Safet Sušić - Pape

Ibizevic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ibizevic » 22 jun 2014, 13:30

Gledao sam sinoć utakmicu kod prijatelja, bio sam u depresiji poslije tekme pa nisam mogao da kažem sve što želim samo mi je u glavi poraz bio i oproštaj od SP-a. Jutros kad sam ustao bili su tu roditelji od prijatelja sa nama pa opet nisam imao priliku da kažem šta želim, htio sam biti kulturan ali sada Safete...
Sada ti J*** familiju svu, J*** ti ženu onoliko minuta koliko sam ja čekao svjetsko prvenstvo i našu utakmicu, a to nije malo Safete, nije malo Safete Sajo Sarajlijo. Pa reci mi koliki moron moraš biti da igrača koji je prvotimac Šalkea staviš na klupu, jedinog igrača koji je nakon putovanja avionom otišao u teretanu dok su ostali otišli hrkati mamu ti J*** glupu, seljačino iz Zavidovića. **** li ti Medunjanin familiju debilu jedan glupi, zar si fakat mislio da Lulić može sam sve pokrivati i još ga ne mijenjaš čekaš 55-60 minutu neke rotacije debilske da praviš umjesto da vratiš na onu formaciju što smo igrali protiv Argentine pa majku ti J*** opet i opet sve dok ne odeš sa naše klupe.
Molim te idi više iz naše svetinje i nikad joj blizu nemoj doći, molim te.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 jun 2014, 13:30

Ev usto, nikakav, sjeban i opet čitam izjavu Papeta, pa je li on nas zajebava? Bičakčić ne može jaku tekmu odigrati, Kolašinac levi bek u klubu a u repki klupa. Tino ulazi da ganja rezultat. Vruće bilo. Teren loš. :crazy: :facepalm:

Pa skidam ti kapu za najgluplju izjavu otkako si selektor. :salut:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 13:33

slobodnjak je napisao/la:Sušić je kriv zbog retarda sa Novog Zelanda,što mu 8 igrača ne pretrči ni 3 km. sinoć,što IDOL NACIJE ne može pogoditi ni neboder,što nam kapiten Spahić ima snagu pileta i raznesu ga u svakom duelu,što zvjezda Lulić u 60 oj min. jedva hoda,što Misimović ima radijus kretanja 5 metara prečnika cjelu utakmicu,što nadolazeće zvjezda Evropskog nogometa Pjanjić nije ponio kompas ...i što njih sve boli qurac za nas jer dočepali su se para.
Safet Sušić je igračina i nogometni znalac kakvi oni nikada biti neće ,najbolji igrač u istoriji BH,za kog se uvjek znalo i znaće se,za razliku od IDOLA PREKO NOĆI ;) ...
Ma jok nije on ništa kriv ni sto je Kolasinac ostavljen na klupi a fizički najjači nas igrač, nešto sto ce i svaka budala uočiti da je bilo neophodno protiv Emenikea!!

Sent from my Home using fingers

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 13:35

Ma ljudi mi trcati ne mozemo...
Kako igrati fudbal kad poslije 60 minute mozes setati se s loptom niko ti je ne moze uzeti..
Nigerija zasluzeno pobijedila, Pape i tebe je dosta bilo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 22 jun 2014, 13:37

Konjina od covjeka, svi komentari su suvisni, kad smo svi mi levati za fudbal skontali da nemamo treceg spica, covjek pos'o prvi put na Svjetsko prvenstvo sa dva spica halo, tamo u Argentini Mesi kritikuje trenera nije imao dovoljnu podrsku u napadu a Papetu dovoljno dva spica od kojih samo jedan igra ( kako je ono nas trener izjavio "da Dzeko dodje 10 minuta prije utakmice igrao bi" ). Eto uspio si, uveo si Tina sad ce se prodat', idi iz reprezentacije ispunio si svoj cilj sad nas pusti da igramo, jel' te stid ovih ljudi kojima je od svih problema s kojima se svakodnevno susrecu ovo bio jedini nacin da se uljepsa realnost. Hvala ti sto si se popis'o po svima nama kao i igraci koji nisu imali nikakve motivacije da trce a ne da igraju, idi vise ****.o jedno smrdljivo tvrdoglavo idi..
Rođeni brato

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 22 jun 2014, 13:38

Cuj ovog gore, sigurno da je kriv, sam je pozivo igrace, pripremao ih, odredjivo pocetni sastav i formaciju, pravio izmjene , sve je sam radio i nije uspio, ispalo je jadno i zalosno, zato nam je potreban trener koji ce rastjerat uhljupe, poslat u penziju one koji su za penziju, one koji mogu a nece natjerat ili rastjerat , potreban nam je neko ko Vahid Halilhodzic , potreban je rad, red i disciplina...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 13:39

Ma ne znam vise ni sta reci. Da se mene pita ja bih Susicu jos u Brazilu dao otkaz a na njegovo mjesto stavio nekog iz strucnog staba da vodi ekipu.

Jaooo kako ce sada biti interesantno, kada se pocne pricati o svemu sto se krilo ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 13:40

BadrHari je napisao/la:Ma ljudi mi trcati ne mozemo...
Kako igrati fudbal kad poslije 60 minute mozes setati se s loptom niko ti je ne moze uzeti..
Nigerija zasluzeno pobijedila, Pape i tebe je dosta bilo
Nije stvar u trcanju. Mi smo i sinoc trcali vise od Nigerije, al problem je sto smo trcali u prazno, sto nije bilo nikakve taktike, strategije, nicega.

Igracu su bili izgubljeni.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 22 jun 2014, 13:44

Cartman je napisao/la:I Meksiku su ponistili dva gola, pa su ljudi pobjedili. Jer imaju mentalitet, ponos i pravog selektora. A mi smo picke kojima je najvaznije da ima neki izgovor za neuspjeh.
I uz to je taj selektor čini mi se najmanje plaćen na SP-u. Ali teško je nekim ljudima dokazati. Naše novine jutros šute kao zaljevene o Sušićevim taktičkim promašajima. Ja sam lajik za nogometnu taktiku, ali sinoć kada su najavili sastav, jeza me je uhvatila, ali opet kontam, "šta ja znam o taktici? Valjda on zna probrati igrače i postaviti ih kako treba." Ispadeda je moja intuicija i jeza bila opravdana.

Sušiću ugovor ističe nakon Irana. NSBiH ne smije produžiti ni pod razno. Ako produži, sjedište saveza treba zapaliti, poravnati, napraviti "čajru" i pustiti ovce da pasu. Volio bih i ja Vahu za selektora, ali ja imam osjećaj da tu nije toliko do para, koliko do činjenice da on ne dopušta da mu se neko petlja u posao, a to nekim ljudima u našem savezu ne odgovara. Samo kad vidim kako je genijalno postavio igru protiv Belgije (izgubili jesu, ali zbog individualnog kvaliteta belgijskih igrača i Wilmotsovih odličnih izmjena) i pogledam šta ovaj kloc uradi od nas, plačem kao malo djete.

@donniedarko ja sam isto sinoć napisao. Begić treba fino kod Safeta u sobu otići pred doručak i potjerati ga odmah u Pariz. Protiv Irana može utakmicu voditi i Sredojević. Gore sigurno neće uraditi posao.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 22 jun 2014, 13:45

Lakrdija.
Postoji vise problema kod nase repke a jedan od prvih je da smo mi sebe precjenili i ismijavamo neke Nigerijce i Irance kada nam kazu da mi nismo nista bolji od njih.S druge strane imamo i problem nekompetentnog selektora,za kojeg i ja licno smatram da nije nikakav kvalitet.Isto tako je i zalaganje na terenu jedna obicna kurcina.Kada gledas jednu Kostariku,jedan Cile i slicno,pa ono je fascinantno kolika zelja za pobjedom a kod nas tromost.

Zaista imam osjecaj da mi imamo kompleks od vecih ekipa,pa useremo se svaki put kad dodjemo do gola i treba da poentiramo.Mrljavo,traljavo,..Sto se tice taktike,magicna :urnebes: Kolosinac na klupi,a igramo bez lijevog beka,magicno :urnebes:

Pa mogao je makar umjesto Medjunanina da stavi Kolosicna pa neka igra zadnjeg veznog,vise bi doprinjeo nego ovako sto je napravio zbrku na sredi.

Jednostavno nije bilo vece zelje za pobjedom,te zelje kada ima i puno slabiji timovi veoma cesto pobjeduju ove najvece ali toga nije bilo.

Ja cu do daljnjeg kokice u ruke i da vidim na sto ce sve ovo izaci. :bih:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jun 2014, 13:50

Safete molim te odlazi. MOLIM TE

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 jun 2014, 13:51

Ovaj mentalni invalid je analno silovao jednu kompletnu naciju. Iskreno se nadam da je svjestan toga.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jun 2014, 13:52

Jel mulac sta progovorio dok je mec trajao ili se bacao u nevjericu..Neka je njemu igao brati hebo ga on,bez Kolasinca krenuti..Sunjic nas je sinoc par puta izvukao,da smo se uzdali samo u onog navikanog kapitena popusili bi mi petardu hladno..dzeko nema hrabrosti,boli ga k.urac za repku,bitne su pare iz Citya.. glupi selektor,ekipa bez fizicke spreme,sve je do za otkaza,jer ovo je degen svoje vrste.. pape odlazi povedi sa sobom manekene dzeku,spahicu,bratica,ibricica ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 22 jun 2014, 13:53

Ne kaze se "molim te odlazi", nego "odlazi ****.o jedno smrdljivo, konjino jedna tvrdoglava, pic.ka ti materina glupa, odlazi piz** jedna smrdljiva"
Rođeni brato

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 jun 2014, 13:54

I još par njih mene napade prije SP što kvarim temu,atmosferu oko SP zbog 21,22 i 23 igrača... a ZNA SE KOJI SU TO LIKOVI I TROLERI NA FORUMU ;)

Kako rekoše lupetam,jer to su svakako nebitni igrači :D 21. Zukanović 22.Ermin Zec,23. Semir Stilić a mogao je komotno napravit mjesta i za Bunozu kao 20-og,a Hadžića nek vodi kao 24-og,pa nek ih gleda...

A Ovi gore navedeni su mogli pomoć jer znaju igrat lopte...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 22 jun 2014, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 22 jun 2014, 13:58

Je li dosta bilo tvog amoralna spodobo... eto ti tvoji lopovluci i javasluci prema najboljo bosanskoj djeci Zuki i Prcicu pa na klupi nemas koga da ubacis...

Ova tema je dostiga 2000 postova, nadam se da ce jos toliko al da pricamo o tvojim mJstorlucima dok si fudbaler bio al da poylihe Irana ne pisemo o tebi kao treneru svetinje...

Mars odakle si i kako si doyao...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 jun 2014, 14:00

Ova pic.ka bez muda pere ruke posle tekme..kaze Nigerija je bila bolja i nema sta zamjeriti nasim igracima..prevod ja Safet Susic nisam nista mogao uraditi. :pinokio:

Safet RAUS!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2014, 14:00

Budi čovjek i daj otkaz.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jun 2014, 14:03

P.ickoooo...

Jel sad vidite zbog cega nam je trebao Zukanovic u Brazilu,ali ne imamo kvazi kapitena koji je k.urac od igraca i neki vodja ,sam sebi dao to pravo nazivat se vodjom.. Hvala Bogu pa smo imali Sunjica i Begovica sinoc,da njih nije bilo izbusili bi nas ljudi... ODLAZII G.....
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []