Safet Sušić - Pape

kokakolas
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kokakolas » 22 jun 2014, 02:44

Nosi se sto dalje od svetinje! Koji retard...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 22 jun 2014, 02:45

Upropastio nam je san ovaj covjek, popisao nam se svima usta u inat u ovoj tekmi

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 02:45

delija je napisao/la:Čovjek koji čitave kvalifikacije gura Vršajevića da nam ubrza igu i sad kada nam je brzina najpotrebnija ubacuje defanzivnog veznog Tinu Sušića. Moj Sušiću kako te nije sramota bolan.
Vrso je guran zbog TIne Susica. Javna je tajna da je Tino Sven Susic bio na probi u Hajduku u januaru 2011 i nije zadovolio. Nisu mu se poslije probe ni na telefon javljali, medjutim Sead je povukao veze, Vrso postade reprezentativac u julu 2012 i Tino dobi ugovor.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 02:47

Kakav neprijatelj drzave. Takvo nesto uraditi masi koja je pratila repku vcrs ! Ja da sam njegovom mjestu zavukao bi se u najvecu rupu i vise nikad ne bi uzeo u usta Bosnu, njene igrace i gradjane. Bjezi u Pariz seljacino :!:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 02:47

Mozambik je napisao/la:Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".

Znaci Kolasinac je bio spreman, ali glupan je odlucio izaci na megdan Nigeriji bez lijevog beka. :tokralju:

Bravo teleca glavusino :clap: :clap: :clap:
Namjerno im je otvorio bokove,pogotovo lijevi izostavljanjem Kolasinca.A tu su najjaci.
Sve je tu meni jasno.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 22 jun 2014, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 02:47

kimbo je napisao/la:
Samo da te pozdravim dobar si tip patriota imas karakter i znas fudbal. Jalova je ova pobjeda i osjecaj da smo uvijek bili u pravu pisuci protiv ocitih greski i nepravilnosti ovdje na forumu punom morona tipa harisp i svi oni ostali sto vire Susicu iz guze.

Al evo svi skupa cemo prezivjeti i Susica i ove sramote koje nam je nanio zjedno sa setacima u repci .
Hvala, nazalost smo bili u pravu, drugacije ne mogu ni formulisati.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 02:49

Gdje je Parishp ? Jel ubija tugu grahom, zbog propasti mentora i vodje :?:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 02:49

ODLAZI

Kolašinac mu na klupi?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Najspremnijeg igrača drži na klupu. Jučer sam pisao o tome da on nema hrabrost da Misimovića, koji je opet nestao nakon 20 minuta stavi na klupu. Selektor koji je mnogo lošeg donio BiH i vrijeme mu je da ide.

Ako ima imalo morala dati će otkaz odmah nakon Irana jer ovo što je on uradio protiv Nigerije je jedno veliko ništa. Na papiru imamo mnogo bolji tim i isključivo krivac za katastrofalnu taktiku je trener. Probijali su nas po strani kao da smo amateri, upravo na poziciji gdje igra Kolašinac, a jadni Spahić je ispao krivac radi taktičara u vidu Safeta Sušića.

I dalje će ga braniti pitari jer je njima ostao u uspomeni kao igrač ali on je jedna velika nula od trenera, vidi se po klubovima koje je vodio i po radu, izjavama i još mnogo čemu.

ODLAZI

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 jun 2014, 02:50

Ajax je napisao/la:
FCS je napisao/la:Spahic odigrao na poziciji lijevog beka prottiv vjerovtno najbrzih krilnih cigraba svijta misimovib na krilu, nevjerovtno
Spahic je igrao ROVIT i nedovoljno spreman. Ko nam je kriv sto nije pozvan Zukanovic. Sto nije odigrao jedan od dvojice 100% spremnih Kolasinac ili BIcakcic na stoperu. Niko se ne oslanja samo na dva stopera. Ko nam je kriv zasto rjesavanje papira jednog ARSLANAGICA nije bilo prioritet. A priorite je bilo rjesavanje papira zadnjim veznim igracima. UF kako bi nam samo danas dobro dosao Arslanagic. Jer je Spaha bio ROVIT. I nije mogao da pruzi svoj maksimum.
Zar igra neku uloguda si ROVIT ako tri pasa za redom grijesis, tacnije dodajes.ih direktno protivniku?! To nema nikakve veze sa tim..njegovo je.ispuhalo, treba ga oprostiti i uigravati mladja i.bolja rijesenja..pa Sunjic danas 5 puta bolje igro od njega..ali eto, nebitno..NAJVECI KRIVAC JE NAS MAJSTOR, NAJBOLJI IGRAC SVIH VREMENA, STRUCNJAK SAFET SUSIC, cije sam se.zene.i matere veceras toliko najebo da.nemoram sad.godinu dana nista je.bavati!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 02:50

donniedarko je napisao/la:Gdje je Parishp ? Jel ubija tugu grahom, zbog propasti mentora i vodje :?:
Trenutno lovi divlje svinje da obezbjedi topli obrok zeni i djeci u pecini.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 02:51

Mislim da uopce nije ukusno dovoditi Halilhodzica i Susica u ikakvu vezu jer to je malo i nerealno. Strucnjak i amater.
Osnovna stvar koja me muci je saznanje da bi i trener Veleza, Zelja, Sarajeva ili Sirokog bolje poslozio repku i pripremio utakmicu veceras. Znaci po meni ne moze gore svaka naredna izbornicka zamjena ce biti korak naprijed. Stvarno sam ocajan ali nema pomoci. Da je makar Dzeko zabio onu na kraju ali onda bi ga spasio za neko vrijeme. Mozda je najbolje ovako.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 02:51

donniedarko je napisao/la:Haaaa davno je bilo njegovo vrijeme da ide. Ali kad vece bude isao neka povede sa sobom poluamatere Susica, Vrsajevica, Hadzica i Ibricica. Ne znam jeste li primjetili ali mi vcrs nismo imali alternative. Izbor je bio izmedju Susica i Ibricica :lol: :lol: :lol: Ali bolje da slusamo matricu, Safet odveo na SP, Safet ima pravo pozvati bratica, selektor zna najbolje, sve forumski strucnjaci.

Jednu stvar znam. Safet ce opet lakse spavati od mene vcrs. Lakse od svakog navijaca Bosne. ;)
Znas sta je najzalostine od svega. Ibricic ima ono nesto onaj vic. Koji Tino jos nema. Covjek je bukvalno legenda Hajduka. A Tinu je znas i sam sta u Hajduku. Da je ubacio Ibricica bilo bi svega. A ovako je TSS bio totalno nevidljiv. I ponekad smetao napadima, unistila ga je trema. A Ibricic ima toliko puno iskustva kao i tehnicki je duplo jaci igrac :thumbdown: :thumbdown:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 02:52

DonCorleone je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".

Znaci Kolasinac je bio spreman, ali glupan je odlucio izaci na megdan Nigeriji bez lijevog beka. :tokralju:

BRAVO RETARDU; COBANE! IQ -35! Pokazao si sta BiH zna i da nije slucajno na SP, OSRAMOTILI SMO SE!
Pa sto nisi Kolasinca stavio na lijevog beka, sto igra u svom klubu, a Lulica iznad njega ??
Maloumniku jedan retardirani. Imbecilu.

Ima li ikakav novinar da ga ovo upita ??

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 02:52

Odlucio je igrati s Medunjaninom da bi mogao ubaciti Bratica.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 22 jun 2014, 02:54

Dozivotni ugovor ovoj legendi, a svima vama koji ste mene i ostale ubjedljivali da smo debili sto smo sa razlogom sumnjali u njegove "kvalitete" podici spomenik u svakom gradu u BIH !

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 02:55

donniedarko je napisao/la:Kakav neprijatelj drzave. Takvo nesto uraditi masi koja je pratila repku vcrs ! Ja da sam njegovom mjestu zavukao bi se u najvecu rupu i vise nikad ne bi uzeo u usta Bosnu, njene igrace i gradjane. Bjezi u Pariz seljacino :!:
Ma boli njega **** za Bosnu, nije ni pratio reprezentaciju prije (a ni sad neprati potencijalne reprezentativce). Selektorsko mjesto je gledao kao odskocnu dasku, pa kad je skonto da ga ni turski drugoligasi Safet je poceo raditi ono sto je Ahmet Pasalic radio prije.

Poserem mu se i na bratica, vrsu i seadovo kopile Hadzica.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 03:01

Sve sto smo pisali u ovoj utakmici je dobilo svoju potvrdu.
Jesmo li rekli uvijek da je njemu njegov interes vazniji od interesa reprezentacije?
Jesmo li rekli da ce mu davanje minutaze braticu biti vaznije od rezultata?
Uzalud vi pljujete po igracima ,jedini i iskljucivi krivac se zove Safet Susic.
Da je igrao sa istim sastavom i formacijom kao u zadnje tri,cetiri utakmice niko mu ne bi mogao nista prigovoriti.
Ali ne ,on je potpuno promijenio formaciju,nicim izazvan ostavio najboljeg defanzivca na klupi Kolasinca i nicim izazvan ubacio Medunjanina na Pjanicevo mjesto i mi smo izgubili svu igru koju smo imali protiv Obale,Meksika i Argentine.
Nema vise izvlakuse,on je birao i snosi iskljucivu krivicu.
Ponavljam,da je igrao sa istom ekipom niko mu ne bi mogao prigovoriti nista.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 03:02

Evo je momci, historijska postava Bosne i Hrcegovine:

slika

Pokazali smo da nismo slucajno na SP-u :urnebes: .

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 jun 2014, 03:02

drummer je napisao/la:Sve sto pisali u ovoj utakmici je dobilo svoju potvrdu.
Jesmo li rekli uvijek da je njemu njegov interes vazniji od interesa reprezentacije?
Jesmo li rekli da ce mu davanje minutaze braticu biti vaznije od rezultata?
Uzalud vi pljujete po igracima ,jedini i iskljucivi krivac se zove Safet Susic.
Da je igrao sa istim sastavom i formacijom kao u zadnje tri,cetiri utakmice niko mu ne bi mogao nista prigovoriti.
Ali ne ,on je potpuno promijenio formaciju,nicim izazvan ostavio najboljeg defanzivca na klupi Kolasinca i nicim izazvan ubacio Medunjanina na Pjanicevo mjesto i mi smo izgubili svu igru koju smo imali protiv Obale,Meksika i Argentine.
Nema vise izvlakuse,on je birao i snosi iskljucivu krivicu.
Ponavljam,da je igrao sa istom ekipom niko mu ne bi mogao prigovoriti nista.
Potpis za ovo.ISKLJUCIVI I JEDINI KRIVAC JE SELEKTOR.Kad imas dobrog trenera,taj zna postaviti ekipu,motivisati je i izvuci najbolje iz svakog igraca.Samo kod Papeta nasi igraci pocnu da pokazuju sve svoje nedostatke i tako iz utakmice u utakmicu.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.