EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauleta
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 16:21

BeyKopites je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ovog pauletu ubi nacionalizam :lol:

Sto ne kazes lijepo. Ne bih ga u prvu jer se zove Muhamed. Zato bi Bunozu u prvu, a Arslanagica ne bi ni zvao.
Ma ekstremizam. Zato i navijam za BiH i zato sam obišao Europu sa svim reprezentacijama, od nogometne do odbojkaške. Naravno da bi Bunozu u prvih 11, zato što je dobar igrač, a ti nebi zato što se zove Gordan. Bešić je protiv Nigerije pokazao da nije zreo, a tebi i takvim ekstremistima smeta svaki spisak na kojem nema barem 22 muslimana. Odvratno. Svako spominjanje i priželjkivanje pozivanja drugih nacija je za ban. Bože sačuvaj.
Ne može Bunoza u prvih 11 zato što je lijevi bek i zato što tu već imamo vrhunskog beka a to je, Sead Seo Kolašinac.Poziv treba dobiti al' u prvih 11 nema šanse!
Bešić je pokazao takav potencijal, želju, volju i znanje da je grijeh samo i napisati da nije za prvih 11.
Tebi, upravo tebi smeta to što nema dovoljno dobrih srpskih igrača koji bi igrali za BiH pa hoćeš da proguraš nekakvog Cicana Stankovića ili Đurića samo zato što su bosanski Srbi, a to što jednostavno trenutno nemaju kvalitet za poziv, nije te briga.
Pišeš, a nemaš pojma. Dakle, Bunoza je i u Karlovcu i u Wisli i u mladoj reprezentaciji igrao stopera. Momak je bek samo po potrebi. Neki Cican Stanković? Momak koji sa 20 godina standardno brani u prvoj austrijskoj ligi? Neki Đurić? Momak koji je Njemcima na Koševu zabio tri komada nema mjesta u ekipi koja nema trećeg napadača? Prošle sezone je u Seriji B nastupio 22 puta.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 23 jun 2014, 16:23

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 23 jun 2014, 16:33

Ekipa za kvalifikacije:

1. Begović
2. Mujdža
3. Kolašinac
4. Arslanagić
5. Šunjić
6. Grahovac
7. Bešić
8. Lulić
9. Ibišević
10. Pjanić
11. Džeko

12. Fjezić
13. Vranješ
14. Salihović
15. Bičakčić
16. Bunoza
17. Medunjanin
18. Salatić
19. Vrančić
20. Sušić
21. Stevanović
22. Hajrović
23. Bandović
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 16:42

Pauleta je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:Bešić u utakmici protiv Argentine ubio Messija, Aguera, i ostale. sjekao lopte, odigrao jednu od najboljih svojih utakmica, protiv Nigerije ga ne mozemo kriviti jer niko nije odigrao kako treba, tako da ni on nije mogao, atmosfera nije bila dobra, ali bešić je po meni u prvih 11, i sigurno da će za kvalifikacije samo jači biti, tako da protiv momka ne pričajte ništa
Messija ne može ubiti ni Toure, ali slažem se da je odigrao dobru utakmicu. Puno je trčao, trudio se i ostavio srce na terenu. Da budem iskren, oduševio me. Zato protiv Nigerije nije tri puta potrčao i bio je očajan, kao i ostali. Ponavljam, veliki talent, ali u glavi zelen do bola. Dovoljno je pogledati snimku povlačenja za nogu nigerijskog igrača i onda psovanje istom igraču.
Ubi te nacionalizam. Muhamed je u prvih 11 u sljedecih 12,13 godina ;)

Protiv Nigerije je bio odlican, cuj nije tri puta potrcao :lol: :lol: :lol: Uzmi tabelu pa pogledaj kolko je pretrcao kilometara. Iako je njegov partner u citavoj utakmici oduzeo samo jednu loptu, Mume je opet bio fantastican.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 16:45

Mozambik je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:Bešić u utakmici protiv Argentine ubio Messija, Aguera, i ostale. sjekao lopte, odigrao jednu od najboljih svojih utakmica, protiv Nigerije ga ne mozemo kriviti jer niko nije odigrao kako treba, tako da ni on nije mogao, atmosfera nije bila dobra, ali bešić je po meni u prvih 11, i sigurno da će za kvalifikacije samo jači biti, tako da protiv momka ne pričajte ništa
Messija ne može ubiti ni Toure, ali slažem se da je odigrao dobru utakmicu. Puno je trčao, trudio se i ostavio srce na terenu. Da budem iskren, oduševio me. Zato protiv Nigerije nije tri puta potrčao i bio je očajan, kao i ostali. Ponavljam, veliki talent, ali u glavi zelen do bola. Dovoljno je pogledati snimku povlačenja za nogu nigerijskog igrača i onda psovanje istom igraču.
Ubi te nacionalizam. Muhamed je u prvih 11 u sljedecih 12,13 godina ;)

Protiv Nigerije je bio odlican, cuj nije tri puta potrcao :lol: :lol: :lol: Uzmi tabelu pa pogledaj kolko je pretrcao kilometara. Iako je njegov partner u citavoj utakmici oduzeo samo jednu loptu, Mume je opet bio fantastican.
Ma rasturio, kao i Spaha. Samo tri čovjeka su igrala protiv Nigerije; Begović, Šunjić i Hajrović. Ostali su šetali i blamirali se.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 16:45

Pises gluposti

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 jun 2014, 16:49

Koliko gluposti na jednom mjestu zbog nacionalizma!!

Cijela evropa oduševljena Besicem koji je bio nas najbolji igrač od Obale do Nigerije.. Ako smo mi subjektivni nije ostatak svijeta!!!

Sent from my Home using fingers

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jun 2014, 16:53

Malo pogledati i edukovati se ko je jedini trčao, uzimao lopte, probijao i dijelio lopte u zadnjih 20 minuta kad su svi odustali. Muhamed Bešić naravno.

Momak je odigrao herojski i svake sekunde na terenu pokazao koliko mu je stalo i koliko je dobar. Da nema Begovića, ja sekunde ne bih dvojio kome dati kapitensku traku poslije Spahića.

[youtube][/youtube]

:bow:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 16:55

Čim neko ne simpatizira nekog igrača, odmah je nacionalist. O Bože... Koji primitivizam. Malo je reći oduševljena Europa. Ponavljam, protiv Argentine je super odigrao i oduševio me, ali protiv Nigerije je bio katastrofa, kao i većina suigrača. Najbolji igrač trenutno je Asmir Begović i nadam se sljedeći kapetan. To je moje mišljenje, koje ne mora biti točno, ali imam ga pravo iznijeti.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 jun 2014, 17:00

Jedno je imati mišljenje a drugo je realnost!! Besic uopće nena konkurencije na Def veznom...

Mi ćemo sigurno igrati 4-2-3-1 i Besicu ce društvo praviti ko se bolje pokaze od Prcic/Vrancic a Pjanic ce na Misketovo mjesto!!!

Bit ce to dobro jer su i Prcic i Vrančić oba centralni vezni

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 17:00

Pogledaj jos jednom utakmicu, pogledaj statistiku. Nacionalizam i mrznja ti ne dopustaju da ispravno sagledavas stvari.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 23 jun 2014, 17:01

GangstaX je napisao/la:Ekipa za kvalifikacije:

1. Begović
2. Mujdža
3. Kolašinac
4. Arslanagić
5. Šunjić
6. Grahovac
7. Bešić
8. Lulić
9. Ibišević
10. Pjanić
11. Džeko

12. Fjezić
13. Vranješ
14. Salihović
15. Bičakčić
16. Bunoza
17. Medunjanin
18. Salatić
19. Vrančić
20. Sušić
21. Stevanović
22. Hajrović
23. Bandović

Sušić, Grahovac prije Prcića :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Bandović treci golman :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 17:02

Batko je napisao/la:Jedno je imati mišljenje a drugo je realnost!! Besic uopće nena konkurencije na Def veznom...

Mi ćemo sigurno igrati 4-2-3-1 i Besicu ce društvo praviti ko se bolje pokaze od Prcic/Vrancic a Pjanic ce na Misketovo mjesto!!!

Bit ce to dobro jer su i Prcic i Vrančić oba centralni vezni

Lijepo napisano i priča završena. Tako se odgovara, a ne prosipanjem mržnje i nacionalizma.
Moram samo dodati nešto. Po meni, od jeseni se vraćamo na 4-4-2 i igrati će u sredini Pjanić i eto neka bude Bešić ili Vrančić. Mislim da je Prcić rođena desetka i da će mjenjati Pjanića.
Zadnja izmjena: Pauleta, dana/u 23 jun 2014, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

Rios

Post Postao/la Rios » 23 jun 2014, 17:03

Ako vec pisemo unaprjed o nekim sastavima,onda je ovo moj idealni..Naravno,po uslovom da Arslanagic odabere nas konacno te da se Prcic odluci vratiti u repku..

---------------------------Begovic-----------------------

----Mujdza------Arslanagic------Bicakcic/Zukanovic-----Kolasinac

----------------------------Besic--------

----------------Prcic-----------------Pjanic-----------

---Hajrovic--------------------------------------Lulic--------------------

-------------------------Dzeko---------------------------

Kao sto sam vec pisao,pratiti Hodzica,Zolotica u Gentu,Cimirota,vidjeti sta je sa Stevanovicem,M.Vrancicem,testirati Cocalica konacno da vidimo sta moze,Bunozu,Mahmutovica,te jos neke igrace koji bi nam eventualno mogli biti pojacanja a zele igrati za BiH...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Batko
Kontakt:

EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Batko » 23 jun 2014, 17:25

Možete pisati sta hoćete ali ako ćemo gledati trenutno... Nas daleko najbolji stoper je Sunjic. Frajer je u tri tekme samo jednom pogriješio... Dokazao se na SPu i morao je igrati protiv Argentine, posebno sto nam je falilo visine, uostalom tako smo primili gol!!

Jako podcjenjen igrač

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 jun 2014, 17:38

:

slika

Ovako Vaha sinoć postavio
slika
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 23 jun 2014, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 17:40

Batko je napisao/la:Možete pisati sta hoćete ali ako ćemo gledati trenutno... Nas daleko najbolji stoper je Sunjic. Frajer je u tri tekme samo jednom pogriješio... Dokazao se na SPu i morao je igrati protiv Argentine, posebno sto nam je falilo visine, uostalom tako smo primili gol!!

Jako podcjenjen igrač

Meni je Šunja drag, dao mi je jednom i karte za utakmicu :D , ali mislim da su Zuka i Bunoza bolji.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 23 jun 2014, 19:07

xxh2o je napisao/la:
GangstaX je napisao/la:Ekipa za kvalifikacije:

1. Begović
2. Mujdža
3. Kolašinac
4. Arslanagić
5. Šunjić
6. Grahovac
7. Bešić
8. Lulić
9. Ibišević
10. Pjanić
11. Džeko

12. Fjezić
13. Vranješ
14. Salihović
15. Bičakčić
16. Bunoza
17. Medunjanin
18. Salatić
19. Vrančić
20. Sušić
21. Stevanović
22. Hajrović
23. Bandović

Sušić, Grahovac prije Prcića :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Bandović treci golman :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Dijete drago, ja koliko znam Prcić sam se odlučio zahvaliti Savezu na daljnoj saradnji. A za razliku od tebe pratio sam svu trojicu i definitivno nije bolji ni od Sušića ni od Grahovca.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 19:22

Sheyi je napisao/la::

Ovako Vaha sinoć postavio
slika
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 23 jun 2014, 19:35

[quote="Batko"]Možete pisati sta hoćete ali ako ćemo gledati trenutno... Nas daleko najbolji stoper je Sunjic. Frajer je u tri tekme samo jednom pogriješio... Dokazao se na SPu i morao je igrati protiv Argentine, posebno sto nam je falilo visine, uostalom tako smo primili gol!!

Jako podcjenjen igrač

100 %
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Drum, kogmagie46 i 43 gosta.