FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Parma otkupila Belfodila?
Joj kad se sjetim samo ovdje hvalospjeva na njegov račun, pa predviđanja da će biti bolji i od Teveza i LlorenteaSiamoNoi je napisao/la:Parma otkupila Belfodila?
Ja te volim, volim Željo..
Kad se ja sjetim nekih strucnjaka koji su hvalili raspalog Alzirca, kao nekog velikog igraca i ubjedljivali me kako je on bolji izbor nego majstor Cassano, a da ne pricam o onom mudracu, sto se kladio sa mnom da ce raspali Alzirac pokazati vise od Icardija
:lol::lol::lol::lol:
Brate svaka cast, al nije ni toliko bitno, bitno je samo da tvoj ljubimac ide!Guarin14 je napisao/la: da ne pricam o onom mudracu, sto se kladio sa mnom da ce raspali Alzirac pokazati vise od Icardija:lol::lol::lol::lol:
Icardi mi se sve manje i manje svidja, cuj istetovirao Maxijevu djecu...
Amar Osim selektor BiH
Moj ljubimac se nazalost oprostio, a Icardi je dokazao da je 15 puta bolji fudbaler od raspalog Alzirca, na stranu njegov bolesni privatni zivotBeppe je napisao/la:Brate svaka cast, al nije ni toliko bitno, bitno je samo da tvoj ljubimac ide!Guarin14 je napisao/la: da ne pricam o onom mudracu, sto se kladio sa mnom da ce raspali Alzirac pokazati vise od Icardija:lol::lol::lol::lol:
![]()
Stipu se suplje.. mislim na ljubimca iz nicka, kojeg si branio po forumu kad se vukao po terenu, ocekujuci trasfer u FC Gorica!Guarin14 je napisao/la:Moj ljubimac se nazalost oprostio, a Icardi je dokazao da je 15 puta bolji fudbaler od raspalog Alzirca, na stranu njegov bolesni privatni zivotBeppe je napisao/la:Brate svaka cast, al nije ni toliko bitno, bitno je samo da tvoj ljubimac ide!Guarin14 je napisao/la: da ne pricam o onom mudracu, sto se kladio sa mnom da ce raspali Alzirac pokazati vise od Icardija:lol::lol::lol::lol:
![]()
A Icardijev bolesni zivot ce se kad tad manifestovati na terenu, na nashu zalost.
Amar Osim selektor BiH
Branio sam ga i uvijek cu ga braniti, dok su mu konkurencija **** Kuzmanovici i Taideri, jednostavno dusa me boli, kada vidim ko sve igra za Inter. Guarin je klasa, jedan od rijetkih igraca koji su vrijedni igranja u velikom klubu kao sto je Inter, zato je meta malo jacih klubova za razliku od gore navedenih pokemona koji ne bi mogli u Albinoleffeu igrati.
@Guarin14 kako je krenulo, ti i ja ćemo morati zamjeniti profile 
Ja te volim, volim Željo..
Brate da je Ronaldo, kad nece da igra za INter on nije vrijedan igranja za INter.Vrijednost mu se moze vrlo lako izvesti iz cijene koju su ti "veliki klubovi" spremni dati za njega.. ni 10 miliona niko nije ponudio.
Al nebitno, necesh ga vishe imati prilike braniti!
Al nebitno, necesh ga vishe imati prilike braniti!
Amar Osim selektor BiH
Nisam bio jedan od tih,ali sjećam se da je svega bilogio10 je napisao/la:Joj kad se sjetim samo ovdje hvalospjeva na njegov račun, pa predviđanja da će biti bolji i od Teveza i LlorenteaSiamoNoi je napisao/la:Parma otkupila Belfodila?
Ali i dalje mislim da je puno premalo šansi dobio.Niti 200 minuta uz samo jednu utakmicu od 1.do 90.čini mi se.A bacili silne novce na njega.Istina rijesilo se Cassanove plaće pa je ispalo da je gotovo besplatno doveden,ali opet...
Da je ovo napisano prije 4,5 godina prihvatio bi sa osmijehom kako sam ja samo Giovinca gotivio i ocekivao mnogo od tog igraca, a na kraju nistagio10 je napisao/la:@Guarin14 kako je krenulo, ti i ja ćemo morati zamjeniti profile
Poslije Kove, Brozović bi mogao biti slj kupovina iz Dinama. Cijena 5-6 miliona..
Zašto jednostavno ne kupe Bešića i naprave posao decenije..
Ali djaba, Interu je u krvi da ide komplikovano..
Zašto jednostavno ne kupe Bešića i naprave posao decenije..
Ali djaba, Interu je u krvi da ide komplikovano..
Nemaju ni jedan ni drugi realno kvalitet za Inter. Ali ako cemo tako, prethodnih par godina, pa i trenutno u Interu igraju i losiji igraci od Besica i Brozovica, tako da ne bi bilo lose da dodje jedan od njih. Ja bih volio vidjeti Besica, ne zato sto je nas, vec mi se svidja i kao igrac i kao pojava. Moderan zadnji vezni, borben, beskompromisan, ali igra u madjarskoj ligi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Od kad je Brozovic zadnji vezni?
Koliko ja pratim, on je AMC.
-
PavelNedved
- Kontakt:
Ima li gdje legendarnog Yuta Nagatoma za Tušnja? 
Brozovic je pokusaj "box to box" veznog.Razbojnik je napisao/la:Od kad je Brozovic zadnji vezni?
Svakako bi radije i njega gledao nego Kuzmanovica.
Jel ovo bianco il sam ja nešto propustio ?PavelNedved je napisao/la:Ima li gdje legendarnog Yuta Nagatoma za Tušnja?
Jel M'Vila potpiso? Da neće on ko i Radja prošle sezone
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Valjda je sutra medicinski pregled.
MBia trazi 3 miliona po sezoni.. Nije mu ovo QPR da se bogati tek tako
MBia trazi 3 miliona po sezoni.. Nije mu ovo QPR da se bogati tek tako

Prvi
Drugi:
Za Brozovica kao da smo ponudili 4 mil. a Diego Contento bi mogao biti ponuden nama kako izvjestava sky.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.