Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2014, 00:17

kokakolas je napisao/la:Ajmo sada navaliti da neko iz redakcije stupi u kontakt sa Vahom, Bajevicem i Mesom u vezi sa preuzimanjem reprezentacije.
Jao ideja....

Bas ce sad Vaha iz Brazila da prica o tome.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 jun 2014, 00:19

http://nogolopta.com/?p=3679" onclick="window.open(this.href);return false;

Analiza jasna ko sunce. Pape je moj igrac uvijek bio ali uspio je ubiti u meni i zadnju mrvu vjere u njegove trenerske sposobnosti.

Odlazi Pape!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 jun 2014, 00:19

Ne treba odmah na Vahu navaliti. Neka covjek privede SP kraju i da pocnemo sa pregovorima :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jun 2014, 00:19

Navija se protiv Safeta, protiv kapitena, protiv reprezentacije kuknjava

U ova doba jucer i danas, kakva promjena raspolozenja :wtf: :urnebes: kuknjava
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 00:22

Lulic nije glumio,vec u 60 minuti se drzao za koljena i vidjelo se da ne moze vise momak.
To mi je bilo cudno jer znam da taj momak u Laziu trci 90 minuta kao navijen i nikad ne staje.
Zasto onda?Pa i budali je jasno,nasi igraci su bili katastrofalno fizicki nespremni.I na to smo davno upozoravali ali nije imao ko slusati.jesmo li fino rekli da trcanje krugova oko stadiona u Hrasnici i igranje seve na pola terena nisu nikakve pripreme,i to sve uz odgadjanje po jednog treninga skoro svaki dan,pa i u Brazilu?
Na primjeru Lulica mi je bilo jasno u kakvom fizickom stanju su nasi igraci,kad on nije mogao mozes onda mislit kako je bilo ostalima.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 23 jun 2014, 00:24

Susic nema pojma, il je prodo utakmicu ili je toliko glup. Podsjecala me utakmica na Slovacku bez zadnje veznog a sad bez ljevog beka.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2014, 00:24

dr.van nostrand je napisao/la:Navija se protiv Safeta, protiv kapitena, protiv reprezentacije kuknjava

U ova doba jucer i danas, kakva promjena raspolozenja :wtf: :urnebes: kuknjava
Nije prvi put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jun 2014, 00:25

Adnan89 je napisao/la:Susic nema pojma, il je prodo utakmicu ili je toliko glup. Podsjecala me utakmica na Slovacku bez zadnje veznog a sad bez ljevog beka.
Mah lik je samo glup, misli da je ovo fudbal od prije 20,25 godina gdje imaš jednog igrača koji pređe 4,5 igrača i zabije gol. Za njega ne postoji riječ "taktika".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 23 jun 2014, 00:26

Suti dobro je samo nek se ne puca. Pet glava plata ? Suti dobro je samo radi. Penzije nece da povecaju ? Suti dobro da ih ne ukinu skroz. Susic citavu naciju fura i bruka nas na ocigled cijelog svijeta, suti on nas je odveo na Dunja Championchip, suti,suti,i samo suti....
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 23 jun 2014, 00:28

Ajax je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
Zaboravio kako je Vranjesa nagradio startnom postavom nakon lose utakmice? Nije Susic njih kaznio, vec trazio najbolje.... Sunjic odlicno odigrao, Medunjanin se otvarao, razigravao, cak i dao onu loptu Dzeki kad je pucao u golmana.... Vise nego korektno....I opet ponavljam, problemi su dolazili nakon lose igre 1 na 1 u defanzivi...
Ugovori se ne produze bas tako kako ti mislis....
Definitivno bih popricao sa njim, trazio neki okvirni plan za dalje... Da vidimo kakva su razmisljanja po pitanju taktike, igre, igraca..... Vjerujem da ce podnijeti izvjestaj nakon prvenstva, da ce taj izvjestaj razmatrati neka trenerska komisija u savezu, pa tek onda Izvrsni odbor....i da ce se nakon toga u otvorenom razgovoru doci do najboljeg rjesenja po reprezentaciju BiH...
Majstore nije tacno da je Lulic jednako dobar u defanzivi i ofanzivi. Jedino je tacno sto si rekao prije da Visca ne moze odigrati u defanzivi. Lulic igra krilo ili cak krilnog napadaca u svom klubu Defanziva mu je slabija strana. Da je umjesto Medunjanina igrao Kolasinac kao bek. A Lulic kao krilo slomili bi Nigeriju. Ovaj potez sa laznim lijevim krilom Medunjaninom umjesto Kolasinca nas ne "najverovatnije" kostao utakmice. Treba jednom i selektor priznat neku gresku. Mada bolje bi mu bile da je pogrjesio 5 puta u kvalifikacija i prijateljskim nego jedna ovakva u najvaznijoj utakmici na SP.
Kralju, rekao sam da je od ponudjenih igraca najblizi ideji bocnog igraca, jer kad sagledamo ofanzivno-defanzivne kvalitete alternativa vidimo da je Kolasinac bek (do pola) a Visca krilo (od pola)...
Mi smo u prvoj tekmi sa lijevom stranom u kombinaciji Kolasinac - Lulic dobro zatvorili lijevu stranu defanzivno, ali smo ofanzivno bili tupi...
Pokusao je sa Lulicem da odigra ono sto je radio sa Mujdzom, inace jedinim klasicnim bocnim igracem kod nas koji pokriva cijelu stranu (Kolasinac se pomalo u Salkeu skoluje i za ofanzivu, ali jos je to daleko od onoga sto nam treba....). Kako je ranije Mujdzi osigurac bio Rahimic/Zahirovic, te Spahicev stoperski par (Pandza, Bicakcic, Sunjic...), tako je pokusao da isto odradi sa Lulicem lijevo.... Nisu uspjeli da zatvore i ispadali su u situacijama 1 na 1 cime su Nigerijci stvarali visak... Nisu taktikom i postavkom uspijevali da pasovima stvore visak u napadu, vec individualnom kvalitetom....
To sto su Medunjanina u grafici stavili na lijevo krilo, kao sto su Hajrovica u prvoj tekmi stavili na zadnjeg veznog, ne znaci da su to i igrali... Hare je vise djelovao po desnoj strani, jer je defanzivno slabiji a desna strana nam je bila duplirana i imao je vise prostora.... Rezultat te postavke su bile sanse za Edina koje je Hare servirao...
Nismo prosli dalje, i naravno da je na sefu parade najveca odgovornost, ali ovdje se poziva na linc, i negira odgovornost bilo koga drugog.... Sve sto je uradio ima smisla kad se sagleda roster kojim raspolazemo, i sve je uradio iz najbolje namjere da dobijemo utakmicu(e)....
Kada ti najbolji igrac ne realizuje niti jednu od 6-7 sansi na utakmici, odnosno kad mu jedinu realiziranu sudija ponisti, ne mozes puno ocekivati jer ne igramo protiv neke lijeve ekipe... Kao sto rekoh ranije, mi jesmo bolji od Nigerije, ali nismo toliko......

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 jun 2014, 00:28

Samo novi ugovor i idemo pravac Francuska ako Bog da.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 00:28

Cartman je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nadam se da ce ga igraci bojktovati protiv Irana, da bude potop i da tele ide.
A ja se nadam da ce stavit Misimovica, Spahica i Dzeku na klupu. Na ovom prvenstvu su nas isto kostali kao ovaj amater. I njih cetvoricu treba da bude stid, ukopali su nas sa svojim pizdarijama i ova trojica sa katastrofalnom igrom .
Ma dobijamo Iran sta vam. Jedino ako ga igraci bojkotuju tada ne. Ali to nebih zelio jer tek onda ce se pojedine komsije sprdati kako smo slucajno na SP. A jos gore past ce nam ugled u svijetu fudbala globalno. Ispast ce stvarno kao da smo amateri. Umjesto da nam se igraci dobro podaju ovako ce im jos i past cijena. Znaci siguran sam da Pape konacno pocinje sa 4-4-2 koji ga je "proslavila". I na probat ce sa dva visoka napadaca razbiti Iranski bunker. Sto ce mu najvjerovatnije poci za rukom i zabiti cemo im bar dva do tri komada. Ocekujem ovaj tim:

----------------- Begovic --------------
Vranjes Bicakcic Spahic Kolasinac
Hajrovic ------- Besic ---------Lulic
----------------- Pjanic -------------
------------ Dzeko Ibisevic ---------
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 23 jun 2014, 00:31

Ajax je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nadam se da ce ga igraci bojktovati protiv Irana, da bude potop i da tele ide.
A ja se nadam da ce stavit Misimovica, Spahica i Dzeku na klupu. Na ovom prvenstvu su nas isto kostali kao ovaj amater. I njih cetvoricu treba da bude stid, ukopali su nas sa svojim pizdarijama i ova trojica sa katastrofalnom igrom .
Ma dobijamo Iran sta vam. Jedino ako ga igraci bojkotuju tada ne. Ali to nebih zelio jer tek onda ce se pojedine komsije sprdati kako smo slucajno na SP. A jos gore past ce nam ugled u svijetu fudbala globalno. Ispast ce stvarno kao da smo amateri. Umjesto da nam se igraci dobro podaju ovako ce im jos i past cijena. Znaci siguran sam da Pape konacno pocinje sa 4-4-2 koji ga je "proslavila". I na probat ce sa dva visoka napadaca razbiti Iranski bunker. Sto ce mu najvjerovatnije poci za rukom i zabiti cemo im bar dva do tri komada. Ocekujem ovaj tim:

----------------- Begovic --------------
Vranjes Bicakcic Spahic Kolasinac
Hajrovic ------- Besic ------------ Lulic
----------------- Pjanic -----------------
------------ Dzeko Ibisevic -----------
umjesto lulica staviti viscu,jer je lulic dvije utakmice katstrofa blago receno.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 00:31

Dado je napisao/la:
drummer je napisao/la:Nemojte se zanosit nadom u dobar rezultat protiv Irana iz dva razloga:
1.nasa reprezentacija je psiholoski razbijena i bice vrlo tesko odigrati utakmicu na vrhunskom nivou.
2.Ne sumnjajte ni jedne sekunde da ce Susic ovu utakmicu iskoristiti da,ako bude imao konkretnu ponudu,proda Irancima bodove,tj.ucinit ce sve sto je u njegovoj moci da to uradi.
I sasvim sigurno ce promovisati svoje,odnosno bratove igrace i bratica licno,ne sumnjajte u to ni sekunde.

Ja bih licno svakako volio da i tu utakmicu izgubimo cisto zbog toga da opet ne bi doslo do laznog uljuljkavanja i da se spinovanjima varalica i dalje ostavi na klupi.
Naprijed Iran,svijetla obraza,za bolje sutra.
Govedja logika :thumbdown:

Ako nismo u stanju promijeniti trenera koji zaslužuje otkaz i zato trebamo da brukamo sveti dres onda u k... sve i sa repkom i sa ovim narodom koji imaju pamćenje kao zlatne ribice. :puke:
Ja ti garantujem da bi pobjeda protiv Irana izazvala masu clanaka odbrane Safeta Susica i medijskog i svakog drugog agitovanja da se on ostavi na klupi.Relativizirao bi se nas neuspjeh,okrivio sudija i mozda neki igrac i ujeo vuk magarca.
Ja znam kako to kod nas ide i zato svim srcem navijam za Iran.
Neka objave prije utakmice da je Susic bivsi onda nema problema, idemo razvalit Iran.
Kad moram birati je li bolje izgubiti od Irana ili ostai bez EP rado biram ovo prvo.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 23 jun 2014, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 23 jun 2014, 00:32

Henderson je napisao/la:Samo novi ugovor i idemo pravac Francuska ako Bog da.
Ma jah , ako Bog da. Nedo Bog da nešto naučimo od ovoga i napravio promjene koje su neophodne. Samo ako Bog da idemo u Francusku

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 00:35

Armala je napisao/la:Jel mi neko moze reci zasto Lulic nije igrao lijevog beka? :( Zasto u svim napadima Nigerijaca on je ostajao na njihovoj polovici?
.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2014, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 jun 2014, 00:36

Dado je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Samo novi ugovor i idemo pravac Francuska ako Bog da.
Ma jah , ako Bog da. Nedo Bog da nešto naučimo od ovoga i napravio promjene koje su neophodne. Samo ako Bog da idemo u Francusku
Bog nam je svjedok, beskrajno smo se voljeli.. :urnebes:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jun 2014, 00:36

@odjava

U prvoj je imao asistenciju za jedini gol, za mene nije bio lošiji od ostalih. A jučer, pa kad kudiš Lulića zbog jučerašnje tekme moraš imati na umu da je momak igrao SAM po lijevoj strani, znači i krilo i beka i da trči i za sebe i za Medunjanina i da pokriva što Spaha zayebe.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 23 jun 2014, 00:36

Kriv je najveci krivac,ali i svi oni koji su ga poslije one bruke protiv francuza podrzavali,branilii koji su bili coravi ili nisu htjeli da vide. Najgore mi je bilo onaj docek i cvjece na aerodromu nakon najveceg poraza repke kad nas je portugal rastavio na priste faktore,bukvalno nas demoliro nakon eksperimentisanja telece glave s formacijom taktikom itd .Tad je bio vakat al sad je kasno.Haj dovedite vuka,lisicu,lava da se iskoristi ogroman potencijal ove reprezentacije da ne gledam uplakanu djecu nakon tekmi,jer i oni znaju da mozemo puno bolje a ovog magarca gonite u 100....
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jun 2014, 00:39

[youtube][/youtube]

:lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.