KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2014, 11:54

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:mi strastveni volimo da se sami javljamo... ma pravda za sirotu zvezdu, pravda za te svece što zemljom hode, ma nek ide sve dođavola pravda za magiju i vjersku ravnopravnost
:clap:

Intelektualno, nema shta. Ajde da te quotujem malo kako si svojevremeno kukao na nekim fudbalskim temama, a i ovde. Mozhe :?:

Dakle, varash se ako mislish da mene sve ovo pogadja. Ja samo pravim otvorene prozivke onima koji su kmechali i kuknjava level doveli do neslucenih visina nakon "kradje" u prvoj tekmi, a kad se istinita kradja navlachenjem na jednu stranu u 3 preostale tekme desila na korist njihovog tima - onda se seire i slavodobitno likuju mantrajuci prichice sa tribine.

:wave:
hm znači utisak vara? pazi ti uglavnom 90% slučajeva te svoje objektivne kritike bacas prema grobarima i partizanu... to je i činjenica i utisak... i nije baš akademski... više liči na ostrašćenost jednog delije... npr alen ili Tribalian mi manje lice na neke ostrašćene tipove sa sjevera
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jun 2014, 12:34

DANTES je napisao/la:hm znači utisak vara? pazi ti uglavnom 90% slučajeva te svoje objektivne kritike bacas prema grobarima i partizanu... to je i činjenica i utisak... i nije baš akademski... više liči na ostrašćenost jednog delije... npr alen ili Tribalian mi manje lice na neke ostrašćene tipove sa sjevera

Ma zabole mene za CZ, generalno me zabole za klupski sport u Srbiji - jer je to sve korumpirano do bola. A i nemam 15 godina, da bih se identifikovao sa sportom/sportistima. Iako nisam u Duci Simonovic fazonu, opet mi je shipka josh ogavnija.
Ono shto mi je poenta ove priche, to je to chuveno licemerje koje dolaze iz 1 kuhinje. Dakle: niko ne mozhe da bude prvak osim nas, ako je neko drugi prvak (npr. Zvezda) - to je odmah kradja, mi siromasi - oni bogatashi, mi ugnjetena masa - oni kabadahije...a u realnosti vidimo da je to mantra kojom se ili pravi dimna zavesa za nechasna dela ili prikriva vlastita nesposobnost.
O tome se radi.

BTW, veca je verovatnoca da ti budesh na severu (da te Alen iliTribalian povedu na neku tekmu, na primer) nego ja. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 jun 2014, 16:31

Déjà vu

slika
Odakle poceti ovaj post?Krenem o necemu,pa stanem...pa krenem o drugoj temi pa opet stanem. Sustina je jedna:
Partizan je novi/stari sampion Srbije,a ostale neka poredja Gogic kako mu je volja.
U 4oj utakmici PO savladan je rival realativno tesko,nakon dosta preokreta,neizvesnosti i produzetka koji je resen relativno lako zbog dobrog otvaranja istog.

Pokazalo se jos jednom ko je vladar ovih nasih prostora,ko ima sampionski gen jaci od bilo kakvih spoljasnjih faktora koji su pokusavali da ga neutralisu raznim kaznama. Pokazalo se ko je bolji kada nema tendencija u sudjenju kao sto je bilo u prvoj utakmici. Pokazalo se sta znaci porodica i tim u pravom smislu te reci.Pokazalo se jos mnogo toga,ali to ste i sami mogli videti sinoc da ne nabrajam dalje(Bogdan and co).

slika

Malo sada o nasim herojima:

Bogdan Bogdanovic - sta reci o ovom momku?Moze li ga jedan post opisati?Docarati?
30,75 poena po utakmici u finalnoj seriji :tokralju:
Srbija posle Danilovica i Djordjevica konacno dobija skorera kakvog je cekala. Sut,kreacija,atleticizam,vera,samopouzdanje...sve to u jednom decku koji je pod palicom DV-a izrastao u jednog od najboljih bekova Evrope trenutno. Zelim mu pre svega zdravlje kako bi uspeo dalje da se razvija i da se dokaze i van svetog dresa Partizana. Hvala ti majstore za ovu seriju,seriju u kojoj si dominirao kao nekad Kica i Praja.
[youtube][/youtube]

Sasa Pavlovic - jedno veliko hvala sto si ispunio sebi,a i nama zelju da zaigras u crno belom dresu. I pored toga sto te nije uvek islo kako treba vidi se da si klasa. Juce si bio uz Milenka tvorac preokreta sa onom trojkom i prodorom za 2+1 preko Bobija. Hvala za to i za sve sto smo prosli za ovih par meseci koji nadam se uz neki ludacki splet okolnosti nece biti poslednji u crno belom dresu.
slika

Milenko Tepic - dobri decko srpske kosarka,intelektualac u kosarkaskim patikama. Mnogi su ga otpisivali nakon Evro epizoda i lutanja po Spaniji,Litvaniji...Onda se vratio kod svog kosarkaskog oca i odigrao znacajnu ulogu u PO seriji. Ona trojka u 3. utakmici za definitivni slom,pa sinocna mirnoca kod preokreta i trojka za otvaranje produzetka. Hvala ti majstore za to uz nadu da ce to postati konstanta i da ce Partizan i Srbija opet dobiti organizatora kakvog smo ocekivali od tebe pre par godina.
slika

Djordje Gagic - Sta je taj decko koristio tokom ove finalne serije? :D
Mnoge je nervirao tokom prethodne 2 sezone. Gluposti koje je pravio su nemerljive,ali onda BOOM. Odigrao je finalnu seriju kao iz snova. Brdo zakucavanja,inteligentnih izvlacenja Bobija iz reketa nakon kojih je munjevito kidisao na kos,pogodci sa posta,blokade,energija,skok...Takvu peticu zelim i ubuduce. Neka ti je srecna titula i buduca prinova majstore.
[youtube][/youtube]

Zofri Lovernj - stranac,a kapiten - Partizanov legionar! Igrao je i borio se kao da je dete kluba. Prolio i znoj i krv i izgubio brdo nerava da bi se domogao titule i da bi je podigao zajedno sa Gagijem. Hvala mu za svaki skok po kojem je prepoznatljiv,za cupanje iz nemogucih pozicija. Za onaj kos sinoc nakon ofanzivnog skoka. Hvala ti majstore sto Partizan dozivljavas kao ja i sto si dao sve za njega iako nisi placen adekvatno. Zelim i tebi puno zdravlja,dobru NBA karijeru i da nam se jednoga dana vratis.
[youtube][/youtube]

Hvala i ostalima iako ih necu pomenuti. Svako je dao deo sebe u ovoj tituli.

Cestitke igracima i nama navijacima koji smo izneli ovu sezonu kako treba!

A sada malo o ovoj PO seriji u Naprednoj Srbiji...

Posto vidim da mnogi kukaju na kriterijum posle prve utakmice krenucemo redom.

Nakon iste je Partizan kaznjen 2 meca bez publike zbog ubacivanja stolica na teren...

Kao odgovor na nasu reakciju u 2oj utakmici PO imamo pogodjeno dete topovskim udarom iz dela navijaca Zvezde,raznesen novinarski lap top topovskim udarom takodje iz dela navijaca Zvezde....kazna je sta?30 hiljada zbog lose organizacije :lol:

Posle prve utakmice gde su incident izazvali Nelson prvobitno i Milutinov usput se kaznjava i Pavlovic?!?Zbog cega?Jos jedna odluka u korist Partizana... :roll:

Pominje se odnos slobodnih bacanja u sinocnoj utakmici?
Zamolio bih borce za pravdu i poklonike filozofije trlababalan da argumentovano(mada cisto sumnjam da ce uspeti to,jer argumentacija nije deo njihove filozofije) kazu je l' Partizan kriv sto Dzenskins pravi glupe faulove u bonusu?Je l' Partizan kriv za tehnicke na kraju?Koje je to slobodno bacanje poklonjeno sinoc?Poklonjena je lopta nakon rampe Milutinova gde je trebao da bude aut za Zvezdu,ali je kompenzovano u narednom napadu gde nakon skoka Lovernja u Mitrovica lopta odlazi u aut od Mitrovica,a dodeljuje se Zvezdi.

Imate sansu dusebriznici da argumentujete recima,slikama,video zapisima svoju teoriju o zasticenosti Bogdana Bogdanovica na prethodnim mecevima i ostalu naklonost sudija Partizanu. Mozda bi bili zadovoljniji da je komplet serija igrana 5 na 3?

Cestitke Bobiju i Radenu na korektnom ponasanju i dobroj sezoni i hvala navijacima Zvezde na cestitkama.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 jun 2014, 16:53

sasagmp je napisao/la: Imate sansu dusebriznici da argumentujete recima,slikama,video zapisima svoju teoriju o zasticenosti Bogdana Bogdanovica na prethodnim mecevima i ostalu naklonost sudija Partizanu. Mozda bi bili zadovoljniji da je komplet serija igrana 5 na 3?
U Evroligi je prosječno šutirao 3 bacanja po utakmici. U aba ligi 3,1, u KLS do finala 2,87. U finalu 10,75.

Ostalo nemam ni snage ni volje da ti objašnjavam jer je besmisleno. To bi bilo kao Duletu objašnjavati da isječak iz Mikijevog zabavnika nije validan dokument koji pokazuje da je 1,3 miliona desetostruko više od 1,9.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 jun 2014, 17:09

Ajde opet da pokusam,mozda iz drugog puta upali...

Koje od tih bacanja je usledilo nakon nepostojeceg faula?

Decko je igrao simultanku za koju niste imali resenja.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jun 2014, 17:25

A bash je taj topovski udar doleteo sa strane gde su bili Zvezdini navijachi :?: :roll:
Fora je da slazhesh, nije vazhno kad, ne :?: :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 jun 2014, 17:29

Ah te lazi :roll:
Incidenti na derbiju - novinar i dete pogođeni "topovskim udarom" 16 jun 2014 | 22:58(10)

Košarkaši Partizana NIS su izjednačili u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije, a tokom meča u dvorani "Pionir" bilo je i incidenata. Kako prenosi Beta, na teren su često uletali upaljači, kovani novac i kese. Početkom drugog poluvremena izgrednici iz partera su gađali košarkaše Partizana koji su se zagrevali, a dve pune čaše soka pale su i na novinarski sto. Izveštaču sajta Košarka24 Bojanu Brezovcu uništen je računar kada je upaljač iz publike pogodio monitor i razbio ga, dok je reportera Blica Nebojšu Todorovića i jedno sedmogodišnje dete pogodio "topovski udar".

Pročitajte više: ...
Je l' toliki problem napasti bezgresne Delije?Reci istinu? Pravili smo i mi sranja doduse manja,za koje smo kaznjeni vise...ali to je valjda normalno u naprednoj Srbiji.

Evo da ne bude da lazu samo jedni izvestaci...
[b]Novinari opet na meti: Huligani pogodili dete i reportera "Blica" topovskim udarom! BLIC TV[/b]

N. Todorović / V. Bojčević | 16. 06. 2014. - 21:31h izmena vesti 22:55h | Komentara: 106

Neredi na košarkašim utakmicama kada se sastaju večiti rivali Crvena zvezda i Partizan moraju da prestanu dok ne bude tragičnih posledica. Posle derbija u Železniku, novinari su opet bili na meti pirotehničkih sredstava huligana sa tribina, kao i jedno sedmogodišnje dete.

Kako javlja reporter "Blica" iz Pionira, gde se igra drugi meč finalne serije, on je pogođen topovskim udarom koji je bačen sa tribine na kojoj su bili Zvezdini navijači, pa mu je krenula krv iz nosa, dok dete, ispred čijeg lica je takođe pukla ta izuzetno jaka petarada, ima ranu na grudima.

Oboje su morali da odu na pregled u Hitnu pomoć na licu mesta, a pored toga, još dva topovska udara pukla su novinarima ispod nogu, što se nedavno dogodilo i na večitom derbiju odigranom u hali u Železniku.

Sa druge strane, novinar Bete je pogođen koka-kolom, dok je kolega sa portala košarka24 ostao bez kompjutera, pošto je pogođen upaljačem, koji je takođe došao sa tribina.

Ovom ludilu mora da se stane na put.
Imas i snimak na tom linku ukoliko ne verujes mojim "lazima" postenjacino.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 jun 2014, 17:32

sasagmp je napisao/la: Ajde opet da pokusam,mozda iz drugog puta upali...

Koje od tih bacanja je usledilo nakon nepostojeceg faula?

Decko je igrao simultanku za koju niste imali resenja.
Istina, mada to ne isključuje ovo o čemu pričam.

Iz glave od sinoć - drugi faul Nelsona (u 3-4 minuti, na šutu) i faul Mitrovića kada je Bogdan išao na lijevi ulaz. Ostalog niti se sjećam a kao što rekoh niti imam volje da se objašnjavam. Košarka je takav sport da sudije mogu lagano gospodski da te pokradu a da ti nemaš šta reći za to, mada u onom sinoć nikakvog gospodstva nije bilo. Da se vama onako sudilo ne bi čovjek mogao živjeti od vaše Vučić&Čović paranoje.
Ima ovdje i neutralnih forumaša, možda će nermin ili neko drugi željeti da iznese svoj stav, možda dopre do tebe (ovo je i meni smiješno), ja neću jer ponavljam - bilo bi besmisleno kao i uvijek do sada.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 17:46

Čestitke Partizanu ali ova finalna serija je jedna velika sramota košarke u Srbiji. Barbarski odnos pojedinaca zgadio mi je košarku na ovim prostorima.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jun 2014, 17:53

@salegmp

Ajde, ajde. Petardom ili upaljachem je zapaljen laptop kod novinara, a topovski udar je po pisanju nekoliko drugih novina doshao sa strane gde su bili KKPovi navijachi. Daj opipljiv link za kontra prichu.

A bezgreshni su juche napravili svoj show sa peharom, za koji treba da ih se odstrani za sva vremena iz sporta.

@braoolyo

Mora neki klipchic da se napravi, jer u suprotnom se to nije ni desilo. ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 jun 2014, 18:42

@salegmp

Hoce li i iduce godine biti namjestena titula ako Zvezda povede? Ili ce biti namjestena vec u oktobru? Ne znam ni kako uzeste sada pored zivog Vucica.

Bilo je krajnje sumnjivih i cudnih odluka u zadnja dva meca.. ali ne trebamo postupati kao sto postupa vecina navijaca Partizana i traziti krivca u sudijama, nego u vlastitim redovima. Glavni krivci za poraz su svakako trener Radonjic, Nebojsa Covic sa tjeranjem Silba i Dzenkins sa rezijom preokreta u ovom zadnjem mecu. To je to. Sudijskih gresaka je bilo i bice ih i sledece godine.

http://www.zurnal.rs/2014/06/22/veliki- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ponosan sam na ovog momka. I on je buducnost reprezentacije Srbije. Ima odlicnu tehniku, dobro postavljanje, dobro asistenciju.. fali mu sut sa distance, ali i to se moze popraviti. Sve u svemu, ocekujem njega i Bogdana da budu u startnoj petorci reprezentacije u narednih 8-10 godina minimum.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 jun 2014, 19:04

@magica bezgresni

Uhvacen si u lazi ti,a ne ja. Dadoh ti dokaze odakle je bacen taj topovski udar. Imas na linku sliku deteta i snimak ispod partera sa Zvezdinim navijacima. Mozda medju Grobarima ima neki Jan Zelezni pa je uspeo prebaciti ceo Pionir ili je to grobarski medijski spin ne bi li se ocrnili bezgresni.

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... kim-udarom" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Mora da stojim ja iza redakcije Blica pa sam im naredio da tako nesto napisu. A verovatno i Betu drzim...

@dscile

Ko je rekao da je namesteno?Znas sta znaci rec namestiti?Za to je potrebna saglasnost Vujosevica i Danilovica koju niste imali ;)

Ja sam naglasio skandalozan kriterijum u prvoj utakmici i skandalozne kazne tokom cele domace lige od strane komesara koji je prosle godine bio na vasem platnom spisku,a na to mesto je dosao po politickoj liniji zahvaljujuci naprednoj Srbiji.

Ako nesto od ovoga nije istina i tebi dajem za pravo da me demantujes. Mozda sam ja sanjao sve to...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jun 2014, 19:52

sasagmp je napisao/la:@magica bezgresni

Uhvacen si u lazi ti,a ne ja. Dadoh ti dokaze odakle je bacen taj topovski udar. Imas na linku sliku deteta i snimak ispod partera sa Zvezdinim navijacima. Mozda medju Grobarima ima neki Jan Zelezni pa je uspeo prebaciti ceo Pionir ili je to grobarski medijski spin ne bi li se ocrnili bezgresni.

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... kim-udarom" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Mora da stojim ja iza redakcije Blica pa sam im naredio da tako nesto napisu. A verovatno i Betu drzim...
Prvo: nisi dao nikakav dokaz, vec chlanak u Bljucu.
Drugo: jesi li ti ikada bio u Pioniru :?:

Sa strane gde su navijachi KKP je klinac doshao preko partera i izashao ka tribini gde su Zvezdini navijachi, a ne obratno. Iz ovih tvojih dokaza se samo vidi da je neko bacio topovski udar i da je klinac povredjen, a ne i ko je bacio isti. Za tu snimku moracesh da se potrudish i potrazhish je na vimeu.

Tako da dokazuj drugima da si ih uhvatio u lazhi, botu sa abergarde/VIPa.

:wave:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 jun 2014, 20:01

Za taj Pionir koji pominjes imam sezonsku vec 7 godina zaredom(da ne pominjem odlaske na utakmice pre tih 7 vezanih gledane u Pioniru uz karte koje sam dobijao od Gorana Grbovica tokom dana osnovne skole i srednje.

Moj previd oko dela tribine,priznajem da sam lose video. Uglavnom to ne menja cinjenicu da je dete pogodjeno sedeci kraj klupe igraca Partizana. Mislis da su navijaci Partizana svesno gadjali svoje? Ili ipak prica izvestaca pije vodu oko gadjanja Delija svim i svacim na pocetku drugog dela meca?

Elem imamo izvestaje navijaca CZV sa te utakmice koji osudjuju te postupke. Zar su i ono botovi tih foruma?
Zadnja izmjena: sasagmp, dana/u 22 jun 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 jun 2014, 20:03

Izvini ako sam te pogresno skontao, ali citajuci tvoje upise bio sam uvjeren da smo mi vec osvojili i da je sve gotovo. Isto kao sto je u fudbalu na pocetku sve bilo gotovo. Iste su odluke bile i na prvom mecu, kao i na drugom, trecem i cetvrtom. Solidno sudjenje uz neke greske. Samo sto je Dule u uvjerenju da kada on opsuje mater sudiji, da se automatski mora svirati faul za Zvezdu.

Tog komesara je postavila zajednica klubova u Srbiji, a ne Zvezda ili Vucic. Partizan je bio protiv toga.. isto kao sto je Zvezda protiv Toleta. A i Toleta su klubovi postavili tu gdje je, i nema Zvezda veto da ga skida sa te pozicije.. isto kao sto Partizan nema veto da skida nekog komesara, iako ocigledno Danilovic i kompanija smatraju da imaju tu moc, tj da trebaju imati tu moc. Samo da podsjetim da je i Tole bio na platnom spisku Partizana, pa se crno-bijela populacija nije potresala oko toga.

Ono sto se (vjerovanto) slazemo jeste da je ono dres kod pravilo retardirano, i to je to. Ostale kazne su mahom bile za tehnicke greske, lomljenje 500 stolica (ili koliko je vec bilo), bacanje topovskih na novinare i komentarisanje sudjenja i sudija. Nije svakako komesar kriv sto Vujosevic vise prica o SNS-u, Covicu, Zvezdi i KSS-u nego o Partizanu i igri Partizana. Cudi me samo sto o politici nije pricao kada je DS bio glavni, a Zvezda u postupku gasenja.. Pa eto, Zvezda ostade zamrznuta, a nije kukala ni 1% koliko je kukao Vujosevic.. covjek bi pomislio da je Partizan u nivou Crnokose, a ono igraju Bertans, Bogdanovic i Lovernj, koji ce 99% u NBA,i bivsi akter finala NBA.. uz njih solidni Tepic. Dovoljno da se uzme titula.

Sto se tice ovog topovskog o kojem raspravljate.. Kako je Blic objavio da je on doletio sa Zvezdine tribine, tako su drugi mediji, ja mislim da je medju njima Informer, objavili da je topovski doletio sa Partizanove tribine. Ko nije bio tu ne moze znati.. a imam osjecaj i kada bih rekao da sam pitao jednog lika koji je bio na utakmici odakle je doletio, da mi ne biste vjerovali. Tj da mi jedan dio populacije ne bi vjerovao.

Sve u svemu, zasluzena titula i cestitke.. Jedva cekam sledecu godinu da se opet pocnu spominjati Zvezda, SNS, Arapi, Rusi.. vec namjestene titule, itd. Tada se opet cujemo. Pozdrav!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 jun 2014, 20:20

Jesi svestan ko je lobirao za tog coveka da dodje na funkciju koju je obavljao sramotno?Gospodin Gasic ministar iz vlade diktatora vam voljenog.

500 stolica?Znas li ti koja je to brojka?

Pominjes Toleta?Kad je isti lupao takve kazne Zvezdi?Kada je doticni jednog od 2 Zvezdina najbolja igraca suspendovao ?Kada je Zvezdu kaznio 2 derbija igranja bez navijaca?Da nabrajam ostale kazne?

Oko topovskog udara se diskutovalo na tim neutralnim forumima gde pisu i jedno i drugi koji su bili na toj utakmici(mene posao sprecio) pa su se ovi vasi sramili postupka "najvernijih".
Ne kazem da je bilo namere da se pogodi dete,ali je sramotno da tako nesto prodje nekaznjeno.

Brzo zaboravljate i PP aparat i kondome pune mokrace i baklju Bertansu u ledja nakon utakmice u Zelezniku i gasenje struje u Pioniru 90tih. Sve su to radili Grobari je l' da?

Sto se tice pesmice koju napominjes? Nemate podrsku Vucica?Emirati nisu sponzori KKCZT?Gasprom nije sponzor FKCZ? sto vas boli istina?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jun 2014, 21:41

Neko nosi kondome sa mokracom, a neko ubija decu raketama. Kako beshe ide ono Sale: jedno brdo, a dva univerzuma :?:

Koji su tu forumi gde pishu navijachi i jednih i drugih :?: Koliko ja znam, postoje forumi na kojima se iskljuchivo pricha 1 ili 2. verzija "istine" u zavisnosti ko je chiji navijach. Izmedju ostalog, tako je i ovde.

Ti recimo nikada nisi osudio ponashanje Vujoshevica, koji je prichom bombasha samoubice tipa ako mi ne uzmemo titulu, nece je uzeti niko napravio klasichni fight u blatu od domaceg prvenstva. Nikada nisi 1 jbenu rech napisao o tome, a vrlo dobro znash da je to istina, jer nije zachepio evo vec 8-9 meseci sa tom spikom, iako mu mesecima iz Zvezde nisu stizali nikakvi odgovori.

Evidentno loshe sudjenje na rachun Zvezde je rezultiralo time da Zvezda treba da bude bolja na svakoj tekmi skoro 10-15 poena da bi ju dobila. Niti jednu rech nisi rekao o tome, a kukao si kao prebijena machka nakon prve tekme i cirkusa koji je napravio KKP.

Arapi i Rusi, kakve veze imaju sa ovom prichom :?: Dok kintu u KKCZV ili KKP ne daju poreski obveznici Republike Srbije, kao ni krimogeni krugovi, shto se mene tiche - sve je OK. Tako da je to 1 jeftina demagogija, na koju se ti izgleda palish k'o przhenica.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 jun 2014, 23:02

Kakav si ti spiner i sta ti koristis kao argument pa to je sramota!Kako te nije da koristis ijednog mrtvog coveka u navijackim obracunima?Je l' ja treba da pominjem Petra Sedlaka i ostale?Je l' treba da pominjem upucavanje Cegija?

Ako mislis da branim ovim napadanjima Grobare,grdno se varas. Ista **** samo su **** u ovoj situaciji pojeli Cigani,a tebi je tesko da priznas.

Kako je to Vujosevic napravio fight?Sta je slagao od onih izlaganja?
Je l' Andrej bata u upravi Zvezde?Jeste
Je l' Zvezda zbog toga privilegovana kod sponzora(Emirati,Matijevic i ostali)?Jeste
Je l' se Gogic izivljavao nad Partizanom tokom lige sa sramotnim kaznama?Jeste
Jel treba da se cuti na to?Naravno da ne. Covek se borio protiv svih koji su udarali na Partizan bilo na ovaj ili onaj nacin i na kraju ih zasluzeno na terenu pobedio.

Ja tebi opet ponavljam,daj dokaz za to lose sudjenje. Ti ocigledno ne razumes tendenciju i po neku gresku na obe strane. Tendencija je kada u prvoj utakmici Blazicu das 2+1,a za isto Lovernju ponistavas kos.Lakat u glavu Katica se sudi kao bacanja istom.Blazic se pre Bertansovog faula izivljavao nad istim,a sudija nem. Da ne pominjem Marjanovicevo dranje Oberknezevicu u facu i podizanje ruku koje prolazi bez tehnicke,dok na drugoj strani Bertans na prvi prigovor dobija tehnicku. Ima tu jos brdo situacija,ali da ne idemo dalje...

Sto se tice ostale 3 utakmice ti meni navedi gde je to Zvezda ostecena drasticno,gde se videla tendencija da se navlaci za Partizan?Prica o vise slobodnih bacanja je iluzorna i moze da prodje kod laika koji prate sport kroz matematiku bez pregledane slike. Da znaju kao sto ne znaju znali bi da je Partizan veci deo meca igrao zonu i pustao svesno sut spolja(27 pokusaja za 3 ste imali-Muta je ponosan na vas). Sad procitah na drugom mestu da je u 35om minutu Partizan imao 18 slobodnih samo. Onda krecu glupi faulovi Dzenkinsa,pa produzetak u kojem ste jurili rezultat i na kraju 4 slobodna zbog tehnicke Blazica.

Arapi i Rusi su odgovor tvom saborcu dsciletu posto ih je pomenuo. Odgovoreno je zasto je smisljena pesmica i zasto se peva.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jun 2014, 23:46

Zashto bih ja trebalo da ulecem u neku spiku sa tobom, kad ti za racio chuo nisi :?: :hmmmmm:

Svaka tvoja prozivka je derivat upravo tog i takvog navodnog spina, koji pominjesh. Samo, on kod tebe vrshi pos'o.
2+1 Blazhicu pominjesh zilion puta, a juche smo videli 5-10x vishe sumnjivijih situacija na shtetu Zvezde, ali jbga, nema klipchica...onaj jedan klipchic shto je postojao za tekmu br.2 su navijachi KKP ismevali, a tu je bilo daleko vishe elemenata za povlachenje ekipe nego u prvoj. ;)

Ti prichash nekome o dranju i izhivljavanju, a pola KKP sa sve klupom to rade non stop.
Ali, kad Milija V. sudi, onda nema shanse da klupa KKP popije 2 tehnichke ni za bemtimrtvumajkuupichkudatijbemmrtvumajkuupichku na uvce, od strane 1og intelektualca sa falsifikovanom diplomom srednje shkole. :roll:

Dalje, prichash o nekom izhivljavanju Gogica :?:
Alo bre mandrili, kad postoji zakon, ma koliko debilan bio - isposhtujte ga, a ne kmechite. Jbali vas sakoi i sl. bolumenta. Dura lex sed lex za dukljanske mandrile sa lazhnom diplomom srednje shkole.

Andrej Vuchic :?: Wow. Svi se zaludeli time, kao da nikada niti jedan politichar ili rodjak politichara nije sedeo u upravama klubova...

Nije ni to poenta. Poenta je da je Fidel Castro I mandrilski napravio atmosferu muchenika bombasha samoubice: ili ja uzimam titulu ili je ne uzima niko. U tome je problem. 9 meseci jede g0vna, pominje Zvezdu XY puta iako ga niko ne pita nishta, dizhe tenzije i onda kad one kljuchaju - onda on izvodjenjem ekipe pravi situaciju da Zvezda mora da bude bolja 10-15 poena da bi dobila sa 1 ili 2 razlike. A chak i da se to desi (iako je nemoguce), opet ne bi priznao poraz, vec bi bila pricha o otimanju titule od strane Vuchica, Chovica i co.

To da se otima - to znamo, chuli smo od FKP, KKP, RKP toliko puta. Uvek se njima otima i uvek oni brane chast i ugled liga. :facepalm:

A glede slobodnih bacanja, ajd ispishi ovde te statistike za sve 4 tekme. Iznenadicesh se ko ih ima daleko vishe. Da, da, to je ona ekipa koja je godinama objashnjavala da izvodi vishe slobodnih od konkurencije usled jakih centara, koji se ne mogu zaustaviti bez faula.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 23 jun 2014, 00:41

Izacice snimak cele utakmice,bices u prilici da argumentujes video zapisom tu tvoju tvrdnju o naklonosti sudija Partizanu.

I to sto pominjes ta saputanja koja ti se prividjaju ocigledno jer si iskompleksiran dugogodisnjim terorom tog mandrila sa kako ti kazes samo diplomom osnovne skole je dodatni razlog za smejanje svakoj tvojoj tvrdnji.

Da ti nisi onaj iz prvog reda sa onim majicama?Otprilike isto paznje posvecujes kao doticni celavac...

Odakle tvrdnje za falsifikovanje diplome?da niste generacija pa si bio svedok toga ili je opet RSB saznao?

Koji zakon propisuje kaznu Pavlovica i 2 meca bez publike za manji incident nego sto je bio u Zelezniku pre PO i u 2. utakmici serije?

Andrej nije rodjak nego bata. Ima razlike koja je ocigledna i koja daje rezultate,pardon lovu. Ili ja ocigledno gresim zaludjen tvrdnjom mandrila...garant su ti isti sponzori prepoznali rezultate koje postize KKCZBGFMP i resili da uplivaju svoj kapital nevezano za dobijene investicije ili povucene tuzbe :lol:

Sto se tice slobodnih jos jednom pokazujes da si mozda dobar filozof,ali kosarkaski sagovornik svakako ne.
Da li si cuo za zonu i za rezultate/rizik iste?
Za igru covek na coveka koju je Zvezda forsirala i presing na prenosu?
Sta donosi jedno,a sta drugo? Zasto se igra zona,zasto ovo drugo?
Mislis da je Partizan mogao da igra coveka celu utakmicu kao Zvezda?pa svi nasi centri bi do poluvremena imali 5 licnih zbog nemogucnosti cuvanja Bobija 1 na 1. Ovako se rizikovao sut svesno i na nasu srecu i vase "neznanje" i los procenat uspesnosti se uspelo u cilju.

Pitaj tog priucenog osnovca mozda bude dobre volje pa ti objasni.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.