EURO 2016 Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
EURO 2016 Kvalifikacije
Mislim da je u redu da vec sada otvorimo ovu temu jer ce valifikacije za Euro 2016 poceti u Septembru.
Ja licno u Brazilu ocekujem pravi katastrofu I blamazu zbog Papetovog nepotizma, gluposti, nestrucnosti I prodaje reprezentacije za racun ergele fudbalera iz bratove agencije (Vrsajevic, Kvrzic, Susic....). bit cu zadovoljan ako ne primimo vise od 10 golova a podrazumjeva se da necemo dati ni jedan.
Zbog toga narodu, navijacima treba svjetlo na kraju tunela a to je Euro 2016, ako Bog da bez Papeta na celu.
Prvo mislim da bi terbali izabrati novog selektora, a pnda zajedno sa njim angazirati se da sacuvamo postojece zmajeve I dovedemo nove, stvarne vrijednosti.
Ja licno u Brazilu ocekujem pravi katastrofu I blamazu zbog Papetovog nepotizma, gluposti, nestrucnosti I prodaje reprezentacije za racun ergele fudbalera iz bratove agencije (Vrsajevic, Kvrzic, Susic....). bit cu zadovoljan ako ne primimo vise od 10 golova a podrazumjeva se da necemo dati ni jedan.
Zbog toga narodu, navijacima treba svjetlo na kraju tunela a to je Euro 2016, ako Bog da bez Papeta na celu.
Prvo mislim da bi terbali izabrati novog selektora, a pnda zajedno sa njim angazirati se da sacuvamo postojece zmajeve I dovedemo nove, stvarne vrijednosti.
Re: EURO 2016 Kvalifikacije
Nije tb lakoandaluz01 je napisao/la:Mislim da je u redu da vec sada otvorimo ovu temu jer ce valifikacije za Euro 2016 poceti u Septembru.
vidim toliku mrznju i lose misli da za tb se bojim da ces naci svjetlo na kraju tunela
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Baš se nasra ti, ako praviš temu o kvalifikacijama onda pričaj o kvalifikacijama.andaluz01 je napisao/la:Mislim da je u redu da vec sada otvorimo ovu temu jer ce valifikacije za Euro 2016 poceti u Septembru.
Ja bih tebi jednog Kulina složio pa da u miru razmišljaš o kvalifikacijama...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
nije tebi dobro djete drago
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
pa napisi nasu grupu , parove prve i td uvod kako treba a ne uvredeandaluz01 je napisao/la:Mislim da je u redu da vec sada otvorimo ovu temu jer ce valifikacije za Euro 2016 poceti u Septembru.

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nakon SP 2014, mislim da je vrijeme za rez i podmlađivanje...tačnije pripremiti ovu ekipu za EURO 2016

Predobra ekipa, opasna do bola. Trkacki jaka.hz1987 je napisao/la:Nakon SP 2014, mislim da je vrijeme za rez i podmlađivanje...tačnije pripremiti ovu ekipu za EURO 2016
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne znam gdje da postavim, nadam se da nisam promašio temu...
Malo ozbiljnije urađen dizajn ulaznica za kvalifikacije, po uzoru na prethodno korištene. Kako stupiti u kontakt sa N/FSBIH

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 06 maj 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=57" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW, "stadium" ide iza naziva pa bi trebalo Bilino polje stadium, a kako ti je ograničen prostor, ubaci
BILINO POLJE
STADIUM, ZENICA

BTW, "stadium" ide iza naziva pa bi trebalo Bilino polje stadium, a kako ti je ograničen prostor, ubaci
BILINO POLJE
STADIUM, ZENICA

Hayley <3
Jel ovo Andaguz temu otvorio 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Haman si spavao sinoc na mrvama.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ima i ovaj Ali Suljic iz Chelsea ko zna sta za njega?hz1987 je napisao/la:Nakon SP 2014, mislim da je vrijeme za rez i podmlađivanje...tačnije pripremiti ovu ekipu za EURO 2016
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
daj promijenite ovaj uvodni post 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=2&t=8444" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e moj andaluz,treba tebi neko svjetlo u glavi ugradit,kakve samo nebuloze pises 

andaluz01 je napisao/la:Ja licno u Brazilu ocekujem pravi katastrofu I blamazu zbog Papetovog nepotizma, gluposti, nestrucnosti I prodaje reprezentacije za racun ergele fudbalera iz bratove agencije (Vrsajevic, Kvrzic, Susic....). bit cu zadovoljan ako ne primimo vise od 10 golova a podrazumjeva se da necemo dati ni jedan.

Lik je ubo. Pape će vjerovatno napustiti reprezentaciju nakon utakmice sa Iranom. Vrijeme je svakako da se okrenemo kvalifikacijama. Grupa jaka, toliko da nas do zadnjeg kola drži u neizvijesnosti. Za Belgiju nije potreban komentar, a Izrael, Vels, Kipar, sve su to reprezentacije koje mogu igrati čvrsto i iznenaditi u grupi. Andora naravno kanta za nabijanje.andaluz01 je napisao/la:Ja licno u Brazilu ocekujem pravi katastrofu I blamazu zbog Papetovog nepotizma, gluposti, nestrucnosti I prodaje reprezentacije za racun ergele fudbalera iz bratove agencije (Vrsajevic, Kvrzic, Susic....). bit cu zadovoljan ako ne primimo vise od 10 golova a podrazumjeva se da necemo dati ni jedan.

- Nerminovic
- Kontakt:
Arslanagic.NKMramor je napisao/la:Lik je ubo. Pape će vjerovatno napustiti reprezentaciju nakon utakmice sa Iranom. Vrijeme je svakako da se okrenemo kvalifikacijama. Grupa jaka, toliko da nas do zadnjeg kola drži u neizvijesnosti. Za Belgiju nije potreban komentar, a Izrael, Vels, Kipar, sve su to reprezentacije koje mogu igrati čvrsto i iznenaditi u grupi. Andora naravno kanta za nabijanje.andaluz01 je napisao/la:Ja licno u Brazilu ocekujem pravi katastrofu I blamazu zbog Papetovog nepotizma, gluposti, nestrucnosti I prodaje reprezentacije za racun ergele fudbalera iz bratove agencije (Vrsajevic, Kvrzic, Susic....). bit cu zadovoljan ako ne primimo vise od 10 golova a podrazumjeva se da necemo dati ni jedan.Šta očekivati što se tiče rostera. Vjerovatno je da će biti podmlađivanja, pa bi u kvalifikacijama mogli gledati upravo ovaj sastav, ostalo ostaje da se vidi.
![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.