Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 03:53

DonCorleone je napisao/la:Ne samo da nije znao ni u jednom trenutku izvuci maksimum iz ovih igraca, nego je kod odredjenih igraca doslo cak do kontra efekta, neki su losiji pod njegovom palicom.

Igra bez ljevog beka je rijesila ovu utakmicu, zna se kako je pao gol.

Pozdravljam vas za danas poznatom "Susic nikada nije mogao igrati 4-2-3-1, jer nije imao igrace za to".
Laku noc jaro idem i ja polako. Tuga :cry: :cry:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 jun 2014, 03:53

drummer je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Osim drumera niko veceras nije rekao niti pretpostavio zasto je Susic izveo ovakav sastav. Da li ovo pitanje ima odgovor?
Ja stvarno racionalno ne mogu ovo objasniti.
Drumer i dalje kaze da je jedino racionalno objasnjenje da je namjerno pretumbao ekipu i da je utakmicu prodao licno ili po necijem nalogu ili sa nekim u talu.
To mislim i misljenje necu promijeniti.
I ja sam to od pocetka kontao nesto, ali nisam htjeo da bude "Izgubili i odmah namjestaljka".. Ali ova formacija je bila kao da smo pitali Nigeriju kako da se postavimo protiv njih..ovako su sve njihove snage izasle na vidik..a i zanimljivo je sto je Blatter sinoc bi na treningu nase repke..pa promjena pomocnog sudije..pa ponisten gol...mhm

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 03:54

sagitarius je napisao/la:Oficijelni sastavi se postavljaju 1h prije utakmice, sada cemo vidjet na FIFA.com sta ce pisati... nadam se da se ovo neko zaje*aje..

edit: fkt ovo sastav, Pape idi na lijecenje hljeba ti onog sto jedes..
:kafa: :kafa: i tako dalje i tako dalje...

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 03:56

Boli te kita Safete, protiv Argentine sve burazerove igrace od prve. Sin Sead, kopilad Hadzic i Vrso ko navijacima **** mater...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2014, 03:57

Ne mogu ni zamislit kako je onim navijacima sto su skuckali par hiljada i bili na stadionu i onda gledas Lulic na koljenima ,a na tabli pise izlazi broj 20 hajrovic..
I gledaš onakvog rušioca na klupi,a u veznom dva dizelaša Medunjanin i Misimović ganjaš X protiv afričkih mambi..Blatter bio na stadionu za svaki slucaj :clap:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 03:59

harishp je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:
harishp je napisao/la: Gdje smo to bili prije i gdje smo pratili prvenstva,mozda pratili drugi tursku ligu,e bas si tonitarko.
Mogli smo sada gledati i osminu finala a ne ici kuci. To sto ti vece zasluge dajes Safetu nego kvaliteti ekipe je vec poznato i ne znam zasto to istices. Svaki laik bi na klupi odveo repku na SP sa ovim igracima i grupom. No, cekaj izbacio je jednu Grcku i u medjuvremenu nas unazadio na njihov nivo :thumbup:

Parishp gdje nam je bila lijeva strana vcrs ? Susic na nju zaboravio ili ? A zaboravio sam da ti ustvari ne diskutujes o stvarima vezanim za nogomet vec samo branis Safeta od kritike :salut:
toniarko sad bi gledao osminu finala a nije nas dvadeset godina nigdje bilo.Sumpatican si,nema sta.
Upravo tako nije nas bilo na velikim takmicenja, stvorili kvalitetne igrace s kojima smo imali potencijal da pobjedjujemo i odemo u osminu finala. No selektor je imao drugacije namjere. Nema tu nista simpaticno. Parise eto odveo nas je, vrijeme da sad prepusti profesionalcima :wave: Postojati ce uvijek neki Spor za koji ces moci navijati ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 03:59

zgembo89 je napisao/la:Ne mogu ni zamislit kako je onim navijacima sto su skuckali par hiljada i bili na stadionu i onda gledas Lulic na koljenima ,a na tabli pise izlazi broj 20 hajrovic..
I gledaš onakvog rušioca na klupi,a u veznom dva dizelaša Medunjanin i Misimović ganjaš X protiv afričkih mambi..Blatter bio na stadionu za svaki slucaj :clap:
I onda gledaš kapitena kako se poigravaju sa njim, a Šunjić ispravlja njegove propuste. Bolno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 22 jun 2014, 04:00

Treba mu zabranit u državu da uđe.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 jun 2014, 04:02

Virtu4l je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Ne mogu ni zamislit kako je onim navijacima sto su skuckali par hiljada i bili na stadionu i onda gledas Lulic na koljenima ,a na tabli pise izlazi broj 20 hajrovic..
I onda gledaš kapitena kako se poigravaju sa njim, a Šunjić ispravlja njegove propuste. Bolno.
Spahic jeste kriv za gol i igrao je katastrofalno ali tebi nadam se jeste jasno da je Spahic izlazio cesto na njihovog krilnog jer je prostor bio slobodan, jer nismo imali klasicnog beka, kao sto je Kolasinac???!? A ko je odlucio tako??

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 22 jun 2014, 04:03

drummer je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Osim drumera niko veceras nije rekao niti pretpostavio zasto je Susic izveo ovakav sastav. Da li ovo pitanje ima odgovor?
Ja stvarno racionalno ne mogu ovo objasniti.
Drumer i dalje kaze da je jedino racionalno objasnjenje da je namjerno pretumbao ekipu i da je utakmicu prodao licno ili po necijem nalogu ili sa nekim u talu.
To mislim i misljenje necu promijeniti.
Drummer nažalost moram priznati da si u pravu nevjerovatno je da neko može izvesti ovakvu postavu od početka tekme a da nije prodao istu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 04:05

ARGUMENT je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Spahic jeste kriv za gol i igrao je katastrofalno ali tebi nadam se jeste jasno da je Spahic izlazio cesto na njihovog krilnog jer je prostor bio slobodan, jer nismo imali klasicnog beka, kao sto je Kolasinac???!? A ko je odlucio tako??
Ne pokusavaj. U slucaju Spahica i odbrane Susica kod Virtuala se gasi svako uzrocno-posljedicno razmisljane :salut:

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 04:05

Jos ne mogu da vjerujem sta je uradio veceras. Evo me u mraku sa upaljenim racunarom, nece san na oci.
Samo da je kako pregurati ovu noc. Zbog KONJA glavatog, zvanog "mi imamo takve igrace"

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 04:06

Ne mogu se oteti dojmu da je Sušić prodao ovu utakmicu, jer stvarno ne shvatam da čovjek može biti toliko glup i uraditi ovo što je on noćas nama uradio..To je nepojmljivo i dosad neviđeno.

MARŠ IZ SVETINJE TELE JEDNO !!
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 04:06

slika

slika
:kafa:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 04:07

ren_hz je napisao/la:Jos ne mogu da vjerujem sta je uradio veceras. Evo me u mraku sa upaljenim racunarom, nece san na oci.
Samo da je kako pregurati ovu noc. Zbog KONJA glavatog, zvanog "mi imamo takve igrace"
Ma sta noc,noc sam svakako halalio ali kako cu pregurati cijelo ljeto.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 04:07

Vjerovatno je prodana tekma. Nema racionalnog objasnjenja za sve dogadjaje veceras. :(

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 22 jun 2014, 04:08

Kako zaboraviti ovo sve ? Trebat ce vremena.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 04:09

MP8 je napisao/la:Kako zaboraviti ovo sve ? Trebat ce vremena.
Nećemo zaboraviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 04:11

Safate hvala ti :clap: :salut: daj oprosti se casno barem tako

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.