vrijeđanje ? ovo se stručno zove sarkazam. Jadni su mi takvi kao ti koji su jedva dočekali jedan kiks u PRIJATELJSKOJ utakmici da popljuju čovjeka koji je od repke napravio neko ime. Sve se nadam da ovakvih ljudi više nema al jok, vi izlaze iz mišijih rupa nakon svakog primljenog gola a kamoli poraza. Zar nije bolje što smo izgubili, sad znamo gdje nam škripi i da se to popravi. Ovaj poraz nam je šamar i opomena, savjet.Metanor je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:Metanor je napisao/la:Ne tada,ne sada,ne sutra,prekosutra,zakosutra za cetiri dana,godinu,dvije godine.
Nestrucnost,neznanje su neke od karakteristika koje ga cine nedovoljno dobrim,ovo kazem u smislu da sigurno ima boljih trenera koji bi rado bili selektori BiH,Susicu svaka cast,ali ne,ne i ne,jednostavno je los trener i nema oko za igrace,onaj koji ne vidi da su Vrsajevic i Zahirovic LOSI igraci taj nema pojma o fudbalu,nije mu mjesto u diskusijama po forumu,a kamoli na selektorskoj stolici.
da tebe poguramo stručnjače ? mislim nagovijestio si da si stručniji :ugeek:
Ja? Cime? I cemu vrijedjanje?
Mogli smo mi sinoć razorit Amerikance da smo htjeli al očigledno je da se igralo kao što je okarakterisano, "PRIJATELJSKI" a amerikanci su za razliku od nas grizli teren, nije da nemaju pravo ali da je bila takmičarska utakmica bila bi druga priča

Garantujem da smo mogli privest tekmu sa 5:0 da smo htjeli