Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko je Dzeko, najveci od svih nije zasluzio ovolike kritike.Trener je odgovoran.
I ja sam ko mali pravi probleme dok stara ne zavrne usi par puta.
Stanite na loptu, polahko.
I ja sam ko mali pravi probleme dok stara ne zavrne usi par puta.
Stanite na loptu, polahko.
1946
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cuj trener odgovoran za to sto je Dzeko pustao igrace,ode covjek u raskorak
Mi svakako bezveze piskaramo ovako medjusobno
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
MoRe bit da bi dobio zaušku od trenera da se nije sklonio nigeru da nesmetano prođe, nikad se ne zna kako stvari funkcionišu.Ponos Torina je napisao/la:Cuj trener odgovoran za to sto je Dzeko pustao igrace,ode covjek u raskorak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kriv je trener sto to ne sankcionise, da ima autoritet odamh bi ga na klubu stavio kad se ne zalaze. I da ima autoritet ne bi zvao Ibricica.Ponos Torina je napisao/la:Cuj trener odgovoran za to sto je Dzeko pustao igrace,ode covjek u raskorak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono kao ja se pitam za sve,al samo prividno.
Podrzav'o sam ga al Nigerija je njegov kiks.
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa to mi svi govorimo. Safet mozda jest kriv za to ponasanje, ali se Dzeko ponasa tako. I dok se ponasa tako ne moze igrati. Sad hocel to on sam sredit, il' ce ga taj drugi trener sredit to je druga stvar. A kritike je itekako zasluzio, pljvuanje nije, to niko ne zasluzuje.
Celik!3,2,2.
Na Svetskom prvenstvu u Brazilu neće za Sjedinjene Američke Države igrati Lendon Donovan.
Donovan je Amerima ko nama Džeko ko prati fudbal bolje dobro zna o čemu pričam.
Sad vi zamislite da je selektor Džeku na klupu ostavio, ako su nas ovako razapeli na forumu šta bi tek Sušiću mediji i javnost uradili. ( ne opravdavam Safeta ni sekunde treba da ide nakon SP da se odmah odbranim jer mnogi na naše riječi dodaju svoje misli ).
Boldirano je najvažnije.Selektor Jirgen Klinsman odlučio je da ljubimca navijača ostavi bez četvrtog Mundijala. Klinsman je nedavno rekao da će u reprezentaciji igrati samo oni koji to na terenu zasluže, a ne na osnovu nekih ranijih zasluga tokom karijere. U tom slučaju Donovan nije ispunio njegove kriterijume. - Bila je čast i privilegija predstavljati zemlju na tri Svetska prvenstva. Razočaran sam odlukom, radovao sam se mečevima u Brazilu. Bez obzira na sve, ja ću navijati za moje saigrače i prijatelje. I dalje ću biti posvećen razvoju fudbala u Sjedinjenim Američkim Državama - poručio je Donovan nakon odluke selektora, prenosi Dejli mejl. Klinsman ga je izostavio prošlog meseca za duel sa Meksikom rekavši da ima problem sa kolenom. Međutim, Donovan je to vrlo brzo demantovao, pa je vrlo verovatno da nije baš sve u redu na relaciji selektor - fudbaler. Sve je počelo čini se 2012. godine kada je Donovan napravio pauzu od reprezentacije od četiri meseca i otišao na odmor u Kambodžu. Po svemu sudeći mu to Klinsman nije zaboravio. Rekao je da će morati da zasluži povratak u nacionalni tim, što mu nije uspelo. - Ovo je jedna od najtežih odluka, možda i najteža u mojoj trenerskoj karijeri – poručio je Klinsman za ESPN. Donovan je za reprezentaciju odigrao 156 utakmica i postigao 57 golova.
Sad vi zamislite da je selektor Džeku na klupu ostavio, ako su nas ovako razapeli na forumu šta bi tek Sušiću mediji i javnost uradili. ( ne opravdavam Safeta ni sekunde treba da ide nakon SP da se odmah odbranim jer mnogi na naše riječi dodaju svoje misli ).
http://sportsport.ba/bh_fudbal/od-stare ... sti/134255" onclick="window.open(this.href);return false;Mozambik je napisao/la:Ne treba da daje izjave nasim "novinarima", ima zvanicni facebook profil, ima twitter da komunicira sa navijacima.
Nase kvazi-novinare treba izbjegavat u sirokom luku, iste one koji su odmah nakon utakmice pljunuli na Edina, a na Susica i Savez ne smiju, ostat ces bez aviona, cevapa, akreditacija itd..
Kako vas vise nije stid da lazete?
Al prije te "kritike" napisana su 4 pljuvacka teksta o Edinu.Vratnik je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/od-stare ... sti/134255" onclick="window.open(this.href);return false;Mozambik je napisao/la:Ne treba da daje izjave nasim "novinarima", ima zvanicni facebook profil, ima twitter da komunicira sa navijacima.
Nase kvazi-novinare treba izbjegavat u sirokom luku, iste one koji su odmah nakon utakmice pljunuli na Edina, a na Susica i Savez ne smiju, ostat ces bez aviona, cevapa, akreditacija itd..
da zamislimo, velišJanez je napisao/la:Na Svetskom prvenstvu u Brazilu neće za Sjedinjene Američke Države igrati Lendon Donovan.
Boldirano je najvažnije.Selektor Jirgen Klinsman odlučio je da ljubimca navijača ostavi bez četvrtog Mundijala. Klinsman je nedavno rekao da će u reprezentaciji igrati samo oni koji to na terenu zasluže, a ne na osnovu nekih ranijih zasluga tokom karijere. U tom slučaju Donovan nije ispunio njegove kriterijume. - Bila je čast i privilegija predstavljati zemlju na tri Svetska prvenstva. Razočaran sam odlukom, radovao sam se mečevima u Brazilu. Bez obzira na sve, ja ću navijati za moje saigrače i prijatelje. I dalje ću biti posvećen razvoju fudbala u Sjedinjenim Američkim Državama - poručio je Donovan nakon odluke selektora, prenosi Dejli mejl. Klinsman ga je izostavio prošlog meseca za duel sa Meksikom rekavši da ima problem sa kolenom. Međutim, Donovan je to vrlo brzo demantovao, pa je vrlo verovatno da nije baš sve u redu na relaciji selektor - fudbaler. Sve je počelo čini se 2012. godine kada je Donovan napravio pauzu od reprezentacije od četiri meseca i otišao na odmor u Kambodžu. Po svemu sudeći mu to Klinsman nije zaboravio. Rekao je da će morati da zasluži povratak u nacionalni tim, što mu nije uspelo. - Ovo je jedna od najtežih odluka, možda i najteža u mojoj trenerskoj karijeri – poručio je Klinsman za ESPN. Donovan je za reprezentaciju odigrao 156 utakmica i postigao 57 golova.Donovan je Amerima ko nama Džeko ko prati fudbal bolje dobro zna o čemu pričam.
![]()
evo zamišljam da Safet nije pozvao Džeku u Brazil ....ne samo klupa, vec nikako da povede na SP - baš kao što je Klinsman to uradio sa Donovanom (pošto je takav smisao texta o jenkijima, koji si postavio).
zamišljam i dolazim do zakljucka, da bi bez Džeke bili još slabiji ....zamišljam Vedu kao jedinog napadaca u selekciji
Vedo je navikao da se bori od rođena, iz Vlasenice do Amerike, povrede i opet ga nije ništa spriječilo da se bori i gine za svaku loptu. Jadnik nije sigurno, da nije njegove prisebnosti i Izetove majstorije bilo sad bi mi gledali SP bez naše Bosne i Hercegovine.
Poenta teksta jeste da niko nije iznad repke, a Donovan je najbolji primjer jer ima status u SAD-u ko kod nas Džeko.
Poenta teksta jeste da niko nije iznad repke, a Donovan je najbolji primjer jer ima status u SAD-u ko kod nas Džeko.
Ne trebaju ti navodnici. Ovo je kritika, bas kao sto je bila i prema Edinu. Ne znam sta znaci pljuvacka. Niko nije vrijeđan, ni Edin, ni Spahić, a ni Pape. Sve sto je napisano je realno. Samo sto neke istina vise boli, a neke manje. Ne znam je li vas neko placa da branite pojedince, bio to Susic, Dzeko, Spaha, peti, deseti. A ove price zasto se sutilo prije Mundijala. Pa zato sto su novinari ti koji su imali dostojanstva tokom cijelih kvalifikacija i priprema da sute i ne kvare atmosferu. Svi zajedno do rezultata. Al' prelije kap casu...Mozambik je napisao/la:Al prije te "kritike" napisana su 4 pljuvacka teksta o Edinu.Vratnik je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/od-stare ... sti/134255" onclick="window.open(this.href);return false;Mozambik je napisao/la:Ne treba da daje izjave nasim "novinarima", ima zvanicni facebook profil, ima twitter da komunicira sa navijacima.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Serem vam se na razum o fudbalu kad mislite da napadac "mora" da nosa dva odbranbena na ledzima. Pogledajte malo druge napadace - brze i pokretne - pa ce te znati sta ljudi sve rade. Zasto su Dzeki dva odbranbena na ledzima, zato sto je spor i nekrece se. Vedo bi ovo POSTENIJE odigrao da je dobio sansu, iako sigurno nema tehnicke sposobnosti jendog Dzeke ali zato covjek ima karakter!!!!
Naravno, i da nije bilo 10 Džekinih golova i njegove 3 asistencijeJanez je napisao/la:Vedo je navikao da se bori od rođena, iz Vlasenice do Amerike, povrede i opet ga nije ništa spriječilo da se bori i gine za svaku loptu. Jadnik nije sigurno, da nije njegove prisebnosti i Izetove majstorije bilo sad bi mi gledali SP bez naše Bosne i Hercegovine.
Mislim, svaka cast Izetu i Vedadu
Ne umanjujem ja zasluge Džeke i da nas je on nosio kroz kvalifikacije, ali si sam naveo jadnik Vedo ( te jedini napadač u selekciji.
), što mi jako smeta. Taj isti Vedo je mogao da igra za Ameriku, ali je odabrao nas. Mnogo puta nas je izvadio kad je trebalo, a povreda ga je spriječila da ostvari transfer u neki od top klubova liga Petice.
Pa Dzeko nije brz i pokretan.MaksuzBaksuz je napisao/la:Serem vam se na razum o fudbalu kad mislite da napadac "mora" da nosa dva odbranbena na ledzima. Pogledajte malo druge napadace - brze i pokretne - pa ce te znati sta ljudi sve rade. Zasto su Dzeki dva odbranbena na ledzima, zato sto je spor i nekrece se. Vedo bi ovo POSTENIJE odigrao da je dobio sansu, iako sigurno nema tehnicke sposobnosti jendog Dzeke ali zato covjek ima karakter!!!!
Vedo nije Edinu ni do koljena sto se tice kvalitete, a i to oko zalaganja je napuhana prica.
nisam ništa loše i pogrdno mislio kad sam napisao "jadnik", što nije teško skontati....a cinjenica jeste da je Vedo slabiji fizicki od Džeke i da bi kao jedini napadac na terenu još teže izlazio na kraj sa zadnjom linijom protivnika.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Jarane dzaba sav kvalitet kad se setas terenom i dopustas da ti igraci kraj tebe prolaze kako hoce. Sto se zalaganja za repku tice Edina bi se mogo malo ogledati na Vedu (to vidi i moj babo pa i moja mama, moja zena i moja nena koji svi nemaju pojma o taktici itd ali vide kad neko grize i kad se neko seta).Mozambik je napisao/la:Pa Dzeko nije brz i pokretan.MaksuzBaksuz je napisao/la:Serem vam se na razum o fudbalu kad mislite da napadac "mora" da nosa dva odbranbena na ledzima. Pogledajte malo druge napadace - brze i pokretne - pa ce te znati sta ljudi sve rade. Zasto su Dzeki dva odbranbena na ledzima, zato sto je spor i nekrece se. Vedo bi ovo POSTENIJE odigrao da je dobio sansu, iako sigurno nema tehnicke sposobnosti jendog Dzeke ali zato covjek ima karakter!!!!![]()
Vedo nije Edinu ni do koljena sto se tice kvalitete, a i to oko zalaganja je napuhana prica.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ok Safet je kriv...Zasto onda Dzeko suti???

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Hebes ba promasaje,desava se i na tome mu niko ne zmajeri nista,no situacije poput ove su samo jedan razlog zbog kojeg Edin vise ne moze biti "idol nacije" u ocima obicnog covjeka,.
Gdje je trka,volja,inat,glad,strast,ambicioznost ? Dzeko je igrac koji ima najvecu reputaciju u nasoj repki,igrac koji svojim zalaganjem bi prosto natjerao druge da jos vise i jace idu u duele,.
Arogancija,egoizam,bahatost,.To nisu osobine za "idola nacije".
Gdje je trka,volja,inat,glad,strast,ambicioznost ? Dzeko je igrac koji ima najvecu reputaciju u nasoj repki,igrac koji svojim zalaganjem bi prosto natjerao druge da jos vise i jace idu u duele,.
Arogancija,egoizam,bahatost,.To nisu osobine za "idola nacije".
Trenutno korisnika/ca: Amas, ArtemisFowl, AshburtonG, DUVNO1921, Goalgetter, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, Jabroni, Jarodwest, jestamaji, JHam, kaskada1922, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MiranGlasnic, NEZALAGANJE, obagol, Paromlinac, PSV, rio_Ferdy88, SanaBosna, Shevko, Shogun, signalidunapark, Slobodanpad1945, soccerfan, Sveti, trunks1946, unavita, wanakis, Zglavkar, zikerrz21 i 259 gostiju.