Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Miske brate,hvala ti za sve,oprosti se od repke
Miske je ovakav bio i sa 20 godina, često nevidljiv, igrao je tada napadača. Pljuvanje po njemu je sramota svakog forumaša.
Jučer je sjajno dodao Džeki za 1:0 ali gol je poništen. Imao je još par dobrih pasova, trudio se i smršao se dosta prije početka prvenstva. Njegova uloga je u napadu, a ne u odbrani iako je i tu jučer mnogo pomagao. Ko kaže da nije trčao laže.
Nije trebao otići u kinesku ligu ali šta ćeš. Pape nije dao Zahiroviću da ide u Kinu radi repke, a na kraju ga nije ni pozvao, njemu na obraz.
[youtube][/youtube]
Stidite se za odnos prema legendi Bosne i Hercegovine, neka vas je sram.
Jučer je sjajno dodao Džeki za 1:0 ali gol je poništen. Imao je još par dobrih pasova, trudio se i smršao se dosta prije početka prvenstva. Njegova uloga je u napadu, a ne u odbrani iako je i tu jučer mnogo pomagao. Ko kaže da nije trčao laže.
Nije trebao otići u kinesku ligu ali šta ćeš. Pape nije dao Zahiroviću da ide u Kinu radi repke, a na kraju ga nije ni pozvao, njemu na obraz.
[youtube][/youtube]
Stidite se za odnos prema legendi Bosne i Hercegovine, neka vas je sram.
Ne vidim ja neku mržnju prema Misketu od strane forumaša, LenBias i Corleone se ne broje, oni svakako nemaju pojma, a ni kulture.
Lijepo je vidjeti da ga svi poštuju. U svakom slučaju hvala mu za sve, ovo je bila kruna njegove karijere i drago mi je da je takva legenda otišla na veliko takmičenje, definitivno je zaslužio. On treba ovoj reprezentaciji bar još jedan ciklus, o minutaži bi se dalo diskutovati, ali ne vjerujem da bi mu sad klupa predstavljala problem.
Miske hvala ti!
Lijepo je vidjeti da ga svi poštuju. U svakom slučaju hvala mu za sve, ovo je bila kruna njegove karijere i drago mi je da je takva legenda otišla na veliko takmičenje, definitivno je zaslužio. On treba ovoj reprezentaciji bar još jedan ciklus, o minutaži bi se dalo diskutovati, ali ne vjerujem da bi mu sad klupa predstavljala problem.
Miske hvala ti!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
znaci ako kazem da bi miske vise koristio ekipi u drugom poluvremenu kad protivnik pada da daje pasove i uposljava igrace zadnjih pola sata jer jednostavno ne moze da trci citavu utakmicu, tacnije ne moze vise od sat vremena, to znaci da ja mrzim misketa? jesi li ti normalan?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne. Ti si rekao ovo,
Tako si nazvao čovjeka koji je na najbolji mogući način obilježio jednu deceniju našeg fudbala.LenBias je napisao/la:idi iz reprezentacije smrdo mali debeli kineski, ne mozes dva sprinta izvuci u nizu, mrs iz svetinje
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jesam to rekao u afektu nakon poraza, kakve to ima veze? bitna je poenta a to je ono sto sam napisao u proslom postu, cista i surova istina ma koliko ti to pokusavao osporiti, miske jednostavno vise ne moze i kraj priceVirtu4l je napisao/la:Ne. Ti si rekao ovo,
Tako si nazvao čovjeka koji je na najbolji mogući način obilježio jednu deceniju našeg fudbala.LenBias je napisao/la:idi iz reprezentacije smrdo mali debeli kineski, ne mozes dva sprinta izvuci u nizu, mrs iz svetinje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sve jasno, onda sam i ja tebe naveo u afektu. Halali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=40100" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:Sve jasno, onda sam i ja tebe naveo u afektu. Halali.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BaDa je već napisala kometar ovdje, prethodna strana. On je morao sinoć igrati, on je sinoć odigrao svoje.BadrHari je napisao/la:Sad ce @BaDa napisati da on opet mora igrati a @Virtual ce se sloziti s njom.
Što se narednog ciklusa tiče, minutaža je nešto za diskusiju, to sam uvijek govorila. Ali, poziv u ekipu ne smije doći u pitanje dok god on sam ne odluči suprotno! Imati na klupi/terenu Misketa, i imati nekog anonimusa su dva različita pojma i percepcije i protivniku i navijačima.
Pročitaj moj prethodni komentar. Pozdrav!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
A taj bolji se zove?Medunjanin?legenda reala je napisao/la:Jarane vrijeme je, ili za povlačenje ili moraš pristati na to da trenutno ima boljih i spremnijih igrača i da je tvoje mjesto na klupi među 18 igrača, pa da uđeš zavisno od potrebe, ako to ne želiš mislim da je jasno šta ti je činiti
Kad se promijeni selektor i pozovu neki igraci onda mozemo o tome razgovarati,do tada ne mozemo.
Ma definitvno ga pozvati ali ostaviti na klupu. Ne vidim razlog zašto se Prcić ne bi stavio na njegovo mjesto.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Boli Misketa k. on će se 90% siguran sam oprostiti poslije IranaGreivis je napisao/la:Gledao sam intervju poslije tekme. Bolji njega racku sto smo mi izgubili. Blagi smijesak i kao sta se moze.kimbo je napisao/la:Super igraca nekada i genije koji moze igrati 20 minuta profesionlanog fudbala. S druge strane igrac sujetan koji gleda svoj interes prije tekme. Njemu je bitno da bude u prvih 11 pa makar mi ubili sa 5 komada. Tako bi ga opisao najbolje.
Svi smo je*avali Hagiju mater, pa onima iz Minska i kome već, a bgm ispadoše u pravu donekle.
Može on igrati kad opadne tempo utakmice, al' sve ostalo..
Sinoć samo pada na guzicu, čim dođe do kontakta.
Svaka njemu čast, al' kod nas je narod glup. Samo gledaju u prošlost. Eto bila je i Španija najbolja u očima svih nas, al to je prošlost, sad su ispušili, budućnost.
Prvenstvo je samo dokaz da trka pobjeđuje, nema više ništa drugo. TRČI I TRPAJ. Kostarikanci je*u keve trčanjem, Kolumbijci isto tako. Holandija
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Trenutno Stilic,M.Vrancic bi trebali da njega zamjene na tu poziciju, dosadio mi je vise guzati Miske koji nikad nekoristi ljevicu...sanjim i Dzekom sigurno imamo 100% najspori napad na SP. Nek Miske igra protiv Andore i slicni za kvalifikacije.
i ako nisu dokazani ti momci mladji su i sigurno brzi i igraju u jacim ligama.
i ako nisu dokazani ti momci mladji su i sigurno brzi i igraju u jacim ligama.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Hvala ti Miske za sve. Prvi Susicev korak bi trebao da bude da Pjanic zaigra umjesto Misketa. U najbitnijoj utakmici juce je bio los. On je trebao da bude lider i da povuce tim do pobjede. Pokazao je da on to vise ne moze.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ocekujem video sazetak od nekih 30tak sekundi kojim ce te demantiratiAjax je napisao/la:Hvala ti Miske za sve. Prvi Susicev korak bi trebao da bude da Pjanic zaigra umjesto Misketa. U najbitnijoj utakmici juce je bio los. On je trebao da bude lider i da povuce tim do pobjede. Pokazao je da on to vise ne moze.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 23 jun 2014, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Opet pišem na pogrešnoj temi, al sam pod strašnim dojmom da bi reprezentacija u ovoj formaciji razvaljivala:

1 zadnji vezni i 2 centralna za premoć...jer ti od 2 zadnja vezna nemaš nikakve koristi osim defanzivne, i protivnički defanzivni vezni ti pojede tvog centralnog/ofanzivnog a štoperi pojedoše napadača..

1 zadnji vezni i 2 centralna za premoć...jer ti od 2 zadnja vezna nemaš nikakve koristi osim defanzivne, i protivnički defanzivni vezni ti pojede tvog centralnog/ofanzivnog a štoperi pojedoše napadača..
- DonCorleone
- Kontakt:
Zaha jesu li ovo kakvi iluminati simboli
?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Bjež' sotonoZahaKING je napisao/la:Opet pišem na pogrešnoj temi, al sam pod strašnim dojmom da bi reprezentacija u ovoj formaciji razvaljivala:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nisu ne d'o BogDonCorleone je napisao/la:Zaha jesu li ovo kakvi iluminati simboli?
Pod klasičnom 4 2 3 1 radimo k'o sat iako su napad i ofanzivni vezni odsječeni 70% utakmice (pojedu ih protivnici).
Kad bi se poduplao ofanzivni red, a ostavio samo Bešića radilicu nazad, možda bi dobili sasvim više. Ionako nema potrebe gušiti Pjanića ili Medu ultradefanzivnim zadacima pored njega. Ajde pomoći u defanzivi vratiti se, ali bazirati njih dvojcu na tu igru 90 minuta je ubistvo.
Možda se i glupiram, al' ne igram sokera niti managera, samo pokušavam shvatiti način igre u protekle 3 utakmice koje smo igrali dobro (Obala, Mexico, Arg.).
FaraonTM je napisao/la: Bjež' sotono
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.