Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ako se krivica nastavi svaljivati na igrace i ako se nastavi pluvati po njima mi u sljedecih 10 godina necemo moci pobijediti ni Andoru.
Samo nastavite,dobro vam ide.
- donniedarko
- Kontakt:
Nemaju druge profesionalne reprezentacije klanove kao sto mi imao. Mozda jedino africkedrummer je napisao/la:Ako se krivica nastavi svaljivati na igrace i ako se nastavi pluvati po njima mi u sljedecih 10 godina necemo moci pobijediti ni Andoru.
Otjerajte Dzeku,Spahu,Lulica i jos neke,ostavite Susica da sa braticem pravi dar mar San Marinu.Mozda nam dovede jos koje pojacanje iz agencije,nije da mi nemamo talenata.
jeste, nemojte ljudi na Edina molim vas eto, ako on ne bude igrao za Bosnu reprezentacija ce se raspastidrummer je napisao/la:Ako se krivica nastavi svaljivati na igrace i ako se nastavi pluvati po njima mi u sljedecih 10 godina necemo moci pobijediti ni Andoru.
nemojte pisati o njegovih 13% aktivnosti u dvije utakmice jer ce edin onda shvatii da mi svi njega mrzimo a da je sve ovo krivica najer ne znamo nista od fudbala.. nemojte molim vas protiv dzeke, sutra ce otici jos ce sa sobom povesti ibricica i spahica...
jos ce na to, ljuti edin kad ode i vidi kakva smo đubrad nasa repka toliko biti slaba da necemo nikog pobjediti, jer prije edina nisu padale ni italija ni danaska, nit se mucila spanija... nit smo pobjedjivali bilo koga...
drugi put, umejsto zastave sa ljiljanima svi ponesite edinovu sliku, jer, ode nam ekonomija i napredak ako se edin naljuti!
Izdrži dijamantu, vratićeš se ti bolji nego ikad, samo kad se riješimo kabadahije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nemojte na Edina, ignorirat će nas kao što ignorira naše novinare.
On da je covjek igrao bi za drzavu i zanemario bi sve probleme.
Zbog naroda, zbog drzave... Ali nece.
Toliko o tome koliko nas voli.
Dobio je i Ibricica i Hrasnicu i opet je dokazao da je qarina kad nam najvise treba.
MRS IZ REPREZENTACIJE
Zbog naroda, zbog drzave... Ali nece.
Toliko o tome koliko nas voli.
Dobio je i Ibricica i Hrasnicu i opet je dokazao da je qarina kad nam najvise treba.
MRS IZ REPREZENTACIJE
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Zametica je otvorio bal, da vidimo ko ima muda nastavit. Spaha i ima izgovor za bojkot medija, jer je istina da su pisali i govorili svasta o njemu (ne svi). Ali Dzeko nema nikakvo pravo na to. Dizu ga kao da je svetac, a on je obicni seljak.
NEKA TE JE STID EDINE.
NEKA TE JE STID EDINE.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da imaju imalo obraza nasi novinari bi bal prvo otvorili na prevarantu,najvecoj varalici u istoriji nase reprezentacije.Cartman je napisao/la:Zametica je otvorio bal, da vidimo ko ima muda nastavit. Spaha i ima izgovor za bojkot medija, jer je istina da su pisali i govorili svasta o njemu (ne svi). Ali Dzeko nema nikakvo pravo na to. Dizu ga kao da je svetac, a on je obicni seljak.
NEKA TE JE STID EDINE.
A kad to zavrse,tek onda i po igracima,po zasluzi.
Povraca mi se od njih ,snose veliki dio krivice za ovaj debakl.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Nikad ti ovo neću zaboravit..Nek te je stid i sram onog naroda što te gledo sinoc, da te stignu sve one suze koje su puštene sinoc..

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tesko-je ... zda/134231" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je ovdje receno!!!
Dzeko nek te bude sram i sitd.
Sve je ovdje receno!!!
Dzeko nek te bude sram i sitd.
Susic je izgubio svu podrsku (osim par fundamentalista), on je svoje zavrsio, to svi znamo. Nema potrebe da se jos jednom ponavlja koliki je amater. Dzeksona treba osamarit dobro i opametit ga. Jer ne mozemo ga otjerat, koliko god on to zasluzio nakon one sramote sinoc, mora igrat, ali ovakvo ponasanje se ne moze nastavit.drummer je napisao/la:Da imaju imalo obraza nasi novinari bi bal prvo otvorili na prevarantu,najvecoj varalici u istoriji nase reprezentacije.Cartman je napisao/la:Zametica je otvorio bal, da vidimo ko ima muda nastavit. Spaha i ima izgovor za bojkot medija, jer je istina da su pisali i govorili svasta o njemu (ne svi). Ali Dzeko nema nikakvo pravo na to. Dizu ga kao da je svetac, a on je obicni seljak.
NEKA TE JE STID EDINE.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma u globalu,osim Begovica i Sunjica su svia,ama bas svi podbacili.Cartman je napisao/la:Susic je izgubio svu podrsku (osim par fundamentalista), on je svoje zavrsio, to svi znamo. Nema potrebe da se jos jednom ponavlja koliki je amater. Dzeksona treba osamarit dobro i opametit ga. Jer ne mozemo ga otjerat, koliko god on to zasluzio nakon one sramote sinoc, mora igrat, ali ovakvo ponasanje se ne moze nastavit.drummer je napisao/la:Da imaju imalo obraza nasi novinari bi bal prvo otvorili na prevarantu,najvecoj varalici u istoriji nase reprezentacije.Cartman je napisao/la:Zametica je otvorio bal, da vidimo ko ima muda nastavit. Spaha i ima izgovor za bojkot medija, jer je istina da su pisali i govorili svasta o njemu (ne svi). Ali Dzeko nema nikakvo pravo na to. Dizu ga kao da je svetac, a on je obicni seljak.
NEKA TE JE STID EDINE.
BosnaE
@Cartmane nastavit ce se, jer cemo mi ovo sve zaboraviti i gotiviti ga ponovo.
Dizati u nebesa zbog svakog gola koji zabije Norwichu iz odbijene.
Problem nije igra, problem je odnos i ponasanje.
Prioriteti i arogancija
Dizati u nebesa zbog svakog gola koji zabije Norwichu iz odbijene.
Problem nije igra, problem je odnos i ponasanje.
Prioriteti i arogancija
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Hajmo raja unfollow ovog papka. Sad sam unfollow i njega i spahica. To je bre zvijezda......
G BUSSA BUSS
Slazem se da pojedine igrace treba posteno naprasiti,ne vrijedjati ali naprasiti posteno.
I kad dodje novi,normalan selektor(moramo insistirati da bude nepotkupljiv,profesionalan i patriota)ako Dzeko ne daje sve od sebe da ga mjenja ako treba i u 20-oj minuti utakmice.
Dzeko je definitivno bio nas najgori igrac na prvenstvu,volim ga ali bio je.I NAJMANJE SE TRUDIO I TRCAO.
I kad dodje novi,normalan selektor(moramo insistirati da bude nepotkupljiv,profesionalan i patriota)ako Dzeko ne daje sve od sebe da ga mjenja ako treba i u 20-oj minuti utakmice.
Dzeko je definitivno bio nas najgori igrac na prvenstvu,volim ga ali bio je.I NAJMANJE SE TRUDIO I TRCAO.
drummer je napisao/la:Da imaju imalo obraza nasi novinari bi bal prvo otvorili na prevarantu,najvecoj varalici u istoriji nase reprezentacije.Cartman je napisao/la:Zametica je otvorio bal, da vidimo ko ima muda nastavit. Spaha i ima izgovor za bojkot medija, jer je istina da su pisali i govorili svasta o njemu (ne svi). Ali Dzeko nema nikakvo pravo na to. Dizu ga kao da je svetac, a on je obicni seljak.
NEKA TE JE STID EDINE.
Slazem se. O svemu ovome su davno trebali pisati. Onda bi mozda imali normalne pripreme kao ostale reprezentacije sto su imale i pojedini igraci ne bi ovdje dosli da se zajebavaju i ganjaju kurve, da locu po diskotekama, nego bi trenirali i pripremali se.
Misli li neko da je slucajno sto smo mi u obje utakmice fizicki pali u 60 minuti?
Dok su se druge reprezenzacije pripremale po posebno preuredjenim saunama da bi se prilagodili na vlaznost zraka i tempretarure u Brazilu, imali pripreme daleko od javnosti, izolaciju u Brazilu, do tad su nasi skakali po Hrasnici, po Ferhadiji si ih vise vidjao nego one prosjake sto su svaki dan tamo, obilazili diskotete od Sarajeva do Mostara, trenirali u parkovima u Chicagu, dovodili u hotele u Brazilu koga su htjeli.
Pisac
Ubili smo se pisuci o tome ali novinari su stvari gurali pod tepih,opravdavali,spinovali.
Sad nek se svi skupa pitaju sta smo propustili i kad cemo se opet konsolidovati.
Ubili smo se pisuci o tome ali novinari su stvari gurali pod tepih,opravdavali,spinovali.
Sad nek se svi skupa pitaju sta smo propustili i kad cemo se opet konsolidovati.
- donniedarko
- Kontakt:
Not a single fuck was given that daysamozeljo1987 je napisao/la:Nikad ti ovo neću zaboravit..Nek te je stid i sram onog naroda što te gledo sinoc, da te stignu sve one suze koje su puštene sinoc..
Ne slaže se Amra.
Ma smijem se a plače mi se faca.
Od Turske do agonije, Edin Džeko.
Ma smijem se a plače mi se faca.
Od Turske do agonije, Edin Džeko.
Trenutno korisnika/ca: 231983, BosnianLevi, Edincapitano, Goalgetter, mukydesign, SHZ82, torbica, tuzlanskinacin i 59 gostiju.