Chicago Bulls

BABADZO
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BABADZO » 21 jun 2014, 01:36

Tesko da ce Rose ikad vise moci biti no.1 igrac,ali ja vjerujem da se moze vratiti jos uvjek kao allstar,Derrick Rose je jednostavno predobar kosarkas za bilo sta drugo.Al Bullsima treba shotmaker podhitno.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2014, 03:08

Iscrpljenost pojedinih igrača dovela je do katastrofalnih playoff utakmica. U napadu smo igrali totalno bezidejno, kako u regularnom dijelu, tako i u playoff-u. Ja zaista ne znam dokle će se trpjeti više Carlos Boozer. Taj čovjek nije ništa donio Bulls-ima, ni timu ni navijačima osim povišenog krvnog tlaka, par slomljenih tastatura te probleme sa spavanjem. Ako ga ne amnestiraju ove sezone onda je definitivno da je Šalom najškrtiji gazda u NBA.

Imamo lijepe pikove i to treba kvalitetno iskoristiti.

McDermott je odličan šuter iako zna upasti u crnu rupu kada ne može ništa pogoditi. Treba uzeti u obzir da je igrao u solidnom NCAA timu, tako da ostaje upitno da li će se odmah uspjeti adaptirati na NBA. J.J. Redick-u je trebalo 2 - 3 sezone da uđe u formu iako je na Univerzitetu nemilice trpao, čak je imao i svoje dvd-ove sa šutevima.

Stauskas je također odličan šuter. Igra jako racionalnu košarku i to mi se sviđa kod njega. Zna uzeti šut kada treba iako naravno zbog mladosti i neiskustva i ovdje dolazi nekad do čudnih šuteva. Igrač koji bi nam svakako dobro došao.

Love i Melo, ne bi niti jednog. Melo željan prstena teško da će doći kod nas, a čisto sumnjam da bi nam dobro legao. Šta je to uradio u Knicks-ima sa solidnim saigračima? Jedno veliko ništa. Igrač koga izuzetno cijenim, jedan od najboljih šutera u ligi ali daleko od toga da je timski igrač koji bi odgovarao jednom timu kao što su Bulls-i.

Love je odličan igrač, napadački jedan od boljih u ligi ali dosta mi je igrača u timu koji ne igraju odbranu. Njegova odbrana je jako upitna, baš kao i kod Mela, tako da ne bi nikad dao ogromne ugovore (koji zahtjevaju igrači) za igrače koji igraju upitnu odbranu.

Oba igrača su sjajna, nemojte me pogrešno shvatiti, ovdje isključivo mislim na prilagođavanje sistema kojeg igramo pod Thiby-em. Melu je ovo posljednja velika prilika gdje se može istaći kao lider u nekoj ekipi da osvoji prsten. Kasnije ga može neko uzeti u poznim godinama sa veteranskim ugovorom ali to nije to, barem ne za igrača kao što je Carmelo.

Ovim putem želim čestitati i Spurs-ima na fenomenalnoj sezoni, respekt.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 jun 2014, 03:30

Kako upravo citam, Jackson, je spreman da prima sign & trade ponude za Melo-a, i po izvorima Bulls-i su front runners.
Postovanje treba zaraditi.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 21 jun 2014, 03:31

Evo da se javim i na ovu temu. Inače veliki sam navijač Bullsa u košarci još od malih nogu. Sva moja rodbina koja živi u Americi smještena je u Chicagu. :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 jun 2014, 03:54

Dobro dosao! Bullsovaca nikad previse. :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 jun 2014, 18:22

Eto Wojo javlja da ste u 'potjeri' za Afflalom.Prlicno velik ugovor za slijedecu sezonu ima plus PO za onu tamo...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2014, 04:25

ma ima 7m po godini nesto malo vise od toga..dati im pickove uzeti njega i dati jos nekog ko ima 4-5 m po godini..mi dobijemo odlicnog sutera i dovedemo Mela i super nam ekipa..Butler s klupe mjenja Mela i njega i super ekipa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 04:27

Polovnjak, potpuno bespotreban igrač u Bulls-ima. Za te pare ima boljih igrača.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2014, 06:37

jarane nama treba suter i sa Melom i Butler s klupe da mjenja obadvojicu da ima i on 25 minuta bili bi beton a ti kako hoces..nama treba suter i ako mozemo njega i Mela dovest bila bi nam ekipa koja bi mogla mozda do titule
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 jun 2014, 13:17

Yahoo koji je objavio i tu potjeru za Afflalom je takodjer rekao da se Afflalo ne gleda kao igrac koji ce doci zajedno s Melom nego plan B ukoliko se Melo ne dovede . Tako da od kombinacije Afflalo-Melo nema nista .

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 jun 2014, 17:54

**** sutera koji za 3p ima 30%, i generalno sut 43%. Ja sutera i klinca. I da, to je plan B, i to veoma los plan B.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 jun 2014, 20:17

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 21:14

Piše li gdje šta mu žena kaže?

Ona ima pravo na veto za sve, ne samo kod njega nego općenito kod svih muškaraca na svijetu, takvo vrijeme došlo.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 jun 2014, 21:46

Hahaha. Ja nisam naletio. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2014, 22:22

daj Melo potpisi za nas i da napokon pocnemo nesto ozbiljno...Melo ce poslusat Thibsa zna on da nece dozvoliti da on radi sta zeli..tu je i Rose, Noah koji asistira igra sve ..ma sa Melom smo jaci za barem 10-15p..i on skace dosta dobro nije on neki kriminalan los odbranbeni igrac i jos se u Thibsa moze unaprijediti svakako jer i on zeli titulu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 jun 2014, 00:26

evo izgleda da Melo odlazi iz Knicksa sad bi trebao u Bullse pa da napokon se dese nesta kako treba

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 23 jun 2014, 00:39

ja sam siguran da ce i on(melo) i mirotic u bullse , mislim da od Lovea nema nista ...
Samo se nadam da Boozera vise necu gledati u dresu Bullsa .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2014, 01:46

"According to league ****, Anthony has talked to at least one high-profile person who lives in Chicago about what it's like to be famous in the Windy City."

Mirotić će biti solidan u NBA i ništa više od toga.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2014, 02:08

pustite to ba pricao Melo ovo ono..pa sjetite se Lebron je bio u Chicagu trazio kucu da preseli dolazio..doduse on jeste bio u Chicagu bio je cak ga je uslikao i moj drug jedan Zlaja hodao je dole...doduse Lebron je i zelio doci ali da se skupe njih trojica ovdje, ali mi se nismo zeljeli odreci naseg MVP Rosa ebiga zbog dvije titule, jer vec sad vidis da se Miami polahko raspada tako da bi i nama bilo sad tako nesto .

Mislim ipak da ce Melo dobit ugovor od Knicksa ili ce doci nama mada sam vise siguran da ce ostati u Knicksima..mi cemo opet ispasti crne ovce ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2014, 02:57

Report: Bulls’ Derrick Rose prefers Kevin Love to Carmelo Anthony

According to one of Anthony’s former coaches, Thibodeau has reached out to him and to several other coaches who have worked with Anthony with numerous calls. …

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.