Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vrebac86
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la vrebac86 » 22 jun 2014, 20:17

pisac je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ima li mozda ko gif kad su Nigerijci napadali sa strane ja msm i Dzeko onao lezerno prohoda u pravcu prema protivnickom golu, negdje oko aut linije je to bilo, jao kako sam tu popizidio odmah sam znao da od pobjede nema nista. :evil:

Taj detalj me najvise ispizdio na utakmici.
Lagano pogledom propratio kako onaj nigerijac trci pored njega.
Gledam fudbal vec 25 godina, onakvo sto jos nikad nisam vidio.
Meni je zapelo za oko u drugom poluvremenu kada je dzeko zasmetao Hajrovicu i onda se nesto malo koskaju i onda Hajrovic onako stidovno njemu rece kao "pa dobro izvini" ako netko moze da nade taj detalj bio bih zahvalan!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2014, 20:18

MuhamedTM je napisao/la:Hajde dosta vas je vise,napali ste ko copor vukova. Zasluzio je Edin mnogo vise od ovoga sto mu darujete.
nista zvizduci protiv egipta treba ga darovat sa rezervnom klupom zajedno sa trupkom i lepim

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 22 jun 2014, 20:30

Lijepo narednu tekmu protiv Irana Džeku na klupu, Vedu od prve minute i doviđenja. Pa se ti kezi na klupi, a Vedo nek grize i bori se. :salut: :salut:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 jun 2014, 20:34

Pa i biće na klupi,igraće drugi tim.
Ibričić,Sventin,Vršajević od prve minute.
Još da Sventin zabije gol pa da ode u Debrecen,puna šaka brade.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 22 jun 2014, 20:46

Ne može Ibričić da igra valja Džeku zabavljati na klupi, da mu nije Edina ne bi on vidio Brazila nikako. ;)

Očekivao sam neku izjavu neki status na FB nešto da kaže da se izvine naciji, a ništa šetka se sa Amricom garant po Copacabani i uživa. :crazy: :crazy:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jun 2014, 20:55

Sramotan nastup našeg "najboljeg" igrača koji je totalno podbacio u obje utakmice,Sušić da ima damu kao što nema smjestio bi ga na klupu ili na tribine pa neka sa Amrom gladi veseljka.

Kretanje to je kod Džeke strana riječ,dan te yebo u dvije utakmice nije pretrčao 200m stoji u mjestu i okreće se ko vibrator Lise Ann.

Smješak na kraju utakmica je samo šlag na tortu ili šlag na **** jer tako se njegova igra može okarakterisati. :puke:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 22 jun 2014, 20:58

Šta više reći

slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 20:58

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 22 jun 2014, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 jun 2014, 21:00

Janez je napisao/la:Ne može Ibričić da igra valja Džeku zabavljati na klupi, da mu nije Edina ne bi on vidio Brazila nikako. ;)

Očekivao sam neku izjavu neki status na FB nešto da kaže da se izvine naciji, a ništa šetka se sa Amricom garant po Copacabani i uživa. :crazy: :crazy:
Cuces izjavu nakon Irana bez brige ti. Ruku u vatru smijem staviti da je sve ovo sto se desilo teze Edinu nego nama. Jel mogao bolje? Jeste. I morao je. Ali ovdje se nesto gadno desava u repci i dace Bog da ce nas krasni selektor napustiti repku nakon SP da se neke stvari mogu reci. A ako iko zna reci sta se desava, to je Edin. JA jos uvijek imam povjerenja u njega. Sto je zanimljivo, niko od igraca nista ne govori. Par rjeci Vedad i Haris. Juce nakon tekme Marjan se javlja na Face TV. Suti covjek ko zaliven. Pitaju ga za ponisten gol, za faul da pokusaju rjec izvuci iz njega-kapak. Nista. Samo govori reci cu sve kad dodem u Sarajevo jer ne zelim da se moje rjeci pogresno protumace. Mislim da se polako "izvlaci" sve sto se zavlacilo pod tepih do sad. Vidjet cemo. ;) ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 22 jun 2014, 21:08

Slažem se brate @soccerfan to je i moja jedina i istinska želja u ovom momentu. Da se sve stvari pod tepihom koje su se gurale mjesecima i godinama napokon izvuku i da se sazna šta je sve ovo bilo. Ali ako se ispostavi da su Džeko i Spaha krivci i da su zakuhali onda ih treba dobro nalijepiti. A Edina suze i psihički slom ne mogu izvući jer onaj kez se ne zaboravlja, da sad padne u komu od tuge đabe mu. ;)

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 22 jun 2014, 21:24

Pape - noga, Spaha - oprostajna tekma na jesen, Dzeko - klupa i mirna Bosna..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 22 jun 2014, 21:35

Nemojte da Midhat ima posla, ne pljujte po Edinu kao da nije covjek, vec hraknite ko na go.vno kad vidite.

Kako mi se lik zgadio to je za ne povjerovati
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jun 2014, 21:43

Biće bolje Edine :thumbup:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 22:18

Kako ga mozete podrzavati i govoriti kako zasluzuje nesto poslije ovog ?!?
Vas manjak inteligencije mi se gadi isto koliko i Dzekin manjak borbe i respekta za drzavni dres.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 22:21

BadrHari je napisao/la:Kako ga mozete podrzavati i govoriti kako zasluzuje nesto poslije ovog ?!?
Vas manjak inteligencije mi se gadi isto koliko i Dzekin manjak borbe i respekta za drzavni dres.
”Teško mi je i govoriti o tome, ali koja je budala rekla da Safetu ugovor ističe nakon prvenstva? Pa to se nije smjelo desiti, to se nije smjelo znati. Poznat mi je taj fenomen i znam kako loše utiče na igrače. A kako dalje ni sam ne znam. Sušić je napravio dobar rezultat, odličan rezultat plasmanom u Brazil, ali imao je ekipu barem za četvrtfinale. Najveći su neprijatelji oni koji su govorili i još uvijek tvrde da smo svoj cilj ispunili odlaskom na Svjetsko prvenstvo. To je glupost, ova ekipa mogla je i morala mnogo više. Njeni dometi bili su mnogo veći”, zaključio je Ćiro Blažević na kraju razgovora

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 jun 2014, 22:22

BadrHari je napisao/la:Kako ga mozete podrzavati i govoriti kako zasluzuje nesto poslije ovog ?!?
kad je Mesi dao gol u 93 protiv Irana ( a niej se vidio čitavu utakmicu) onda su komentari bili, to je veliki igrač u trenutku pokaže da je najveći....

A samo mrvica sreće je falila da u zadnjoj sekundi zadnje minute utakmice sa Nigerijom, Edin Džeko uradi sve kao i Mesi....bi li tada bio veliki igrač, ili bi i dalje bio bez respekta i manjka borbe za državni dres.

Oprosti se Edine od reprezentacije, ovi što te sada pljuju pravit će te od blata, ali blata neće biti

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 22:24

Caeruleus je napisao/la:Šta više reći

slika
Strasno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 22 jun 2014, 22:25

sanelmasetic je napisao/la: Dzeko - klupa i mirna Bosna..
jel imamo trenutno boljeg napadaca ?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 jun 2014, 22:30

Olicu 35 kuka i covjek preore teren kad mu qurcu ceif.
Pa majka mu stara jel te stid, crvenis li se imalo, Edine ??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 22 jun 2014, 22:32

fukarezv je napisao/la:
sanelmasetic je napisao/la: Dzeko - klupa i mirna Bosna..
jel imamo trenutno boljeg napadaca ?
Nekad najbolji igrac ne znaci nuzno i najbolja ekipa ;)

Sta ti imas od najboljeg igraca ako se on ne trudi i ako tokom citavih priprema kvari atmosferu i ponasa se kako mu je cejf?

Ima li Alzir ikoga blizu Edinovih kvaliteta? A pogledaj kako timski igraju. Svi trce. Nema niko da se setka po terenu, nema zvijezda.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Vaya i 9 gostiju.