Jao ideja....kokakolas je napisao/la:Ajmo sada navaliti da neko iz redakcije stupi u kontakt sa Vahom, Bajevicem i Mesom u vezi sa preuzimanjem reprezentacije.
Bas ce sad Vaha iz Brazila da prica o tome.
Jao ideja....kokakolas je napisao/la:Ajmo sada navaliti da neko iz redakcije stupi u kontakt sa Vahom, Bajevicem i Mesom u vezi sa preuzimanjem reprezentacije.
Nije prvi put.dr.van nostrand je napisao/la:Navija se protiv Safeta, protiv kapitena, protiv reprezentacije kuknjava
U ova doba jucer i danas, kakva promjena raspolozenja![]()
kuknjava
Mah lik je samo glup, misli da je ovo fudbal od prije 20,25 godina gdje imaš jednog igrača koji pređe 4,5 igrača i zabije gol. Za njega ne postoji riječ "taktika".Adnan89 je napisao/la:Susic nema pojma, il je prodo utakmicu ili je toliko glup. Podsjecala me utakmica na Slovacku bez zadnje veznog a sad bez ljevog beka.
Kralju, rekao sam da je od ponudjenih igraca najblizi ideji bocnog igraca, jer kad sagledamo ofanzivno-defanzivne kvalitete alternativa vidimo da je Kolasinac bek (do pola) a Visca krilo (od pola)...Ajax je napisao/la:Majstore nije tacno da je Lulic jednako dobar u defanzivi i ofanzivi. Jedino je tacno sto si rekao prije da Visca ne moze odigrati u defanzivi. Lulic igra krilo ili cak krilnog napadaca u svom klubu Defanziva mu je slabija strana. Da je umjesto Medunjanina igrao Kolasinac kao bek. A Lulic kao krilo slomili bi Nigeriju. Ovaj potez sa laznim lijevim krilom Medunjaninom umjesto Kolasinca nas ne "najverovatnije" kostao utakmice. Treba jednom i selektor priznat neku gresku. Mada bolje bi mu bile da je pogrjesio 5 puta u kvalifikacija i prijateljskim nego jedna ovakva u najvaznijoj utakmici na SP.damir_82 je napisao/la:
Zaboravio kako je Vranjesa nagradio startnom postavom nakon lose utakmice? Nije Susic njih kaznio, vec trazio najbolje.... Sunjic odlicno odigrao, Medunjanin se otvarao, razigravao, cak i dao onu loptu Dzeki kad je pucao u golmana.... Vise nego korektno....I opet ponavljam, problemi su dolazili nakon lose igre 1 na 1 u defanzivi...
Ugovori se ne produze bas tako kako ti mislis....
Definitivno bih popricao sa njim, trazio neki okvirni plan za dalje... Da vidimo kakva su razmisljanja po pitanju taktike, igre, igraca..... Vjerujem da ce podnijeti izvjestaj nakon prvenstva, da ce taj izvjestaj razmatrati neka trenerska komisija u savezu, pa tek onda Izvrsni odbor....i da ce se nakon toga u otvorenom razgovoru doci do najboljeg rjesenja po reprezentaciju BiH...
Ma dobijamo Iran sta vam. Jedino ako ga igraci bojkotuju tada ne. Ali to nebih zelio jer tek onda ce se pojedine komsije sprdati kako smo slucajno na SP. A jos gore past ce nam ugled u svijetu fudbala globalno. Ispast ce stvarno kao da smo amateri. Umjesto da nam se igraci dobro podaju ovako ce im jos i past cijena. Znaci siguran sam da Pape konacno pocinje sa 4-4-2 koji ga je "proslavila". I na probat ce sa dva visoka napadaca razbiti Iranski bunker. Sto ce mu najvjerovatnije poci za rukom i zabiti cemo im bar dva do tri komada. Ocekujem ovaj tim:Cartman je napisao/la:A ja se nadam da ce stavit Misimovica, Spahica i Dzeku na klupu. Na ovom prvenstvu su nas isto kostali kao ovaj amater. I njih cetvoricu treba da bude stid, ukopali su nas sa svojim pizdarijama i ova trojica sa katastrofalnom igrom .Principatus je napisao/la:Nadam se da ce ga igraci bojktovati protiv Irana, da bude potop i da tele ide.
umjesto lulica staviti viscu,jer je lulic dvije utakmice katstrofa blago receno.Ajax je napisao/la:Ma dobijamo Iran sta vam. Jedino ako ga igraci bojkotuju tada ne. Ali to nebih zelio jer tek onda ce se pojedine komsije sprdati kako smo slucajno na SP. A jos gore past ce nam ugled u svijetu fudbala globalno. Ispast ce stvarno kao da smo amateri. Umjesto da nam se igraci dobro podaju ovako ce im jos i past cijena. Znaci siguran sam da Pape konacno pocinje sa 4-4-2 koji ga je "proslavila". I na probat ce sa dva visoka napadaca razbiti Iranski bunker. Sto ce mu najvjerovatnije poci za rukom i zabiti cemo im bar dva do tri komada. Ocekujem ovaj tim:Cartman je napisao/la:A ja se nadam da ce stavit Misimovica, Spahica i Dzeku na klupu. Na ovom prvenstvu su nas isto kostali kao ovaj amater. I njih cetvoricu treba da bude stid, ukopali su nas sa svojim pizdarijama i ova trojica sa katastrofalnom igrom .Principatus je napisao/la:Nadam se da ce ga igraci bojktovati protiv Irana, da bude potop i da tele ide.
----------------- Begovic --------------
Vranjes Bicakcic Spahic Kolasinac
Hajrovic ------- Besic ------------ Lulic
----------------- Pjanic -----------------
------------ Dzeko Ibisevic -----------
Ja ti garantujem da bi pobjeda protiv Irana izazvala masu clanaka odbrane Safeta Susica i medijskog i svakog drugog agitovanja da se on ostavi na klupi.Relativizirao bi se nas neuspjeh,okrivio sudija i mozda neki igrac i ujeo vuk magarca.Dado je napisao/la:Govedja logikadrummer je napisao/la:Nemojte se zanosit nadom u dobar rezultat protiv Irana iz dva razloga:
1.nasa reprezentacija je psiholoski razbijena i bice vrlo tesko odigrati utakmicu na vrhunskom nivou.
2.Ne sumnjajte ni jedne sekunde da ce Susic ovu utakmicu iskoristiti da,ako bude imao konkretnu ponudu,proda Irancima bodove,tj.ucinit ce sve sto je u njegovoj moci da to uradi.
I sasvim sigurno ce promovisati svoje,odnosno bratove igrace i bratica licno,ne sumnjajte u to ni sekunde.
Ja bih licno svakako volio da i tu utakmicu izgubimo cisto zbog toga da opet ne bi doslo do laznog uljuljkavanja i da se spinovanjima varalica i dalje ostavi na klupi.
Naprijed Iran,svijetla obraza,za bolje sutra.![]()
Ako nismo u stanju promijeniti trenera koji zaslužuje otkaz i zato trebamo da brukamo sveti dres onda u k... sve i sa repkom i sa ovim narodom koji imaju pamćenje kao zlatne ribice.
Ma jah , ako Bog da. Nedo Bog da nešto naučimo od ovoga i napravio promjene koje su neophodne. Samo ako Bog da idemo u FrancuskuHenderson je napisao/la:Samo novi ugovor i idemo pravac Francuska ako Bog da.
.Armala je napisao/la:Jel mi neko moze reci zasto Lulic nije igrao lijevog beka?Zasto u svim napadima Nigerijaca on je ostajao na njihovoj polovici?
Bog nam je svjedok, beskrajno smo se voljeli..Dado je napisao/la:Ma jah , ako Bog da. Nedo Bog da nešto naučimo od ovoga i napravio promjene koje su neophodne. Samo ako Bog da idemo u FrancuskuHenderson je napisao/la:Samo novi ugovor i idemo pravac Francuska ako Bog da.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.