Ko kaze da ne hejta? Samo sto je kod vas s Dzeko preslo u patologiju.pisac je napisao/la:Zasto niko ne hejta Begovica, Ibisevica, Kolasinca, Mujdzu, Lulica...???floyd je napisao/la:@
AGB
Spomenuo sam i hejtere iz raznoranih motiva. (ljubomora sto guzi ekstra trebu, sto ima para itd)
Recimo ovaj g.lupson gore je pitarcic i samo zato hejtuje Dzeku. Ne samo u dresu repke nego i u dresu Citya... sad sam se sjetio.
A ti si samo neznalica, da prostis. Jer ne vidit kakav je cutuk Zahirovic....Ali dobro, to je sad nebitno, imao si plemenite namjere.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
- Consigliere
- Kontakt:
tyler durden je napisao/la:
Al pazi samo haosa na ovoj stani. Dzeko- napadac, Hajrovic- desno krilo, i Miske- kreativac brane poziciju... Lulicu ni traga, Koalsinac nije daleko ali nosi marker
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
+100pisac je napisao/la:Da je trenirao i spremao se za Brazil na pripremama a ne cugo po mostaru, sarajevskim dikostekama i restoranima, da nije ganjao kurve, poslije Gradacca da nije na poluvremenu otisao na svinger party u spahinu vikendicu,u Brazilu naganjao onu sponzorusu po plazi, da je bio profesionalac i spremio se za prvenstvo kako treba i kako su ostali se spremali, naravno da bi mogao vise trcati.
Ovim je dokazao da nije ni P od profesionalca.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja mozda jesam nepismen, medjutim ipak si ti osoba koja koristi rijeci za koje ne zna sta znace. I vrijedjanjem samo pokazujes da ti stvarno ne znas sta pricas, i da je tvoj slucaj patoloski. Branis Dzeku, i vrijedjas ljude jer nemas argumenata. Bravo "pismeni" covjece.
Celik!3,2,2.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko se pretvorio u Berbatova isti slucaj vucaranja po terenu i razvlacenja sline,ali se pitam samo do kada planira tako....
Mnogi se boje reci bilo sta protiv Dzeke jer bio mogao reci Bye Bye Reprezentaciji,zato ga i trpe...Udovoljavaju mu na razne nacine samo da bi ostao tu pa makar i bio statista na terenu...
Mnogi se boje reci bilo sta protiv Dzeke jer bio mogao reci Bye Bye Reprezentaciji,zato ga i trpe...Udovoljavaju mu na razne nacine samo da bi ostao tu pa makar i bio statista na terenu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Za Rockya ne znam, al AGB i Pisac su neznalice, poltroni i placenici. Prvi je robijas, ljubitelj Zahirovica, mrzi Dzeku odavno, i prije ove utakmice sa Nigerijom.Janez je napisao/la:@RockyMaivia & AllGunsBlazing & pisac
Bratski vas MOLIM da ovog pametnjakoviću više ne replicirate, nije vrijedan da mu se nick spomene. Ne smije se u Džeku prstom pokazati, a ne nešto loše napisati. Ako kritikuješ odmah si poltron, plaćenik, državni izdajnik Pitarčić, Robijaš i ljubimac Zahirovića i šta sve. Svakom neku manu nađe, pišite sa momcima koji pokušavaju normalno da nas uvjere da griješimo i na tome im svaka čast. Bezze ga hranite i dajete mu povoda da istu slamu mlati.
Pisac je pitar, neznalica i mrzi Dzeku zbog Zelje.
Može on dati još milijardu golova, za mene je završio ovim prvenstvom.
Onaj osmijeh cu pamtiti citav zivot..
- Consigliere
- Kontakt:
A Begovicev?Belmin6 je napisao/la:Može on dati još milijardu golova, za mene je završio ovim prvenstvom.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da sam Bogom placenik. Pa da imam nesto od ovoga svega, a ne biro. Dzeku ne mrzim, mrzim njegovo ponasanje prema reprezentaciji. Ja ne mrzim ni jednog igraca. Robijas jesam, medjutim napadam i na Spahica koji je igrao u Celiku i? Kao sto sam rekao da i Avdija ne zasluzuje poziv. I sta sad?
Vi ste placenici, vi ne vidite ocito.
Vi ste placenici, vi ne vidite ocito.
Celik!3,2,2.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Begovic ima pravo na osmijeh covjek je odradio najbolji posao,spasio nas je velike sramote

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Consigliere
- Kontakt:
A Dzeko nije? Postigao regularan gol i nesretno pogodio stativu, A, jeste jadni i licemjerni btj.... Volio bi vidjeti sta bi se pisalo ovdje da je usla ona u 93...Ponos Torina je napisao/la:Begovic ima pravo na osmijeh covjek je odradio najbolji posao,spasio nas je velike sramote![]()
![]()
![]()
Odigrao je lijepo u prijateljskim utakmicama pa i ona sa Argentinom mozemo reci da je bio previse odsjecen u napadu jer smo se pretezno branili ali ne mogu da shvatim nonšalanciju sa Nigerijom ne mogu da shvatim kako iz prve puca 3-4 lopte nebo pod oblake bez obzira gdje loptu da dobije,ne mogu da shvatim da on i Spahić kao da se dogovore protiv Egipta najgori bili protiv Nigerije takođe potpuno indisponirani i bezvoljni..
Sto puta iznesena glupost ne postaje istina. Niste iznijeli niti jedan argument vrijedan paznje. Dokazano.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja mozda jesam nepismen, medjutim ipak si ti osoba koja koristi rijeci za koje ne zna sta znace. I vrijedjanjem samo pokazujes da ti stvarno ne znas sta pricas, i da je tvoj slucaj patoloski. Branis Dzeku, i vrijedjas ljude jer nemas argumenata. Bravo "pismeni" covjece.
Svi su krivi ali Susic je sam kriv vise nego svi igraci zajedno.
Tako je to.
Tako je to.
Legendo pisao sam već ranije, nakon sudijskog zvižduka Džeko se odmah smijao i kezio. Begović sigurno nije išao sa osmijehom sa gola do sredine terena da se pozdravi u skladu sa fair play-om sa igračima Nigerije. Prvi kadar nakon poraza svi tužni i žalosni, jedino se Dijamant kezi onako u fazonu ko ga hebe.Consigliere je napisao/la:A Begovicev?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dovoljni argumenti su ona dva gifa, uzasna primanja, stajanje. I Ibricic.
Celik!3,2,2.
Bega je Bog i batina za ovu vucibatinu, covjek nas spasio vece blamaže od jedne crnacke ekipe, koja ne zna ni sama kako su pobjedili. Covjek je u 90. minuta bio 100 % u utakmici, borio se za grb na dresu, iznosio camuge s terena, galamio na neke kapitene da se ne zajebaju na terenu i ko zna još šta..Consigliere je napisao/la:A Begovicev?Belmin6 je napisao/la:Može on dati još milijardu golova, za mene je završio ovim prvenstvom.
Najviše me pogadja što je Edin Dzeko dijete Bosne, ono pravo dijete, a on se tako ponio prema svima u Bosni.
Za mene je završio..
kako je moglo biti 3 ili 4 : 0 za nas al nas je sudac ostetio...Poenta je da su on i Spahic ponovo zakazali nisu bitni kilometri statistike..igrac koji nema zelju i volju da osvoji loptu koja je 3-4m od njega i koji kad dobije loptu nabije je iz prve,a ovaj drugi je bio potpuno van sebe dodavao igracima NIgerije lopte naguravao se snjima u duelima iako nije fizicki za toga..Consigliere je napisao/la:A Dzeko nije? Postigao regularan gol i nesretno pogodio stativu, A, jeste jadni i licemjerni btj.... Volio bi vidjeti sta bi se pisalo ovdje da je usla ona u 93...Ponos Torina je napisao/la:Begovic ima pravo na osmijeh covjek je odradio najbolji posao,spasio nas je velike sramote![]()
![]()
![]()
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nemojte braniti Džeku nakon ovog, ne zaslužuje nikako poštovanje od nas, al njega i boli k šta ćemo mi misliti, njemu da je stalo do ljudi, ne bi ovako odigrao najvažniju utakmici u povijesti Reprezentacije..
Treba neko ko će njemu i Spahiću reći nije ovo privatna Reprezentacija pa da glumatate tu, ako ćete glumiti negdje, osnujte svoj klub pa se igrajte. Za ovu reprezentaciju treba da ginete i prijateljsku i kvalifikacijsku. Ne glumatati po terenu
Treba neko ko će njemu i Spahiću reći nije ovo privatna Reprezentacija pa da glumatate tu, ako ćete glumiti negdje, osnujte svoj klub pa se igrajte. Za ovu reprezentaciju treba da ginete i prijateljsku i kvalifikacijsku. Ne glumatati po terenu
Što se mene tiče nakon svega može se i povuć i reprezentacije, kad se može Nasri otjerat može i on, ionako mi je pun k.urac gledanja MIdhata na tribinama,