Il' pukovnik il' pokojnikBurningLegion je napisao/la:Poginut cemo i mi, pa vidjet cemo tko gine bolje. :'D
Sent from my HTC One
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nakon toga i ako ispadnu ne treba im zamjeriti, nije išlo i to je to, čestitati boljem.BurningLegion je napisao/la:Poginut cemo i mi, pa vidjet cemo tko gine bolje. :'D
Sent from my HTC One
- BurningLegion
- Kontakt:
Naravno. Najbitnije je maximum dati od sebe, ako to urade, mogu sigurno dignute glave dalje, sta god bilo, a to je najvaznije.
Sent from my HTC One
Sent from my HTC One
A jbemti, uvijek tako. 2008, 2012, uvijek ce oni borit se do zadnje sekunde. Ali ako ne prođemo to je neuspjeh. I nema dalje. Ova generacija je najbolja od 98' i ne proci grupu bi bilo steta.
Inace ...
http://www.theguardian.com/football/blo ... -world-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace ...
http://www.theguardian.com/football/blo ... -world-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:A jbemti, uvijek tako. 2008, 2012, uvijek ce oni borit se do zadnje sekunde. Ali ako ne prođemo to je neuspjeh. I nema dalje. Ova generacija je najbolja od 98' i ne proci grupu bi bilo steta.
Inace ...![]()
**** me njemački jezik i kad sam ga morao učiti u školi
Ne bih se složio, 08' smo imali daleko jaču obranu nego sada.Lillard je napisao/la:A jbemti, uvijek tako. 2008, 2012, uvijek ce oni borit se do zadnje sekunde. Ali ako ne prođemo to je neuspjeh. I nema dalje. Ova generacija je najbolja od 98' i ne proci grupu bi bilo steta.
Inace ...![]()
Daleko jacu? Ne bih se slozio. Bolju vjerovatno (jer sada nam nema lijveog beka), ali ova obrana je jako dobra. Lovren i Corluka su se poceli uigravat i to fino izgleda.
Obrana sa iskusnim i uigranim Robertom Kovačem i Šimunićem je izgledala jako dobro, još kad dodaš Ćorluku na desnom beku koji je jako dobro tada igrao obrana je bila puno jača nego sada.Lillard je napisao/la:Daleko jacu? Ne bih se slozio. Bolju vjerovatno (jer sada nam nema lijveog beka), ali ova obrana je jako dobra. Lovren i Corluka su se poceli uigravat i to fino izgleda.
Meni je ona obrana iz 2008 bila beton, usudim se reci nasa najbolja ikad. Simunic kao jedan od najboljih stopera Bundeslige, Kovac koji je uvik igra fantasticno za reprezentaciju, Pranjica jos nisu otkrili da je tolika rupa, iskusni Simic i mladi Corluka koji je tada bio bolji igrac nego sta je danas, i kad tome jos dodas da smo u vezi imali Niku Kovaca koji je najbolji Hrvatski DM .... uh... strasna ekipa.
Pa jbt. primili smo samo jedan gol u regularnih 90 minuta, i onaj nesretni Senturk u zadnjoj sekundi. Opcenito sam misljenja da je ona ekipa iz 2008 nasa najjaca, jaca i od broncanih, da smo imali samo Eduarda na Euru siguran sam da bi pojeli Turke, nebi on promasio ono sta je Ola uspio falit.
Nego da se okrenem sutrasnjoj utakmici...jbt. nakon pun qurac vremena bas me hvata euforija kad igra reprezentacija, jedva cekam utakmicu, ma siguran sam 100% da ih mozemo dobit, ne da mozemo nego da hocemo. Ljudi igraju strasno i imaju jako dobar kolektiv ali mislim da je pojedinacna kvaliteta na nasoj strani, a i volim kad nas netko podcjeni kao sta su oni to napravili, govore o nekom popravljanju gol razlike itd. siguran sam da ce Niko to znat iskoristit i da ce napalit momke do kosti...Idemo po tu osminu.
Pa jbt. primili smo samo jedan gol u regularnih 90 minuta, i onaj nesretni Senturk u zadnjoj sekundi. Opcenito sam misljenja da je ona ekipa iz 2008 nasa najjaca, jaca i od broncanih, da smo imali samo Eduarda na Euru siguran sam da bi pojeli Turke, nebi on promasio ono sta je Ola uspio falit.
Nego da se okrenem sutrasnjoj utakmici...jbt. nakon pun qurac vremena bas me hvata euforija kad igra reprezentacija, jedva cekam utakmicu, ma siguran sam 100% da ih mozemo dobit, ne da mozemo nego da hocemo. Ljudi igraju strasno i imaju jako dobar kolektiv ali mislim da je pojedinacna kvaliteta na nasoj strani, a i volim kad nas netko podcjeni kao sta su oni to napravili, govore o nekom popravljanju gol razlike itd. siguran sam da ce Niko to znat iskoristit i da ce napalit momke do kosti...Idemo po tu osminu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nema smisla uspoređivat najjacu liniju one generacije s najslabijom ove.
Al kad ce nas savez platit iskusnijeg izbornika kao npr. Vaha?
Dennis je napisao/la:Nema smisla uspoređivat najjacu liniju one generacije s najslabijom ove.
Dok je ova banda na celu - nikada. Pa moras ipak nekog progurat u repku. Mada je Kovac jos dobar kakav je Stimac bio.
- Bayern@heart
- Kontakt:
¡Vamos México!

Iskreno se nadam da će Hrvatska večeras uspjeti protiv Meksika, ali sam nešto skeptičan u pozitivan rezultat. U svakom slučaju, sve najbolje večeras Mandži i društvu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- BurningLegion
- Kontakt:
Ocekujem invaziju Mehikanaca danas na temu.
Rutinski 2:0, eventualno 2:1.
Rutinski 2:0, eventualno 2:1.
Jbg probat ću navijat za susjede...probat 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
boli tebe briga...Bayern@heart je napisao/la:¡Vamos México!
ispala BiH...al ima još ekipa za navijat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- BurningLegion
- Kontakt:

ZGAZITE TO MOMCI!

I tebi je ispala BiH pa ima još ekipa i za tebe za koje možeš navijatiKevin je napisao/la:boli tebe briga...Bayern@heart je napisao/la:¡Vamos México!
ispala BiH...al ima još ekipa za navijat
Ja te volim, volim Željo..
[youtube][/youtube]
AJMOOO
AJMOOO
Jedino zbog ovog Lillarda momciluka bi mi bilo zao da Hrvati ispadnu.
Trebalo bi zanimljivo biti.
Trebalo bi zanimljivo biti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.