EURO 2016 Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016 Kvalifikacije
Da nam je samo kakvog desnog beka i lijevo krilo.Da to imamo mozda bi i prosli grupu.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Za Belgiju je osigurano prvo mjesto.Mi bi trebali biti drugi pod uslovom da se zahvalimo velikom strategu i nekolicini igraca.Mislim na svena,anela,vrsajevica,misimovica (oprostajna utakmica u osmom mjesecu prije pocetka kvalifikacija ),kapitensku traku dati Begovicu .
Imamo mi to, samo nam trebaju igrači u formi, zalaganje i dobar trener.darker10 je napisao/la:Da nam je samo kakvog desnog beka i lijevo krilo.Da to imamo mozda bi i prosli grupu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
IN:
Novi Trener - Vaha
Prcic, Stilic,M.Vrancic,Dilaver,Omerbasic,Hodzic,Husic,Bunoza,Zolotic,Andrej Modic,Grahovac,Arslanagic,Zec,Eldin Hadzic
OUT:
Susic
Avdija,Hadzic,Avdukic,Sunjic,Ibricic
Klupa:
Miske- prespor, ko da nezna koristiti ljevu nogu sto sam primjetio protiv Nigerije, usporava napad.
Lulic - Jedino dobar sto nije umoran i trci dosta ali uopste nezna sta mu je pozicija niti zna ubacti loptu.
Mujdza - Nije vise igrac ko protiv francuzske, vidi se fali mu utakmica i da je spori.
Spahic - Previse se zayebava i treba se naviknuti na zivot poslje Spahe u odbrani.
Medunjanin - Losa verzija Pjanica, dobar za ubacti ako su igraci umorni i hoces da sacuvas rezultat.
Tino Sven Susic - Iskreno dosta se sranya prica o ovom momku ali imao je par poteza dobri i kad su Hajrovica izveli jedini je osim Pjanica na onu desnu stranu nesto probao da predze igraca, vidim u njemu solidnog igraca ali nevidim truda da postigne veci nivo.
Volio bi vidjeti za Euro 2016 da na drugo krilo igra Visca ili Stevanovic. Lulic tu nema pojma sta radi i da se nekad krilni igraci mjenjaju.
Novi Trener - Vaha
Prcic, Stilic,M.Vrancic,Dilaver,Omerbasic,Hodzic,Husic,Bunoza,Zolotic,Andrej Modic,Grahovac,Arslanagic,Zec,Eldin Hadzic
OUT:
Susic
Avdija,Hadzic,Avdukic,Sunjic,Ibricic
Klupa:
Miske- prespor, ko da nezna koristiti ljevu nogu sto sam primjetio protiv Nigerije, usporava napad.
Lulic - Jedino dobar sto nije umoran i trci dosta ali uopste nezna sta mu je pozicija niti zna ubacti loptu.
Mujdza - Nije vise igrac ko protiv francuzske, vidi se fali mu utakmica i da je spori.
Spahic - Previse se zayebava i treba se naviknuti na zivot poslje Spahe u odbrani.
Medunjanin - Losa verzija Pjanica, dobar za ubacti ako su igraci umorni i hoces da sacuvas rezultat.
Tino Sven Susic - Iskreno dosta se sranya prica o ovom momku ali imao je par poteza dobri i kad su Hajrovica izveli jedini je osim Pjanica na onu desnu stranu nesto probao da predze igraca, vidim u njemu solidnog igraca ali nevidim truda da postigne veci nivo.
Volio bi vidjeti za Euro 2016 da na drugo krilo igra Visca ili Stevanovic. Lulic tu nema pojma sta radi i da se nekad krilni igraci mjenjaju.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ne razumijem po cemu je to Grahovac zasluzio, a Cimirot neAdnan89 je napisao/la:IN:
Novi Trener - Vaha
Prcic, Stilic,M.Vrancic,Dilaver,Omerbasic,Hodzic,Husic,Bunoza,Zolotic,Andrej Modic,Grahovac,Arslanagic,Zec,Eldin Hadzic.

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Pa momak je bio kapiten i vođa u21 reprezentacije već par ciklusa i ima dosta utakmica. Igrao je u našoj ligi, sad je ostvario transfer u Rapid Beč. I na njega se može i treba računati. A Cimirot, odigra dobru polusezonu i odmah bi ga u reprezentaciju?UltraSA je napisao/la:Ne razumijem po cemu je to Grahovac zasluzio, a Cimirot neAdnan89 je napisao/la:IN:
Novi Trener - Vaha
Prcic, Stilic,M.Vrancic,Dilaver,Omerbasic,Hodzic,Husic,Bunoza,Zolotic,Andrej Modic,Grahovac,Arslanagic,Zec,Eldin Hadzic.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A Grahovac ne moze meda, sto ce se i dokazati pa moze u reprezentaciju? Uostalom ovom gore spisku bih prikljucio i Stanica (po mom misljenju dobar igrac), ja ne gledam to k'o igra za ljutog rivala kada je u pitanju reprezentacija, odnosno njen boljitak, kao neki.FaraonTM je napisao/la:Pa momak je bio kapiten i vođa u21 reprezentacije već par ciklusa i ima dosta utakmica. Igrao je u našoj ligi, sad je ostvario transfer u Rapid Beč. I na njega se može i treba računati. A Cimirot, odigra dobru polusezonu i odmah bi ga u reprezentaciju?UltraSA je napisao/la:Ne razumijem po cemu je to Grahovac zasluzio, a Cimirot neAdnan89 je napisao/la:IN:
Novi Trener - Vaha

Jah eto ne može Grahovac meda
Nemam ja šta gledati ko za koga igra, svejedno mi je totalno jel' igra za Sarajevo, Borac ili Vrbanjušu. Istina je da nijedan ni drugi trenutno nemaju mjesta u reprezentaciji a u prednosti po svakoj logici je Grahovac.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam kojom to logikom, samo zato sto je kapiten? Ma daj...FaraonTM je napisao/la:Jah eto ne može Grahovac medaNemam ja šta gledati ko za koga igra, svejedno mi je totalno jel' igra za Sarajevo, Borac ili Vrbanjušu. Istina je da nijedan ni drugi trenutno nemaju mjesta u reprezentaciji a u prednosti po svakoj logici je Grahovac.
Grahovac me u prosloj sezoni nije nimalo odusevio, niti u mladoj repci niti u Borcu. Jedino onaj gol protiv Spanije.
Mozda nije imao vise ni zelje da igra u raspalom Borcu, ali samo znam da ako bude u Rapidu igrao kao u Borcu prosle sezone, ne ceka ga bas neka karijera. Uglavnom sve cemo vidjeti vremenom.
Činjenica je da je davno prekucao ovu ligu i da u Borcu nije imao sa kim igrati. Ovaj odlazak mu je došao u pravi trenutak. Ako se uspije izboriti u Rapidu, kroz 2,3 godine gledat ćemo ga u Bundesligi.UltraSA je napisao/la:Ne znam kojom to logikom, samo zato sto je kapiten? Ma daj...FaraonTM je napisao/la:Jah eto ne može Grahovac medaNemam ja šta gledati ko za koga igra, svejedno mi je totalno jel' igra za Sarajevo, Borac ili Vrbanjušu. Istina je da nijedan ni drugi trenutno nemaju mjesta u reprezentaciji a u prednosti po svakoj logici je Grahovac.
Grahovac me u prosloj sezoni nije nimalo odusevio, niti u mladoj repci niti u Borcu. Jedino onaj gol protiv Spanije.
Mozda nije imao vise ni zelje da igra u raspalom Borcu, ali samo znam da ako bude u Rapidu igrao kao u Borcu prosle sezone, ne ceka ga bas neka karijera. Uglavnom sve cemo vidjeti vremenom.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Iskreno se nadam.FaraonTM je napisao/la:Činjenica je da je davno prekucao ovu ligu i da u Borcu nije imao sa kim igrati. Ovaj odlazak mu je došao u pravi trenutak. Ako se uspije izboriti u Rapidu, kroz 2,3 godine gledat ćemo ga u Bundesligi.UltraSA je napisao/la:Ne znam kojom to logikom, samo zato sto je kapiten? Ma daj...FaraonTM je napisao/la:Jah eto ne može Grahovac medaNemam ja šta gledati ko za koga igra, svejedno mi je totalno jel' igra za Sarajevo, Borac ili Vrbanjušu. Istina je da nijedan ni drugi trenutno nemaju mjesta u reprezentaciji a u prednosti po svakoj logici je Grahovac.
I sad ga gledate u Bundesligi.
Nemoj nas yebat dovoljno smo syebani i ovako. Zna se da mislim na Njemačku a ne na Austriju.darker10 je napisao/la:I sad ga gledate u Bundesligi.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
iskreno nisam ni gledo Cimirota,Marica,Stanica i te ostale....ovi koji su transfer u bolje lige svaka cast, ovi koji mozda imaju neku bolju zaradu pa su ostali u BiH ni nezasluzuju poziv. Mozda i valjaju ali treba igrati na veci nivo da se vidi koliko si dobar.
....Manchester United fan since 1993....
Yah eto, cim je neko iz nase lige ne valja.Adnan89 je napisao/la:iskreno nisam ni gledo Cimirota,Marica,Stanica i te ostale....ovi koji su transfer u bolje lige svaka cast, ovi koji mozda imaju neku bolju zaradu pa su ostali u BiH ni nezasluzuju poziv. Mozda i valjaju ali treba igrati na veci nivo da se vidi koliko si dobar.
Nema tu puno kontati.
Srediti papire Arslanagicu i Vrancicu, pokusati s Hrgotom.
Pozvati fino Prcica, Eldina Hadzica, i jos par mladih momaka. Ko god da nam bude selektor, sigurno je pametnij od Papeta i kad se budu igrale prijateljske onda probati igrace, postepeno. A ne u poluvremenu promijeniti 6-7 igraca i onda slijedi konfuzija.
Ako se vec selektor odluci za 4-2-3-1, ubaci tu 2-3 nova igraca u prijateljskoj pa vidi sta mogu.
Begovic
Dilaver-Arslanagic-Bicakcic-Kolasinac
Prcic-Mume
Hajrovic-Pjanke-Lula
Hadzic
Eh to bih volio vidjeti mada cisto sumnjam,
Srediti papire Arslanagicu i Vrancicu, pokusati s Hrgotom.
Pozvati fino Prcica, Eldina Hadzica, i jos par mladih momaka. Ko god da nam bude selektor, sigurno je pametnij od Papeta i kad se budu igrale prijateljske onda probati igrace, postepeno. A ne u poluvremenu promijeniti 6-7 igraca i onda slijedi konfuzija.
Ako se vec selektor odluci za 4-2-3-1, ubaci tu 2-3 nova igraca u prijateljskoj pa vidi sta mogu.
Begovic
Dilaver-Arslanagic-Bicakcic-Kolasinac
Prcic-Mume
Hajrovic-Pjanke-Lula
Hadzic
Eh to bih volio vidjeti mada cisto sumnjam,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovako bih ja to nekakao slozio. Ima tu jos dosta igraca na koje treba racunati, mnoge ste vec naveli (Stilic, Vrancic itd) ali ovo je neka skica kako bih igrao.
------------------------------------------Begovic-----------------------------------------
------------------------------------------(Fejzic)----------------------------------------
Mujdza------------------Bicakcic----------------------Sunjic------------------Kolasinac
(Stanic)------------------(Vranjes)------------------(Arslanagic)-----------------(Lulic)
----------------Pjanic --------------------Besic-------------------Salihovic----------------
----------------(Prcic)-------------------(???)----------------(Medunjanin)---------------
----------------Hajrovic--------------- Ibisevic--------------------- Visca---------------
---------------(Stevanovic)---------------(Dzeko)----------------------(???)----------------
------------------------------------------Begovic-----------------------------------------
------------------------------------------(Fejzic)----------------------------------------
Mujdza------------------Bicakcic----------------------Sunjic------------------Kolasinac
(Stanic)------------------(Vranjes)------------------(Arslanagic)-----------------(Lulic)
----------------Pjanic --------------------Besic-------------------Salihovic----------------
----------------(Prcic)-------------------(???)----------------(Medunjanin)---------------
----------------Hajrovic--------------- Ibisevic--------------------- Visca---------------
---------------(Stevanovic)---------------(Dzeko)----------------------(???)----------------
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ljudi bez ozbiljnog pristupa i fizicki jakih i trkacko raspolozenih igraca nema nista.
Ko je gledo sad Nizomsku zna o cemi pisem.
Sad gledo jednu emisiju na Hol.programu,pa oni mjere sve kod igraca,jbt to su atlete sve.Dok se to ne uvede kao prioritet u nasem timu otpisite i ove kvalifikacije.Ako ce manekeni doci u Sarajevo na pripreme da obilaze narod i da se slikaju sa cevapima na bascarsiji dzaba vam sve onda.
Jedan strog trener kao Van Gaal bi dosta toga mogao promjeniti.Naravnone mozemo takvog nekog priustiti sebi al ima i jeftinijih a da su autoritet kao on.
Kod Kolasinca i Besica se vidi da su moderni igraci koji to vec imaju,i ozbiljnost i zelju da rade na kondiciji i da fizicki odskacu od drugi sto je i potrebno za njihovu pozicoju koju igraju.Al naravno momci vec imaju ugradjen njemacki mentalitet.
Mozda ovo sad sto pisem nema veze sa temom al moro sam jbg nesto me od onog poraza strecnulo kad sam gledo one nase zadihane pacenike.
Sad gledo jednu emisiju na Hol.programu,pa oni mjere sve kod igraca,jbt to su atlete sve.Dok se to ne uvede kao prioritet u nasem timu otpisite i ove kvalifikacije.Ako ce manekeni doci u Sarajevo na pripreme da obilaze narod i da se slikaju sa cevapima na bascarsiji dzaba vam sve onda.
Jedan strog trener kao Van Gaal bi dosta toga mogao promjeniti.Naravnone mozemo takvog nekog priustiti sebi al ima i jeftinijih a da su autoritet kao on.
Kod Kolasinca i Besica se vidi da su moderni igraci koji to vec imaju,i ozbiljnost i zelju da rade na kondiciji i da fizicki odskacu od drugi sto je i potrebno za njihovu pozicoju koju igraju.Al naravno momci vec imaju ugradjen njemacki mentalitet.
Mozda ovo sad sto pisem nema veze sa temom al moro sam jbg nesto me od onog poraza strecnulo kad sam gledo one nase zadihane pacenike.
Ljudi bez ozbiljnog pristupa i fizicki jakih i trkacko raspolozenih igraca nema nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.