Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

nedim1993
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la nedim1993 » 15 avg 2013, 18:39

Metanor je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
Metanor je napisao/la:Ne tada,ne sada,ne sutra,prekosutra,zakosutra za cetiri dana,godinu,dvije godine.

Nestrucnost,neznanje su neke od karakteristika koje ga cine nedovoljno dobrim,ovo kazem u smislu da sigurno ima boljih trenera koji bi rado bili selektori BiH,Susicu svaka cast,ali ne,ne i ne,jednostavno je los trener i nema oko za igrace,onaj koji ne vidi da su Vrsajevic i Zahirovic LOSI igraci taj nema pojma o fudbalu,nije mu mjesto u diskusijama po forumu,a kamoli na selektorskoj stolici.

da tebe poguramo stručnjače ? mislim nagovijestio si da si stručniji :ugeek:

Ja? Cime? I cemu vrijedjanje?
vrijeđanje ? ovo se stručno zove sarkazam. Jadni su mi takvi kao ti koji su jedva dočekali jedan kiks u PRIJATELJSKOJ utakmici da popljuju čovjeka koji je od repke napravio neko ime. Sve se nadam da ovakvih ljudi više nema al jok, vi izlaze iz mišijih rupa nakon svakog primljenog gola a kamoli poraza. Zar nije bolje što smo izgubili, sad znamo gdje nam škripi i da se to popravi. Ovaj poraz nam je šamar i opomena, savjet.

Mogli smo mi sinoć razorit Amerikance da smo htjeli al očigledno je da se igralo kao što je okarakterisano, "PRIJATELJSKI" a amerikanci su za razliku od nas grizli teren, nije da nemaju pravo ali da je bila takmičarska utakmica bila bi druga priča ;) .

Garantujem da smo mogli privest tekmu sa 5:0 da smo htjeli
Vođa zna.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 15 avg 2013, 19:00

da tebe poguramo stručnjače ? mislim nagovijestio si da si stručniji :ugeek:[/quote]

Ja? Cime? I cemu vrijedjanje?[/quote]

vrijeđanje ? ovo se stručno zove sarkazam. Jadni su mi takvi kao ti koji su jedva dočekali jedan kiks u PRIJATELJSKOJ utakmici da popljuju čovjeka koji je od repke napravio neko ime. Sve se nadam da ovakvih ljudi više nema al jok, vi izlaze iz mišijih rupa nakon svakog primljenog gola a kamoli poraza. Zar nije bolje što smo izgubili, sad znamo gdje nam škripi i da se to popravi. Ovaj poraz nam je šamar i opomena, savjet.

Mogli smo mi sinoć razorit Amerikance da smo htjeli al očigledno je da se igralo kao što je okarakterisano, "PRIJATELJSKI" a amerikanci su za razliku od nas grizli teren, nije da nemaju pravo ali da je bila takmičarska utakmica bila bi druga priča ;) .

Garantujem da smo mogli privest tekmu sa 5:0 da smo htjeli[/quote]

Zapitaj se malo ko je realan,a ko ne,ja sam za Susica uvijek govorio da nije dobar trener,a to sto sam ja TEBI ispuzao iz misje rupe to je druga stvar,prestani biti egoista i nemoj misliti da se svijet vrti oko tebe.
Govoris da bi Amerikance,koji su za nijasnu slabiji od nas dobili 5:0 i govoris o realnosti,sta bolan da smo htjeli?To je nasa klasicna prica,mozemo mi ali necemo,ma jel? Da smo mogli nazabijali bi im golova,u prvom poluvremenu,pa nisu nasi fudbaleri ljudi sa kamenom umjesto srca,ako si ikada igrao fudbala,znas da te moze samo ici i ne ici,nikada ne fali voljni momenat do te mjere do koje ti mislis da je falio,ili se nadas da je falio pokusavajuci sebi reci da smo mi nesto sto nismo,ili degradirajuci Amerikance,Ameri su bili bolji takticki i trkacki od nas sinoc,npr staviti Bicakcica na Johnsona,moze samo osoba koja ni o jednom ni o drugom nema pojma.Jos jednom,nemoj se previse razocaravati..Susic je los trener,ove reprezentacije koje nemaju puno igraca po ekipama koje ti pratis (Real,Barca,Man.U,Man. City,Chelsea,Juve,Bayern i ostali) ne mora znaciti da nisu dobre,Ameri su tu negdje sa nama,isto kao Juzna Koreja,Japan,Meksiko,Ekvador,Paragvaj,Nigerija,i ostale reprezentacije u kojima ne znas vise od tri igraca,ima takmicenja i van Lige Prvaka i u tim timovima ima dobrih pojedinaca,tako da,ne podcjenjuj bezveze ljude.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Cautinho » 15 avg 2013, 19:05

Cartman je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Safete ostani!!!!!
Nema nama do tebe,crknite dusmani!!!!
Bog te blagoslovio, gdje iskopa ovu temu?
Listao pdf reprezentacije i vidim ova je prije bila aktivna,100 stranica,pa napisem post bezveze.
Keep walking.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 avg 2013, 19:09

Otisao Safet :cry: :roll: kod mehanicara, nesto mu lupa u zadnjem tocku
DRUG NEBI TI PUNCA

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 15 avg 2013, 19:18

kad sam pročitao da si napisao ,
ako si ikada igrao fudbala,znas da te moze samo ici i ne ici,nikada ne fali voljni momenat do te mjere do koje ti mislis da je falio,ili se nadas da je falio pokusavajuci sebi reci da smo mi nesto sto nismo,il
može samo aludirati da ti nikad nisi igrao fudbala. Fudbal igram redovno i znam koliko faktora može uticati na ekipu a volja može biti OGROMAN faktor, znam jer sam izgubio par finala iz istog razloga Bosna drugo poluvrijeme. nemoj ba glumit vidovite džemile tim da ja znam da ja pratim da ja igram, nemoj kad me ne znaš. ne pišem bezveze hvala Bogu
Vođa zna.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 avg 2013, 19:22

Sto nas ostavi Safete, sta cemo jadni sada :lol: :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2013, 19:24

Znaci preuzeo je reprezentaciju PC-a. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 avg 2013, 19:25

bagrcavi je napisao/la:Otisao Safet :cry: :roll: kod mehanicara, nesto mu lupa u zadnjem tocku
Lexus je to ne moze se tek tako pokvarit, garant ga je @gringo sabotirao. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 15 avg 2013, 19:31

nedim1993 je napisao/la:kad sam pročitao da si napisao ,
ako si ikada igrao fudbala,znas da te moze samo ici i ne ici,nikada ne fali voljni momenat do te mjere do koje ti mislis da je falio,ili se nadas da je falio pokusavajuci sebi reci da smo mi nesto sto nismo,il
može samo aludirati da ti nikad nisi igrao fudbala. Fudbal igram redovno i znam koliko faktora može uticati na ekipu a volja može biti OGROMAN faktor, znam jer sam izgubio par finala iz istog razloga Bosna drugo poluvrijeme. nemoj ba glumit vidovite džemile tim da ja znam da ja pratim da ja igram, nemoj kad me ne znaš. ne pišem bezveze hvala Bogu

Pises bezveze,i ucis me sta je sarkazam,nesto sto dijete od 10 godina zna,i govoris kako sam jadan,i kako izlazim iz misje rupe i kako sam strucnjak sarkasticno,i kazes da nije vrijedjanje,i onda mi objasnjavas sta je sarkazam,kao da vrijedjanje spada u istu grupu rijeci u koju spada sarkazam itd. Uglavnom dijete si i to poprilicno povrsno s kojim nemam namjeru raspravljati.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 15 avg 2013, 19:47

eto sad ti meni govoriš o sarkazmu, nečemu najnebitnijem u ovoj raspravi :roll: . Samo ti kažem da to nije nikakvo vrijeđanje, mislim rekao sam ti :? to nije ni poenta. no dobro pošto je to jedino što si odgovorio prestaćemo ovdje :)
Vođa zna.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 15 avg 2013, 20:05

NE.
Jednostavno lik je izgubio prijateljsku utakmicu i mora ići sa mjesta selektora repke.Koji umovi jbt :S
Kad bi doveli Alexa Fergusona da nam bude trener onaj Gringo i slični njemu bi mu našli manu pa makar to bilo u vidu žvakaćih guma koje žvače čovjek.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 avg 2013, 22:12

Zakljucajte ovu temu. Ne blamirajte kako sebe, tako i sve nas. Narusavate ugled foruma i portala ss.ba.
F.K.SARAJEVO

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 24 mar 2014, 02:54

NE za nase dobro.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jun 2014, 02:46

Ja kontao da otvorim temu ali naletih na ovu pa :kafa:

Mislim da je svima jasno da je Safet Susic bez fudbalske inteligencije kad se radi o vaznim utakmnicama.
Od pocetka priprema nista nije islo lagano (slucaj Zukanovic) i jos hrpa stvari gdje se je ponasao kao amater.

Tako da ja sam zato da ide nakon Irana a savez bi vec danas trebao poceti razmisljati i zamjeni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.