Utakmica protiv Nigerije je bila njegova biti ili nebiti. Dali moze jos uvjek biti lider i povesti svoj tim do vazne pobjede. Nije uspio. Bio bi idealan igrac za zadnjih 30 tak minuta ako je on na to spreman.DonCorleone je napisao/la:
Ocekujem video sazetak od nekih 30tak sekundi kojim ce te demantirati. Neces ti mene da slusas
.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
-
pobjedesve
- Kontakt:
ZahaKING je napisao/la:Opet pišem na pogrešnoj temi, al sam pod strašnim dojmom da bi reprezentacija u ovoj formaciji razvaljivala:
1 zadnji vezni i 2 centralna za premoć...jer ti od 2 zadnja vezna nemaš nikakve koristi osim defanzivne, i protivnički defanzivni vezni ti pojede tvog centralnog/ofanzivnog a štoperi pojedoše napadača..
Slab ti chemistry sve ti crvene linije, moraju one zelene biti
a... pehari su tu
Pjanke ne može umjesto Misketa jer nema ni približno dobar osjećaj za zadnji pas ko Miske.Pjanketovo je da igra nazad s Bešićem.Ajax je napisao/la:Hvala ti Miske za sve. Prvi Susicev korak bi trebao da bude da Pjanic zaigra umjesto Misketa. U najbitnijoj utakmici juce je bio los. On je trebao da bude lider i da povuce tim do pobjede. Pokazao je da on to vise ne moze.
Slažem se da treba neko umjesto Misketa naprijed.Štilić možda,al prvo probat sa Tinom i Svenom
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- DonCorleone
- Kontakt:
Nakon grozne duel igre i trke sa loptom, meni je to davno bilo jasno. Jucer je potvrdio da ga fizicki jaki protivnici samaraju kako zele, od magije je ostala samo magla dok se valja po podu.Ajax je napisao/la: Utakmica protiv Nigerije je bila njegova biti ili nebiti. Dali moze jos uvjek biti lider i povesti svoj tim do vazne pobjede. Nije uspio. Bio bi idealan igrac za zadnjih 30 tak minuta ako je on na to spreman.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
pobjedesve
- Kontakt:
Pjanica staviti nazad je krimi rad.Kawhi je napisao/la:Pjanke ne može umjesto Misketa jer nema ni približno dobar osjećaj za zadnji pas ko Miske.Pjanketovo je da igra nazad s Bešićem.Ajax je napisao/la:Hvala ti Miske za sve. Prvi Susicev korak bi trebao da bude da Pjanic zaigra umjesto Misketa. U najbitnijoj utakmici juce je bio los. On je trebao da bude lider i da povuce tim do pobjede. Pokazao je da on to vise ne moze.
Slažem se da treba neko umjesto Misketa naprijed.Štilić možda,al prvo probat sa Tinom i Svenom
a... pehari su tu
Miske bi trebao ostat u reprezentaciji pa makar ko klupadzija.Zna se ko vise ne bi trebao dobijat poziv i to su nama dobro poznati igraci.Treba zadrzat veci dio rostera,kvalifikacije idu brzo,nema se vremena za uigravanje.Ako promijenimo pola tima i ubacimo sve mladice od 20 godina nece to na dobro.
Pogledaj šta igra u Romi.Ni blizu onog što vi želite da bude drugi napadač.On je nešto poput Xavija,Modrića etc.pobjedesve je napisao/la:Pjanica staviti nazad je krimi rad.Kawhi je napisao/la:Pjanke ne može umjesto Misketa jer nema ni približno dobar osjećaj za zadnji pas ko Miske.Pjanketovo je da igra nazad s Bešićem.Ajax je napisao/la:Hvala ti Miske za sve. Prvi Susicev korak bi trebao da bude da Pjanic zaigra umjesto Misketa. U najbitnijoj utakmici juce je bio los. On je trebao da bude lider i da povuce tim do pobjede. Pokazao je da on to vise ne moze.
Slažem se da treba neko umjesto Misketa naprijed.Štilić možda,al prvo probat sa Tinom i Svenom![]()
Miske mozda ima dobar osjecaj, ali vise fudbal nije u osjecaju i tehnici vec u trcanju. Miske je svoje odradio, za sve mu hvala, necemo tolerisati njegovu tromost zbog tog "zadnjeg pasa"
Slažemo se za Misketa to sam i ranije napisao
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
zato bi Pjanić najbolje kotirao u "mojoj" formaciji
dovoljno ofanzivan a na svom mjestu
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- DonCorleone
- Kontakt:
Postoji bolje rijesenje od tvoje formacijeZahaKING je napisao/la:zato bi Pjanić najbolje kotirao u "mojoj" formacijidovoljno ofanzivan a na svom mjestu
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
bedačiš me, htio sam upisati onu školu za trenere, seminar
da budem bolji od Safeta 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako ti je to namjera, moras upisati veterinarni seminar, specijalizacija telad.ZahaKING je napisao/la:bedačiš me, htio sam upisati onu školu za trenere, seminarda budem bolji od Safeta
-
pobjedesve
- Kontakt:
On u Romi najvise centralnog igra, a ne defanzivnog kao sto ti hoces da igra sa Besicem. On ne moze obavljati nikakve defanzivne zadatke i ako igra na centralnom to mu daje vece mogucnosti. Samo mu treba dati vise prostora i odstraniti Misketa jer ga gusi covjek. Garant si i ti kontao da igra centralnog, nego si se malo zbunio ili ne kontas razliku izmedju defanzivnog ili centralnog.(garant je ovo prvo)Kawhi je napisao/la: Pogledaj šta igra u Romi.Ni blizu onog što vi želite da bude drugi napadač.On je nešto poput Xavija,Modrića etc.
a... pehari su tu
Nemoguće je shvatiti neke stvari, navodno voliš reprezentaciju, a omalovažavaš i vrijeđaš vjerovatno najboljeg igrača koji je obukao dres te reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
miske klupica i da ulazi po potrebi kad nekog treba (pokusati) razvaliti zadnjih 20 minuta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Eto Pjanic nezna podvalit loptu odnosno asistirat napadacu. Pjanic zna sve i zasluzuje sansu kao ofanzivni vezni. A njegovu sadasnju poziciju bi trebao da odigra jedan od dvojca Prcic ili M.Vrancic. Slazem se da bi Stilic bio dobra zamejna za Misimovica. Ali Stilic iz nekih razloga nije cak ni u 30 igraca pozvanih na SP. Pjanic moze da igra sve. Zadnji vezni. centralni vezni ili ofanzivni vezni. Misimovic je bio odlican ofanzivni vezni u Wolfsburgu sada vise to nije. Nadao sam se da ce nas sve iznenaditi na ovom SP. I da ce se zbog dobre igre prodati opet u lige petice. Ali koliko vidim nista od toga. Vrijeme je za neke nove igrace.Kawhi je napisao/la:
Pogledaj šta igra u Romi.Ni blizu onog što vi želite da bude drugi napadač.On je nešto poput Xavija,Modrića etc.
Zasto Pjanica ne bi stavili na poziciju na kojoj uistinu briljira.
To je kreativni zadnji vezni, uz sebe da ima Besica i da drzi tu sredinu terena.
Istina da moze igrati i ostale pozicije koje si nabrojao, ali klasa dolazi do izrazaja na poziciji koja mu najbolje odgovara.
Misketu ne zamjerim nista, jer je za razliku od Edina pokusavao.
Prešišao je tridesete i igrao je koliko je mogao. Driblao, trcao ali kad tvoje vrijeme prodje ti više ne mozes.
Svakako da je sad za klupe
To je kreativni zadnji vezni, uz sebe da ima Besica i da drzi tu sredinu terena.
Istina da moze igrati i ostale pozicije koje si nabrojao, ali klasa dolazi do izrazaja na poziciji koja mu najbolje odgovara.
Misketu ne zamjerim nista, jer je za razliku od Edina pokusavao.
Prešišao je tridesete i igrao je koliko je mogao. Driblao, trcao ali kad tvoje vrijeme prodje ti više ne mozes.
Svakako da je sad za klupe
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
E covjeka, na svakoj temi mora pljunuti na Edina 
- samoposteno
- Kontakt:
naj bolje da krivicu svalimo na avdijuMozambik je napisao/la:E covjeka, na svakoj temi mora pljunuti na Edina
Pa zasluzuje toliko pljuvanja iz toliko razloga, da bi ga svaki iole ozbiljan selektor istjerao iz reprezentacije.Mozambik je napisao/la:E covjeka, na svakoj temi mora pljunuti na Edina
Nadam se da ce se to i desiti eventualnim dolaskom Vahe, a kome pada napamet da ga brani nakon svega sto je uradio nek se zapita da li mu je IQ pozitivan uopste...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nadaj se i dalje, al onda se nemoj zalit kad se vratimo u prosjecnost Etonije, Andoire, Izraela, Moldavije itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.