Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Koji je to čovjek destruktivac. Samo je dovoljno pogledati ove slike sa treninga. Isto građanski rat. Sve podjeljeno u klanove. Igrači se gledaju gotovo pa preko nišana. Sramota. U četvrtak ujutro ga spakirati za Pariz i zahvaliti mu se na suradnji, ali da više u Sarajevo i BiH ne dolazi.
Spahića također poslati sa njim. Hvala za sve. Kapiten je bio stub odbrane, ali više se kapitenski očigledno ne ponaša. Nije problem ni slaba predstava na terenu, nego kabadahijski odnos van njega. Znam takve ljude. Na posljetku, imam oca koji je ista sorta čovjeka i sa takvim ljudima nema razumjevanja. Ljudi koji zagađuju atmosferu samim svojim prisustvom. Zato se i sa Spahićem treba pozdraviti u paketu sa Sušićem. Ubijeđen sam da bi se bez njega u reprezentaciji i Džeko drugačije ponašao.
Spahića također poslati sa njim. Hvala za sve. Kapiten je bio stub odbrane, ali više se kapitenski očigledno ne ponaša. Nije problem ni slaba predstava na terenu, nego kabadahijski odnos van njega. Znam takve ljude. Na posljetku, imam oca koji je ista sorta čovjeka i sa takvim ljudima nema razumjevanja. Ljudi koji zagađuju atmosferu samim svojim prisustvom. Zato se i sa Spahićem treba pozdraviti u paketu sa Sušićem. Ubijeđen sam da bi se bez njega u reprezentaciji i Džeko drugačije ponašao.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- 1988risha
- Kontakt:
Najjače mi je od svega što ovdje neki krive igrače...
Pa zar taj Pape nije rekao da mu niko neće krojiti sastav i da se on jedini pita za sve...
Pa ako se pita što nije ostavio Spahu i Misketa na klupi... 4 godine si s njima i ne znas procijeniti jel neko spreman PSIHIČKI ILI FIZIČKI,nevažno je... ili i za to ima pomoćnika Borčeta koji mu daje dijagnozu igrača...
Pa zar taj Pape nije rekao da mu niko neće krojiti sastav i da se on jedini pita za sve...
Pa ako se pita što nije ostavio Spahu i Misketa na klupi... 4 godine si s njima i ne znas procijeniti jel neko spreman PSIHIČKI ILI FIZIČKI,nevažno je... ili i za to ima pomoćnika Borčeta koji mu daje dijagnozu igrača...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Pored taktičkog idiotizma valja se ponovo vratiti i na fizičku pripremu. Poređenja radi, Niko Kovač je prije punih 8 mjeseci naručio skauting Meksika (znam od čovjeka koji je zadužen za to), Niko Kovač je u Bad Tatzmannsdorfu uveo cijelu ekipu u saunu, podesio vlažnost na onakvu kakva ih čeka u Manausu, dobili su tačnu kilometražu koju moraju preći na biciklu svaki dan za vrijeme priprema, igrači su dobili koncept prehrane, odredili su pojedinačni plan kome je potrebno više odmora a kome više rada...
A naši u Hrasnicu na masnicu. Pa ga onda iznenadila Nigerija, njihovo trčanje, teren i vrućina u Cuiabi.
A naši u Hrasnicu na masnicu. Pa ga onda iznenadila Nigerija, njihovo trčanje, teren i vrućina u Cuiabi.

Miševi su za ostavku Papeta jer je ovo najlošiji rezultat Bosne i Hercegovine na SP. Koje li ironije. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ja,ovo sam zaboravio,Jugosloveni su se uvijek stidjeli svog bošnjaštva pa tako i danas isto.Uvlacili se,pili,jeli....samo da se dokazu svojim idolima.sekretar je napisao/la:Stid me sto sam Bosnjak zbog ovih panjeva,satro mangupa,a ustvari jadnik obicni. Allaha mi,Allaha mi,Allaha mi....ta tvoja kriva usta ne trebaju rijec Allah da izgovaraju nikada. Klosar.Caeruleus je napisao/la:
Hahaha, pravi Bošnjo.
Nista novo.
A decko je perfektno u tri rijeci rekao sve sto je trebalo i oko cega se pisu kilometri,svaka mu cast.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 23 jun 2014, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sjebat cemo svoj ugled u svijetu fudbala. Past ce nam cijena igraca. Popusit cemo sve tri utakmice. I nece nas izvalicit vise iz prvog bubnja nego polako klizimo u treci bubanj. Fantasticno. Sve sam Safete.calcio je napisao/la:
Neodgovorno je postaviti slijepca za linijskog sudiju.
Izvesti rezerve da i oni okuse igranje na SP je vrlo odgovorno.
Opet kazem, ne kazem da ce tako biti niti da bi tako trebali uraditi ali kad nas Fifa ****, mozemo **** i mi njih.
- hogarstrasni
**** ti ovo, sad, kad je gotovo !
Ovo je trebalo pisati prije , barem, pola godine, a bilo je materijala isto koliko ima i danas. Sve smo ovo znali i neko prije dvije , neko prije godinu , neko prije pola ali se znalo i govorilo.
90% ih je velicalo Susica im pozivalo na linc kriticara. Da se tada pisalo ovako, nesto bi moralo uci u onu debilnu glavu, ne bi se bar opustio u bezobrazluku, sada je kasno i malo mi se vec gade ove "analize".
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Polahko doći će on na svoje, čim je vidio sastav za Nigeriju rekao je Safet je usrao motku, ide sporo, ali se i kod njega i kod Safeta napredak vidiGreivis je napisao/la:
Dovedi ovog Virtualnog u red. Ne mogu da vjerujem koje gluposti pise.

BravoBatko je napisao/la:Nisi prošao grupu, izbacila te polumrtva Nigerija. Izveo si sastav i sistem koji je šokirao svakog normalnog čovjeka. Ostavio na klupi čovjeka koji je jedini mogao da se hrve sa Emenikeom. Nisi mjenjao kapitena iako si poslije 10 min vidio da je polumrtav i grijesi iz poteza u potez....Nisi korigirao lijevu stranu iako si vidio da ne ide i da te Nigerija ubi tom stranom.. Potrošio si Lulica misleći da ćeš dobiti i beka i krilo a nisi dobio ništa... Nikakvu reakciju nisi napravio kada ti je tim primio gol.. Izvadio si Hajrovica kada je bio ponajbolji. Nisi korigirao sredinu iako su ti tri igrača stajala jedan na drugom. Pustio si polumrtvog Misimovica da ti igra cijeli mec...
I kao šlag na tortu nisi priznao da si ista pogriješio već si za poraz optužio vrijeme, srecu, sudije i igrace u meču gdje si pogriješio sve sto se moglo pogriješiti...
Ma da si mi otac odlazi jer ovo vrijeđa zdrav razum, ovo je neoprostivo!!!
Za ostavku smo jer on ne može dovesti naše kvazi zvijezde u red, puno im popušta, izgubio je sav kredibilitet kod njih i samo može biti gore, jedino rješenje je odlazak Safeta i nekoliko igrača + što je trenerski limitiranHenderson je napisao/la:Miševi su za ostavku Papeta jer je ovo najlošiji rezultat Bosne i Hercegovine na SP. Koje li ironije.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa to što ste mu vi napucali renome na osnovu Lihtenštajna i Litvanije i Litve i prozvali ga stručnjakom koji igra Atomski fudbal je jedno,a realnost i njegovu trenersku kvalitetu upravo si doživio u mečevima sa profesionalnim igračima,a ne bankarima,stolarima,cvijećarima,automehaničarima...Henderson je napisao/la:Miševi su za ostavku Papeta jer je ovo najlošiji rezultat Bosne i Hercegovine na SP. Koje li ironije.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Wisey je napisao/la:Pored taktičkog idiotizma valja se ponovo vratiti i na fizičku pripremu. Poređenja radi, Niko Kovač je prije punih 8 mjeseci naručio skauting Meksika (znam od čovjeka koji je zadužen za to), Niko Kovač je u Bad Tatzmannsdorfu uveo cijelu ekipu u saunu, podesio vlažnost na onakvu kakva ih čeka u Manausu, dobili su tačnu kilometražu koju moraju preći na biciklu svaki dan za vrijeme priprema, igrači su dobili koncept prehrane, odredili su pojedinačni plan kome je potrebno više odmora a kome više rada...
+1
To ti je svabski pristup prvenstvu.
Pa Englezi trcali u punoj zimskoj opremi u Portugalu na plazi dabi simulirali klimu u Brazilu!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da ih razvalimo 10:0 tesko mi je zamisliti da bi neko u svijetu pomislio, vidi ove Bosne jest dobra. To je nebitna utakmica za vecinu ljudi. Isto tako i ako bi izgubili.Ajax je napisao/la:Sjebat cemo svoj ugled u svijetu fudbala. Past ce nam cijena igraca. Popusit cemo sve tri utakmice. I nece nas izvalicit vise iz prvog bubnja nego polako klizimo u treci bubanj. Fantasticno. Sve sam Safete.calcio je napisao/la:
Neodgovorno je postaviti slijepca za linijskog sudiju.
Izvesti rezerve da i oni okuse igranje na SP je vrlo odgovorno.
Opet kazem, ne kazem da ce tako biti niti da bi tako trebali uraditi ali kad nas Fifa ****, mozemo **** i mi njih.
Ne kolega Borce je "strucnjak" za skauting protivnickih reprezentacija. Gledao je utakmicu Nigerija - Iran. I prenio je nasem strucnjaku Papetu zapazanja sa te utakmice.1988risha je napisao/la:Najjače mi je od svega što ovdje neki krive igrače...
Znači čovjek nije podigao zastavicu za ofsajd sve dok lopta nije ušla u go.1988risha je napisao/la:Pa to što ste mu vi napucali renome na osnovu Lihtenštajna i Litvanije i Litve i prozvali ga stručnjakom koji igra Atomski fudbal je jedno,a realnost i njegovu trenersku kvalitetu upravo si doživio u mečevima sa profesionalnim igračima,a ne bankarima,stolarima,cvijećarima,automehaničarima...Henderson je napisao/la:Miševi su za ostavku Papeta jer je ovo najlošiji rezultat Bosne i Hercegovine na SP. Koje li ironije.

Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 23 jun 2014, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Henderson je napisao/la:Miševi su za ostavku Papeta jer je ovo najlošiji rezultat Bosne i Hercegovine na SP. Koje li ironije.
Ma nije zbog rezultata vec zbog pristupa igri. Ja mislim da bi samom Papetu bilo pametnije da se vise ne zajebava sa poluprofesionalcima kao sto je i on.
Hvala mu sto nas je tamo odveo ali sad treba malo ovo sve dici na veci nivo. Ciri smo se zahvalili sto nas je digo iz pepela, ali ako hoces maoo vise moras nesto mjenjati i uvoditi veci profesionalizam.
Gdje je sada ona sto papetu Prevodi mozda je ona pogrijesila u prevodu.
- hogarstrasni
Ja se samo nadam da ce nam ovo biti skola !
Da cemo, kad nam neko slijedeci put pocne prosipati kocijaske, jeftine folove kao Siusic, ustati i skupa mu **** familiju, i njemu i korumpiranoj medijskoj bagri, i savezu...
Ono sto je najgoren je sto bi, da je ona Dzekina , na kraju, usla, sveovo sto sada pricamo bilo pokriveno tepihom , svi bi slavili i velicali, kao do sada.
Da cemo, kad nam neko slijedeci put pocne prosipati kocijaske, jeftine folove kao Siusic, ustati i skupa mu **** familiju, i njemu i korumpiranoj medijskoj bagri, i savezu...
Ono sto je najgoren je sto bi, da je ona Dzekina , na kraju, usla, sveovo sto sada pricamo bilo pokriveno tepihom , svi bi slavili i velicali, kao do sada.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 23 jun 2014, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Jb ti miš nešto. Nikad nisam riječi rekao protiv njega. Ali i debil sada vidi da čovjek ne može voditi drugoligaša, a kamo li jednu reprezentaciju. Samo vas par slijepaca ovdje kontrirate iz dana u dan. Ja ne znam jel' to iz nekog bolesnog mazohizma ili jednostavno tako hranite svoju sujetnu dušu. Možda je po srijedi i nešto drugo. Možda vas Safet plaća?Henderson je napisao/la:Miševi su za ostavku Papeta jer je ovo najlošiji rezultat Bosne i Hercegovine na SP. Koje li ironije.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- The_Target
- Kontakt:
Zamislite samo situaciju da je Vaha selektor nama a da je Pape selektor Alziru sta mislite ko bi napravio bolji rezultat.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Druze, moderator si, pokusaj se kontrolisati.The_Target je napisao/la:Svaka diskusija je suvisna, Safete GOV.NO jedno odlazi

FifaHenderson je napisao/la: Znači čovjek nije podigao zastavicu za ofsajd sve dok lopta nije ušla u go.

sudjenje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.