Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 15:23

Calcio nastavlja :lol: :lol: :lol:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 23 jun 2014, 15:24

Henderson je napisao/la:
drummer je napisao/la:Zasto nije igrao Kolasinac?
Je li nesto u vezi Emenikea?
Idemo ludo,idemo jako....
sa ba la ba la ba la ba du....
Zato što je zabio autogol i izbio nam bod iz džepa. Bičakčić nije igrao jer je kriv za Messijev go.
Hendersone koliko ja znam Kolašinac nije kriv za gol... Bičakčić spustio glavu i to na loptu koju je trebao opalit glavom i da zavrsi u korneru,a on se kulturno sagnuo i lopta pogodila Sea u koljeno.. KOD DRUGOG gola blokirao Bešića,oba gola su Erminova... samo što na prvu izgleda da su krivi Kolašinac i Bešič...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 jun 2014, 15:27

Koji pacijenti su ovi ljubitelji lika i djela mamlaza sa klupe :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 15:27

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Previse se zanosite, prije ce Pape otici nego Miske, Spahic, Ibrici i slicni, ima sve da ih gledamo vec u septembru.

Kao da ce dolaskom novog selektora ova troica "doci sebi" i pruzati dobre partije. sve je do njih samih tj. treninga, zalaganja, igre i davanja svega od sebe - ali njihovo vrijeme je proslo.

P.S. U septembru dolazi mladi Arslanagic Dino, dobio je pasos.

Ja mislim da ce Iran Miksetu biti zadnja ozbiljna tekma u repki(mozda jos dobije oprostajnu). Spahic treba kapitensku traku staviti na raspolaganje sljedecem treneru (nema vise to davanja danje trake kome je njemu cejf!!! treber bira svog kapitena) i mozda treba otici ako nemoze da se poklopi drugim vodjama -> isto vazi za Dzeku. Ibricic nema sta vise traziti u repki ako bude igro kao do sad u svom klubu (lik mi je drag, ali nema se od Toga kruha). Ako se ovo nedesi djaba je ko ce biti trener, jedino da trener bude sam dovoljno jak da pocisti kabinu i dovede mir (kod nas to nije jednostavno i cisto sumljam da ce iko uspjesti satim)!
Spahic je moj susjed i kao covjeka ga jako postujem ali nema vise sta traziti u repci, novi kapiten Begovic. Sa Susicem out Misimovic, Medunjanin,Ibricic,Germanija tj. svi koji ne mogu istrcati 90 min. Slazem se da treba rez napraviti i Susica nema smisla samog potjerati. Iako novi izbornik ima pravo pozvati igrace koje zeli i tu bi odmah vidjeli ozbiljnost izbornika.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 jun 2014, 15:27

Germani se konsolidovali. Počeo Sead plaćati dnevnice za branjenje na forumu.
Henderson sa aparata piskara - neprocjenjivo!
Baksuz došao tobe - bolje ikad nego nikad.
Na Han Pijesku - grobna tišina zlatna kanta pokopana od strane amatera Opancica.
Damir82- još brani taktiku ko da je nama trebala pobjeda pa da igramo bez beka i kaže da smo bili bolji čitavih 20 minuta zbog 6 veznih - neprocjenjivo. Matrica odbrane se nastavlja a determinanta u vidu Stinkija sakrivena.
Stinki - linafo neće ulazi 23 igrač bla bla a sudje kad nam treba go.
Iran - zadnji voz za Germane igrat ce Seadovi puleni ne bil se prodali.
Realnost je da jr većina skontala ono o cu nad par upozorava od SAD - Opancic je na aparatima i zijanio kompas.
Cal je i baksuz shvatio, dečko je tvrd al eto nadodje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 jun 2014, 15:28

Henderson je napisao/la:Vidi miševa ispisali 100 stranica poslije meča sa Nigerijom. :bow:
Samo novi ugovor a odstraniti ove pojedine igrače koji su krivi za naše ispadnje. :bih:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Evo nam i Splintera direktno iz kanalizacije...
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 23 jun 2014, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 jun 2014, 15:28

1988risha je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
drummer je napisao/la:Zasto nije igrao Kolasinac?
Je li nesto u vezi Emenikea?
Idemo ludo,idemo jako....
sa ba la ba la ba la ba du....
Zato što je zabio autogol i izbio nam bod iz džepa. Bičakčić nije igrao jer je kriv za Messijev go.
Hendersone koliko ja znam Kolašinac nije kriv za gol... Bičakčić spustio glavu i to na loptu koju je trebao opalit glavom i da zavrsi u korneru,a on se kulturno sagnuo i lopta pogodila Sea u koljeno.. KOD DRUGOG gola blokirao Bešića,oba gola su Erminova... samo što na prvu izgleda da su krivi Kolašinac i Bešič...
Semafor kaže da je Sead dao go i to je to. Da je Salihović bio spreman, vjerujem da ni protiv Argentine ne bi igrao.
Uzdizali su svi Seada, a on je podlegao pritisku.
Tri gola smo primili na SP, jednom Sead, drugi put Ermin treći put Emir krivi.
Dali smo dva gola oba su plod treninga, dakle akcije, ali džaba to sve.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 23 jun 2014, 15:30

Mozambik je napisao/la:
IronMany je napisao/la:Evo 3 najveca papka u reprezentaciji. Yebem sve trojici majku kroz majku.

slika

Prvom zbog toga sto je rekao na odlasku u Brazil da ce ponijeti Bosnu sa sobom! Da ju je on licno ponio, ne bi igrao onako kako je igrao.
Yebem mu sve po spisku jer je definitivno dokazao da je najveci kikser svih vremena u nasoj reprezentaciji i to u najvecim utakmicama.
Yebem mu sve mu yebem jer misli da je reprezentacija njegova privatna imovina i svojina!
I yebem mu mamu u usta jer do sad nije predao kapitensku traku nekome drugom! BOLJEM, CISCEM U DUSI, NEKOME KO TO ZASLUZUJE VISE OD NJEGA!!!! Npr, Begovic ili Pjanic!

Drugom, ovom u sredini, yebem majku jer je jos uvijek u reprezentaciji zahvaljujuci ovoj dvojici sto sjede pored njega, a ne zbog toga sto nesto vrijedi. On kao igrac vrijedio je nekad nesto, nista specificno nista puno i nista toliko da i dan danas moze nekome mladjem i talentovanijem zauzimati mjesto u svetinji.
Yebem mu mamu jer izigrava klovna u Brazilu i sobaricu, a na spisku je samo zato sto je zanimljiv ovoj dvojici pored njega.

Ovom trecem yebem mamu jer zabija golove samo Litvaniji, Lihtenstajnima, Litvancima i bljesne tek tako ponekad i sto mu treba servirana lopta na tanjiru da bi on postigao gol.
Yebem mu isto tako mamu jer je olos svoje vrste. Yebem mu i onog oca koji se mjesa u selektorski posao i napada selektora poslije utakmice.
Yebem im sve trojici porijeklo.

Za sveti grb na srcu se treba boriti i izboriti na terenu.
Za sveti grb valja odgovarat nekome, navijacima.
Za sveti grb valja pricat iz svojih usta, a ne preko trecih lica porucivat jer nisi BOG nit' si Bogom dan!
Za sveti grb treba proljevat znoj na terenu.
Za sveti grb ne treba igrati povrijedjen kako bi se dopao navijacima i prosipao patriotizam.
Za sveti grb treba ustupit mjesto boljim i spremnijim od sebe i priznati nemoc.

Zbog svetog grba na srcu reprezentativnog dresa, yebem majku ovoj trojici na slici.

Hladno mogu da uzivam i u banu i u pravljenju novog profila. Zaboli me qrac.

:bih:
Najveci papak je taj na tvom avataru. Nesto te nema na Papketovoj temi?
On je na mom avataru jer sam ga stavio zbog suskavca i u tom je periodu bila mi zanimljiva slika. Nisam zadovoljan ni sa njim i njegovim radom ako ce ti biti lakse.
Ali ne zasluzuje da mu psujem jer nije bas jedini krivac za sve sto se desava.

Kriv je doduse sto nije znao na pocetku postaviti se kako treba i sto nema pravog autoriteta nego se kod njega reflektovao autoritet prijateljstva, a taj autoritet je i u knjigama opisan kao pogresan.

Evo odgovorit cu ti na Safetovoj temi da budes mirniji malo. Ne zato da pomislis kako nemam nista protiv njega iako sam ga branio istina. Medjutim nakon pogresne postavke i nakon mjesanja baba i zaba, moram priznati da prizeljkujem da neko strucniji preuzme kormilo reprezentacije.

Iskreno bi volio da to bude neko ko ce u prvim rijecima pri prvoj izjavi za novinare i na press konferenciji reci nesto ovako:
Hvala vam sto ste me izabrali, dosao sam da napravimo jos veci rezultat i prvi zadatak u pravljenju rezultata ce da bude yebavanje Dzekinog Midhata u supak i postavljanje istog na njegovo mjesto i tjeranje Spahica iz reprezentacije, cisto zbog svega sto je "napravio" u njoj.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 23 jun 2014, 15:30

Ćiro kritizirao taktiku i pristup igri protiv Nigerije.

slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2014, 15:32

@Calcio

Je li Safet Sušić glavni krivac za poraz reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Nigerije?

Rios

Post Postao/la Rios » 23 jun 2014, 15:33

calcio je napisao/la:
Pa vidi, sa rezultatom u rukama mozemo reci da je taktika bila promasaj. Ali ne mozemo nikako zaobici prelosu partiju naseg kapitena. Dodavanje protivniku tacno u noge, pustanje igraca u duelima... Nedavno je Leverkusen igrao protiv PSG-a u ligi prvaka i bila je jedna bas identicna situacija sa Spahicem i Ibrom kao sa Emenikeom. Cim je ugledao mogucnost Spaha je izbio loptu Ibri kao sto treba raditi u takvim situacijama. Sprijeci ga po svaku cijenu, cuvaj svoj gol. A ovdje izvodi nekakve egzibicije, baca se... Da je samo izbijao loptu u korner, u aut, kao sto treba raditi, sve bi to drugacije bilo.
Ok,Spaha odigrao katastrofalno..To niko ne spori,ja sam odmah napisao da je bio katastrofalan,da onako lose postavljanje/gradjenje ne moze opravdati niko..
Ali,zar ti zaista mislis da je Safetov sastav,formacija i izmjene nisu bile jednako katastrofalne?? Ostavljanje samog Lulica na lijevoj strani,stavljanje Medunjanina da se gura sa Besicem,Pjanicem i Misketom u sredini terena i da izgleda najbesmislenije od kad je u repki? Da vadi jedina dva igraca koja su mogla napraviti neki prodor po strani a ubacuje rovitog Seju i Tina? Da ostavlja Misketa svih 90 min. koji na kraju zbog umora i pada koncentracije napravi sebe smjesnim? Da izbacuje Kolasinca iz sastava bez ikakvog razloga? Jedina prava istina je da je Safet imao neke zamisli i ideje koje su se pokazale katastrofalnim,pogubnim..Zar je to tesko toliko priznati? :kafa:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 23 jun 2014, 15:36

joj ja tebe Hendersone... pa de malo pogledaj... Ko te pita za semafor... DE MALO POGLEDAJ OVAJ KLIP POGOTOVO NA 0:07... Zbog koga je lopta pogodila Kolašinca???
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 23 jun 2014, 15:36

drummer je napisao/la:Zena mi kaze jutros,nisi bio takav ni kad ti je otac umro.
Sta mislis da odes porazgovarat' sa psihologom malo ... otis'o si predaleko ... :arrow:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 15:36

Ja ljudi,sjecate li se vi price da Tinki nece dobit ni minute ovo-ono?
Kad mi tamo a on posljednji dzoker,spasilac :urnebes:
Nesto mi tiho prosao taj skandal.
yoooo....

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 jun 2014, 15:37

Neka vas Papoljubci... Gol je primljen jer je "stručnjak" igrao bez lijevog beka i nema Boga koji će naći smisao u toj Papetovoj genijalnosti. Da je postavio svog sTinkija na tu poziciju ne vjerujem da bi ga primili. Kraj priče.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 23 jun 2014, 15:38

Samo da kazem i danas da Pape nije AT, at je plemenita zivotinja, a on je prava ona konjina tvrdoglava, glupa, odlazi više
Rođeni brato

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 15:39

IronMany je napisao/la: On je na mom avataru jer sam ga stavio zbog suskavca i u tom je periodu bila mi zanimljiva slika. Nisam zadovoljan ni sa njim i njegovim radom ako ce ti biti lakse.
Ali ne zasluzuje da mu psujem jer nije bas jedini krivac za sve sto se desava.

Kriv je doduse sto nije znao na pocetku postaviti se kako treba i sto nema pravog autoriteta nego se kod njega reflektovao autoritet prijateljstva, a taj autoritet je i u knjigama opisan kao pogresan.

Evo odgovorit cu ti na Safetovoj temi da budes mirniji malo. Ne zato da pomislis kako nemam nista protiv njega iako sam ga branio istina. Medjutim nakon pogresne postavke i nakon mjesanja baba i zaba, moram priznati da prizeljkujem da neko strucniji preuzme kormilo reprezentacije.

Iskreno bi volio da to bude neko ko ce u prvim rijecima pri prvoj izjavi za novinare i na press konferenciji reci nesto ovako:
Hvala vam sto ste me izabrali, dosao sam da napravimo jos veci rezultat i prvi zadatak u pravljenju rezultata ce da bude yebavanje Dzekinog Midhata u supak i postavljanje istog na njegovo mjesto i tjeranje Spahica iz reprezentacije, cisto zbog svega sto je "napravio" u njoj.
Posteno :thumbup: Al taj novi se prvo treba rijesiti sljama i otpada koji je Susic navukao u reprezentaciju.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 jun 2014, 15:42

Caeruleus je napisao/la:Ćiro kritizirao taktiku i pristup igri protiv Nigerije.

slika
Supić, Berberović, Ibričić, Spahić, Nadarević, Pandža, Jahić, Muratović, Misimović, Muslimović, Džeko.

S tim sastavom je Ćiro demolirao Belgiju u Briselu. Prevara od selektora je s mnogo jačom ekipom gubila od SAD-a, Slovačke, Egipta, Nigerije... :oops:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 jun 2014, 15:43

Drago mi je da su konačno i Papetovi najvjerniji sljedbenici progledali i stavili interes reprezentacije ispred njega samog.

…doduše, ima i onih koji još uvijek lutaju u mraku…

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 15:43

1988risha je napisao/la:joj ja tebe Hendersone... pa de malo pogledaj... Ko te pita za semafor... DE MALO POGLEDAJ OVAJ KLIP POGOTOVO NA 0:07... Zbog koga je lopta pogodila Kolašinca???
[youtube][/youtube]
A ti pogledaj na 0:04 pa ces vidjet da Bicakcic nije bio ni blizu lopte i da je uopste nije mogao izbiti.

Za ovaj gol se moze kriviti i Spahic, koji je izgubio relativno lagan zracni duel sa argentinskim bekom.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []