FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 23 jun 2014, 01:03

PReviše je nervoze odjednom, a ovaj čovjek, ovaj kralj, nije to zaslužio, pa nikad nas dosad nije iznevjerio...
slika
:kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 jun 2014, 01:04

Fukare znaju najbolje šta je činiti. "Tjerat" svoj inat i sukobljavati se sa predsjednikom, upravom . . . ili stisnut zube i progledati kroz prste za dobrobit kluba.

pj88
Kontakt:

Post Postao/la pj88 » 23 jun 2014, 01:06

ok, sadikovic nije najsretniji izbor za trenera ali mislim da ne treba sada dizati hampu oko toga i ulaziti u sukob sa upravom radi njegovog imenovanja i narusavati dobru atmosferu u klubu koja se gradila zadnjih godinu dana... Jeste on nas ostavio kad je bilo najteze ali ipak treba imati u vidu da je to bilo vrijeme kad se sloboda mogla ugasiti svaki dan, para nije bilo i nije bilo realno da denis planira buducnost u takvom klubu i odbije ponudu olimpica koji se tada bori za evropu i glasi za jednog od najzdravijih klubova u drzavi.. treba gledati realno covjek zivi od tog posla i hrani porodicu, lako je nama pricati o ljubavi i odanosti klubu ;) neki mu zamjeraju i to sto nije pustio slobodi dok je vodio bratstvo, smijesno, sta ima da nam pusta on je tada bio clan bratstva i profesionalno je radio svoj posao sto mu je na neki nacin i plus po meni... sad ne znam covjeka licno da bi govorio jel gnjida ili nije i da li uzima pare od igraca, to mogu biti i mahalske price pa ih uzimam sa rezervom.. :roll: al ako je dobar trener i jos nije skup, neka ga.. meni je bitno samo da klub napreduje :)

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 23 jun 2014, 01:07

wobly92 je napisao/la:PReviše je nervoze odjednom, a ovaj čovjek, ovaj kralj, nije to zaslužio, pa nikad nas dosad nije iznevjerio...
slika
:kafa:
AZMIRU SVAKA CAST ZA SVE !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jun 2014, 01:08

Bice izgleda ove sezone vrlo vjerovatno borba za opstanak, kokuzluk zavladao nakon trosenja za ulazak medju najjace...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jun 2014, 01:08

Ako je covjek zamolio za strpljenje, navijaci i simpatizeri Slobode trebaju podrzati Azmira Husica pa makar njegova odluka bila naopaka....svi koji volimo Slobodu mu jako puno dugujemo !
🔴⚫️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jun 2014, 01:10

Skver je napisao/la:Ako je covjek zamolio za strpljenje, navijaci i simpatizeri Slobode trebaju podrzati Azmira Husica pa makar njegova odluka bila naopaka....svi koji volimo Slobodu mu jako puno dugujemo !

+1 vidjet cemo koliko mi imamo strpljenja vec sutra
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jun 2014, 01:10

ma sigurno nece biti borbe za opstanak, ali nece biti ni evropskih ambicija...a ja ti kazem da cemo mi mjesecno trositi vise para na sanaciju dugova nego sto cete vi placati svojih prvih 11 ;) , tako da para ima ali se usmjeravaju na druga mjesta- po meni prioritetnija, a to je dugorocna stabilnost kluba..

sad je kljucno da svi budemo pametni, i uprava i navijaci

Azmir je ako nista zasluzio da ga se ispostuje bar do kraja prelaznog roka, ako ne do polusezone...nisam ni malo sretan razvojem dogadjaja, ali opet ponavljam glavno je biti pametan i ne dopustiti da priliku iskoriste lesinari
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 23 jun 2014, 01:11

pj88 je napisao/la:ok, sadikovic nije najsretniji izbor za trenera ali mislim da ne treba sada dizati hampu oko toga i ulaziti u sukob sa upravom radi njegovog imenovanja i narusavati dobru atmosferu u klubu koja se gradila zadnjih godinu dana... Jeste on nas ostavio kad je bilo najteze ali ipak treba imati u vidu da je to bilo vrijeme kad se sloboda mogla ugasiti svaki dan, para nije bilo i nije bilo realno da denis planira buducnost u takvom klubu i odbije ponudu olimpica koji se tada bori za evropu i glasi za jednog od najzdravijih klubova u drzavi.. treba gledati realno covjek zivi od tog posla i hrani porodicu, lako je nama pricati o ljubavi i odanosti klubu ;) neki mu zamjeraju i to sto nije pustio slobodi dok je vodio bratstvo, smijesno, sta ima da nam pusta on je tada bio clan bratstva i profesionalno je radio svoj posao sto mu je na neki nacin i plus po meni... sad ne znam covjeka licno da bi govorio jel gnjida ili nije i da li uzima pare od igraca, to mogu biti i mahalske price pa ih uzimam sa rezervom.. :roll: al ako je dobar trener i jos nije skup, neka ga.. meni je bitno samo da klub napreduje :)
JEB EM MU PORODICU :urnebes: :urnebes: :urnebes:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 23 jun 2014, 01:18

Pokušavam evo pola sata iz ovih izjava gosp.Azmira Husića da izvučem neku pozitivu.
“Lično sam ja donio odluku da angažujem Sadikovića za trenera Slobode, nije tražio veliku platu a prihvatio se velikih obaveza. Siguran sam da je Sadiković u ovom trenutku dobar izbor”-ovo upućuuje sve na sredinu tabele,prosječan klub sledeće sezone.
“U proteklom periodu je napravljen veliki iskorak kada je FK Sloboda u pitanju i naša je namjera da nastavimo u tom ritmu, a prije svega konsolidiranje kluba u vezi dugovanja. Nakon što smo realno sagledali cjelokupnu situaciju, te obzirom na dodatne zahtjeve koje je predstavio Jimmy Floyd Hasselbaink odlučili smo se za trenera iz našeg okruženja. Denis Sadiković će direktno odgovarati upravi Slobode uz mjesečne planove rada i izvještaje te nema prostora za bojazan bilo kakve vrste“.-Ide se na to da se potpiše reprogram svih dugovanja prema bivšim igračima i trenerima što je slučaj i sa denisom-vjerovatno mu se duguju neke pare.

“Pojedine igrače sigurno da nećemo biti u mogućnosti zadržati odnosno ispuniti njihove zahtjeve. Ono što me raduje da se nakon povratka Slobode u Premijer ligu dosta igrača nudi Slobodi. Ono što sada činimo jeste sklapanje rostera koji će biti u skladu sa našim ovosezonskim mogućnostima. Ovdje prije svega mislim na činjenicu da će nam u predstojećoj sezoni pored takmičarskog dijela fokus biti i na izmirenju dugovanja koje su prethodne uprave Slobode napravile” – priča na Husić dok čeka let na aerodromu u Brazilu
Dodatno pojašnjava da je fokus na izmirenju dugova i sredina tabele(prvenstveno se misli na opstanak ali to ne želi da kaže zbog toga što je najavio da Sloboda se više neće boriti za opstanak te da će igrati važnu ulogu u PL),dakle nakon otpisa dugova za sezonu-dvije možemo se nečemu nadati.
Sve bi ovo bilo dobro da je neko drugi izabran za trenera,ali šta je tu je...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 23 jun 2014, 01:20

Tuzlak04 je napisao/la:Fukare znaju najbolje šta je činiti. "Tjerat" svoj inat i sukobljavati se sa predsjednikom, upravom . . . ili stisnut zube i progledati kroz prste za dobrobit kluba.
Prvi sam bio iznenađen danas, ali Azmirovo objašnjenje ima smisla i drago mi je što se javio jer sigurno da svi čekamo dan kada više ne bude aktivna niti jedan dug prema igračima.

S druge strane, ljudi smo...porastu nam svima apetiti te one reakcije razočarenja su možda i normalne.

Obzirom da sam po priorodi stpljiv - let it be :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jun 2014, 02:27

Husic mi je stvarno predobar lik....tacno vidis da nije namazan...nekako je jednostavan i covjek iz naroda..uradio je gigantske stvari za godinu...al ja stvarno ne mogu na Tusanj....onu ljudsku us ne mogu smislit,jbg :( :( :(
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jun 2014, 02:33

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bice izgleda ove sezone vrlo vjerovatno borba za opstanak, kokuzluk zavladao nakon trosenja za ulazak medju najjace...
hajde baja,mudonjo...o.d.j.e.b.i u poskocima..brini ti o kokuzluku u svom klubu...nije da ga nema....red bi bio posto ste najveci klub u drzavi da makar onaj voz sa stadiona sklonite il ga makar pomjerite 5 metara...raspast ce ondje...smiju vam se ljudi....a i drvena tribina :tokralju: :tokralju: :tokralju: ...vi i fulham u citavoj evropi :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: .....ono naslo pisat o kokuzluku :facepalm: :facepalm:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jun 2014, 02:36

U poskocima :D :)

Ovo je tema Slobode, pisem o njoj... O tome da ti je Zeljo trn u oku mozes na nekoj drugoj temi... :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jun 2014, 02:48

Baja_Zvjerka je napisao/la:U poskocima :D :)

Ovo je tema Slobode, pisem o njoj... O tome da ti je Zeljo trn u oku mozes na nekoj drugoj temi... :)
nista ti ne pises...ti ovdje glumis nekog komedijasa sa svojim licemjernim i ironicnim komentarima....i nije mi jasno sto stalno VI iz doline mumijevih nesto komentarisete na temi Slobode...nesto vas nema na temi trebinjskih jarana pa da im napisete rijeci podrske u ovim nezgodnim trenutcima za njih....a valjali ste im..i oni vama...red je bio da im se stalno javljate na temu

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 23 jun 2014, 06:54

intercontinental je napisao/la:Pokušavam evo pola sata iz ovih izjava gosp.Azmira Husića da izvučem neku pozitivu.
“Lično sam ja donio odluku da angažujem Sadikovića za trenera Slobode, nije tražio veliku platu a prihvatio se velikih obaveza. Siguran sam da je Sadiković u ovom trenutku dobar izbor”-ovo upućuuje sve na sredinu tabele,prosječan klub sledeće sezone.
“U proteklom periodu je napravljen veliki iskorak kada je FK Sloboda u pitanju i naša je namjera da nastavimo u tom ritmu, a prije svega konsolidiranje kluba u vezi dugovanja. Nakon što smo realno sagledali cjelokupnu situaciju, te obzirom na dodatne zahtjeve koje je predstavio Jimmy Floyd Hasselbaink odlučili smo se za trenera iz našeg okruženja. Denis Sadiković će direktno odgovarati upravi Slobode uz mjesečne planove rada i izvještaje te nema prostora za bojazan bilo kakve vrste“.-Ide se na to da se potpiše reprogram svih dugovanja prema bivšim igračima i trenerima što je slučaj i sa denisom-vjerovatno mu se duguju neke pare.

“Pojedine igrače sigurno da nećemo biti u mogućnosti zadržati odnosno ispuniti njihove zahtjeve. Ono što me raduje da se nakon povratka Slobode u Premijer ligu dosta igrača nudi Slobodi. Ono što sada činimo jeste sklapanje rostera koji će biti u skladu sa našim ovosezonskim mogućnostima. Ovdje prije svega mislim na činjenicu da će nam u predstojećoj sezoni pored takmičarskog dijela fokus biti i na izmirenju dugovanja koje su prethodne uprave Slobode napravile” – priča na Husić dok čeka let na aerodromu u Brazilu
Dodatno pojašnjava da je fokus na izmirenju dugova i sredina tabele(prvenstveno se misli na opstanak ali to ne želi da kaže zbog toga što je najavio da Sloboda se više neće boriti za opstanak te da će igrati važnu ulogu u PL),dakle nakon otpisa dugova za sezonu-dvije možemo se nečemu nadati.
Sve bi ovo bilo dobro da je neko drugi izabran za trenera,ali šta je tu je...
Kad sam rekao prije da Husic nije toliko bogat da pokrije sve troskove nazivali su me dusmanom i debilom al to je realnost,i sam kaze da neke igrace nece moci zadrzati a pricao je o milionskim pojacanjima i mastalo se o nekim odlicnim igracima a Hadzic i Redzepi koji imaju skromna primanja se nisu mogli zadrzati,a neki su govorili vidjecete kakva ce imena doci neznate vi ko je Husic,skinuli ste gacr malezijcu itd valjda sad vidite kako je tesko klub izvesti na praavi put najbolje to znamo mi navijaci Sarajeva jer znamo kako je kad te udaraju sa svih strana i podmecu noge razni paraziti

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 jun 2014, 07:06

fukarezv je napisao/la:
pj88 je napisao/la:ok, sadikovic nije najsretniji izbor za trenera ali mislim da ne treba sada dizati hampu oko toga i ulaziti u sukob sa upravom radi njegovog imenovanja i narusavati dobru atmosferu u klubu koja se gradila zadnjih godinu dana... Jeste on nas ostavio kad je bilo najteze ali ipak treba imati u vidu da je to bilo vrijeme kad se sloboda mogla ugasiti svaki dan, para nije bilo i nije bilo realno da denis planira buducnost u takvom klubu i odbije ponudu olimpica koji se tada bori za evropu i glasi za jednog od najzdravijih klubova u drzavi.. treba gledati realno covjek zivi od tog posla i hrani porodicu, lako je nama pricati o ljubavi i odanosti klubu ;) neki mu zamjeraju i to sto nije pustio slobodi dok je vodio bratstvo, smijesno, sta ima da nam pusta on je tada bio clan bratstva i profesionalno je radio svoj posao sto mu je na neki nacin i plus po meni... sad ne znam covjeka licno da bi govorio jel gnjida ili nije i da li uzima pare od igraca, to mogu biti i mahalske price pa ih uzimam sa rezervom.. :roll: al ako je dobar trener i jos nije skup, neka ga.. meni je bitno samo da klub napreduje :)
JEB EM MU PORODICU :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Neces ni ti svasta :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

autoar
Kontakt:

Post Postao/la autoar » 23 jun 2014, 08:41

Jutro, može koja riječ za Krpića koji je potpisao za Istru i Huseinbašića koji se nalazi na probi u Istri??? Koliko su golova uopće zabili ove polusezone???

Hvala i sretno u prvenstvu i da se riješite Sadikovića!!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 23 jun 2014, 10:42

Azmir nas opet moli za strpljenje kao i onda poslije tekme sa Braniteljom kada je izasao i iskreno popricao sa navijacima. Sigurno sam da je u Tuzli opet bi popricao sa svima, nista treba pustit Denisa da radi sa ovim momcima, pa kad Azmir dođe snjim popricat ako ko sta ima da se razjasni, sada bi se samo nemir u klub unosio. Pustit momke nek rade sa Denisom i cekat sledece korake Azmira. Sve drugo moze samo nasteti klubu. Ja mislim da se ima nesto duzno Denisu i da je on to otpisao a dobio posao i platu, nebi me cudilo da jos neki igraci kojima se duguje vrate u Slobodu tu prije svega mislim na Jogeta i golmana Mujkica

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jun 2014, 10:59

Hajde de. Vidjecemo. :wtf:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.