Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 feb 2010, 20:25

Adinjo je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:hajmo sad svi po spahiću pljuvati zato što nije spomenuo ostale kretene iz saveza :roll: :roll: :roll:
Pa kad je vec poceo, nije trebao ostati na jednom, ako ima namjeru da se prave neke promjene, zar ne????

mislim da ih ne možeš istjerati sve odjednom.....treba ići polako, proces istjerivanja je dug, borba će još dugo vremena trajati.....biće još ovakvih izjava od našeg kapitena ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 22 feb 2010, 20:27

ma mi smo qarine od ljudi, da neko kaze evo ti hiljada , mi bi rekli moze li jos stoja...............nikad nam ugodit

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 20:30

Adinjo je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:hajmo sad svi po spahiću pljuvati zato što nije spomenuo ostale kretene iz saveza :roll: :roll: :roll:
Pa kad je vec poceo, nije trebao ostati na jednom, ako ima namjeru da se prave neke promjene, zar ne????
Montazne kuce nisu lose ali od cigle je bolja jelde.E ako hoces od cigle onda moras prvo temelj pa onda cigla po cigla.
Kad bi svako po ciglu pa od glavu :mrgreen: moglo bi se nesto napraviti.Ovako ni montazne,ni cigle ni kuce. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Derim

Post Postao/la Derim » 22 feb 2010, 20:31

Steta sto clanovi NS/FS nisu bili na Hitiu u vrijeme potresa. :(

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 20:33

Derim je napisao/la:Steta sto clanovi NS/FS nisu bili na Hitiu u vrijeme potresa. :(
Oni bi bili garant medju prezivjelim.Nece ni bog svasta. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 feb 2010, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 feb 2010, 20:33

Ne bih da budem kao neki izrod ali volim misliti svojom glavom. Ovo sam napisao nakon Portugala i dok sam imao živaca da ovdje nekog u nešto ubjeđujem:
a ću sada da iznesem jedno svoje mišljenje oko svih dešavanja a zamolio bih vas da ne reagujete sa nekim komentarima bez ikakvih argumenata. Još da napomenem da ovo nije sve iz moje glave nego je otprilike jedan sažetak onoga što znam uz dodatak onoga što slutim. Znam da sam dobrim dijelom u pravu ali može biti nekih grešaka i pogrešnih procjena.

Da, da napomenem, obzirom da znam da će biti komentara tipa da sam balavac, neškolovan i sl. da sam ozbiljan čovjek od 30 i kusur godina, porodičan čovjek, fakultetski obrazovan.

U našoj organizaciji reprezentacije postoji vertikala koja se pita za sve. To je vertikala u koju je uključen i Ćiro Blažević, kada je doveden za selektora i čija je osnovna funkcija bila smirivanje strasti oko protesta prema savezu, što je u dobroj mjeri i uspio. Moramo biti iskreni i priznati da je on donio i nekoliko dobrih stvari reprezentaciji, čak je i onaj uhljup Munib počeo nešto da radi. Međutim, glavnina problema je ostala, dosta ih se moglo riješiti da smo se plasirali na SP (što je bila nemoguća misija, ako uzmemo sve u obzir) ali ovako će to morati da se korjenito pretrese.

Ovu vertikalu sačinjava trojac: Ušanović - Blažević - Spahić a svaki od njih je zadužen za dalje vrbovanje i okupljanje sljedbenika saveza. Ušanović je zadužen da drži finansije i članove saveza, čak i one koji bi imali neko svoje mišljenje, Blažević je zadužen za navijače i medije dok je Spahić zadužen za igrače. Ovo je koncept koji je dogovoren još kada je doveden Blažević.

Misimović je očigledno nova žrtva ovog koncepta. Mislim, smiješno je optuživati za prodaju utakmice igrača koji nije ni igrao u ovoj utakmici. To je stvarno presedan, on da je imao namjeru da prodaje utakmicu onda bi igrao, eventualno napravio neki pogrešan pas nazad, dao autogol ili slično. Prije Misketa, znamo da su žrtve bili Salihamidžić i Papac, za Salihamidžića se čak zna da je imao fizički obračun sa Spahićem.

Ako izuzmemo Misketa i Spahića, ostali reprezentativci su dosta mlađi i neiskusni tako da u principu ne razumiju šta se oko njih dešava. Miske je taj koji je shvatio šta se dešava i reagovao je a rezultat je vidljiv ovih dana. A evo prvi su reagovali sa TVSA, koju možemo nazvati medijskom agencijom Ćire Blaževića, oni kao da imaju ekskluzivu za njegova gostovanja.
Napominjem da znam i mnogo više ali kome ovdje šta objašnjavati?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 22 feb 2010, 20:38

NoName je napisao/la:Ne bih da budem kao neki izrod ali volim misliti svojom glavom. Ovo sam napisao nakon Portugala i dok sam imao živaca da ovdje nekog u nešto ubjeđujem:
a ću sada da iznesem jedno svoje mišljenje oko svih dešavanja a zamolio bih vas da ne reagujete sa nekim komentarima bez ikakvih argumenata. Još da napomenem da ovo nije sve iz moje glave nego je otprilike jedan sažetak onoga što znam uz dodatak onoga što slutim. Znam da sam dobrim dijelom u pravu ali može biti nekih grešaka i pogrešnih procjena.

Da, da napomenem, obzirom da znam da će biti komentara tipa da sam balavac, neškolovan i sl. da sam ozbiljan čovjek od 30 i kusur godina, porodičan čovjek, fakultetski obrazovan.

U našoj organizaciji reprezentacije postoji vertikala koja se pita za sve. To je vertikala u koju je uključen i Ćiro Blažević, kada je doveden za selektora i čija je osnovna funkcija bila smirivanje strasti oko protesta prema savezu, što je u dobroj mjeri i uspio. Moramo biti iskreni i priznati da je on donio i nekoliko dobrih stvari reprezentaciji, čak je i onaj uhljup Munib počeo nešto da radi. Međutim, glavnina problema je ostala, dosta ih se moglo riješiti da smo se plasirali na SP (što je bila nemoguća misija, ako uzmemo sve u obzir) ali ovako će to morati da se korjenito pretrese.

Ovu vertikalu sačinjava trojac: Ušanović - Blažević - Spahić a svaki od njih je zadužen za dalje vrbovanje i okupljanje sljedbenika saveza. Ušanović je zadužen da drži finansije i članove saveza, čak i one koji bi imali neko svoje mišljenje, Blažević je zadužen za navijače i medije dok je Spahić zadužen za igrače. Ovo je koncept koji je dogovoren još kada je doveden Blažević.

Misimović je očigledno nova žrtva ovog koncepta. Mislim, smiješno je optuživati za prodaju utakmice igrača koji nije ni igrao u ovoj utakmici. To je stvarno presedan, on da je imao namjeru da prodaje utakmicu onda bi igrao, eventualno napravio neki pogrešan pas nazad, dao autogol ili slično. Prije Misketa, znamo da su žrtve bili Salihamidžić i Papac, za Salihamidžića se čak zna da je imao fizički obračun sa Spahićem.

Ako izuzmemo Misketa i Spahića, ostali reprezentativci su dosta mlađi i neiskusni tako da u principu ne razumiju šta se oko njih dešava. Miske je taj koji je shvatio šta se dešava i reagovao je a rezultat je vidljiv ovih dana. A evo prvi su reagovali sa TVSA, koju možemo nazvati medijskom agencijom Ćire Blaževića, oni kao da imaju ekskluzivu za njegova gostovanja.
Napominjem da znam i mnogo više ali kome ovdje šta objašnjavati?
stvarno nemam argument da bih ista protiv ovoga rekao, al i ovo sve sto si napisao ne bazira se na argumentima......vise mi lici na klasicnu mahalsku, ili cak na neku spansku sapunicu.........

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 feb 2010, 20:41

Ma nema veze, ja sam mahalaš priznajem, stoga i ne želim o tome da diskutujem. Bio sam, nažalost, otvorio temu o legendama i o tome da bi oni trebali zapravo reči što znaju, ali nakon što su me neka djeca ovdje popljuvala odustao sam. Bujrum, još jedna tura mi nije višak, očito.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 20:49

Kad bi se gledali totalni cistunci.Koji nemaju nikakvog udjela u svemu ovome.Dobio bi maksume od cirka dvije tri godine.Jer su oni jedino zaboga neiskvareni i naivni i garant nisu umjesani. :roll:
Svako nosi svoje breme i poneke nedostatke u svemu tome.
Neko suti,neko prica ali se nista konkretno ne cini.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 22 feb 2010, 20:51

NoName je napisao/la:Ma nema veze, ja sam mahalaš priznajem, stoga i ne želim o tome da diskutujem. Bio sam, nažalost, otvorio temu o legendama i o tome da bi oni trebali zapravo reči što znaju, ali nakon što su me neka djeca ovdje popljuvala odustao sam. Bujrum, još jedna tura mi nije višak, očito.
nisam te stvarno ni jednim gestom htio uvrijedit ili popljuvat, ja samo svoje misljenje o tome imam..........
postujem ako stvarno znas stvari, al iz prve ruke.............prica kad prodje kroz vise usta vise nije prava, svak nesto nadoda.........i gubi se prava istina.............i jedini koga branim u svoj prici je Spahic, koji nas je i vise nego zaduzio svojim igranjem, ponasanjem, vodjenjem ekipe kao kapiten...itd...i jednostavno to mi malo para usi...............moze bit i i da je istina tio sto pricas, al to mozemo samo i pohvaliti, jer kako kazes drzao je igrace,sto je dobro, jer vec jedan bojkot igraca je pokazao koliko se moze uticat da ljudi iz saveza odu........i u tom slucaju izgubili bi 2-3 igraca kao sto smo Papca izgubili....................savez treba otjerat na drugi nacin.............u stvari sami ce sebe pokopat svojim lopovlucima........valjda ce i taj sud i tuziteljstvo sta uradit........

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 feb 2010, 20:54

Spahić je velika Ljudina, prije svega...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 feb 2010, 20:57

Tražio sam sad arhivu svoju gdje sam odmah rekao da miske neće više igrat dok je ćiro tu, i to nakon prve utakmice sa portugalom, gdje sam iznosio detalje o utakmici sa iranom i slično, al stvarno je nebitno, meni je dovoljno ono što znam, ko ne zna to me i ne zanima, vjeruj, umoran sam ja od objašnjavanja nekakvih.

Nikad ne bih govorio nešto što ne znam niti bih prenosio ono što čujem.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 feb 2010, 20:58

Neka se kapiten ili bilo koji drugi izjasni, konkretno da kaze sta se sve desava u kuci NSBiH-a ja mu skinem kapu, i licno se ovde izvinem svima. Znaju igraci pogotovo on koje se prljave radnje tamo rade.

Ali nikad se to nece desiti da neko javno stane pred kamere kaze, to nevalja, to nevalja, ovaj je to uradio, ovaj je to tada uradio. NIKAD!!! Najblize do cega mozemo doci od nasih igraca je: "Nije nase da se tim opterecujemo, ne bi mi o tome itd itd"...

Ovo jalove izjave, i napade na pojedine ljude, a zaboravljajuci ostale koji su isti mozda jos i gori, to nam nista nece pomoci. Eh, sad zasto Suljo, a ne Usljo, Iljo pa i Ciro do jucer s kojim se smijalo pred kamerama, slikalo po raznim casopisima, pitanje je na kojem bi i Tarik milijunas pozavidio ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 22 feb 2010, 20:59

PIRKE33 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ma nema veze, ja sam mahalaš priznajem, stoga i ne želim o tome da diskutujem. Bio sam, nažalost, otvorio temu o legendama i o tome da bi oni trebali zapravo reči što znaju, ali nakon što su me neka djeca ovdje popljuvala odustao sam. Bujrum, još jedna tura mi nije višak, očito.
nisam te stvarno ni jednim gestom htio uvrijedit ili popljuvat, ja samo svoje misljenje o tome imam..........
postujem ako stvarno znas stvari, al iz prve ruke.............prica kad prodje kroz vise usta vise nije prava, svak nesto nadoda.........i gubi se prava istina.............i jedini koga branim u svoj prici je Spahic, koji nas je i vise nego zaduzio svojim igranjem, ponasanjem, vodjenjem ekipe kao kapiten...itd...i jednostavno to mi malo para usi...............moze bit i i da je istina tio sto pricas, al to mozemo samo i pohvaliti, jer kako kazes drzao je igrace,sto je dobro, jer vec jedan bojkot igraca je pokazao koliko se moze uticat da ljudi iz saveza odu........i u tom slucaju izgubili bi 2-3 igraca kao sto smo Papca izgubili....................savez treba otjerat na drugi nacin.............u stvari sami ce sebe pokopat svojim lopovlucima........valjda ce i taj sud i tuziteljstvo sta uradit........
Spahic dan nakon Hasanovog oprostaja izlazi pred kamere i govori maltene ko ga j.e.b.e mozemo bez njega.
Kao kapiten, nije pokusao kontaktirati Papca i nagovoriti ga da se vrati.

Kolko god ko cijenio Spahica, on ima itekako oraha u dzepovima, izlazio je i cugao po bazenima sa munjom & co
Cuva Bog Zelju svog!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 22 feb 2010, 20:59

EMIR SPAHIC KRALJ,LEGENDA,JEDNOSTAVNO VELICINA OD COVJEKA :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 feb 2010, 21:00

AYAN je napisao/la:Spahić je velika Ljudina, prije svega...
Ne tvrdim suprotno. To što je on jaran sa Ušljom i Blaževićem ne znači da nije ljudina.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 feb 2010, 21:05

ja sve one koji pljuju spahića, džeku, ibiševića i ostale naše reprezentativce molim da prestanu gledati utakmice reprezentacije ;) :roll: koji vrag pratite repku kad će te s.r.a.t.i svako malo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 feb 2010, 21:08

Mirza_Hordas je napisao/la:ja sve one koji pljuju spahića, džeku, ibiševića i ostale naše reprezentativce molim da prestanu gledati utakmice reprezentacije ;) :roll: koji vrag pratite repku kad će te s.r.a.t.i svako malo
E stvarno.... Pa jel to se ne može ništa reči a da nije to da su sjajni, najbolji, zlatni i sl. Halo ba, imaš li ti glavu ikako?

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 feb 2010, 21:12

NoName je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:ja sve one koji pljuju spahića, džeku, ibiševića i ostale naše reprezentativce molim da prestanu gledati utakmice reprezentacije ;) :roll: koji vrag pratite repku kad će te s.r.a.t.i svako malo
E stvarno.... Pa jel to se ne može ništa reči a da nije to da su sjajni, najbolji, zlatni i sl. Halo ba, imaš li ti glavu ikako?
ima razlike između pljuvanja i kritikovanja ;)

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 22 feb 2010, 21:14

Nisu oni svi "sjajni, krasni, najbolji" , ali mi trebamo da ih podrzimo ma kakvi oni bili ! Pa pogledajte komsije nam, oni hvale sve svoje sportiste. I zato uspijevaju posljednjih godina, i ja im se iz dubine svoje duse divim, jer to sto su oni, mi kao narod nikad necemo biti (nazalost).
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.