Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
misketu svaka čast na svemu kroz što je prošao u repki i na svemu što je dao za ovu ekipu. zauvijek će ostati legenda u reprezentaciji i majstor svoje vrste..
ali njegovo vrijeme je prošlo i bolje je da ode sada, u miru - jer zauzima mjesto mlađim igračima koji trebaju biti okosnica ekipe u budućnosti.
ali njegovo vrijeme je prošlo i bolje je da ode sada, u miru - jer zauzima mjesto mlađim igračima koji trebaju biti okosnica ekipe u budućnosti.
**** vam miske mater klosari sta su ostali uradili za 90 min
Kako god, Zvjezdan je i u ovakvom stanju bio 3. igrač po pretrčanim kilometrima. Čovjek se trudi uprkos godinama, treba to ipak poštovati. To što ga se ne zna koristiti kako treba, odnosno ubaciti u zadnjih 30 minuta, nije njegova greška, nego selektorova. Zapamtite, otrov se čuva u malim bočicama. 
Hvala ti, Miske.
Opet je bilo tvojih lopti koje gledaju, ali ostali nisu dovoljno dobro gledali.
Molim te, nemoj se povući još. Ti uvijek možeš odigrati koju minutu. Molim te, ako te novi selektor odluči držati kao jokera na klupi, nemoj se naći uvrijeđen. I takav si najbolji.
Sinoć si, uz Bega, pokazao liderstvo sa vikom i podizanjem svojih suigrača. Za mene si vječni kapiten!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opet je bilo tvojih lopti koje gledaju, ali ostali nisu dovoljno dobro gledali.
Molim te, nemoj se povući još. Ti uvijek možeš odigrati koju minutu. Molim te, ako te novi selektor odluči držati kao jokera na klupi, nemoj se naći uvrijeđen. I takav si najbolji.
Sinoć si, uz Bega, pokazao liderstvo sa vikom i podizanjem svojih suigrača. Za mene si vječni kapiten!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Momak je bio odlican dok je imao snage, i njega ne treba kritikovat nego ublehu koja ga drzi u igri, iako ovaj jedva hoda.
Super igraca nekada i genije koji moze igrati 20 minuta profesionlanog fudbala. S druge strane igrac sujetan koji gleda svoj interes prije tekme. Njemu je bitno da bude u prvih 11 pa makar mi ubili sa 5 komada. Tako bi ga opisao najbolje.
Nazalost tekme se ne igraju na malom terenu niti traju 20 minuta. A niti ovaj covjek ima postenja da kaze treneru ne mogu odigrati 90 minuta ubaci me zadnjih 20 dosta mi je.
Ovo svjetsko je zrtvovano da bi se Misketu , Spahi, Dzeki, Ibricicu , Tinu udovoljilo . Ok je i to , posteno samo se trebalo dati do znanja onoj raji sto se zaduzivala da idu u Brazil. Ispadose ljudi budale .
Nazalost tekme se ne igraju na malom terenu niti traju 20 minuta. A niti ovaj covjek ima postenja da kaze treneru ne mogu odigrati 90 minuta ubaci me zadnjih 20 dosta mi je.
Ovo svjetsko je zrtvovano da bi se Misketu , Spahi, Dzeki, Ibricicu , Tinu udovoljilo . Ok je i to , posteno samo se trebalo dati do znanja onoj raji sto se zaduzivala da idu u Brazil. Ispadose ljudi budale .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
I mi smo budale ispali.. Svi smo budale
Sent from my Home using fingers
Da se razumijemo Miske nikad nije bio igrac sa prevelikom defanzivnom rolom.Misljenja sam da je i dalje koristan ukoliko se koristi na pravi nacin.Recimo u sinocnoj utakmici u onih zadnjih pola sata svjez i odmoran Miske bi nam dobro dosao.Ovako,stavio ga je od pocetka,nisam siguran ko je trebao igrat na lijevoj strani on ili Pjanic.Kako god ispalo je katastrofalno.Lulic je stalno trcao naprijed ne bi li nam dao tu sirinu kad napadamo i cesto je ostavljao Spahica samog dole i iz takve situacije smo dobili i gol.Krivim Susica i samo Susica iz prostog razloga sto nam je Nigerija stvorila 10 puta vise problema nego jedna Argentina i to negdje citam da im je 80% napada islo po nasoj lijevoj strani.Ej da smo tu imali Kolasinca nazad s Lulicem naprijed dns bi bilo veselo.
Gledao sam intervju poslije tekme. Bolji njega racku sto smo mi izgubili. Blagi smijesak i kao sta se moze.kimbo je napisao/la:Super igraca nekada i genije koji moze igrati 20 minuta profesionlanog fudbala. S druge strane igrac sujetan koji gleda svoj interes prije tekme. Njemu je bitno da bude u prvih 11 pa makar mi ubili sa 5 komada. Tako bi ga opisao najbolje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
On je uvijek samo za sebe igrao... Od Bjelorusije otplacujemo taj kredit gdje on mora igrati u prvih 11... Pa dokle vise
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kunem se svim što imam znači, i što ću ikada imati, ovaj klip je postavljen poslije svake utakmice koju nismo pobjedili, od prvog baraža sa Portugalom pa na ovamo. ALI. SVAKI. ****. PUT. i to po nekoliko puta, po različitim temama, što je najgore ne koristi se samo ni na ovom djelu podforuma, već i na klubskim temama poslije utakmica Lige Šampiona i slično. Shvatili smo davno jbt.Ajax je napisao/la:[youtube][/youtube]
Propalitet. Olic je 3-4 godine stariji pa trci ko lud. Zbog njega nas najbolji igrac ne moze da pokaze sve sto zna.
Ali nije on kriv sto je los, vec genijalac koji ga postavlja da igra.
Ali nije on kriv sto je los, vec genijalac koji ga postavlja da igra.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
Jarane vrijeme je, ili za povlačenje ili moraš pristati na to da trenutno ima boljih i spremnijih igrača i da je tvoje mjesto na klupi među 18 igrača, pa da uđeš zavisno od potrebe, ako to ne želiš mislim da je jasno šta ti je činiti 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Majstore, dosta je bilo... Hvala ti za sve...
Sacuvaj uspomenu na jednog od najdrazih igraca koji su ikad igrali za ovaj tim... Oprosti se dostojanstveno, dok je jos vrijeme..
Sacuvaj uspomenu na jednog od najdrazih igraca koji su ikad igrali za ovaj tim... Oprosti se dostojanstveno, dok je jos vrijeme..
On se prerano odrekao pravih priprema i kondicionih, i pravog takmicarskog fudbala.
Voli covjek vise da jede i gotovo.
Ne moze ni mrsanje pomoci kad si ubijen u pojam toliko vremena bez Evropskog fudbala.
Zao mi je Miske, ali ima mnogo korisnijih od tebe za sredinu terena.
Ne moze ni mrsanje pomoci kad si ubijen u pojam toliko vremena bez Evropskog fudbala.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
+1legenda reala je napisao/la:Jarane vrijeme je, ili za povlačenje ili moraš pristati na to da trenutno ima boljih i spremnijih igrača i da je tvoje mjesto na klupi među 18 igrača, pa da uđeš zavisno od potrebe, ako to ne želiš mislim da je jasno šta ti je činiti
Upravo tako, pa nedavno je napunio 33 godine, realno svaki igrač može igrati ako ne na vrhunskom onda sasvim solidnom nivou do 35 godine (neki klub lige petice) ali kao što kažeš on je sam sebi zapečatio sudbinu odlaskom u Kinu, i ljudi su bili naivni ako su mislili da će on više ikada zaigrati na ozbiljnom nivou.BadrHari je napisao/la:On se prerano odrekao pravih priprema i kondicionih, i pravog takmicarskog fudbala.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije on zakazao trkacki nista vise nego Lulic, Medunjanin, Mujdza, Dzeko..a imao je boljih poteza nego svi nabrojani skupa
naravno da nije spreman za vrhunski fudbal, potvrdilo se to, ali DALEKO, jaaako daleko od toga, da je jedini u ovoj ekipi koji nije spreman da trci..kod nekog su povrede razlog, kod nekog manjak volje, neko jednostavno nema kvaliteta, ali samo se prica o tome kako Miske ne trci..bgm kad stavis na vagu odnos trke , ucinka na terenu i sta on pokrije tom trkom, ima ih daleko gorih...jucer je par puta bio jedini koji je ikako pomagao Lulicu lijevo...
ko sto rekoh, vidi se da nije spreman za 90 min na ovakvom SP posebno u ovakvoj klimi ( da se igralo u evropi pa hajd), ali ne volim izdvajanje njega kao jedinog nespremnog kad je citava ekipa takva..
naravno da nije spreman za vrhunski fudbal, potvrdilo se to, ali DALEKO, jaaako daleko od toga, da je jedini u ovoj ekipi koji nije spreman da trci..kod nekog su povrede razlog, kod nekog manjak volje, neko jednostavno nema kvaliteta, ali samo se prica o tome kako Miske ne trci..bgm kad stavis na vagu odnos trke , ucinka na terenu i sta on pokrije tom trkom, ima ih daleko gorih...jucer je par puta bio jedini koji je ikako pomagao Lulicu lijevo...
ko sto rekoh, vidi se da nije spreman za 90 min na ovakvom SP posebno u ovakvoj klimi ( da se igralo u evropi pa hajd), ali ne volim izdvajanje njega kao jedinog nespremnog kad je citava ekipa takva..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sad ce @BaDa napisati da on opet mora igrati a @Virtual ce se sloziti s njom.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Naravno da ne mora igrati u prvoj postavi(kao niti jedan drugi igrac)...ako selektor odluci da sjedi na klupi onda tako i treba da bude ali ovo pljuvanje Misketa zbog pretrcanih kilometara(samo Besic i Pjanic sinoc pretrcali vise) je toliko jadno da ne povjerujes...isti sablon poslije svake utakmice,nebitno na desavanja u istoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.