Dzeko ga nagovorio da igra bez lijevog beka i promasi formaciju.aleksandar_veliki je napisao/la:Činjenica je da branis neobranjivo, kao sto radis vec mjesecima. Kada smo se plasirali na SP zasluzni su bili Dzeko i Spaha, kada smo dozivjeli fijasko na Mundijalu, kriv je Pape. Ne ide brate, kad vidim ove gifove povraca mi se, ovako se na terenu ponasaju najvece muske kurve. Neka ga je stid svih onih koji su u njega u proteklim godinama gledali kao u Boga.drummer je napisao/la:Cinjenica je da je Dzeko dao gol,cinjenica je da je Dzeko mogao mozda trcati vise.
Cinjenica je da je Dzeko kao i svi ostali igraci slabo fizicki pripremljen,mozda tek na 50% u odnosu kako je pripremljen u svom klubu.To je taj dozirani trening za sat vremena igre varalice iz Zavidovica kojem je neko greskom dao trenersku licencu.
Dakle,da parafraziram,trcalo je dijete dok je moglo,dalo je sve od sebe.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
floyd je napisao/la:Nije njegovo da ganja. U drugom gifu je uhvacen na pogresnoj nozi, nije matrix film da cini vratolomije. Otkud uopste ovako nazad kad se setkao stalno, uppsss.BadrHari je napisao/la: Inerciji qurca, sta se pravis pametan u prvom gifu nije ni htio na loptu ici.
Ali ima ovih gifova njegovog nezalaganja, moze se kompilacija od 2 stranice napraviti.
Kompilacija gluposti se moze slozit za svakog igarca, pa i Messija u ove dvije utakmice. To samo govori koliko ste tulavi ili da ga zelite razapet zbog licne mrznje.
Ne propustajte dnevnu dozi ispiranja mozga od novinara ovog portala, avaza, hayata ...i ostalih Susicevih zetona.
Vozdra.
Nacete opravdanje sta god da ovaj kabadahija uradi.
Yebo vas on vise. Je li vam zigu sestre pa ga branite????
Ne vidite dalje od njegovog polnog organa.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 23 jun 2014, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Izbrisane psovke, pazi sta pises!
Razlog: Izbrisane psovke, pazi sta pises!
Pa ko je kriv za fijasko nego Pape?
Nije Dzeko kriv sto je glupan na najjace nigerijsko oruzije - kontranapad preko desnog krila, izveo sastav bez lijevog beka.
Nije Dzeko kriv sto je glupan na najjace nigerijsko oruzije - kontranapad preko desnog krila, izveo sastav bez lijevog beka.
Cini se da ti fali ono sto dvaput spomenu. Prijavljen si.
- legenda reala
- Kontakt:
šta imaš reći na ovog poltrona http://www.****/sport/mundij ... ogobojazni" onclick="window.open(this.href);return false;floyd je napisao/la:
Ne propustajte dnevnu dozu ispiranja mozga od novinara ovog portala, avaza, hayata ...i ostalih Susicevih zetona.
Vozdra.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To mu je onaj PR ako se ne varam. Radi svoj poso (slabo, konraproduktivno) za platu, nije dobrovoljno poltron niti se pridruzio harangi jer mu tu neko servira odozgo.
Ne mozes porediti PR-a sa poltornskim novinarima.
Ovdasnji novinari nisu PR Saveza ni Susica, pa ga brane na svakom koraku, i nikad da napisu kritiku kad je to potrebno, nego se zagura pod tepih.
Sad ce pocet kritika i pljuvacina kad je sve izgubljeno i kasno, al do sada je bilo vaznije dobiti cevape, kolu i prevoz od saveza.
Ovdasnji novinari nisu PR Saveza ni Susica, pa ga brane na svakom koraku, i nikad da napisu kritiku kad je to potrebno, nego se zagura pod tepih.
Sad ce pocet kritika i pljuvacina kad je sve izgubljeno i kasno, al do sada je bilo vaznije dobiti cevape, kolu i prevoz od saveza.
Za ciju platu, Oslobodjenja ili Dzeke, ili pak za obje? Naravno da ce Dzekin PR i jaran stati na njegovu stranu. Jadno je samo sto se sluzi ofucanim floskulama "nije mi namjera da branim Edina Dzeku". Jok, nikako...floyd je napisao/la:To mu je onaj PR ako se ne varam. Radi svoj poso (slabo, konraproduktivno) za platu, nije dobrovoljno poltron niti se pridruzio harangi jer mu tu neko servira odozgo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ja znam jednu sigurnu stvar a ta je da se pljuvanje po Dzeki i njegovo okrivljivanje za svaki poraz(njega i Spahu)nece zaustaviti sve dotle dok je selektor Safet Susic.
Jednostavno pljuvanje po igracima je nacin onih koji,svako iz svojih razloga( nijedan ne ide u korist reprezentaciji) tvrdogalavo do bola brane selektora da spinuju,skrecu paznju sa njega,peru krivicu sa njega.
To smo mogli davno vidjeti i iz toga puno nauciti.Ja ne mogu da vjerujem da je jedan od razloga pljuvanja po Dzeki ovo sto kolega iznad pise,zato sto tom i tom mediju ne odgovara na pitanja.Gospodo,naucite se da on ima pravo na to,bez obzira sto je on javna licnost.
Ovim putem bih isto apelovao na Dzeku i sve nase igrace da prestanu davati podrsku priucenom treneru Susicu jer dok god je on tu oni ce biti krivci za sve.
Naprijed Iran,svijetla obraza.
Jednostavno pljuvanje po igracima je nacin onih koji,svako iz svojih razloga( nijedan ne ide u korist reprezentaciji) tvrdogalavo do bola brane selektora da spinuju,skrecu paznju sa njega,peru krivicu sa njega.
To smo mogli davno vidjeti i iz toga puno nauciti.Ja ne mogu da vjerujem da je jedan od razloga pljuvanja po Dzeki ovo sto kolega iznad pise,zato sto tom i tom mediju ne odgovara na pitanja.Gospodo,naucite se da on ima pravo na to,bez obzira sto je on javna licnost.
Ovim putem bih isto apelovao na Dzeku i sve nase igrace da prestanu davati podrsku priucenom treneru Susicu jer dok god je on tu oni ce biti krivci za sve.
Naprijed Iran,svijetla obraza.
@dreamer
To je problem Oslobodjenja, ima li tu sukoba interesa, krsenja uredjivacke politike i sta ja znam...
Trebao je uposlit nekog asistenta ili apsolventa s Ekonomije, imas Marketing smjer ...
Jbg, on je dao jaranu (koji je mozda nekoc bio i poltron pa napredovao) da se prihvati neceg za sto nije strucan.
Njegov demantij ce biti ako zguzimo Belgiju njegovom zaslugom, sve ostalo je nebitno i brzo se zaboravlja.
Protiv Irana ne ocekujem nista, mozda cak i najgore izdanje ako igrao.
To je problem Oslobodjenja, ima li tu sukoba interesa, krsenja uredjivacke politike i sta ja znam...
Trebao je uposlit nekog asistenta ili apsolventa s Ekonomije, imas Marketing smjer ...
Jbg, on je dao jaranu (koji je mozda nekoc bio i poltron pa napredovao) da se prihvati neceg za sto nije strucan.
Njegov demantij ce biti ako zguzimo Belgiju njegovom zaslugom, sve ostalo je nebitno i brzo se zaboravlja.
Protiv Irana ne ocekujem nista, mozda cak i najgore izdanje ako igrao.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pape ce otic, maneken ce ostati. Niko i ne tvrdi da Pape nije kriv, ali covjek fino napisa bas stranicu ispred da ne moze trener toliko unistiti taktiku koliko se Dzeko mogao boriti, a nije.
Celik!3,2,2.
Evo nam i misljenja najveceg branitelja profesionalnog panja, Adnana zahirovica 

Prica ti suplja druze,trener jednim potezom moze kompletnu ekipu izbaciti iz vinkla.AllGunsBlazing je napisao/la:Pape ce otic, maneken ce ostati. Niko i ne tvrdi da Pape nije kriv, ali covjek fino napisa bas stranicu ispred da ne moze trener toliko unistiti taktiku koliko se Dzeko mogao boriti, a nije.
To je i uradio,ja i dalje mislim da je namjerno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja branim lika koji gine za dres, koji se ne ljuti cak i kad ga ne pozovu, a ti branis lika kojem je mrsko napasti igraca iako je vec u odbrani. Koji na sva zvona sere o borbi, a nigdje ga nema. Koji se dize i pravi, a u Cityu ne smije pisnuti navijacima. Ti branis lika koji sa Spahicem polahko unistava reprezentaciju, a ja ne.
@Drummer Nidje veze. Moze trener ekipu izbaciti, ali ne moze niko opravdati ova dva gifa zadnje dvije stranice. Niko Dzeki ne zamjeri nedostatak golova, ali nedostatak borbe itekako. I kad to shvatite mozemo dalje pricati.
@Drummer Nidje veze. Moze trener ekipu izbaciti, ali ne moze niko opravdati ova dva gifa zadnje dvije stranice. Niko Dzeki ne zamjeri nedostatak golova, ali nedostatak borbe itekako. I kad to shvatite mozemo dalje pricati.
Celik!3,2,2.
@floyd, citaj, ne ser'i i ne trazi opravdanja.gunner14 je napisao/la: Pa ne moze meni niti jedan selektor i pogresna taktika biti razlog da se ja ne borim do zadnjeg atoma snage za dres jedne i jedine.. Ono sto najvise izaziva ljutnu jeste sto su upravo Edin i njegov pajdo Spahic konstantno na fb porucivali kako ce ginuti za reprezentaciju te slali neke patriotske poruke i onda se ovako setali po terenu..
Razocarao je sve prave navijace i pljunuo nam u facu.
U najboljim godinama na najvecem takmicenju na svijetu nije nista pokazao, jer ne zeli. Mrsko momku zapeti.
Zadnjih godinu i pol je stetocina za reprezentaciju isto ko i Pape.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ma ja ba, Zaha Hrabro Srce Makelele, bolji od Besica...Dzeko kloc, ne gine, reko novinar
Iamte prevelika ocekivanja momci. Niti je Dzeko Suarez, niti Spaha svjestka klasa...Uvijek je bio sklon kiksevima, i to nam se nazalost i desilo.

Iamte prevelika ocekivanja momci. Niti je Dzeko Suarez, niti Spaha svjestka klasa...Uvijek je bio sklon kiksevima, i to nam se nazalost i desilo.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 23 jun 2014, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
@floyd
Imaš li ti šta pametno i konstruktivno napisati ili si tu samo da pljuvaš po tome šta je neko ranije pisao? Šta ti je sad Zahirović kriv, momak je pružao sjajne partije za repku i sigurno bi se borio i trudio više nego Džeko u Brazilu.
Eto Safet jest kriv za taktiku, ali Safet nije igrao na terenu. Safet da se skinuo u dresu ako ne bi odigrao i pretrčao duplo više i bolje od Džeke ubijte me.
Kako ne možete da shvatite da problem sa Džekom nije od preksinoć, on odavno postoji. Sukob sa navijačima protiv Egipta, partijanje u restoranu Bosna, sukob sa Hajrovićem, kašnjenje na pripreme 2 dana. Pogotovo ovo zadnje, što to jedan Ronaldo ne kasni na pripreme ili možda Miller da uzme 2-3 dana provoda. Jedino naš Džeko radi šta hoće i kako mu se čefne.
Imaš li ti šta pametno i konstruktivno napisati ili si tu samo da pljuvaš po tome šta je neko ranije pisao? Šta ti je sad Zahirović kriv, momak je pružao sjajne partije za repku i sigurno bi se borio i trudio više nego Džeko u Brazilu.

Eto Safet jest kriv za taktiku, ali Safet nije igrao na terenu. Safet da se skinuo u dresu ako ne bi odigrao i pretrčao duplo više i bolje od Džeke ubijte me.
Kako ne možete da shvatite da problem sa Džekom nije od preksinoć, on odavno postoji. Sukob sa navijačima protiv Egipta, partijanje u restoranu Bosna, sukob sa Hajrovićem, kašnjenje na pripreme 2 dana. Pogotovo ovo zadnje, što to jedan Ronaldo ne kasni na pripreme ili možda Miller da uzme 2-3 dana provoda. Jedino naš Džeko radi šta hoće i kako mu se čefne.

- legenda reala
- Kontakt:
On ovo ne piše u funkciji PR-a, nego u funkciji novinara Oslobođenje, tako da je isti kao i ostali tipa Marjana koji bi popušio Emiru i svih ostalih koji bi dali guzice Safetu jer je eto uvijek korektan prema njima kad su izjave u pitanjuMozambik je napisao/la:Ne mozes porediti PR-a sa poltornskim novinarima.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
On je na platnom spisku Edina Dzeke, i to se zna bez obzira u kojoj on funkciji pisao.legenda reala je napisao/la:On ovo ne piše u funkciji PR-a, nego u funkciji novinara Oslobođenje, tako da je isti kao i ostali tipa Marjana koji bi popušio Emiru i svih ostalih koji bi dali guzice Safetu jer je eto uvijek korektan prema njima kad su izjave u pitanjuMozambik je napisao/la:Ne mozes porediti PR-a sa poltornskim novinarima.
Poltornski novinari nisu na platnom spisku saveza ni susica. Oni puse savezu i Safetu zbog avionske karte, cevapa, autobuske karte itd...
Ma pojedini ce ovdje braniti Edina sta god da uradi.
Beskorisno je dokazivati topovima nesto.
Radi takvih "navijaca" nasa primadona se i ponasa kako se ponasa.
Digli su ga u nebesa i vise mu niko nista ne moze, ni savez ni selektori.
Ma vozdrica.
Neprofesionalizam nas je i kostao svega ovoga.
Kad kazem neprofesionalizam mislim i na ove kabadahiije koji rade sta zele i na selektora koji radi mimo svake logike.
Nikad mi necemo postati ozbljna reprezentacija.
Beskorisno je dokazivati topovima nesto.
Radi takvih "navijaca" nasa primadona se i ponasa kako se ponasa.
Digli su ga u nebesa i vise mu niko nista ne moze, ni savez ni selektori.
Ma vozdrica.
Neprofesionalizam nas je i kostao svega ovoga.
Kad kazem neprofesionalizam mislim i na ove kabadahiije koji rade sta zele i na selektora koji radi mimo svake logike.
Nikad mi necemo postati ozbljna reprezentacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.