Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Spahic se mora oprostit od ove reprezentacije nakon SP.
Prvo sto je ostario, oslabio i ne moze igrati na onom nivou na kojem treba igrati kapiten, lider, vodja tima i najbolji igrac u odbrani.
Drugo, previse je uticajan u savezu, reprezentaciji, stvara negativnu atmosferu i lose utice na Dzeku. Njegovim, i odlaskom Ibricica, mi cemo dobiti nazad onog pravog Edina.
Kapiten treba biti Asmir, olicenje profesionalizma.
Prvo sto je ostario, oslabio i ne moze igrati na onom nivou na kojem treba igrati kapiten, lider, vodja tima i najbolji igrac u odbrani.
Drugo, previse je uticajan u savezu, reprezentaciji, stvara negativnu atmosferu i lose utice na Dzeku. Njegovim, i odlaskom Ibricica, mi cemo dobiti nazad onog pravog Edina.
Kapiten treba biti Asmir, olicenje profesionalizma.
Spaha,nemoj da ti pada na pamet da se oprastas prije nego sto reprezentaciju ostavimo u ruke zdravim,patriotskim snagama.Nemoj slucajno.
Kad sredimo to onda radi sta hoces.
Kad sredimo to onda radi sta hoces.
Spaha, ćao.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Najbolji pojedinac u redovima Nigerije, uz malo srece mogao je imati 3-4 asistencije.
Da mu i ovdje yebem majku kao sto sam i na temi Dzeko. U slucaju da cita forum!
Pas usrani sminkerski i kladionicarski! Smrad koji prosipa lazni patriotizam.
M'rs iz svetinje!!!!
Pas usrani sminkerski i kladionicarski! Smrad koji prosipa lazni patriotizam.
M'rs iz svetinje!!!!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
toliko je napravio pogrešnih dodavanja u prvih pola sata da mi je gol Emenika bio potpuno normalan slijed događaja uopste me nije interesovalo da li je bio faul ili ne jer se jasno vidjelo da je isao na guranje sa igracem umjesto da ispuca loptu da bi uvalit kako lakat **** loptu..duel sa Nasrijem copy/paste
Mislite da postoji sansa da ce otici ?
K'o da ga ne znate ..

K'o da ga ne znate ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Spaha,imas obavezu da ne ides dok kormilo ne preuzme Sergej.
Nemas pravo izdati nas.
Nemas pravo izdati nas.
Rodila ih majka.

Ipak mislim da Safet preuzima tu laskavu titulu. Revulcionarnim potezom da igra bez lijevog beka dao je Nigeriji još jednu šansu.calcio je napisao/la:Najbolji pojedinac u redovima Nigerije, uz malo srece mogao je imati 3-4 asistencije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
JonSnow je napisao/la:Ipak mislim da Safet preuzima tu laskavu titulu. Revulcionarnim potezom da igra bez lijevog beka dao je Nigeriji još jednu šansu.calcio je napisao/la:Najbolji pojedinac u redovima Nigerije, uz malo srece mogao je imati 3-4 asistencije.
Evo Lulicev heat map protiv Nigerije, za one koji kazu da smo igrali bez lijevog beka.

A evo Spahicev heat map protiv Nigerije, za one koji kazu da je igrao na dvije pozicije

- Probisvjet
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto sva trojica briju noge?isx je napisao/la:Rodila ih majka.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
rad pi.čkiProbisvjet je napisao/la:Nije mi jasno zasto sva trojica briju noge?isx je napisao/la:Rodila ih majka.
I zato sto su pichke!lisander je napisao/la:rad pi.čkiProbisvjet je napisao/la:Nije mi jasno zasto sva trojica briju noge?isx je napisao/la:Rodila ih majka.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- velez_mostar
- Kontakt:
Vidim balavurdija "legla" po Spahi, zasto??Mozda zato sto je ostavljen sam protiv igraca koji je brzi 3 puta..mozda zato sto je kur.cev selektor zvani bukvetina nesposobna stavio u ekipu 3 dizelasa, i pobjegao od formacije kojom smo mogli doci do boda, pa i 3..
Mozda je Spaha kriv i sto je pored njega na lijevoj strani igrao klasican ofanzivni igrac, koji nikako ne moze igrati bocnu poziciju, i sto mu uopce nije pomagao?
Djeco, okanite se suplje price o Spahi kao negativcu, momak je dao sve od sebe, nije ga islo, ali je bio ostavljen na cjedilu od strane papka s klupe, i poraz ide na teret najvecoj ublehi od postojanja BH tima.
Spahic kad progovori, svi ce se sjebati, a to ce se desiti, jer je previse sutio, i on i Dzeko..dobro znamo da nisu ni oni sjajni, ali sve sto se desavalo u repci i oko repke je plod nesposobnosti vodjenja 20. repke svijeta od strane selektora koji je zbog manjka autoriteta pustao stvari koje ni poluprofesionalne ekipe ne bi sebi dozvolile.
Spahic ce ostati, Ubleha ce otici, Ibricic nece biti pozivan da tetosi Dzeku, Susic ce biti zaboravljen, Hadzic isto tako, nepotrebni igraci koji su isli na izlet ce biti odstranjeni..sve ce se to desiti kad ovu reprezentaciju preuzme strani trener kojeg ce bolit' **** ko je kome menadzer, ko je kome bratic, ko treba da igra jer nekome odgovara, mlade snage ce prikupiti, domace igrace ce pratiti, nece lupati sakom od stol jer ce biti gospodin, i nece biti LAZOV kao sto je zavidovicka ortodoksna seljacina koji jedino svoje ublehe moze prosipati glupavom bosanskom laiku u fudbalu.
Mozda je Spaha kriv i sto je pored njega na lijevoj strani igrao klasican ofanzivni igrac, koji nikako ne moze igrati bocnu poziciju, i sto mu uopce nije pomagao?
Djeco, okanite se suplje price o Spahi kao negativcu, momak je dao sve od sebe, nije ga islo, ali je bio ostavljen na cjedilu od strane papka s klupe, i poraz ide na teret najvecoj ublehi od postojanja BH tima.
Spahic kad progovori, svi ce se sjebati, a to ce se desiti, jer je previse sutio, i on i Dzeko..dobro znamo da nisu ni oni sjajni, ali sve sto se desavalo u repci i oko repke je plod nesposobnosti vodjenja 20. repke svijeta od strane selektora koji je zbog manjka autoriteta pustao stvari koje ni poluprofesionalne ekipe ne bi sebi dozvolile.
Spahic ce ostati, Ubleha ce otici, Ibricic nece biti pozivan da tetosi Dzeku, Susic ce biti zaboravljen, Hadzic isto tako, nepotrebni igraci koji su isli na izlet ce biti odstranjeni..sve ce se to desiti kad ovu reprezentaciju preuzme strani trener kojeg ce bolit' **** ko je kome menadzer, ko je kome bratic, ko treba da igra jer nekome odgovara, mlade snage ce prikupiti, domace igrace ce pratiti, nece lupati sakom od stol jer ce biti gospodin, i nece biti LAZOV kao sto je zavidovicka ortodoksna seljacina koji jedino svoje ublehe moze prosipati glupavom bosanskom laiku u fudbalu.
Previše se napada Emir. Pretrčao ga je lik, ispao je amaterski ali njegova borbenost i zalaganje na terenu su uvijek bili neupitni. Krvario je u kvalifikacijama, glavom išao na loptu, sa povredama je igrao, to se ne smije zaboraviti.
Ne znam sada za te klanove unutar reprezentacije, ako tu bude imao on svoje prste upletene onda će mi drastično pastu u očima jer igrač, igrači nisu iznad reprezentacije, nebitno kako se zvali.
Uzmite u obzir da je upravo on najviše nastradao radi taktike trenerskog giganga Sušića.
Ne znam sada za te klanove unutar reprezentacije, ako tu bude imao on svoje prste upletene onda će mi drastično pastu u očima jer igrač, igrači nisu iznad reprezentacije, nebitno kako se zvali.
Uzmite u obzir da je upravo on najviše nastradao radi taktike trenerskog giganga Sušića.
Hvala mu na krvarenju za reprezentaciju. Ali sad je nesposoban da igra, to se zove penzija. Adio.Neutral je napisao/la:Previše se napada Emir. Pretrčao ga je lik, ispao je amaterski ali njegova borbenost i zalaganje na terenu su uvijek bili neupitni. Krvario je u kvalifikacijama, glavom išao na loptu, sa povredama je igrao, to se ne smije zaboraviti.
Nagledat ces se i ti i slicni tebi njega jos u reprezentaciji,znam ja sta vas muci.isx je napisao/la:Hvala mu na krvarenju za reprezentaciju. Ali sad je nesposoban da igra, to se zove penzija. Adio.Neutral je napisao/la:Previše se napada Emir. Pretrčao ga je lik, ispao je amaterski ali njegova borbenost i zalaganje na terenu su uvijek bili neupitni. Krvario je u kvalifikacijama, glavom išao na loptu, sa povredama je igrao, to se ne smije zaboraviti.
Gledat ćemo ga još samo protiv Irana. Srećom.
Nada zadnja umire,otkad se nadate,vec godinama.isx je napisao/la:Gledat ćemo ga još samo protiv Irana. Srećom.