Pjanic je bio duplo bolji na naprijed i pozadi od Misimovica, zivi stim kako znas.drummer je napisao/la: Ti si postao dosadan momak i naporan si vise.
Igrao je Pjanic ono sto ti hoces da igra pa sta je uradio,igrao je i Medunjanin i kakvi smo bili u defanzivi?
Ne s.ri vise,dosta je i tebe bilo!!
Spahic je igrao ROVIT i nedovoljno spreman. Ko nam je kriv sto nije pozvan Zukanovic. Sto nije odigrao jedan od dvojice 100% spremnih Kolasinac ili BIcakcic na stoperu. Niko se ne oslanja samo na dva stopera. Ko nam je kriv zasto rjesavanje papira jednog ARSLANAGICA nije bilo prioritet. A priorite je bilo rjesavanje papira zadnjim veznim igracima. UF kako bi nam samo danas dobro dosao Arslanagic. Jer je Spaha bio ROVIT. I nije mogao da pruzi svoj maksimum.FCS je napisao/la:Spahic odigrao na poziciji lijevog beka prottiv vjerovtno najbrzih krilnih cigraba svijta misimovib na krilu, nevjerovtno
koji je budimo realni sasvim korektno odradio svoj dio posla, cak sam ga više puta vidio da je nešto pokušao za tih 20min nego misimovic za citavu utakmicu ili salihovic kao zamjenaharry_90 je napisao/la:Koji je ovo moron,jos na kraju ubacuje bratica ,smijao bih se,al mi se sad![]()
![]()
![]()
![]()
ODlazi molim tee !!
Pa nije imao koga ubaciti ! Sta mislis zasto ? Ocekujem njegovu ostavku jos vcrs, neka neko od strucnog staba vodi ekipuharry_90 je napisao/la:Koji je ovo moron,jos na kraju ubacuje bratica ,smijao bih se,al mi se sad![]()
![]()
![]()
![]()
ODlazi molim tee !!
Samo VAHA. Otici covjeku na noge i zamolit ga. Ponudit 400 h. godisnje i cao. Jaoooooooooooooooooooooooo da nas je danas vodio jedan Vaha. Bili biVirtu4l je napisao/la:Ne žalim ga braniti, nema se tu šta braniti.Amar Dzeko je napisao/la:Nemoj molim te ga braniti, evo javno te molim.Virtu4l je napisao/la:Krivac isti kao i u ostalim važnim utakmicama do sada. Jednom kikser, vazda kikser.
Zar nije vec potpisao za Gaziantepspor???Cartman je napisao/la:sagitarius je napisao/la:
Ako Bog da!!!
BRAVO RETARDU; COBANE! IQ -35! Pokazao si sta BiH zna i da nije slucajno na SP, OSRAMOTILI SMO SE!Mozambik je napisao/la:Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?
"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".
Znaci Kolasinac je bio spreman, ali glupan je odlucio izaci na megdan Nigeriji bez lijevog beka.![]()
Bravo teleca glavusino![]()
![]()
Samo da te pozdravim dobar si tip patriota imas karakter i znas fudbal. Jalova je ova pobjeda i osjecaj da smo uvijek bili u pravu pisuci protiv ocitih greski i nepravilnosti ovdje na forumu punom morona tipa harisp i svi oni ostali sto vire Susicu iz guze.DonCorleone je napisao/la:Pjanic je bio duplo bolji na naprijed i pozadi od Misimovica, zivi stim kako znas.drummer je napisao/la: Ti si postao dosadan momak i naporan si vise.
Igrao je Pjanic ono sto ti hoces da igra pa sta je uradio,igrao je i Medunjanin i kakvi smo bili u defanzivi?
Ne s.ri vise,dosta je i tebe bilo!!
Pjanic nabaci loptu na 16tercu za Misimovica, ovaj nema snage ni da je pogodi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.