Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
GLAVU GORE EDINE
Niko ga ne vrijeđa zbog sansi i promasaja, desi se svakome.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne razumijem vrijeđanje. U redu kritika, bio je k'o qrac večeras, ali ne razumijem vrijeđanje. Treba ohladit glavu, nije on baš to zaslužio.
Treba da ga se vrijeđa zbog osmijeha na kraju utakmice. Citava nacija tuguje on se smijeska sa nigerijskim igracima.
Kako pic.kasto je odigrao fujjj
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zasluzio je puno vise od verbalnog napada. Zasluzio je batine ovim potezom. Na igru mu nisam doso prigovorit, bilo je njega i u losijim izdanjima. Zabio je jedan, ponisten zbog nepostojeceg ofsajda. Ali ponasanje, pa izgubi 10:0 niko ti ni a nece rec, ako vidi da si dao sve od sebe, da igras srcem. Zasto Besica niko ne pljuje, zasto ne pljuje Asmira, zasto niko ne pljuje Lulica koji je odigro kirminalnu utakmicu?? Ponasanje, buduci kapiten, kurcina mu za ovaj potez na kraju utakmice, toliko.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne razumijem vrijeđanje. U redu kritika, bio je k'o qrac večeras, ali ne razumijem vrijeđanje. Treba ohladit glavu, nije on baš to zaslužio.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
aj ti vise ne se.ri koji si se kur.ac navio i branis ih sve redomVirtu4l je napisao/la:Nemojte vrijeđati, kritika je sasvim dovoljna.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
potpisAdmir_Sa je napisao/la:ja cu samo reci neka ga bude sram i stid svih ovih djecaka i djevojcica koji sa ponosom i sa velikom radošču nose njegove dresove sve ovo vrijeme, gdje se god okreneš neko nosi njegov dres, a on se u najvažnijoj utakmici naših života vecinom šeta i na kraju sa onim smješkom posere svima nama usta, kao ono ko vas ebe. sad ce opet nekakvi statusi, naruceni tekstovi i slicna sranja
tino sven nakon što je sudija svirao kraj pada na travu i plače, a ovaj se smije, fuj
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Iskreno, nisam taj detalj vidio u onoj gužvi, ali mislim da ljudi malo pretjeruju, bez obzira. Ružno je to čitat/gledat.Mozambik je napisao/la:Niko ga ne vrijeđa zbog sansi i promasaja, desi se svakome.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne razumijem vrijeđanje. U redu kritika, bio je k'o qrac večeras, ali ne razumijem vrijeđanje. Treba ohladit glavu, nije on baš to zaslužio.
Treba da ga se vrijeđa zbog osmijeha na kraju utakmice. Citava nacija tuguje on se smijeska sa nigerijskim igracima.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Nebi da vrijedjam i ovo je prvi put da to uradim..dzeko ko slon bulju u travnjak a lopta mu na korak od njeg...i jos hollywood smile na kraju ..ma da J**+ se njamu ima para i amricu.. P.Iiiiiiiiiiizzzzdddaaaaaaaaa prodana
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ruzni osmjeh I insana ja vidio nisam!Sta Amra vidje na njemu,osim funti.Jel ga stid nacije.
Halalio sam mu onaj ironicni aplauz poslije Egipta, ali ovaj osmijeh ...
TI NIKAD NE TREBAS BITI KAPITEN
TI NIKAD NE TREBAS BITI KAPITEN
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Sudije su mu oteli cist (i dobar) gol, to je svako vidio. ALI:
Poslje te situacije igrao je kao da je mislio da ima dozvolu da igra kao najveca **** zato jer ce moc upotrijebit tu ofsajd situaciju kao izvinjenje i opravdanje za losu igru.
Poslje te situacije igrao je kao da je mislio da ima dozvolu da igra kao najveca **** zato jer ce moc upotrijebit tu ofsajd situaciju kao izvinjenje i opravdanje za losu igru.
Igraj kao za City hebo te seik u paksu..nepokretni stvore
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
sAD CE JARANI DZEKO I SPAHHA da naruce jedan tekst u jedno 4-5 novina i portala o tome kako oni vole zemlju i kako su dali sve od sebe , ali jednostavno nije islo... kako je safet kriv sto je spahic glup i sto je TSS kriv jer dzeki je mrsko trčati
naravno, u fotoshopu ce odraditi sliku kako dzeko plače poslije utakmice
naravno, u fotoshopu ce odraditi sliku kako dzeko plače poslije utakmice
Ima li neko od vas da nam napravi SS onog keza na kraju tekme platiti ću mu kafu i sok bez problema.
Eto ko Boga vas molim
Vedatore neko samo nam napravite SS ??
Eto ko Boga vas molim
Vedatore neko samo nam napravite SS ??
Fuj.
Promašaje ti mogu zaboraviti, hodanje također, izgubljene duele u zraku također, lijenost također
ALI NIKAD TI NEĆU ZABORAVITI OSMIJEH NA LICU NAKON UTAKMICE.
Hvala ti Edine za jedno veliko ništa, nije ti ovo Lihtenštajn ili Latvija da se hodaš i zabijaš.
Žao mi Vede koji je više pokazao u 30 minuta na ove dvije utakmice nego Džeko za 180 minuta (trud, zalaganje, trčanje, emocije).
I da Edine, briga tebe za nas, briga tebe za ljude u BiH. Ljudi su dizale kredita da gledaju BiH, ljudi su izašli ove hladne večeri da prate reprezentaciju na otvorenom, ljudi rade za 15 - 20KM mjesečno dok ti primaš preko 100.000 sedmično i nisi u stanju da potrčiš. Neki moraju sutra na posao iako je nedjelja, ali tebe briga, ti se smiješ, ti ćeš trpati Amru i slikati se za facebook-a i twitter-a, tebe boli briga za reprezentaciju, a još više za ljude koji je vole i koji su ginuli da bi je uopće imali. Zbog tebe 90+% ljudi prati City, zbog tebe i tvoje nonšalancije, uz taktiku "selektora" smo ispali.
STIDI SE.
ALI NIKAD TI NEĆU ZABORAVITI OSMIJEH NA LICU NAKON UTAKMICE.
Hvala ti Edine za jedno veliko ništa, nije ti ovo Lihtenštajn ili Latvija da se hodaš i zabijaš.
Žao mi Vede koji je više pokazao u 30 minuta na ove dvije utakmice nego Džeko za 180 minuta (trud, zalaganje, trčanje, emocije).
I da Edine, briga tebe za nas, briga tebe za ljude u BiH. Ljudi su dizale kredita da gledaju BiH, ljudi su izašli ove hladne večeri da prate reprezentaciju na otvorenom, ljudi rade za 15 - 20KM mjesečno dok ti primaš preko 100.000 sedmično i nisi u stanju da potrčiš. Neki moraju sutra na posao iako je nedjelja, ali tebe briga, ti se smiješ, ti ćeš trpati Amru i slikati se za facebook-a i twitter-a, tebe boli briga za reprezentaciju, a još više za ljude koji je vole i koji su ginuli da bi je uopće imali. Zbog tebe 90+% ljudi prati City, zbog tebe i tvoje nonšalancije, uz taktiku "selektora" smo ispali.
STIDI SE.
Bio si moj ponos nisam dao na tebe ali si se sam sebi posro usta i to dobro naguro.
pao si mi toliko u ocima da nema sanse da se vratis u proslost ni da zivis jos 10 zivota, duso prodana
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sve ok ima tu svega. Al Edine bio si Katastrofa na ovom WC. Ziva Katastrofa...
G BUSSA BUSS
Sto se bola keslas ko hajvan neki ? Sto te bola lova pokvarila?
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], CrvenoCrnaArmija, Cwirek, ExBlueone, FrDiHu, Google Adsense [Bot], Mocvara1991, Napapijri, nerkolfc, noj, signalidunapark, Varta, Venom i 120 gostiju.