Naši trebaju da se pokriju ušima i hvale Begovića što nas je spasio katastrofe, a ne da se žale nekome.
Mene bi bilo sramota žaliti se bilo kome na suđenje kad ti selektor, kapiten i idol nacije učine sve da ne pobijediš. Meksiku su poništena dva gola, ljudi zabili treći. Zašto? Zato što su na papiru bili kvalitetniji, a to pokazali i na terenu boreći se do zadnje minute za svoju zemlju.
IlCapitano je napisao/la:Naši trebaju da se pokriju ušima i hvale Begovića što nas je spasio katastrofe, a ne da se žale nekome.
Mene bi bilo sramota žaliti se bilo kome na suđenje kad ti selektor, kapiten i idol nacije učine sve da ne pobijediš. Meksiku su poništena dva gola, ljudi zabili treći. Zašto? Zato što su na papiru bili kvalitetniji, a to pokazali i na terenu boreći se do zadnje minute za svoju zemlju.
+100000 selektor kriv najviše, pa džeko, a Spaha najmanje od nabrojane trojke
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Takve stvari ce se uvijek desavat jer FIFA ne smije koristit samo evropske sudije.Ipak je ovo SP.Treba prihvatiti ovo,jer nismo mi jedini koji smo osteceni.Bilo je milion ovakvih situacija.Pa Engleskoj su priznali neregularan gol u finalu protiv Njemacke,pa sta se moze.Treba ovo progutat i pokusat ponovo izborit SP.Sta sve procitah ovih dana to je cudo jedno.Djeca prave grupe i str po Facebooku "Svi mi koji smo da se Nigerija izbaci sa SP"
Ma svakako da nam sudije ne smiju biti izgovor za katastrofalnu igru, prije svega taktiku naseg velikog "strucnjaka", ali ipak je to direktno uticalo na eliminaciju, jer da je gol priznat utakmica bi mozda isla drugim tokom, ali eto treba ovo zaboraviti i fokusirati se na ono sto je pred nama.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kad god pogledam sunce pocnem plakat sjetim se Brazila i sp tamo sunce sija skoro uvjek bas ljepo vrijeme za utakmice ali tu nema bosne sa kojom tugujem i radujem