Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 14:18

Dali cemo pobjediti Iran nema veze po meni dali ce Susic potpisati novi ugovor. Iran bi svakako trebali pobjediti ali nazalost prekasno. Ali bar eto da se ne obrukamo. Ocekujem jaki napad sa Dzekom i Ibisevicem a Misketom na klupi. Mislim da ce odpuhati reprezentaciju Irana.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2014, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 14:18

Zasto nije igrao Sead Kolasinac?
Da Emenike ima otvoren put?
Dasta.
Idemo ludo,idemo jako.....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 14:21

Ako čitaju ovo urednici SS.ba ili ako mogu moderatori da prenese, kad budu selektora pitali za Brazil dva ključna pitanja da se postave:

1. Gdje je u stručnom štabu kondicioni trener ?
2. Zašto se umjesto treninga odmaralo i gledale tekme komšija?

Živo me zanima koji će da bude odgovor selektora. :hmmmmm:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 14:25

Janez je napisao/la:Ako čitaju ovo urednici SS.ba ili ako mogu moderatori da prenese, kad budu selektora pitali za Brazil dva ključna pitanja da se postave:

1. Gdje je u stručnom štabu kondicioni trener ?
2. Zašto se umjesto treninga odmaralo i gledale tekme komšija?

Živo me zanima koji će da bude odgovor selektora. :hmmmmm:
To ti i ja mogu odgovoriti,kondicioni je Piplica(da, onaj klosar kosonjica)a treninzi su se skoro svaki dan preskakli(po jedan)zbog doziranja,zna selektor iz iskustva :urnebes: da je vazno dozirati treninge.
Sve je radjeno po posljednjem stivu iz trenerskih udzbenika,najsavremenijim metodama.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 14:26

drummer je napisao/la:Zasto nije igrao Sead Kolasinac?
Dasta.
E moj drummer dzaba ti bubnjas o cinjenicama u nas je uvijek harmonika prevladavala. Uz nju se lakse opija masa i zamagljuje ono o cemu ti pises. Nazalost za par dana ce nas opet prozvati agentima, mrziteljima naseg velikog vodje i tako nas ugasiti. Ja sam Bosanske novine ovih dana prestao citati, a vijesnik istine nam radi slobodno u emigraciji i nakon sto je Susica prozreo i ismijao mi ga prozvasmo izdajicom. Jos mi je ovaj portal ostao i vjerujem da ce na kraju i on pokazati posteno i casno lice. :sick:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 14:30

dubrovnik je napisao/la:
Dasta.
E moj drummer dzaba ti bubnjas o cinjenicama u nas je uvijek harmonika prevladavala. Uz nju se lakse opija masa i zamagljuje ono o cemu ti pises. Nazalost za par dana ce nas opet prozvati agentima, mrziteljima naseg velikog vodje i tako nas ugasiti. Ja sam Bosanske novine ovih dana prestao citati, a vijesnik istine nam radi slobodno u emigraciji i nakon sto je Susica prozreo i ismijao mi ga prozvasmo izdajicom. Jos mi je ovaj portal ostao i vjerujem da ce na kraju i on pokazati posteno i casno lice. :sick:
Mene druze ne mogu ugasiti dok disem.
Vec zamisljam septembar i jedva ga cekam kako vodim skandiranje,SUSICU ODLAZI a Bilino se ori do neba.
Naravno ako bi maherima iz saveza palo na pamet da ga ostavi.
Nadam se da bas takve budale ipak nisu.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 23 jun 2014, 14:32

Svi nesto pisu pa moram i ja :D Na svim temama uglavnom kritike na racun Susica ,Dzeke i Spahica (nikada do sada nisam kritikovao niti jednog od njih trojice) ovaj put opravdano.
Ko je kriv za losu fizicku spremu igraca =strucni stab sa Susicem na celu.
Ko je kriv za pogresnu taktiku (npr. Lulic SAM drzi cijelu lijevu stranu ) =strucni stab sa Susicem na celu
Ko je kriv za primljeni gol =iskljucivi krivac Emir Spahic
Ko je kriv za losu realizaciju= Edin Dzeko vise puta u toku utakmice propustio realizovati 100 % sanse i jedanput Vedad Ibisevic (udarac glavom sa tri-cetiri metra)
Kazu sudija kriv=sudija odnosno sudacka trojka jeste ponistila cist gol ali sjetite se da je mexicu sudacka trojka ponistila dva regularna pogotka protiv Kameruna ali Mexico je dao treci i pobijedio na kraju (znaci ako si dovoljno jak ide ona NE MOZE NAM NIKO NISTA)

Dakle:
SUSIC =otkaz nakon zavrsetka prvenstva
SPAHIC= zakazati prijateljsku utakmicu protiv solidnog protivnika (nakon zavrsetka prvenstva ) i uruciti naprijed imenovanom buket ruza i "bajaderu". Stara poslovnica kaze :nikad ne dozvoli da te zmija ugrize dva puta iz iste rupe (nas je ugrizla=dvije identicne situacije Francuska i Nigerija), a ako te ugrize NIJE DO ZMIJE....ne dozvolimo treci ugriz!!!!!
DZEKO=Sljedeci selektor neka mu da jos jednu ali bukvalno jednu sansu,ako nastavi ovako onda slijedi kao i sa Spahicem.
IBRICIC,HADZIC,SUSIC JR.,AVDUKIC, jednostavno nemaju mjesta odnosno ima boljih....
MISIMOVIC MEDUNJANIN=neka ih mogu zatrebati i po potrebi iz zvati .
Moje misljenje je zasnovano na uspjehu rukometne reprezentacije koja je napravila najveci uspjeh kada se ocistila od umisljenih zvijezda (Harmandic i co)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 14:32

Moram jos istaci da imam ozbiljne probleme da se vratim normalnom zivotu,vjerujem da je u nasoj lijepoj zemlji jos puno slicnih.
Tuga je neizmjerna i pregolema,jednostavno sam neutjesan.Oporavak ce trajati dosta dugo,bojim se.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2014, 14:34

Kad tad covjeku prodje misao kroz glavu: Sta bi bilo da smo imali normalnog selektora, cestitog i pametnog. Sta bi uspjeli na ovom SP sa Vahom? Covjece... :oops:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jun 2014, 14:36

Ocekujem u startnoj postavi Tina Susisca, Vrsajevica i Anela Hadzica...momci su zasluzili da igraju na svjetskom prvenstvu.....isto tako ocekujem da neki igraci nece igrati zbog umora (previse su se potrosili u zadnjoj utakmici, malo su vise pretrcali od Begovica, a znamo da je Begovic par puta morao iznositi igrace Nigrije sa terena), samo mi je jos nepoznanica koga ce Susic taviti u prvih 11, ne znam sta su Spaha i Dzeko odlucili, pogotovo ovaj drugi....ne znamo sta je Amra rekla.
P.S. Sve u svemu, kako god oni odlucili, ja sam isto odlucio da ih ne gledam, mada njih zaboli racku za nas, kao sto nekog zaboli racku to sto ja njih necu gledati.......jer ja nisam :bih:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 14:36

drummer je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Dasta.
Mene druze ne mogu ugasiti dok disem.
Vec zamisljam septembar i jedva ga cekam kako vodim skandiranje,SUSICU ODLAZI a Bilino se ori do neba.
Naravno ako bi maherima iz saveza palo na pamet da ga ostavi.
Nadam se da bas takve budale ipak nisu.
E svaka cast ja cu navijati za vas da ga skinete sa klupe ali Zenica me vise vidjet nece dok je ovaj na njoj. Jednostavno ne mogu ga vise gledati sa onim tupim unezvjerenim pogledom kako posmatra utakmicu. Spava po treninzima kao klada. Ne mogu se zaustaviti misliti o Nigeriji sto dani odmicu sve me vise ova budala boli.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 jun 2014, 14:37

drummer je napisao/la:Moram jos istaci da imam ozbiljne probleme da se vratim normalnom zivotu,vjerujem da je u nasoj lijepoj zemlji jos puno slicnih.
Tuga je neizmjerna i pregolema,jednostavno sam neutjesan.Oporavak ce trajati dosta dugo,bojim se.
I to sve zbog jednog mamlaza, primitivca i inatlije koji nam sjedi na klupi reprezentacije. Kad bi on samo znao koliko je ljudi gledalo u ove momke kao jedinu svijetlu tačku naše zemlje i on to sve uništi jednim potezom.

Aferim Pape. DaBogda nikad više ne kročio na tlo Bosne i Hercegovine.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2014, 14:38

drummer je napisao/la:Moram jos istaci da imam ozbiljne probleme da se vratim normalnom zivotu,vjerujem da je u nasoj lijepoj zemlji jos puno slicnih.
Ja sam se izuzetno brzo vratio. U nedelju poslije utakmice sam ustao i otisao u biro da radim jer mi nista pametnije nije palo na pamet. Mislio sam da cu duze tugovati, kao sto je prije bilo, ali tele zvano Susic mi je vec prije utakmice ubio veliki dio nade da cemo proci, tako da sam ono sto se desilo dosta relativno hladno posmatrao. Kada sam vidio postavu rekao sam, da ako pobjedimo ili odigramo nerjeseno, da ce se to desiti individualnom kvalitetom i mnogo srece. Dzeko je zabio, ali nije bilo dovoljno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 14:39

Osim sramotne i katastrofalne odluke suca da ponisti cisti gol, katastrofalna i sramotna je bila i igra reprezentativaca BiH, a i taktika Safeta Susica. Osim Begovica, Sunjica i Hajrovica, svi su odigrali katastrofalno. Zvijezde i zvjezdice su se presetavale po terenu. Sminker Dzeko nije dva puta potrcao, Spahica su pretrcavali kao kadeta, Besic nije oduzeo dvije lopte, Misimovic se ponasa kao veteran, Lulic niti jednom nije probio bok... Da li je na djelu bojkot igraca ili su u svadji? Svi koji su gledali blamazu protiv Egipta, nocas su mogli gledati reprizu. Katastrofu je zacinilo ponasanje igraca na kraju utakmice. Dovoljno je bilo vidjeti Dzeku kako se kleberi. U svakom slucaju, na jesen je potreban remont. U ekipu moraju uci Bunoza, Arslanagic, Vrancic, Pavlovic, Prcic, Grahovac, Hrgota, a obavezno vratiti Stevanovica. Ovakvo sramocenje i ne zalaganje se vise ne smije ponoviti. Jos jednom, svaka cast gospodinu Begovicu, koji je spasio ekipu jos vece blamaze, gospodinu Sunjicu, koji je igrao i za sebe i za sramotu od kapetana Spahica, te gospodinu Hajrovicu koji je trcao i napadao i za sebe i za Dzeku i Misimovica.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 23 jun 2014, 14:40

PAPE OSTAJE TRENER DO AUGUSTA 2018.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 jun 2014, 14:41

Pošto u našem Savezu od odlaska Ivice Osima, ponovo rade isti mešetari, očekujem da ovom lobotomiranom ponude novi ugovor, iz prostog razloga, dobro i njima (jeftin im je i ne moraju trošiti novac na pravog stručnjaka, nego čuvati za sebe) dobro i njemu (može nastaviti glumatat' nekakvog selektora i uzimati dodatnu zaradu od prodaje igrača preko brOtine agencije, ). Daj Bože da se varam, al' nekako mi miriše na to.
Vidjet ćemo nakon zadnje utakmice.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jun 2014, 14:41

Dzaba ti da postavis najbolju mogucu taktiku kada ti kapiten i zadnji covjek igra poput jedne obicne pi*ke. Sramota moj Spahicu, u srijedu si kapiten po zadnji put, nadam se.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 14:41

Zena mi kaze jutros,nisi bio takav ni kad ti je otac umro.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 jun 2014, 14:44

calcio je napisao/la:Dzaba ti da postavis najbolju mogucu taktiku kada ti kapiten i zadnji covjek igra poput jedne obicne pi*ke. Sramota moj Spahicu, u srijedu si kapiten po zadnji put, nadam se.
Hahahaha! A da bi tvoje tele od selektorčića stavilo kakvog lijevog beka poput Kolašinca na tu stranu, možda kapiten ipak ne bi trebao pokrivati dvije pozicije odjednom?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2014, 14:44

calcio je napisao/la:Dzaba ti da postavis najbolju mogucu taktiku kada ti kapiten i zadnji covjek igra poput jedne obicne pi*ke. Sramota moj Spahicu, u srijedu si kapiten po zadnji put, nadam se.
Evo branioca Susica i placenika, oporavio se. :urnebes: Najbolju taktiku dakle postavio je Susic. :clap: Gdje su oni ljudi sto donose bijele jakne sa dugim rukavima kada ih covjek treba? :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []