Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Mene strah samo jednog scenarija, a to je da Hrvatska povede i onda se povuce, a uvjeren sam da ce Kovac nalozit igranje obrane ukoliko bude 1-0. Mislim da bi to moglo biti pogubno, jer Hrvatska igra lose obranu i ako Mexico zabije za 1-1 sigurno ce dobiti vjetar u ledja, a nasi ce potonut i ceka nas poraz. Zato sto prije zabit dva komada i da u miru gledamo i cekamo kraj, a onda, ma onda cu skocit s mosta 
pa barem sam za ove za koje me nešto vežegio10 je napisao/la:I tebi je ispala BiH pa ima još ekipa i za tebe za koje možeš navijatiKevin je napisao/la:boli tebe briga...Bayern@heart je napisao/la:¡Vamos México!
ispala BiH...al ima još ekipa za navijat
a ovima je zgodno..brazil, kamerun, meksiko itd itd..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- BurningLegion
- Kontakt:
Zasto tebi stoji podrucje dominacije kad ne mozes izdominirati ni u vlastitom dnevnom boravku?
Sta momak ima protiv koga ili za koga biti po necijem misljenju ili nalogu i jos se nekome pri tome pravdati, lol.
Sta momak ima protiv koga ili za koga biti po necijem misljenju ili nalogu i jos se nekome pri tome pravdati, lol.
Sretno vatreni veceras. Morao bih prestati gledati SP ako i vi ispadnete. Ispade BiH, ispade Engleska, ako i vi ne dobijete, nemam vise razloga pratiti SP 
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
idemo meksiko do pobjede ili bar boda, izdrzali ste protiv brazila koji je razvalio hrvatsku 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Istina, tuzno je kako BiH zavrsi, ali zasto bih sada prestao gledati SP. Evo npr. jedna Kostarika, Cile (respekt), pa nadati se da ce neko mlatnuti Svabe, prenapuhani Brazil, da ce sugavi zabari put cizme nakon meca sa Urugvajem itd..ackeey je napisao/la:Sretno vatreni veceras. Morao bih prestati gledati SP ako i vi ispadnete. Ispade BiH, ispade Engleska, ako i vi ne dobijete, nemam vise razloga pratiti SP
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 23 jun 2014, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Iskreno, OUnited, boli me qrac za ove ostale. Ocito je FIFA ta koja ce odluciti o pobjedniku.OnlyUnited je napisao/la:Istina, tuzno je kako BiH zavrsi, ali zasto bih sada prestao gledati SP. Evo npr. jedna Kostarika, Cile (respekt), pa nadati se da ce neko mlatnuti Svabe, prenapuhani Brazil..ackeey je napisao/la:Sretno vatreni veceras. Morao bih prestati gledati SP ako i vi ispadnete. Ispade BiH, ispade Engleska, ako i vi ne dobijete, nemam vise razloga pratiti SP
Pocevsi od Nishimure, OLeary-a, igranja hrvata i amerikanaca u manausu, produzetka od 5 minuta, tj dok portugal ne da gol pa dalje.
Mrzim nepravdu, i iako se kriva drina ispraviti ne moze, mogu jednostavno ne gledati lakrdije od sudija i prvenstva...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Gluposti pises.ackeey je napisao/la: Iskreno, OUnited, boli me qrac za ove ostale. Ocito je FIFA ta koja ce odluciti o pobjedniku.
Pocevsi od Nishimure, OLeary-a, igranja hrvata i amerikanaca u manausu, produzetka od 5 minuta, tj dok portugal ne da gol pa dalje.
Mrzim nepravdu, i iako se kriva drina ispraviti ne moze, mogu jednostavno ne gledati lakrdije od sudija i prvenstva...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- OnlyUnited
- Kontakt:
Naravno bilo je nepravde, prije svih dva pomenuta cobana, ali u sinocnjoj utakmici bilo je materijala za 4-5 min. produzit. Beslerova povreda, pa onda Beasely. Tri izmjene od strane Amerike, jedna Portugala. Mislim ne mora bas 5 min., ali moze se dodjelit.Iskreno, OUnited, boli me qrac za ove ostale. Ocito je FIFA ta koja ce odluciti o pobjedniku.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Inace, meksicki mediji i navijaci najvece nade polazu u Ochou. Pa jbemu, obranio je neki qrac protiv Brazila, ne znaci da ce u svakoj branit zicere. Prilicno su samouvjereni, vise od nas, pogotovo navijaci.
Joj kad ga Mandzo uvali glavom
..
Joj kad ga Mandzo uvali glavom
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Samo nek ne bude Mandžo popusta i no sikiriki.Lillard je napisao/la:Joj kad ga Mandzo uvali glavom..
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
- badblueboylivno
- Kontakt:
vrhunski golman, imao jednu dobru utakmicu protiv PSG-a a primio 72 gola u ligi.Lillard je napisao/la:Inace, meksicki mediji i navijaci najvece nade polazu u Ochou. Pa jbemu, obranio je neki qrac protiv Brazila, ne znaci da ce u svakoj branit zicere. Prilicno su samouvjereni, vise od nas, pogotovo navijaci.
Joj kad ga Mandzo uvali glavom..
goveđigulašmajka
Kad mu je obrana bila srot.Nije vrhunski golman,al bome nije ni los.No nakon dvije odlicne utakmice i 4,5 fantasticnih obrana ocekujemo poneki kiks veceras 
Dasović:
Niko je igračima nacrtao – božićno drvce. Formaciju 4-3-2-1 koja je Ancelottiju u Realu donijela europski naslov. S Vrsaljkom u zadnjoj liniji, Pranjićem u vezi, a Olićem i Perišićem u ulogama Balea i Ronalda. U špici naš Benzema, svemogući Mandžo.
Niko je igračima nacrtao – božićno drvce. Formaciju 4-3-2-1 koja je Ancelottiju u Realu donijela europski naslov. S Vrsaljkom u zadnjoj liniji, Pranjićem u vezi, a Olićem i Perišićem u ulogama Balea i Ronalda. U špici naš Benzema, svemogući Mandžo.
Ne kontam Pranjica. Nece on igrat u prvih 11.andro234 je napisao/la:Dasović:
..........................Plete.................
.........Srna.......Corluka....Lovren......Vrsaljko.....
.................Modric.......Rakitic.......
.........Perisic........Kovacic........Olic.........
.
.......................Mandzo..............
Ovo ce izac' 99% ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
andro234 je napisao/la:Dasović:
Carlo je tu formaciju jednom samo igrao
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- BurningLegion
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Ne kontam Pranjica. Nece on igrat u prvih 11.andro234 je napisao/la:Dasović:
..........................Plete.................
.........Srna.......Corluka....Lovren......Vrsaljko.....
.................Modric.......Rakitic.......
.........Perisic........Kovacic........Olic.........
.
.......................Mandzo..............
Ovo ce izac' 99% ..
To gore sto je napisao je izaslo u nekoj od novina, kao igrat ce kao Real, 4-3-3, nigdje veze.
Srna-Corluka-Lovren-Sime
Rakitic-Modric-Pranjic
Perisic-Mandzukic-Olic
To je bila generalna ideja tog gore.
Al sanse su za to minimalne.
Ja mislim da ce istrcat sa istom postavom kao protiv Brazila, znaci vracaju nam se Vrsaljko i Kova, i naravno Mandza u napadu umjesto Jelavica.
Jos 8 sati otprilike. Ma moramo ovo iskoristit, jednostavno moramo...
[youtube][/youtube]
Jos 8 sati otprilike. Ma moramo ovo iskoristit, jednostavno moramo...
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.