Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
.....
Pape uvijek lijepo iznenadi. Kažu, ako je tačno, da je "Crvena Zvezda" odvela Seju i Safeta Sušića da ih proba pa ako budu valjali da ih uzme sebi. Na kraju Seju uzmu a papeta vrate uz obrazloženje da on nema ...... dovoljno talenta za igranje fudbala. I vidi šta bi od Papeta, a za Seju je čulo još 25 ljudi izvan Zavidovića.gringo2 je napisao/la:Rusija nebi mogla u Sloveniji ni da klozete sve sto ima postaviti falilo bi im prostora,pa ti vidi sta Slovenija uradi tom golijatu...Željovac je napisao/la:Mi da prodajemo Francuzima utakmicu u Francuskoj?!
Jeli ti mislis da bi Slovenija prosla Ruse da ima Usanovica u savezu????Bi ali malo sutra ili prekosutra...
Moze pricati sta ko hoce ali vidjet ce mo hoce li taj Pape (neskolovana rasa) dati ostavku zbog ovog sto mu je nas savez priredio,siguran sam da bi u svakoj drugoj drzavi selektor dao ostavku zbog ovakvih dogadzaja za rublike "vjerovali ili ne"...
A đe da znam?!
nerazumijem ove sto kritikuju PAPETA jer srce mi je bilo puno svaki put kad je izlazio na teren i tako ce biti kad sjede na klupu bar bi on trebo imat malo kredita i vremena da pokusa sa nama svima ovako pametnim nesto radit i napravit(sa ovim iz saveza da ne spominjem,,al neko mora)
- _forzamilan_
- Kontakt:
baš sam to htio reći. hajde da vidimo kako će sve ovo funkcionisati pa onda komentarišimo. nisam ni ja neki veliki pobornik papeta ali ako je već tu treba da dobije svu podršku, on je naša legenda i barem to zaslužuje.Cartman je napisao/la:Hehe smjesno koliko kritike Susic mora podnosit prije nego sto smo odigrali ijednu jedinu utakmicu pod njegovom palicom. Hajde dobro od forumasa, ali vidim i pojedini mediji su vec poceli. Yebiga, dosadno im bez psovkih Cirinih i raznoraznih gluposti. Dosao im gospodin pravi, a seljaci kao sto su nasi novinari takve ne mogu smislit. Zato su jedva docekali pa da pljuju po Misketu, a Ciro im je bas sjeo zato sto je seljak kao i oni.
Joj jedva cekam taj septembar pa da raznesemo francuze, pa da citam kako je Susic svetac.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
treba sebi nabaviti iPhone da moze gledati golove igraca preko Youtuba

BLUE NATION.
Preko cega su nam drugi selektori gledaliJaydoo82 je napisao/la:treba sebi nabaviti iPhone da moze gledati golove igraca preko Youtuba![]()
![]()
Mozda kao Baka preko Rudi Cajavevca TV-a.Kad je gledao finale kupa uefa.I skontao da Rahimic nije za repke.Ima on Kerkeza ili Grujica.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 feb 2010, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisu ni gledali ...harishp je napisao/la:Preko cega su nam drugi selektori gledaliJaydoo82 je napisao/la:treba sebi nabaviti iPhone da moze gledati golove igraca preko Youtuba![]()
![]()
× Plava krv ispod koze ×
Sto mi pici po zivcima kad neko uporedjue sa prethodnim selektorima, tipa "i oni su tako radili". Pa zar nama trebaju isti selektori? Mi trebamo ici na bolje, a ne na gore ili na isto. Da sad ko moze garantovat isti uspjeh od prethodnih kvalifikacija (ispadanje u barazu) naravno da ne bi prihvatio. Mi moramo korak dalje, jer to mozemo!
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ista plata isti selektori slican rad.Dok Turci recimo koji su bili iza nas bez problema kaparisu jedog Gusa za 100 puta vecu platu.Ovom nasem je pitanje hoce li mu i ona crkavica biti na vrijeme isplacena.Jedino ako ne dignes nesto ko Ciro pa da ovi ko stare nene kukaju za tobom.szlaja je napisao/la:Sto mi pici po zivcima kad neko uporedjue sa prethodnim selektorima, tipa "i oni su tako radili". Pa zar nama trebaju isti selektori? Mi trebamo ici na bolje, a ne na gore ili na isto. Da sad ko moze garantovat isti uspjeh od prethodnih kvalifikacija (ispadanje u barazu) naravno da ne bi prihvatio. Mi moramo korak dalje, jer to mozemo!
Vazda je bilo koliko para toliko muzike,mada je i to pod znakom pitanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E to sad za pare nema smisla covjek kad je dolazio nije postavljo uvjetete sto se tice novca... A sta ce njemu ta crkavica vjerovatno covjek ne zna sta ce s paramaharishp je napisao/la:Ista plata isti selektori slican rad.Dok Turci recimo koji su bili iza nas bez problema kaparisu jedog Gusa za 100 puta vecu platu.Ovom nasem je pitanje hoce li mu i ona crkavica biti na vrijeme isplacena.Jedino ako ne dignes nesto ko Ciro pa da ovi ko stare nene kukaju za tobom.szlaja je napisao/la:Sto mi pici po zivcima kad neko uporedjue sa prethodnim selektorima, tipa "i oni su tako radili". Pa zar nama trebaju isti selektori? Mi trebamo ici na bolje, a ne na gore ili na isto. Da sad ko moze garantovat isti uspjeh od prethodnih kvalifikacija (ispadanje u barazu) naravno da ne bi prihvatio. Mi moramo korak dalje, jer to mozemo!
Vazda je bilo koliko para toliko muzike,mada je i to pod znakom pitanja.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ne znaju ni drugi ali se ne naljute kad im bubnu cifru.
Nema djabe ni kod stare babe.Uostalom sto se drugi kao eto ko biva veci trenerski znalci nisu trznuli da rade za tu crkavicu.To jest djabe.Vahi je draze putovati sa repkom izmedju puscani cijevi po Angoli i dalje ali ocigledno da nije djabe.Iako i on ima para zaradjenih.Ima ih jos takvih ali niko djabe ne dolazi ovamo u BIH interesantno.
Nema djabe ni kod stare babe.Uostalom sto se drugi kao eto ko biva veci trenerski znalci nisu trznuli da rade za tu crkavicu.To jest djabe.Vahi je draze putovati sa repkom izmedju puscani cijevi po Angoli i dalje ali ocigledno da nije djabe.Iako i on ima para zaradjenih.Ima ih jos takvih ali niko djabe ne dolazi ovamo u BIH interesantno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

USTANI! USTANI!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:
USTANI! USTANI!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovaj je tu gdje je,mogao si i Osima sa Ikebanom a Vahu sa tam tam bubnjevima.Naravno daleko od repke koja se naziva BIH repka.Željovac je napisao/la:
USTANI! USTANI!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haj ba harise, covjek se malo zeza.. 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
pa doBRo kompleksi su ČUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Hahahahahahaha Joj Harisa. Ispade ovo sad na nacionalnoj osnovi. Podsjetio me Sušić na Šahbaza po svojoj "izgubljenosti" i nepoznavanju igrača. Tako nekako ovaj hoda, vidi se da mu je sve oko njega nešto novo. Samo mala karikatura.
Johnny, u potpunosti se slažem.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
@Johnny misli na tebeŽeljovac je napisao/la:Hahahahahahaha Joj Harisa. Ispade ovo sad na nacionalnoj osnovi. Podsjetio me Sušić na Šahbaza po svojoj "izgubljenosti" i nepoznavanju igrača. Tako nekako ovaj hoda, vidi se da mu je sve oko njega nešto novo. Samo mala karikatura.
O takvim izgubljenostima i ostalim doskocicama.Mozes samo onaj ko ga uopste ne poznaje niti je gledao ili pratio i jednu tekmu pa cak i komentare prijasnje.Jer naravno nisi mozda bio ni rodjen tada.O hodanju i ko biva nesto mu novo u svjetu fudbala no koment.Najzalosnije sto nebi ni za zivu glavu tako mislio da je ovaj kojim slucajem bio u plavom dresu.
Zato @Johnny i govori o kompleksima.
Iako veliki broj Zeljovaca je na strani Papeta jer mu je stalo i do repke dok par pojedinaca udaraju komplekse u vidu klub vs klub.I to ono ofirno.
Najbolji izabrani igrac PSG u cjeloj istoriji tog kluba.
Najbolji igrac u BIH u toku 50 godina i to fudbaleri i znalci ga izabrali.Igrac koji je Argentini,Rumuniji,Italiji,Francuskoj itd uvaljivao po dva tri gola i odbranu im pravio smjesnim.Kao trener vodio je prvoligase pa bilo to i u Turskoj ligi ni ostali nasi nesto nisu bas M.U,Inter ili Real vodili.
Sa takvim opisom kao sto mu natakari sigurno nebi bio ni u komunalnom a kamoli ostvario ono sto je ostvario.
Ako covjek ne poznaje nekoga ili ga nije pratio.Onda je najbolje i presutiti neke stvari a ne blamirati se okolo.
Jer na kraju sam ispadne gori Sahbaz nego onaj na TLN.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a povrh svega toga njihov ljubimac Osim nikada nije ni pomislio da vodi nasu repku ..... sto bi....nece svako za 5000 milja
imaju japanci i kinezi 
nego,realnost je takva da 90% trenera kada dodje na kormilo neke repke nepoznaje ni 10% igraca licno,pa tako ni Safet...a najzad zasto bi ih MORAO poznavati,,,....on je trener koji treba da slozi 11 igraca na teen i da dobije utakmicu i da prodje kvalifikacije a ne da sa Dzekom i ostalima po kafama ide i da se druze...on je SELEKTOR a oni su IGRACI!!!!!!!!!!!!
I za razliku od DRUGIH ja postujem Ivicu osima i kao igraca i kao trenera ,taj covjek je GENIJE ma ciji dres nosio i ja nemam niti JEDNE jedine ZAMJERKE za tog covjeka jer je on nesto sto obiljezava MOJ grad i klub iz mog grada makar to bio i Zeljeznicar
nego,realnost je takva da 90% trenera kada dodje na kormilo neke repke nepoznaje ni 10% igraca licno,pa tako ni Safet...a najzad zasto bi ih MORAO poznavati,,,....on je trener koji treba da slozi 11 igraca na teen i da dobije utakmicu i da prodje kvalifikacije a ne da sa Dzekom i ostalima po kafama ide i da se druze...on je SELEKTOR a oni su IGRACI!!!!!!!!!!!!
I za razliku od DRUGIH ja postujem Ivicu osima i kao igraca i kao trenera ,taj covjek je GENIJE ma ciji dres nosio i ja nemam niti JEDNE jedine ZAMJERKE za tog covjeka jer je on nesto sto obiljezava MOJ grad i klub iz mog grada makar to bio i Zeljeznicar
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Sto ovi pitari seru. Papetu je nudjeno i prije 5000 pa sto nije prihvatio. Sad ČUO da imamo dobru ekipu i osjetio priliku da "ozivi" i on. To je i sam priznao, zato ne serite o novcima.
I stalno spominjete igracku karijeru. Ko mu je na tome zamjerio??? Pricamo o selektorskom poslu. Ja prvi bi najsretniji na svijetu bio da grijesim, da nas odvede ne euro
I stalno spominjete igracku karijeru. Ko mu je na tome zamjerio??? Pricamo o selektorskom poslu. Ja prvi bi najsretniji na svijetu bio da grijesim, da nas odvede ne euro
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.