Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Ma opet kad je vidio da ga Negredo borbenoscu ostavlja na klupi on je poceo da se vraca u odbranu, da trci sve vise.
Mislim na drugu polusezonu, kad se lomilo za titulu.
Slazem se s tobom da nije kalibar igraca, sidrasi su prevazidjeni.
Lahko im je uzeti loptu, nisu agilni, brzi, ne znaju driblati, tehnika im je losija strana...
Dok vamo radilice poput Suareza ginu na terenu i oni se traze, mi imamo Dzeksona od 1.93m kojem treba minuta da se okrene ...
Mislim na drugu polusezonu, kad se lomilo za titulu.
Slazem se s tobom da nije kalibar igraca, sidrasi su prevazidjeni.
Lahko im je uzeti loptu, nisu agilni, brzi, ne znaju driblati, tehnika im je losija strana...
Dok vamo radilice poput Suareza ginu na terenu i oni se traze, mi imamo Dzeksona od 1.93m kojem treba minuta da se okrene ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ljudi moji sve na stranu a sta bi mi bez njega
Spahu u penziju a njega malo pritegnut da se uozbilji i bit ce to dobro, jednostavno realno u napadu nemamo zamjenu za njega.
Trenutno previse emotivno 99% reaguje

Spahu u penziju a njega malo pritegnut da se uozbilji i bit ce to dobro, jednostavno realno u napadu nemamo zamjenu za njega.
Trenutno previse emotivno 99% reaguje
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Svako ko priziva njegov odlazak nije normalan ni sekunde.
Sinoc sam mu psovao, psujem i sada, al mi smo bez njega ispodprosjecna reprezentacija koja se nigdje ne bi kvalifikovala.
Njega ne treba tjerat, samo mu treba objasnit da trci i da se zalaze i to je to.
Sinoc sam mu psovao, psujem i sada, al mi smo bez njega ispodprosjecna reprezentacija koja se nigdje ne bi kvalifikovala.
Njega ne treba tjerat, samo mu treba objasnit da trci i da se zalaze i to je to.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Mislim da je potrebno Ibricicu i Spahi zakazat oprostajnu utakmicu , a ovom IDOLU NACIJE dat zuti karton i zadnje upozorenje.. Ili ako zeli neka se sam povuce, nevjerujem da bi iko puno zalio za njim..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
@propuh
Pričali smo za mnoge pa se pojaviše Bešić, Hajrović, Kolašinac, pa šta ćemo poslije Kene pa dođe Begović.
Ima mali Armin Hodžić, ima onaj Mahmutović, zvati onog Đurića. Imamo uvijek našeg Ibiševića, ako ništa drugo bori se i trudi, nije Džeko BiH niti je BiH ovisna o Džeki. Napadača je bilo i biti će, svi su igrači prolazni samo je repka SVETINJA. A onaj kez je pokazao da je izgleda Edin više od repke, e neće moći ove noći.
Ako će se opametiti i igrati i truditi se ko i svi rado ću ga podržati uz izvinjenje za kez, ako ne doviđenja i prijatno.
Pričali smo za mnoge pa se pojaviše Bešić, Hajrović, Kolašinac, pa šta ćemo poslije Kene pa dođe Begović.
Ima mali Armin Hodžić, ima onaj Mahmutović, zvati onog Đurića. Imamo uvijek našeg Ibiševića, ako ništa drugo bori se i trudi, nije Džeko BiH niti je BiH ovisna o Džeki. Napadača je bilo i biti će, svi su igrači prolazni samo je repka SVETINJA. A onaj kez je pokazao da je izgleda Edin više od repke, e neće moći ove noći.

Ako će se opametiti i igrati i truditi se ko i svi rado ću ga podržati uz izvinjenje za kez, ako ne doviđenja i prijatno.
Dzeko je sinoc dao cist go i pogodio stativu a spahic je moro igrat stopera i lijevog beka,tu je bila rupa cijelo vrijeme, susic ili je malouman ili ovo uradio namjerno s ovom postavkom nije mu prvi put amnogi to nisu htjeli vidjet i kad se tome doda kayastrofalno sudzenje desi pvo sto se dasilo.Da li su ova postavka i pvo sudzenje pukp slucajnost ili ne skontajte sami i ja bi ironicno smijo na kraju jer i jeste za takvog smijeha i ako je u biti tuga !
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
Ma mora se probati i bez njega.
Bolje imati modernu ekipu koja ce ginuti za dres, nego supka kojeg smo precijenili i kojem su samo pare bitne.
Vedad jeste za klasu losiji, ali bi mi kao ekipa bili profesionalniji i zdravije bi stanje u svlacionici bilo.
Ako Dzeko podrazumijeva partijanje sa Spahom i Ibricicem, Hrasnicu, ironicni aplauz navijacima, smijanje i qurcobolja za najgorim porazom u historiji .. Onda ja ne znam stvarno ..
MENE SI EDINE U DVOMECU SA SLOVACKOM IZGUBIO I U ZENICI CE TE SAMO ZVIŽDUCI DOCEKATI !
Yebo vas to razmisljanje, sta cemo mi bez njega, a vidite sta nam radi !!
Bolje imati modernu ekipu koja ce ginuti za dres, nego supka kojeg smo precijenili i kojem su samo pare bitne.
Vedad jeste za klasu losiji, ali bi mi kao ekipa bili profesionalniji i zdravije bi stanje u svlacionici bilo.
Ako Dzeko podrazumijeva partijanje sa Spahom i Ibricicem, Hrasnicu, ironicni aplauz navijacima, smijanje i qurcobolja za najgorim porazom u historiji .. Onda ja ne znam stvarno ..
MENE SI EDINE U DVOMECU SA SLOVACKOM IZGUBIO I U ZENICI CE TE SAMO ZVIŽDUCI DOCEKATI !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
[youtube][/youtube]
Dokaz njegove veličine ... Čitav stadion mu skandira, tako da ovdje ne vrijedi ona "ma zavidni pojedinci pljuju", a šta on radi? Pravi se mangup i provocira ...
@ Mozambik Evo jedna činjenica ... Zamisli istu formaciju ko sinoć i Ibiševića, koji bi dao 110% što se tiče trke i zalaganja, na mjestu Džeke ...
Da li bi to izgledalo bolje ? Ja mislim da bi ako ne makar bi mu oprostio sve i rekao ok trčao je, dao sve od sebe nije moglo ...
Dokaz njegove veličine ... Čitav stadion mu skandira, tako da ovdje ne vrijedi ona "ma zavidni pojedinci pljuju", a šta on radi? Pravi se mangup i provocira ...
@ Mozambik Evo jedna činjenica ... Zamisli istu formaciju ko sinoć i Ibiševića, koji bi dao 110% što se tiče trke i zalaganja, na mjestu Džeke ...
Da li bi to izgledalo bolje ? Ja mislim da bi ako ne makar bi mu oprostio sve i rekao ok trčao je, dao sve od sebe nije moglo ...
Aferim @BadrHari ...Bolje imati modernu ekipu koja ce ginuti za dres, nego supka kojeg smo precijenili i kojem su samo pare bitne.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 22 jun 2014, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Slazem se.Mozambik je napisao/la:Svako ko priziva njegov odlazak nije normalan ni sekunde.
Pored nabrojanog treba mu objasniti da ako ce igrati i dalje da mora biti profesionalac i da zaboravi na dosadasnju praksu. Da nema vise dizanja iznad ostalih i da je samo jedan od igraca u ekipi.
I ni u kom sliucaju mu ne dati kapitensku traku.
Jos jedna stvar. Da li je noramlno da za vrijeme priprema, SP-a nas najbolji i najvoljeniji igrac, kad cijela nacija samo prati sta se desava oko reprezentacije, ne da niti jednu izjavu za BH medije?
I kapiten isto tako.
Gdje to jos ima?
Cemu tolika prepotentnost?
Jesi li Edine sam odbranio BiH u ratu da sebi dajes toliko za pravo?
Ali za vecinu ovih stvari krive su mase koje su ga izdigle i dale mu za pravo da se ponasa kao da je veci od drzave i reprezentacije.
Za svaki njegov gaf se naslo opravdanje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemojte grijesiti dusu, da nije Dzeke i njegovih golova ne bi ni repke bilo u Brazilu a to sto ne trci kad je najvise potrebno to ide njemu na dusu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne ide to tako samo mu pajdase ukloniti, kapitena i krajisnikaJanez je napisao/la:@propuh
Dzeko je ipak previse vazan za ovu repku treba sa njim poraditi, Naravno novi selektor bi to trebao lako dovesti u red
kez mu nije trebao, ali i mi kao nacija inace smo skloni dizanju u nebo a isto tako i pljuvanju do iznemoglosti.
Moje misljenje uz novog selektora i odlazak Spaje i Ibre sve ce to doci na svoje jos je dzeko mlad i itekako vazna karika u ovoj ekipi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Covjek je dao 100% cist gol koji je ponisten i odigrali smo lose (i on je). Na kraju cinicno smijanje koje ovdje neki zeli predstaviti kao da se on smijao jer ga boli neka stvar. Pa imate li mozga?
Bas mislite da je vama vise stalo?
Zamjeriti mu da je lose odigrao je OK, to uvijek moze i ne samo njemu nego svakom, ali ono smijanje shvatiti ovako kako mnogi zele da shvate je velika glupost.
Bas mislite da je vama vise stalo?
Zamjeriti mu da je lose odigrao je OK, to uvijek moze i ne samo njemu nego svakom, ali ono smijanje shvatiti ovako kako mnogi zele da shvate je velika glupost.
Molim te da se vise ne odazivas u repku,zajedno sa svojim drugarima zucom i kvazi kapitenom..idi igraj za City oni su ti bitniji,dzaba zauzimas mjesto Ibisevicu i drugim momcima koji ce ginuti za dres BiH..radi sta hoces samo dalje od repke ti i tebi slicni..
Milion sansi je sinoc imao ,a nijednu nije iskoristio,da mu je sheik sjedio na tribinama,tricu bi najmanje uvalio,jos se na kraju meca smije,dok nacija place..p.ickooooooooo
Milion sansi je sinoc imao ,a nijednu nije iskoristio,da mu je sheik sjedio na tribinama,tricu bi najmanje uvalio,jos se na kraju meca smije,dok nacija place..p.ickooooooooo

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bra'o.BadrHari je napisao/la:Ma mora se probati i bez njega.
Kad covjek skonta, je.bo onaj njegov osmijeh, to je sada najmanje bitno. Bitno je to da on za City igra 99% bolje nego za sveti dres. Vise se trudi, vraca, trci, ubacuje se dok za reprezentaciju seta po terenu ko maneken i ceka kad ce mu Miske dat' loptu na tanjiru k'o protiv Grcke pa da samo skoci i postane idol nacije.
Svi spominju to "sta bi mi bez njega kad nema niko bolji"...pa ljudi moji da dovedemo 2 juniora iz Zelje i Sarajeva bolje bi igrali nego Dzeko i vise bi koristi bilo od njih, bar bi ginuli za svaku loptu i ne bi se setali po terenu i jedva cekali da se utakmica zavrsi pa da mogu dernecit i postavljat selfie na Instagram dok im hiljadice iz Citya lijezu na racun svake sedmice.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 22 jun 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- donniedarko
- Kontakt:
Mozemo mi i bez njega
Jesmo li pokusali ikada ? Nadjimo novog selektora, nekog profesionalca. Imamo odlicne igrace u veznom redu, imamo Ibisevica. Tu bi sad mogli gledati da ubacimo Hodzica i potruditi se oko Hrgote. Iskociti ce tu vremenom jedan talenat. U biti Dzekini golovi su bili protiv reprezentacija gdje su i prosjecni napadaci mogli pogoditi. Ovo je samo razmisljanje, nista definitvno ali zasto bismo trpili i klan ako nismo spremni trpiti Susica. 

Mrš i ti iz svetinje, jedan Šunjić je više od tebe pretrčao preko 10km, a ti jedva 9km **** li ti Amru u ****
samo poceti spaljivati dresove sa imenom edina dzeke i to ne u repki bosne radi postovanja prema svetom grbu...ali citijeve i ostale paliti ljudi ja jendostavo nemogu visetog covjeka meni s epovraca kad ga se sjetim igrac je veliki top klada ali je djubre veliko brate pogledajte sutra mandzukica kako se igra za sveti grb
Samo Sarajevo
Ne treba previše pretjerivati..,, nije bio dobar ovo prvenstvo.. 2 prijateljske je super odigrao, ali mislim da je njegov minus taj sto mnogo zavisi od suigrača i sto nekada ne trci dovoljno...
Mi nemamo ni približno napadača njegovog kvaliteta i nismo ga nikada imali ali se ne možemo osloniti na to da ce on rijesavati utakmice...
Mislim i da i kvazi kapiten ima jako negativnog uticaja na njega i da ce to mnogo bolje izgledati kad se kikser oprosti!!
Sent from my Home using fingers
Mi nemamo ni približno napadača njegovog kvaliteta i nismo ga nikada imali ali se ne možemo osloniti na to da ce on rijesavati utakmice...
Mislim i da i kvazi kapiten ima jako negativnog uticaja na njega i da ce to mnogo bolje izgledati kad se kikser oprosti!!
Sent from my Home using fingers
Ne mozemo, Dzeko je najbolji BH napadac svih vremena i kraj.donniedarko je napisao/la:Mozemo mi i bez njega![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- legenda reala
- Kontakt:
Smijo se on ne smijo, mi moramo mjenjati filozofiju igre, ova naša taktika sa četiri centralna vezna i sidrašem ne prolazi nigdje, Džeko je starinjski napadač, kao i naša reprezentacija, novi napadač, novi stil igre, Edina na klupu i to je to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.