI OD REPKE I TO JE TO.... da je ovako u Citiju igrao samo POLUVRIJEME , zadugo on terena nebi vidio
-
crvenobijeli
- Kontakt:
a mi tebi svi zajedno sa dzekomAjsKjub je napisao/la:Yebo dzeko mater svakome ko po njemu pljuje, duboko u cmar i jako. Toliko od mene.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Buduci kapiten, umire od smijeha nakon ispadanja. Jel moguce da ce lik sa ovakvim ponasanjem bit kapiten moje reprezetacije. Stid ce da me bude.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
petokolonasima ne treba ni dopustati rijec, dok ste hladili mudima dzeko se borio za zivotcrvenobijeli je napisao/la:a mi tebi svi zajedno sa dzekomAjsKjub je napisao/la:Yebo dzeko mater svakome ko po njemu pljuje, duboko u cmar i jako. Toliko od mene.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
ovo nisam ufatio kad je svirao kraj nisam dalje gledo, jel tolki debil ispo?bega_afc je napisao/la:Buduci kapiten, umire od smijeha nakon ispadanja. Jel moguce da ce lik sa ovakvim ponasanjem bit kapiten moje reprezetacije. Stid ce da me bude.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Mozel on ikog uhvatit da yebe sa onakvom setnjom?AjsKjub je napisao/la:Yebo dzeko mater svakome ko po njemu pljuje, duboko u cmar i jako. Toliko od mene.
Jest. Branio sam ga svaki dan ovdje, svadjao se sa citavim forumom, a on se smjeska nakon poraza.JoseMourinho je napisao/la:ovo nisam ufatio kad je svirao kraj nisam dalje gledo, jel tolki debil ispo?bega_afc je napisao/la:Buduci kapiten, umire od smijeha nakon ispadanja. Jel moguce da ce lik sa ovakvim ponasanjem bit kapiten moje reprezetacije. Stid ce da me bude.
Yebat mu mater i ne dozvolit da primirise kapitenskoj. BEGOVIC MORA BITI KAPITEN
Ja govana i napadaca,znaci ne mogu da vjerujem svojim ocima.Kad vise nikad ne bi obukao dres repke ne bih ni sekunde zalio 
- JoseMourinho
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem sve je.bo meni krivo bilo sto izgubismo ko da sam ja igrao a on se smije ma fujMozambik je napisao/la:Jest. Branio sam ga svaki dan ovdje, svadjao se sa citavim forumom, a on se smjeska nakon poraza.JoseMourinho je napisao/la:ovo nisam ufatio kad je svirao kraj nisam dalje gledo, jel tolki debil ispo?bega_afc je napisao/la:Buduci kapiten, umire od smijeha nakon ispadanja. Jel moguce da ce lik sa ovakvim ponasanjem bit kapiten moje reprezetacije. Stid ce da me bude.
Yebat mu mater i ne dozvolit da primirise kapitenskoj. BEGOVIC MORA BITI KAPITEN
**** mu Amru oni crnci,sto se kao kreten smije
Kako ga nije stid ovog naroda bosanskog napacenog.!
Kako ga nije stid ovog naroda bosanskog napacenog.!
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 jun 2014, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
slava udarila u glavu malom sibicaru
podhitno ga neko treba daskom peticom po glavi udarit da dodje sebi
podhitno ga neko treba daskom peticom po glavi udarit da dodje sebi
PI.ČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dzeko nije kriv nista,za sve je kriv selektor,mozda je i prodao utakmicu.
Ponovo gledam kraj utakmice, MUKA MI OD OVOG COVJEKA. KAKO IMA OBRAZA SMIJAT SE U OVOM TRENUTKU? Pogotovo nakon kriminalne partije. Ogadio mi je se. Neka ga je stid. Yebo mu citav City Amru, ukljucujuci Richards i Toure, i da Bog da jos napravili jos 10 stenadi da ih on hrani.
FUJ.
FUJ.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne razumijem vrijeđanje. U redu kritika, bio je k'o qrac večeras, ali ne razumijem vrijeđanje. Treba ohladit glavu, nije on baš to zaslužio.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Oj panjine braco moja mila
Ni m od modernog napadaca, nikakav dribling, agilnost, preciznost .. NISTA !
Eto nek ti je vrhunac karijere Manchester City a vamo nemoj da bi zapeo slucajno..
Protiv Argentine nije zasluzio nijednu losu rijec, ali ovo je sramota
Eto nek ti je vrhunac karijere Manchester City a vamo nemoj da bi zapeo slucajno..
Protiv Argentine nije zasluzio nijednu losu rijec, ali ovo je sramota
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ja cu samo reci neka ga bude sram i stid svih ovih djecaka i djevojcica koji sa ponosom i sa velikom radošču nose njegove dresove sve ovo vrijeme, gdje se god okreneš neko nosi njegov dres, a on se u najvažnijoj utakmici naših života vecinom šeta i na kraju sa onim smješkom posere svima nama usta, kao ono ko vas ebe. sad ce opet nekakvi statusi, naruceni tekstovi i slicna sranja
tino sven nakon što je sudija svirao kraj pada na travu i plače, a ovaj se smije, fuj
tino sven nakon što je sudija svirao kraj pada na travu i plače, a ovaj se smije, fuj
nema potpisa
ma nije.... u 180 minuta dobio je DVA DUELA ....bio je ODLIČAN,ZA SVAKU POHVALUPatrice_Evra_3 je napisao/la:Ne razumijem vrijeđanje. U redu kritika, bio je k'o qrac večeras, ali ne razumijem vrijeđanje. Treba ohladit glavu, nije on baš to zaslužio.
jos na kraju se sSMIJE COVJEK EEEEEEEE SMIJE SE... PA DA SAD CE MOCI ONU FANFARU DA ZIGU NA MALDIVIMA....
Nemojte vrijeđati, kritika je sasvim dovoljna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], DegaLouis, Google Adsense [Bot], James1987, kakarut, tutankamon1905 i 36 gostiju.