21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
ovako hladne glave konkretno za sinočnju tekmu
krivac broj jedan je selektor i tu dvojbe nema, totalno promašio sa lijevim bokom i valjda nam nekad objasni što je to uradio, iako je dan pred utakmicu imao samo jednu dilemu oko ibiševića, a onda nićim izazvan postavi lulića na lijevog beka u tekmi kako je najavljivao gdje je i bod dosta. od samog početka utakmice nigerijci su se jednostavno šetali po toj strani. izmjene su isto katastrofalne bile, misimović nije smio biti duže od 55minuta na terenu, mislim da bi sa izmjenom miske-vedo puno toga boljeg napravio.
zamjena bičakčić šunjić je isto tako legla kao grom iz vedra neba, ali je toni odigrao fantastično i time opravdao taj potez selektora
što se igrača tiće kapiten je odigrao kao največi amater (jel namjerno ili ne valjda vrijeme pokaže), sredina je djelovala očajno što se defanzive tiće, osim malog bešića koji je naprosto fantastično odigrao, ali kada ti pjanić, miske i haris slabo zatvaraju ostale igrače onda nigerijci malo malo pa pucaju neometani na gol. edin džeko kao neko u koga se kune i staro i mlado u bosni je trebao bar više želje pokazati, potrčati nekad da se vidi da mu je stalo, zagalamiti, uklizati...., a on se nasmija na kraju naciji u lice, naciji koja sinoć nije spavala...
sudija nas je oštetio zbog ofsajda, ali više sreće jednostavno nismo ni zaslužili kada se sve sabere. ipak je ovo svjetsko prvenstvo i tu slabo kada ima slučajnosti, naprosto sve mora funkcionisati perfektno da pobjediš bilo koga
krivac broj jedan je selektor i tu dvojbe nema, totalno promašio sa lijevim bokom i valjda nam nekad objasni što je to uradio, iako je dan pred utakmicu imao samo jednu dilemu oko ibiševića, a onda nićim izazvan postavi lulića na lijevog beka u tekmi kako je najavljivao gdje je i bod dosta. od samog početka utakmice nigerijci su se jednostavno šetali po toj strani. izmjene su isto katastrofalne bile, misimović nije smio biti duže od 55minuta na terenu, mislim da bi sa izmjenom miske-vedo puno toga boljeg napravio.
zamjena bičakčić šunjić je isto tako legla kao grom iz vedra neba, ali je toni odigrao fantastično i time opravdao taj potez selektora
što se igrača tiće kapiten je odigrao kao največi amater (jel namjerno ili ne valjda vrijeme pokaže), sredina je djelovala očajno što se defanzive tiće, osim malog bešića koji je naprosto fantastično odigrao, ali kada ti pjanić, miske i haris slabo zatvaraju ostale igrače onda nigerijci malo malo pa pucaju neometani na gol. edin džeko kao neko u koga se kune i staro i mlado u bosni je trebao bar više želje pokazati, potrčati nekad da se vidi da mu je stalo, zagalamiti, uklizati...., a on se nasmija na kraju naciji u lice, naciji koja sinoć nije spavala...
sudija nas je oštetio zbog ofsajda, ali više sreće jednostavno nismo ni zaslužili kada se sve sabere. ipak je ovo svjetsko prvenstvo i tu slabo kada ima slučajnosti, naprosto sve mora funkcionisati perfektno da pobjediš bilo koga
nema potpisa
Ima li statistika koliko je koji igrač pretrčao? Mislim da to bude na stranici Fife u pdf-u, ali ne mogu pronaći.
NAPRIJED NARODE!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad gledam snimak tekme, isti osječaj kao i sinoć. 
Definitvno treba novi trener, provjeren trener a ne neki koji će tek da ući. Treba stvorit autoritet, treba svako da zna šta da radi. Svaka čast Papetu, odveo nas je na SP, na tom mu čestitam ali više ne može.
Da je sinoć bio Seo, ne bi Emenike prošao, prija bi on završio na tribina, ne lopta već Emenike.

Definitvno treba novi trener, provjeren trener a ne neki koji će tek da ući. Treba stvorit autoritet, treba svako da zna šta da radi. Svaka čast Papetu, odveo nas je na SP, na tom mu čestitam ali više ne može.
Da je sinoć bio Seo, ne bi Emenike prošao, prija bi on završio na tribina, ne lopta već Emenike.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sama pocetna postavka bez lijevog beka je blamaža svijetskih razmjera

Sve što su nigerijci radili i napadali je bilo upravo preko te strane, ukljucujuci i sam gol.
Valjda je strucnjak umislio da Lulić može pokrivati komplet lijevu stranu (a vidjeli smo da se momak totalno potrošio u 55 minuti i sam tražio izmjenu), i da Spahić zatvara taj lijevi bok, to jest da bude razvucen ko žvaka između pozicija stopera i beka, dok su mu na klupi Kolašinac i Salihović

Zatim sredina

Izmjene su šlag na tortu

ta naznalica treba odgovarati za zločin prema sopstvenoj naciji, za nanošenje duševne boli.
@let3 yebiga, brate, ne isplati se više nervirat, šteta što sam ja kasno shvatio. Kad sam vidio početnu postavu pred početak utakmice na TV-u k'o da me neko macolom u glavu udario. Medo na "lijevom beku", a Kolašinac i Salihović na klupi. Bolje da sam odma prebacio na neki drugi kanal il lego spavat. 

- FukareTuzla1987
- Kontakt:
FIFA I UEFA PA VI FUDBAL KVARITE,VIŠE MI SE I NE GLEDA a sudiji treba mater pozdravit.ako se ko sjeca kad je nepravda bila hrvatskoj da je Blater reko da sudija nije pogresio najverovatnije tako ce i na ma recbezze je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/fudbal/199 ... udija.html
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
To moze reci kod prekrsaja gdje postoji to famozno "slobodno sudijsko uvjerenje". Kod ocitih stvari kao sto su ofsajdi ne moze se nista reci. Pomocni sudija ce biti eliminisan sa SP, kao i onaj koji je zavalio Mexico.FukareTuzla1987 je napisao/la:FIFA I UEFA PA VI FUDBAL KVARITE,VIŠE MI SE I NE GLEDA a sudiji treba mater pozdravit.ako se ko sjeca kad je nepravda bila hrvatskoj da je Blater reko da sudija nije pogresio najverovatnije tako ce i na ma recbezze je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/fudbal/199 ... udija.html
Glavni sudac je sudio bez kardinalnih gresaka.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Steta..imali smo grupu koja se mogla proci, a mi cak nismo uspjeli ni to da budemo u igri za prolaz do zadnjeg kola, nego smo ispali kolo prije kraja..razocaran sam u pojedine igrace, ali tako je kako je...pape 99% ide...da smo bili bas bez srece pa ispali pa ni po jada, ali je pape pokazao sinoc sve svoje slabosti i vrijeme je da ide..treba nam jedan autoritet u vidu vahe, bajevica koji ce dzeku otjerati u pm na poluvremenu ako gladio muda, a ne pustati mu da igra kada begovic pretrci vise od njega...
Yebi ga, vise srece drugi put..
Yebi ga, vise srece drugi put..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
trebo je svirat prekrsaj nad spahićemMozambik je napisao/la:To moze reci kod prekrsaja gdje postoji to famozno "slobodno sudijsko uvjerenje". Kod ocitih stvari kao sto su ofsajdi ne moze se nista reci. Pomocni sudija ce biti eliminisan sa SP, kao i onaj koji je zavalio Mexico.FukareTuzla1987 je napisao/la:FIFA I UEFA PA VI FUDBAL KVARITE,VIŠE MI SE I NE GLEDA a sudiji treba mater pozdravit.ako se ko sjeca kad je nepravda bila hrvatskoj da je Blater reko da sudija nije pogresio najverovatnije tako ce i na ma recbezze je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/fudbal/199 ... udija.html
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
calcio je napisao/la:Boze koliko placipi*ki na jednom mjestu
calcio je napisao/la:Ocekujem nasu dominaciju na terenu
calcio je napisao/la:Ubicemo hljeb u njima.
Šta mai

Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 22 jun 2014, 17:10, ukupno mijenjano 2 puta.
previse se tragicno shvata ovaj poraz i ispadanje..Traze se neki krivci,razdori..Jedini krivac ce u srijedu zadnji put sjesti na klupu svetinje..
Ne mogu ni zamisliti sta bi bilo da smo sila,favoriti u grupi,pa ispadnemo..Vjerovatno bi trazili od igraca da se kolektivno objese ispred BBI
Ne mogu ni zamisliti sta bi bilo da smo sila,favoriti u grupi,pa ispadnemo..Vjerovatno bi trazili od igraca da se kolektivno objese ispred BBI
Nije trebao, jer prekrsaj nije postojao.FukareTuzla1987 je napisao/la:trebo je svirat prekrsaj nad spahićemMozambik je napisao/la: To moze reci kod prekrsaja gdje postoji to famozno "slobodno sudijsko uvjerenje". Kod ocitih stvari kao sto su ofsajdi ne moze se nista reci. Pomocni sudija ce biti eliminisan sa SP, kao i onaj koji je zavalio Mexico.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
povlacio ga za dresMozambik je napisao/la:Nije trebao, jer prekrsaj nije postojao.FukareTuzla1987 je napisao/la:trebo je svirat prekrsaj nad spahićemMozambik je napisao/la: To moze reci kod prekrsaja gdje postoji to famozno "slobodno sudijsko uvjerenje". Kod ocitih stvari kao sto su ofsajdi ne moze se nista reci. Pomocni sudija ce biti eliminisan sa SP, kao i onaj koji je zavalio Mexico.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Linijski je podigo zastavicu posto je daceko i vidio da dzekin sut ide u go, fino se vidi u usporenom snimku
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
-
- Kontakt:
Moja greska znam da je i Miske odigrao jednu utakmicu fenomenalno a nije bilo Pjanica ali kako se sjecam i Pjanic je odigrao jednu fenomenalno kada nije bilo Misketa, htio sam samo da kazem da igra bolje Pjanic kada nema Misketa a izgleda i obratno ali opet njih dvojica inekako ali kada su na terenu Miske, Pjanic i Medunjanin onda neide nikakoInterista je napisao/la:Protiv Grcke je bilo obratno nije igrao Pjanic a Miske je doktorski odigraodelpiero10 je napisao/la:
Misimovic je bio igrac za zadnjih dvadeset minuta sa svojim iskustvom a dotad bi Pjanic imao slobodu sjetite se utakmice protiv grcke kada nije igrao miske pjanic je odigrao najbolju utakmicu
- donniedarko
- Kontakt:
Miske vise nije profesionala igrac. Sto prije shvatimo to ce biti bolje za nas. Hvala njemu za sve i treba organizovati u njegovu cast oprostajnu utakmicu ali on ne moze vise igrati nogomet na ovom nivuo i tacka. 

- PatrickBateman
- Kontakt:
Mojne sranja, Susic mali je pokazao najvise od izmjena.
Tuzno je sto su igraci koji su nas odveli na prvenstvo, i izbacili s njega... (Spahic,Miske,Dzeko)
Tuzno je sto su igraci koji su nas odveli na prvenstvo, i izbacili s njega... (Spahic,Miske,Dzeko)
Profesionalan jeste i treba ga postovati, samo cu te tu ispraviti. Za ostalo se slazem, Kineska liga ma koliko bila finansijski napredna ona je u ocima vecine i dalje polu-amatersko takmicenje gdje igraci odlaze na kraju karijere dobro zaraditi i odmoriti od ozbiljnog fudbala.donniedarko je napisao/la:Miske vise nije profesionala igrac. Sto prije shvatimo to ce biti bolje za nas. Hvala njemu za sve i treba organizovati u njegovu cast oprostajnu utakmicu ali on ne moze vise igrati nogomet na ovom nivuo i tacka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.