Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

gost
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la gost » 22 jun 2014, 23:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma najbolje da se oprosti ko Nemanja Vidic, i oni su napredovali kako su se Vidic i Stankovic oprostili zbog slicnih stvari
bravo.........

Da se ne oprostiše Vidić i Satnković nikad Srbi ne bi vidjeli ovo svjetsko.....

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 22 jun 2014, 23:31

pobjedesve je napisao/la:
pisac je napisao/la:Sinoc je izbio belaj u svlacionici dva sata prije utakmice.
Navodno Dzeko i Spahic su zahtjevali da Ibricic pocne utakmicu :o :o :o

Na to ih je Susic naravno odhebao i izbila je ogromna svadja.

Ako je ovo istina, a ovo mi je javio covjek koji se nalazi u Brazilu i koji je povezan sa reprezentacioj, nayebat im se treba mame svima.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daj ime i prezime pa ti mozda povjerujemo. Internet je zlo majke mi.
Hoces snimak u HD rezoliciji svadje iz svlacionice?

Takvi kao ti ste mi najaci. Nemoj protiv vasih idola niti jedne. Ma gdje bi oni nesto lose uradili??? :o
Ne shvatate da ste tim stavom vi najveci neprijatelji jer pojedinim dajete za pravo da se ponasaju kako se ponasaju. Uz takvo razmisljanje nikad se necemo rijesiti gubitnickog mentaliteta. Garant si jedan od onih sto kazu "super je sto smo se ikako i plasirali, hvala vam zmajevi".

Ne tvrdim ni ja da je ovo istina, ali tvrdim da je izvor od kojeg sam dobio ovu informaciju pouzdan.

A poznavajuci pomenuta dva igraca, ne bi me cudilo ovakvo sto od njih.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jun 2014, 23:33

Jedva cekam kad krene Engleska Premier liga,da vidim koliko ce ih biti uz Edina.
StarMo nije skutorija...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2014, 23:33

u velesilu izrasli...ja bi do sad x puta puko na njegovom mjestu, "ako se ja ne borim dovoljno, ako ima neko bolji, eto bujrum, od mene mahanje"....

a ovi sto placu po slikama il sinoc po trgovima, jel im Dzeko kriv sto se dignu nakon poraza, mi izgubili prvu tekmu, digli se ko da smo boga za jaja uhvatili..vec tad sam rekao , poceli smo ko "susedi" poraze da slavimo, od tog nema nista dobro nikad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2014, 23:34

@ultrasstyle, pišeš gluposti jebga, za Džeku i za Mireta, a i za ove što su noćas plakali ..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 jun 2014, 23:36

RockyMaivia je napisao/la:Jedva cekam kad krene Engleska Premier liga,da vidim koliko ce ih biti uz Edina.
Ja cu biti, imas sta protiv?

Ja jedva cekam da se nagledam Edina pod palicom trenera koji ZNA.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2014, 23:37

jbg nek svako shvati kako hoce...meni su oni svi jednako krivi i ako trebam da trazim individualne krvice to nisu ni Dzeko ni Miske ni Mire vec iskljucivo Susic...

i za "odnose u reprezentaciji" ako mu se Dzeko i Spaha mijesaju u posao, i za nespremnu ekipu, i za preskakanje treninga, i za nepotizam i za pozivanje povrijedjenih igraca, krizanje zdravih itd itd..ko sto rekoh i meni na poslu kad je sef papak i ja se zaje.ajem, riba smrdi od glave a glava reprezentacije je selektor koji ima moc da sredi sve, ali i da uprska sve
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 jun 2014, 23:37

pisac je napisao/la:
Ne tvrdim ni ja da je ovo istina, ali tvrdim da je izvor od kojeg sam dobio ovu informaciju pouzdan.
.
:mrgreen: o tugo moja, kome je internet dostupan.....i još sebi nadio nick pisac :mrgreen: .....ne vidiš u tvojim riječima izvjesnu nelgičnost....ima i izraz za to, al haj da ne pametujem

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 22 jun 2014, 23:37

.
Zadnja izmjena: lucif3R666, dana/u 22 jun 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2014, 23:38

SamoZeljo je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:Jedva cekam kad krene Engleska Premier liga,da vidim koliko ce ih biti uz Edina.

Ne nego da ga gledas tamo gdje ima konkurenciju pa mora i potrcati koji put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 22 jun 2014, 23:38

FaraonTM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibisevic ... -ne/134214

Znači na kraju videa, ne znam je li slučajno ili šta već novinar pita Džeku "Tvoje viđenje utakmice" a on ga nije pustio ni da završi, samo reče hvala i ode. :o :o

Pa je li moguće? :thumbdown:
:puke: :puke:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 jun 2014, 23:38

"Je li BiH igrala dobro? Nipošto. Je li Džeko igrao dobro? Čitam jutros, navijači se žale da nije. Ali ja mislim ovako: može on daleko bolje, ali dao je gol. Da nije poništen, svima bi Džeko jutros bio odličan."

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jun 2014, 23:41

SamoZeljo je napisao/la:

Kad shvati da nije veci od reprezentacije,mozda ga i ogledam koji put...
Naprotiv,gledaj i uzivaj.
StarMo nije skutorija...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 22 jun 2014, 23:42

gost je napisao/la:
pisac je napisao/la:
.
:mrgreen: o tugo moja, kome je internet dostupan.....i još sebi nadio nick pisac :mrgreen: .....ne vidiš u tvojim riječima izvjesnu nelgičnost....ima i izraz za to, al haj da ne pametujem
Pametanjakovicu i humoristo. Vjerujem samo ono sto svojim ocima vidim.
Godine i iskustvo su me naucili tome.
Ali sa druge strane znam kad neko laze a kad je neko pouzdan.

Ali ti si vjerovatno neki seljacic koji dalje ne vidi od svog "idola nacije" i smatras da su svi krivi samo on nije i mislis da je "Spaha lavlje srce i humanitarac koji gine za BH" i u te stvari te niko nikad nece moci razuvjeriti ma sta god da se desilo. Da dodju krvavih ruku ti bi rekao "nisu krivi".
Yebi ga kontam, to je karakteristika ineferiornih osoba iz manjih sredina ;)

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 22 jun 2014, 23:45

Sabinho je napisao/la: Ne nego da ga gledas tamo gdje ima konkurenciju pa mora i potrcati koji put.
:clap: :clap:

Sabinho sve si rekao. :tokralju: :tokralju: :opaopa:

U tome je problem što je Džeki svejedno igrao top ili se šetkao ko na plaži njega čeka prvih 11 narednu. Zašto, zato što je tako sa Papetom i to mu se obilo o glavu na kraju. Rekao sam još sinoć poslije onakve partije Bluemoon bi do sada već imao spremnu potpisanu peticiju da se Džeko proda, jer ljudi ne tolerišu šetkanje i zezanciju. Pellegrini bi ga poslao na tribine za kaznu da je uradio nešto ko nama sinoć. Znaš kad bi smio i mogao da se šetka kod Ivice Osima ili evo Vahe trčao bi i za Begovića ako treba. ;)

Nisam od onih što padaju na ove čaršijske priče, ali ako momak kaže da ima nekog pouzdanog i kad pogledamo malo ko su krivci za lošu partiju sinoć izgleda da će biti ona gdje ima dima ima i vatre. :roll: :think:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 jun 2014, 23:48

pisac je napisao/la:
Pametanjakovicu i humoristo. Vjerujem samo ono sto svojim ocima vidim.
Godine i iskustvo su me naucili tome.
Ali sa druge strane znam kad neko laze a kad je neko pouzdan.

Ali ti si vjerovatno neki seljacic koji dalje ne vidi od svog "idola nacije" i smatras da su svi krivi samo on nije i mislis da je "Spaha lavlje srce i humanitarac koji gine za BH" i u te stvari te niko nikad nece moci razuvjeriti ma sta god da se desilo. Da dodju krvavih ruku ti bi rekao "nisu krivi".
Yebi ga kontam, to je karakteristika ineferiornih osoba iz manjih sredina ;)
ma jok bolan, nisam seljačić, nego sam ti samo ukazao na nelogičnosti u tvom postu.....nemoj o'ma da se jezietiš, ta nisam ja pisao post nego ti.......al moram priznati, dobro ti je ovo sa nickom.... pisac.....bem mu miša :mrgreen:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 jun 2014, 23:49

FaraonTM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibisevic ... -ne/134214

Znači na kraju videa, ne znam je li slučajno ili šta već novinar pita Džeku "Tvoje viđenje utakmice" a on ga nije pustio ni da završi, samo reče hvala i ode. :o :o

Pa je li moguće? :thumbdown:
A gdje je snimak njegovog intervju ? Zašto se ne postavi pa da čujemo šta Mr. Smile ima da kaže ...

@SS.ba administracijo ????

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 23:50

ultrasstyle_tz je napisao/la:u velesilu izrasli...ja bi do sad x puta puko na njegovom mjestu, "ako se ja ne borim dovoljno, ako ima neko bolji, eto bujrum, od mene mahanje"....

a ovi sto placu po slikama il sinoc po trgovima, jel im Dzeko kriv sto se dignu nakon poraza, mi izgubili prvu tekmu, digli se ko da smo boga za jaja uhvatili..vec tad sam rekao , poceli smo ko "susedi" poraze da slavimo, od tog nema nista dobro nikad
Da su svi glupi ko ti :clap:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 jun 2014, 23:51

Ima on i konkurenciju, al ima i selektora koji mu ne smije nista, i onaj prilog federalne kad ga je večina ovde popljuvala otkrila je pravo lice našeg Edina, ne tako davno bio je fantastičan i igrač i čovjek **** valjda slava udarila u glavušu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2014, 23:53

Janez je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Ne nego da ga gledas tamo gdje ima konkurenciju pa mora i potrcati koji put.
:clap: :clap:

Sabinho sve si rekao. :tokralju: :tokralju: :opaopa:

U tome je problem što je Džeki svejedno igrao top ili se šetkao ko na plaži njega čeka prvih 11 narednu. Zašto, zato što je tako sa Papetom i to mu se obilo o glavu na kraju. Rekao sam još sinoć poslije onakve partije Bluemoon bi do sada već imao spremnu potpisanu peticiju da se Džeko proda, jer ljudi ne tolerišu šetkanje i zezanciju. Pellegrini bi ga poslao na tribine za kaznu da je uradio nešto ko nama sinoć. Znaš kad bi smio i mogao da se šetka kod Ivice Osima ili evo Vahe trčao bi i za Begovića ako treba. ;)

Nisam od onih što padaju na ove čaršijske priče, ali ako momak kaže da ima nekog pouzdanog i kad pogledamo malo ko su krivci za lošu partiju sinoć izgleda da će biti ona gdje ima dima ima i vatre. :roll: :think:
Igrac svoje frustracije ne smije donositi iz kluba u repku i to je jasno kao dan. Reprezentivna okupljanja sluze da se podigne atmosfera i u taj koji dan malo vise sazna o narednom protivniku, no kod nekih nasih igraca ta okupljanja imaju drugu svrhu. Rezultati tima su ovisni o atmosferi medju igracima a ona je ocito kod nas nikakva, vec je sve u nekim podjelama itd. Ovo vise nece ici ovako, jedno je drkati karinu protiv Egipta a drugo na SP u najbitijoj utakmici. :puke:

Lisander, nema konkurenciju u vidu Aguera, Jovetica, Negreda itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Goalgetter, Zglavkar i 29 gostiju.