Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Janez
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 15:07

Pa valjda ti je tema Safetova pokazala kako je mišljenje javnosti, ako ostane i dobije novi ugovor onda lijepo ima tal sa Savezom i gotovo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 15:07

Consigliere je napisao/la:Ko u Dzeki nalazi glavni razlog za nase ispadanje pravi amnestiju kriminalcu Susicu!!! Svjesno ili nesvjesno.
To je to.
Druze,to i rade zbog toga ali mi znamo,ne mogu nas prevariti.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jun 2014, 15:10

Janez je napisao/la:
floyd je napisao/la:- Ckode, za neke stvari to sto nabrajas je kriv onaj koji mu je to dozvolio, izvjesni selektor. Kasnjenje, Ibricic...
- Dzeko je rjesio Slonovacu. Prica s Egiptom davno zaboravljena.
- Za Hajrovica priznajes da ne znas, vec cekas da ti novinar servira splacinu koju ces polizat. Napucavali ga loptom i tako te stvari.
- Za nezalaganje se dokazalo da nemate dokaze, cak vas i statistika demantira. Mogao je pretrcat 12 km pa svejedno ostat neucinkovit. Mozda je Messija setanje spasilo da izvuce onaj zadnji potez i rjesi irance. Posto imate slab antivirus, tu su vam novinarski poltroni utjecali na sistem. Mozete samo ponavlja servirane gluposti.
- Narsavno da nisu isti, jedan je za klasu bolji. U tandemu sa Sturridgeom je pozicionaran kao Dzeko u tandemu sa Aguerom.

Zamolio bih tebe i ostalu svitu nesavjesnih poltrona, da me postedite plasiranja eksplicitnih idiotarija.
Za tebe zaboravljena, za nas Egipat nije i neće biti. Ti bi volio da smo zaboravili jer je tvoj Džeko tada prvi put pokazao svoje pravo lice. ;) Što se tiče tih priča da su ga napucavali loptama to je za malu djecu, pa nisu u vrtiću. Ali sam ubjeđen da je Izetu bilo jako loše u početku i da je dočekan na nož od strane pojedinaca na čelu sa Edinom. Može on pretrčati 100 km ON NIJE URADIO NIŠTA na terenu, ljudi ti fino objasnili, ali đaba ti jedno te isto. Meni ne trebaju poltroni i novinari da sam shvatim neke stvari, možda se čak pitam da nisi ti dio Džekine škvadre kad ga ovako braniš. :rol: Ili te počastio nekad turom pića pa ti je sad BABO. :crazy:

Ne vrijedi se sa tobom više raspravljati, hvala Bogu pa ima ignore. :salut:

AllGunsBlazing je napisao/la:A vi citate samo sta vam odgovara. A to nema hajke na Safeta? Safet je u ocima navijaca bivsi. Onda dodjemo do Spahe i Dzeke, ali se opet ponavlja prica kako se ne napada dovoljno Safet. Glupost.
Objasnio :tokralju: :bow:
Zamolio bih te da se ne zakopavas dalje.
Egipat su mu zamjerili samo dijasporasi s arbajta, raja u Americi je pokazala koliko ga voli. Sad dakle nije problem nezalaganje, vec sto nije uradio nista. :urnebes: Tu je znaci opet onaj problem precjenjivanja, sto ne znate da su ovakve Dzekine tekme vrlo ceste u Cityu. Od dvije 100% sanse, zabio je jednu. Sasvim dovoljno. Druga je stvar sto je neko ocekivao da onaj balon od Pjanica zakuca glavom, ili mozda neke rivaldovske makazice u zadnjoj sansi.

Opet nagadjas s Hajrovicem i siris glam-blam splacine.
Ne znas gdje gonis, pasice...

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 23 jun 2014, 15:16

Ne treba kriviti igrace ,only pape ,nasi nikad nisu ginuli na terenu pod njim ,nikad nije pokazao autoritet da ostavi nekog od glavonja na klupi kad ne odigra dobro,nikad nije pokazao da je sposoban motivisati ekipu,kad ga cujes kako prica shvatis da ih moze samo demotivisati,ne zna skinuti pritisak s ekipe u must win utakmicama. U 3 najbitnije stavke kod trenera,taktika,motivacija,autoritet,pape ima negativne ocjene. Mi mozemo samo zahvaliti Bogu sto nam je dao najlaksu grupu ikad,cak nam je i tad trebao faktor srece da prodjemo.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jun 2014, 15:16

@Floyd, je li te neko placa da pises ovakve gluposti?
Najozbiljnije te pitam!!!???

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jun 2014, 15:18

Admir_Sa je napisao/la:
floyd je napisao/la:Da se razumijemo, Dzeko jeste mogao vise gristi. Ali i taj maksimum ne garantuje nista. Jer jednostavno nije klasa za koju ga smatrate. Usamljen s dvojicom-trojicom na ledjima, promasenom formacijom i taktikom, ne mozes ocekivat messijeveske driblinge i da tako rjesi tekmu ili da iskoristi svaku polupriliku kao Suarez.
nije mogao, nego morao. takva velicina za kakvu ga smatra velika vecina njegovih sunarodnjaka bez obzira na sve mora ginuti na terenu, a sigurno da je edin bio na tom nivou i pjanic, i misimovic i ostali bi se još više trudili. otkako ga znam uvijek se poziva na neki patriotizam, bosnu voli kao niko...pa ako je druže tako onda ti ni jedan sušić, ni nekakva taktika, ama baš ništa ne stoji na putu da za 90min digneš ruku, ebeš majke, potrčiš prvi, zaganjaš nekoga...to je ono što smo svi ocekivali. pa kada daš sve od sebe i ako misliš da je neko drugi kriv, opleti brate jer imaš pravo, jer si prolio znoj, ispišao krv.. a ovako najmanje ima pravo ikome išta reci što se tice SP
Ne znamo mi jel mogao, to su samo nagadjanja. Dosta se istrosio u prvoj a i uslovi su bili nikakvi.
Sta znaci ganjat i vrsit pritisak na stoperu u prvom poluvremenu i onda ostanes bez snage da zabijes u 85-oj ili istrcis neku kontru 1 na 1? To nije optimalno niti ucinkovito rasporedjivanje snage i energije, za koju samo on zna koliko je ima u datom trenutku.

Mozda su zakazale slabe pripreme. A znamo ko je odgovoran za njih.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 23 jun 2014, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la bhsport » 23 jun 2014, 15:18

BeyKopites je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Wisey je napisao/la:Pitaj bilo kojeg morona što imalo zna o ovom sportu, kad mu kažeš Bosna i Hercegovina on će reći Džeko. Ja sam na to ponosan i na tog sam našeg momka ponosan, i jedna lošija utakmica to ne može pokvariti. To je moje mišljenje, a vi možete slobodno nastaviti sa bljuvotinama zato jer se nasmijao poslije utakmice. :D
Definitivno nije bilo lijepo gledati ga u ovakvom izdanju u toku, a onda i poslije utakmice, ali još uvijek ima dovoljno kredita da mu se može progledati kroz prste.
Nema!

Mnogo više kredita ima Spahić i mnogo više je uradio za reprezentaciju nego ovaj maneken, ali ti i takvi kao ti ste uspjeli zatrovati umove mnogih pa onda za Džeku se traži opravdanje a za Spahića istog nema...LICEMJERU

I sva sreća pa se oko Mumeta i Rušioca stvorila jedna pozitivna atmosfera i ljudi su ih zavoljeli.Nadam se da neće biti poslije nekoliko grešaka "yebanje familije" i ostalo :roll:
Tako je kopito, Dzeko zabi go Francuzima a kladionicar im pokloni penal.
Sve si u pravu!
Spahic je kriv sto imamo današnjeg Dzeku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 15:20

IronMany je napisao/la:Evo 3 najveca papka u reprezentaciji. Yebem sve trojici majku kroz majku.

slika

Prvom zbog toga sto je rekao na odlasku u Brazil da ce ponijeti Bosnu sa sobom! Da ju je on licno ponio, ne bi igrao onako kako je igrao.
Yebem mu sve po spisku jer je definitivno dokazao da je najveci kikser svih vremena u nasoj reprezentaciji i to u najvecim utakmicama.
Yebem mu sve mu yebem jer misli da je reprezentacija njegova privatna imovina i svojina!
I yebem mu mamu u usta jer do sad nije predao kapitensku traku nekome drugom! BOLJEM, CISCEM U DUSI, NEKOME KO TO ZASLUZUJE VISE OD NJEGA!!!! Npr, Begovic ili Pjanic!

Drugom, ovom u sredini, yebem majku jer je jos uvijek u reprezentaciji zahvaljujuci ovoj dvojici sto sjede pored njega, a ne zbog toga sto nesto vrijedi. On kao igrac vrijedio je nekad nesto, nista specificno nista puno i nista toliko da i dan danas moze nekome mladjem i talentovanijem zauzimati mjesto u svetinji.
Yebem mu mamu jer izigrava klovna u Brazilu i sobaricu, a na spisku je samo zato sto je zanimljiv ovoj dvojici pored njega.

Ovom trecem yebem mamu jer zabija golove samo Litvaniji, Lihtenstajnima, Litvancima i bljesne tek tako ponekad i sto mu treba servirana lopta na tanjiru da bi on postigao gol.
Yebem mu isto tako mamu jer je olos svoje vrste. Yebem mu i onog oca koji se mjesa u selektorski posao i napada selektora poslije utakmice.
Yebem im sve trojici porijeklo.

Za sveti grb na srcu se treba boriti i izboriti na terenu.
Za sveti grb valja odgovarat nekome, navijacima.
Za sveti grb valja pricat iz svojih usta, a ne preko trecih lica porucivat jer nisi BOG nit' si Bogom dan!
Za sveti grb treba proljevat znoj na terenu.
Za sveti grb ne treba igrati povrijedjen kako bi se dopao navijacima i prosipao patriotizam.
Za sveti grb treba ustupit mjesto boljim i spremnijim od sebe i priznati nemoc.

Zbog svetog grba na srcu reprezentativnog dresa, yebem majku ovoj trojici na slici.

Hladno mogu da uzivam i u banu i u pravljenju novog profila. Zaboli me qrac.

:bih:
Najveci papak je taj na tvom avataru. Nesto te nema na Papketovoj temi?

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 jun 2014, 15:21

floyd je napisao/la:Da se razumijemo, Dzeko jeste mogao vise gristi. Ali i taj maksimum ne garantuje nista. Jer jednostavno nije klasa za koju ga smatrate. Usamljen s dvojicom-trojicom na ledjima, promasenom formacijom i taktikom, ne mozes ocekivat messijeveske driblinge i da tako rjesi tekmu ili da iskoristi svaku polupriliku kao Suarez.
+1

Ali nije samo ni Dzeko zakazo, zakazali su svi igraci. Dodaj tome jos ocajnu taktiku i sudiju i kraj price!!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jun 2014, 15:21

pisac je napisao/la:@Floyd, je li te neko placa da pises ovakve gluposti?
Ne, u slobodno vrijeme obozavam da mlavim susiceve poltrone i hejtere. Koristeci samo logiku, nista vise..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2014, 15:25

Dakle ako napises nesto protiv Dzeke onda si Susicev poltron, nema veze sto si vec pisao i protiv Susica.

Pojedini moraju shvatiti da je nekim u cilju bolja reprezentacija i da ne pisu sto im je k**** cejf vec zato sto su Safet, Emir i Edin jedni od glavnih krivaca za ovo sto se desilo. Prvo Safet pa onda ova dvojica.
Celik!3,2,2.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jun 2014, 15:26

Da je trenirao i spremao se za Brazil na pripremama a ne cugo po mostaru, sarajevskim dikostekama i restoranima, da nije ganjao kurve, poslije Gradacca da nije na poluvremenu otisao na svinger party u spahinu vikendicu,u Brazilu naganjao onu sponzorusu po plazi, da je bio profesionalac i spremio se za prvenstvo kako treba i kako su ostali se spremali, naravno da bi mogao vise trcati.

Ovim je dokazao da nije ni P od profesionalca.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 15:28

IronMany je napisao/la:
Ovom trecem yebem mamu jer zabija golove samo Litvaniji, Lihtenstajnima, Litvancima i bljesne tek tako ponekad i sto mu treba servirana lopta na tanjiru da bi on postigao gol.
Sta reci? Tipicni Dzekin hejter bez mozga
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jun 2014, 15:30

floyd je napisao/la:
Ne, u slobodno vrijeme obozavam da mlavim susiceve poltrone i hejtere. Koristeci samo logiku, nista vise..
Kakve veze Susic i poltroni imaju sa ovim?

Ja sam prvi protiv Susica, protiv njegovog necaka i protiv njegovih nelogicnih odluka.

I Susic i Dzeko nisu uradili ono sto su trebali.
I jedan i drugi su se svojim postupcima sami diskreditovali.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jun 2014, 15:31

@
AGB
Spomenuo sam i hejtere iz raznoranih motiva. (ljubomora sto guzi ekstra trebu, sto ima para itd)
Recimo ovaj g.lupson gore je pitarcic i samo zato hejtuje Dzeku. Ne samo u dresu repke nego i u dresu Citya... sad sam se sjetio.

A ti si samo neznalica, da prostis. Jer ne vidit kakav je cutuk Zahirovic....Ali dobro, to je sad nebitno, imao si plemenite namjere. :)

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 23 jun 2014, 15:32

AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle ako napises nesto protiv Dzeke onda si Susicev poltron, nema veze sto si vec pisao i protiv Susica.

Pojedini moraju shvatiti da je nekim u cilju bolja reprezentacija i da ne pisu sto im je k**** cejf vec zato sto su Safet, Emir i Edin jedni od glavnih krivaca za ovo sto se desilo. Prvo Safet pa onda ova dvojica.
+1
StarMo nije skutorija...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2014, 15:33

Ja sam neznalica, a ti recimo nisi iako tvrdis da Dzeko nije kriv ni zasto. A imas fino dva gifa, i oba opravdavas glupostima. Prvo glupostima o fizici o kojoj pojma nemas, drugo o tome kako se on nikad nije vracao i kako to nije njegovo, valjda zaboravljas kakav je igrao protiv Turske nekad davno ili pak u Wolfsburgu.
Celik!3,2,2.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jun 2014, 15:34

pisac je napisao/la:
floyd je napisao/la:
Kakve veze Susic i poltroni imaju sa ovim?

Ja sam prvi protiv Susica, protiv njegovog necaka i protiv njegovih nelogicnih odluka.

I Susic i Dzeko nisu uradili ono sto su trebali.
I jedan i drugi su se svojim postupcima sami diskreditovali.
Nauci citat. :kafa:

I ne smarajte vise.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jun 2014, 15:34

floyd je napisao/la:@
AGB
Spomenuo sam i hejtere iz raznoranih motiva. (ljubomora sto guzi ekstra trebu, sto ima para itd)
Recimo ovaj g.lupson gore je pitarcic i samo zato hejtuje Dzeku. Ne samo u dresu repke nego i u dresu Citya... sad sam se sjetio.

A ti si samo neznalica, da prostis. Jer ne vidit kakav je cutuk Zahirovic....Ali dobro, to je sad nebitno, imao si plemenite namjere. :)
Zasto niko ne hejta Begovica, Ibisevica, Kolasinca, Mujdzu, Lulica...???

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jun 2014, 15:38

AllGunsBlazing je napisao/la:Ja sam neznalica, a ti recimo nisi iako tvrdis da Dzeko nije kriv ni zasto. A imas fino dva gifa, i oba opravdavas glupostima. Prvo glupostima o fizici o kojoj pojma nemas, drugo o tome kako se on nikad nije vracao i kako to nije njegovo, valjda zaboravljas kakav je igrao protiv Turske nekad davno ili pak u Wolfsburgu.
Ti se nepismen, ne znas sastavit recenicu.

Pobucao sam vasu tezu da je trcanje u korelaciji s golovima. Vasa dva gifa masakrirao argumentima i pricom da se takvo sto moze slozit za svakog igraca.

Jeste, kad te uhvati na krivoj nozi, ti samo zamisli da si u Matrixu...Recite to Begovicu kad ga primi iz slobodnog :urnebes:

Prenesi pozdrave najpoznatijem navijacu Bochuma :urnebes:
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 23 jun 2014, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 13 gostiju.