Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Susica kao prvo treba uhapsiti, za sve one radnje sa Germanijom Sportagenturom, za stetu koju je ucinio reprezentaciji nepostojecim scoutingom i ignorisanjem igraca, pa tek onda uopste razgovarati o drugim glupostima koje je ovaj kriminalac uradio. Znam: Odveo nas je na SP, pa smije raditi sta hoce. Jeste malo morgen.
On nas je svojim znanjem toliko odveo na SP koliko je sa istim porazio Nigeriju.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Isto mi nekako fale oni koji su branili svaku glupost Susica. Jeli nam Calcio jos ziv? Head medju misevima? Nema ih na zadnjim stranicama. Nestali svi. Osim Damira i Hendersona koji su odavno vec prolupali, pa i sada smatraju da smo izveli najbolji sastavi i da smo odigrali sjajno.
A ostatak mase se odjedanput okrenuo protiv selektora. Svi za cas uvidjeli da ne valja i da je kriminalna neznalica, a prije toga smo mi nekoliko bili pljuvaci i kvarili atmosferu, prije toga je bilo: Pa odveo nas je na SP.
Svasta, ovakvo ponasanje mase nisam uopste ocekivao.

A ostatak mase se odjedanput okrenuo protiv selektora. Svi za cas uvidjeli da ne valja i da je kriminalna neznalica, a prije toga smo mi nekoliko bili pljuvaci i kvarili atmosferu, prije toga je bilo: Pa odveo nas je na SP.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo da ti **** sve i danas, i svaki dan ću dok ne odeš sa klupe, seljačino iz Zavidovića 

Mogu za sebe govoriti. Nisam ga kritizirao prije ovoga, ne zbog toga što sam podržavao, nego što sam se držao po strani i čekao da vidim šta će napraviti na SP-u. Ali naslučivao sam pukotine nakon utakmice sa SAD-om. Realno prije Nigerije je imao granitne temelje i nikakva kritika ne bi bila korisna. Sve bi to palo na gluhe uši. Vidiš da i sad mediji pokušavaju umanjiti njegovu odgovornost za poraz, stavljajući sudijske greške u prvi plan i skoro pa i ne spominjući katastrofalnu formaciju, očajan sastav i još gore izmjene. Plus što i ne provodim puno vremena na ovom forumu.Principatus je napisao/la:Isto mi nekako fale oni koji su branili svaku glupost Susica. Jeli nam Calcio jos ziv? Head medju misevima? Nema ih na zadnjim stranicama. Nestali svi. Osim Damira i Hendersona koji su odavno vec prolupali, pa i sada smatraju da smo izveli najbolji sastavi i da smo odigrali sjajno.![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Susic nas je sve razocarao kako taktikom tako i odabirom igraca za mec sa Nigerijom! Priprema ekipe za tu utakmicu je takodjer bila veoma losa.Nismo imali ni srece,ali generalno Nigerija je u toj utakmici bila bolja!
Govorio sam da selektoru treba produziti ugovor,ako prodjemo dalje ponudit mu i dozivotni,ali nakon one utakmice i sramotnog ispadanja,pokazalo se da protiv jacih ekipa on ipak ne zna voditi reprezentaciju! Vahid Halihodzic sa mnogo losijom ekipom,i jednako teskom grupom pruza odlicne partije na klupi Alzira,ali nas Susic to ne moze......
Kolasinac na klupi,Ibisevic na klupi,totalno neopravdano,uvodi bratica Tina Susica a na klupi mu odlicni Visca,Misimovic igra 90 minuta a ne moze potrcati...sve to je moralo biti drugcije,ali nije!..
Treba casno i posteno odigrati protiv Irana,i zahvaliti se Susicu na svemu,odveo nas je na SP,i treba mu cestitati na tome,ali vecina je misljenja da bi sa ovom ekipom neki iole kvalitetan strucnjak otisao puno dalje... Susic je izgubio konce,dozvolio je igracima da rade sta hoce,neki su to zloupotrebili,neki nisu..ali to ga je takodjer kostalo. Formacija 4-2-3-1 je ok,moderna,ali igrati u sredini sa Besicem,Medunujaninom,Pjanicem i Misimovicem,dakle sa 3 spora igraca,je van svake pameti! posteno je izgubiti od bolje ekipe,ali bojim se da to Nigerija nije i da neko treba snositi odgovornost za to! Spahic takodjer ne zalsuzuje kapitensku traku nego Begovic,svojim ponasanjem i karizmom,Begovic je morao dobiti to priznanje a ne Spahic koji je odavno izgubio sve konce....godine,nervoza,bahatost mu jednostavno nisu saveznik! Opet kazem,treba pricekati utakmicu protiv Irana,vidjeti kako cemo zavrsiti i onda lijepo misliti na buducnost i na klupu dovesti covjeka koji zna,moze i hoce!
Govorio sam da selektoru treba produziti ugovor,ako prodjemo dalje ponudit mu i dozivotni,ali nakon one utakmice i sramotnog ispadanja,pokazalo se da protiv jacih ekipa on ipak ne zna voditi reprezentaciju! Vahid Halihodzic sa mnogo losijom ekipom,i jednako teskom grupom pruza odlicne partije na klupi Alzira,ali nas Susic to ne moze......
Kolasinac na klupi,Ibisevic na klupi,totalno neopravdano,uvodi bratica Tina Susica a na klupi mu odlicni Visca,Misimovic igra 90 minuta a ne moze potrcati...sve to je moralo biti drugcije,ali nije!..
Treba casno i posteno odigrati protiv Irana,i zahvaliti se Susicu na svemu,odveo nas je na SP,i treba mu cestitati na tome,ali vecina je misljenja da bi sa ovom ekipom neki iole kvalitetan strucnjak otisao puno dalje... Susic je izgubio konce,dozvolio je igracima da rade sta hoce,neki su to zloupotrebili,neki nisu..ali to ga je takodjer kostalo. Formacija 4-2-3-1 je ok,moderna,ali igrati u sredini sa Besicem,Medunujaninom,Pjanicem i Misimovicem,dakle sa 3 spora igraca,je van svake pameti! posteno je izgubiti od bolje ekipe,ali bojim se da to Nigerija nije i da neko treba snositi odgovornost za to! Spahic takodjer ne zalsuzuje kapitensku traku nego Begovic,svojim ponasanjem i karizmom,Begovic je morao dobiti to priznanje a ne Spahic koji je odavno izgubio sve konce....godine,nervoza,bahatost mu jednostavno nisu saveznik! Opet kazem,treba pricekati utakmicu protiv Irana,vidjeti kako cemo zavrsiti i onda lijepo misliti na buducnost i na klupu dovesti covjeka koji zna,moze i hoce!
Safete, sačuvaj to malo obraza što ti je ostalo, na press konferenciji poslije Irana izvini se Asmiru, Seadu, Mensuru, Muhamedu, Miralemu, Izetu, Vedadu i ostalim pravim momcima što si im uništio priliku da naprave nešto veliko na SP, a mogli su, jer imaju kvalitet, ali na klupi im sjedi neznalica tvrdoglava, izvini se svim Bosancima i Hercegovcima što si donio toliko tuge i razočarenja ovih dana, podnesi ostavku, halal ne traži, jer ga ne zaslužuješ. Sve dobro što si izgradio, srušio si protiv Nigerije.
Da nije bilo tvojih taktičkih akrobacija savez bi bio bogatiji za još cca €6 miliona. Svakako ti ugovor neće produžiti.
Povedi za sobom Sušića, Vršajevića, Hadžića, Ibričića.
Spahić i Misimović bi također trebali u penziju, Zvjezdanu hvala za sve, legenda je.
Da nije bilo tvojih taktičkih akrobacija savez bi bio bogatiji za još cca €6 miliona. Svakako ti ugovor neće produžiti.
Spahić i Misimović bi također trebali u penziju, Zvjezdanu hvala za sve, legenda je.
A ti Pape eksperimentisi kuci kad dodjes a nas pusti na miru. Hajd sto imas autoriteta medju igracima ko i kafe-kuharica ali sto nas u..j..eba formacijom, taktikom, "pripremama"...hvala i zbogom!
-
- Kontakt:
Slazem se sa ovim iznad.Sheyi je napisao/la:Safete, sačuvaj to malo obraza što ti je ostalo, na press konferenciji poslije Irana izvini se Asmiru, Seadu, Mensuru, Muhamedu, Miralemu, Izetu, Vedadu i ostalim pravim momcima što si im uništio priliku da naprave nešto veliko na SP, a mogli su, jer imaju kvalitet, ali na klupi im sjedi neznalica tvrdoglava, izvini se svim Bosancima i Hercegovcima što si donio toliko tuge i razočarenja ovih dana, podnesi ostavku, halal ne traži, jer ga ne zaslužuješ. Sve dobro što si izgradio, srušio si protiv Nigerije.
Osim sto ne mislim da je jos vrijeme Spahicu da ide - nije on mogao sam braniti cijelu lijevu stranu terena kad tu nije bilo Kolasinca da mu pomogne. Moze Spaha jos doprinijet repki. Ovi ostali ne. Ali nebitno ode li Spaha ili ostane - jer ce morat ici za 2 godine i tako i tako. Ostario je.
Pape Susic nam je yhebo nanu svima. Pa kad se govorilo iz pocetka "nemoze trener bez trofeja doc na klupu" sjecam se odmah ih se 1000 javljalo "ma sta ti znas - Pape je Pape" - eto vam Papu sad yhebo vam on mater kad pojma nemate o fudbalu. Pape je konj i glupan. Treniro drugoligasa iz Turske - i to mu vrhunac karijere.
Vaha ili Mesa ili Dusko i imat cemo ekipu. Sve ispod tog nivoa trenera je gubljenje vremena.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
I dalje čekam objašnjenje za lijevu stranu i držanje Sea na klupi! I dalje kontam da se to nije desilo.
Ono što je izjavio kako je "Bičakčić nespreman za velike utakmice, a Seo ipak nije stoper", nije odgovor na pitanje "Šta je sa Seom?"
Novinar se nije trebao zadovoljiti sa tim odgovorom.
Safete, objasni!
Ono što je izjavio kako je "Bičakčić nespreman za velike utakmice, a Seo ipak nije stoper", nije odgovor na pitanje "Šta je sa Seom?"
Novinar se nije trebao zadovoljiti sa tim odgovorom.

Safete, objasni!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
pa to ti je klasican politicarski odgovor, bitno je da nesto kazem, a sto to kazano nema veze sa pamecu, to je najmanje bitno. Inace do sada, kada bi neki novinar (a to je bilo jako, jako rijetko) postavio repitanje na safetom odgovor onda je taj isti novinar prozivan, nazivan misom, izdajicom, rusiteljem atmosfere i sl.BaDa12 je napisao/la:I dalje čekam objašnjenje za lijevu stranu i držanje Sea na klupi! I dalje kontam da se to nije desilo.
Novinar se nije trebao zadovoljiti sa tim odgovorom.![]()
Safete, objasni!
Volim te Bosno!!!
- Principatus
- Kontakt:
Brizantno. Pogledajte intervju u kojem Susic sve objasnjava.
Susic: "Ne shvacam kritike. Razlog za taktiku i postavu protiv Nigerije..."
Citav video: " onclick="window.open(this.href);return false;
Susic: "Ne shvacam kritike. Razlog za taktiku i postavu protiv Nigerije..."
Citav video: " onclick="window.open(this.href);return false;
Jos ne mogu doci sebi i ne vjerujem da ovo nije samo ruzan san. Ovoga sam se najvise bojao, jer sam u kvalifikacijama primjetio kao i puno nas ovakve bljeskove naseg genija. Nebrojeno puta do sada sam cuo zaledjen glas tv reportera tokom izmjena, jer sa Susicem nikad nisi siguran koga mjenja, sa kim i zasto. Bojao sam se toga cijelo vrijeme i kad je poceo najavljivati neke promjene iza tekme sa Argentinom noge su mi se odsjekle. Opet sam bio uznemiren cekajuci sastav i kad sam vidio tko istrcava na teren opsovao sam ga ko nikog u zivotu. Bilo je svakom jasno sta nas ceka. Epic fail, covjek bez tragova ikakvog razuma, nogometna kamikaza koja sve za sobom unisti. Prije SP sam najavio da nije steta samo sto ce nas pokopati u Brazilu vec da ce rastjerati i nasu buducnost. Pa gledam Seferovica, Prcica, Arslanagica,Bunoze,Hrgote... nema a nama Vrsajevic i drustvo na klupi muko moja. Predvidio sam da ce biti protjeran kukom i motikom iz repke i da sam bog dao pogrijesio. Lako bi mi bilo istrpiti sva podbadanja zastitnika ove sramote od trenera samo da nije ovo napravio. Da smo izasli u istom sastavu kao i Argentini ja ga ne bi ni spominjao, ali sipak on ne bi bio on da nas svako malo ne uvjeri koliko je glup i ogranicen a u isto vrijeme i narcisoidan.
Vidio sam puno nekompetentnih ljudi na poslu kojim se bavim ali vece ludilo i amaterizam pomjesan sa nevjerovatnom autodestrukcijom nisam vidio u svome zivotu. I zato Safet Susic nije za otkaz njemu bi se trebalo zabranit bavit nogometom, jer to sto je priustio meni i tisucama navijaca repke ja ne zelim da to nikad vise i nikom ne ucini. Okani se ovoga Safete jer jednostavno ti sa svojom autodestrukcijom imas samo dar da rusis a graditi nikad nisi i neces znati.
Vidio sam puno nekompetentnih ljudi na poslu kojim se bavim ali vece ludilo i amaterizam pomjesan sa nevjerovatnom autodestrukcijom nisam vidio u svome zivotu. I zato Safet Susic nije za otkaz njemu bi se trebalo zabranit bavit nogometom, jer to sto je priustio meni i tisucama navijaca repke ja ne zelim da to nikad vise i nikom ne ucini. Okani se ovoga Safete jer jednostavno ti sa svojom autodestrukcijom imas samo dar da rusis a graditi nikad nisi i neces znati.
Bježi bolan, Princi. Natjera me da se nasmijem u ove tužne dane...
Uz to ne podržavam vrijeđanja.
BiH iznad svih i svega!

Uz to ne podržavam vrijeđanja.
BiH iznad svih i svega!

Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 23 jun 2014, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Na Kalman-u tema neuspjeh Safeta i zmajeva pa poslusajte ako imate vremena
http://www.surfmusic.de/radio-station/k ... ,4248.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.surfmusic.de/radio-station/k ... ,4248.html" onclick="window.open(this.href);return false;
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
ako ima imalo obraza dat će ostavku sam, odmah nakon prvenstva.
naprijed rejal
Zapravo je najveci krivac NS BiH, koji je trebao imati damu da nakon Egipta smijeni amatera Safeta Susica i dovede nekoga drugog, jer je to trebala biti kap koja je prelila casu, i ranije se to moglo uciniti, mozda ne nakon SAD-a i Slovacke (jer je bilo prerano), ali nakon prijateljske vs Argentine da, jer nista nije stimalo tih 4,5 mjeseci i to zahvaljujuci Susicu...
kao sto je to ucinio HNS smijenivsi NA VRIJEME Igora Stimca, i gledajte ih sad...
kao sto je to ucinio HNS smijenivsi NA VRIJEME Igora Stimca, i gledajte ih sad...
dva dana nisam htio ništa napisati dok dobro nisam glavu ohladio,ali još uvijek ne mogu da skontam kakva mu je ono početna postavka,ubio me Bog ako ono nije 3-3-3-1 formacija koju ja mislim još nijedan trener na svijetu nije oprobao.Sve više sam ubjeđenja da kompletna postavka mu se zasnivala na fazonu ubaciću sve veznjake što imam i u datom momentu neko će se umoriti i onda će moći ubaciti svog bratića,neka mi halali ako nije tako mislio.Sa ovom formacijom mi bi i protiv Lihtenštajna bili u problemima.Ova Nigerija protiv one postave koja je igrala protiv Argentine ne bi imala ni grama šanse i njihova postavka je bila da Bog sakloni i sačuvaj imali su samo sreču što smo igrali bez lijevog beka i išli su konstantno na nedovoljno oporavljenog Spahića.šteta za ovu generaciju mogli su daleko dogurati na ovom SP-u ali nažalost po meni umiješao je svoje prste najslabiji igrač o ve repr,-Safet Sušić.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nismo mi još taj nivo bruda, kaki ni blizu..hurem je napisao/la:Zapravo je najveci krivac NS BiH, koji je trebao imati damu da nakon Egipta smijeni amatera Safeta Susica i dovede nekoga drugog, jer je to trebala biti kap koja je prelila casu, i ranije se to moglo uciniti, mozda ne nakon SAD-a i Slovacke (jer je bilo prerano), ali nakon prijateljske vs Argentine da, jer nista nije stimalo tih 4,5 mjeseci i to zahvaljujuci Susicu...

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Smijenis selektora koji te direktno odvede na zavrsni turnir, pa to nisu napravile ni najvece BUNTU-BUNTU reprezentacije

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ako mislimo na istog lika to je onda moj prijatelj iz TZ(novinar). Momak pise za jedan nas poznati sportski portal i kada je uradio analizu cijele nase repke, udario po klanu Spahic-Džeko kako oni vedre i oblace te diriguju javio mu se Spahicev brat koji mu je uputio najiskrenije prijetnje. Ne preko FB, nego preko telefona. Znaci strasnodonniedarko je napisao/la:Evo sad sam pogledao opet prilog ftv-a, covjece nekako sve to ima sad vise smislaTrebali smo bolje znati. Vrijeme je i da Spahic ide uz selektora.
Prisjetio sam se i nekog lika sa foruma koji je tvrdio da mu se Spahic javljao na fejsu i psovao mu sto lose pise o njemu na netu. Sad mu vjerujem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.