FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jun 2014, 20:38

Evo vam na BHT emisija o Pasicu, ona Cantonina, fudbalski buntovnici...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jun 2014, 20:40

DrustveniParazit je napisao/la:HAUGESUND

- Završio na 14. mjestu Norveške Premier Lige.

- Stadion , Haugesund Stadion , ima kapacitet od 8,800 mjesta.
- Osnovani su 1919.
zavrsili u ovoj tekucoj sezoni na mjestu 14.
nisu nikad igrali eu takmicenja, popularno ih u Norveskoj zovu (Araberne) Arapi :?

za Norveske prilike truba stadion

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2014, 20:42

Nisam bio na tekmi protiv Natrona.
Ako neko moze da napise kako je igrao Kostic ,Mitrevski,Gajic,Duljevic,Okic i ostala nasa pojacanja.
Hvala unaprijed.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 jun 2014, 20:49

amypitar je napisao/la:Nisam bio na tekmi protiv Natrona.
Ako neko moze da napise kako je igrao Kostic ,Mitrevski,Gajic,Duljevic,Okic i ostala nasa pojacanja.
Hvala unaprijed.

kazu da su ekstra i da imaju slifa a dulja odskace od ove lige za klasu dvije mada je smijesno mjerilo onaj narton
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 23 jun 2014, 20:54

Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo vam na BHT emisija o Pasicu, ona Cantonina, fudbalski buntovnici...
Pa otkad ta emisija ima na youtube..... :)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 23 jun 2014, 20:57

pile87 je napisao/la:
licencirani je napisao/la:fazon je sto ste vi gojaku nudili 300 maraka i robovlasnistvo , a mi ovom decku normalan ugovor...
Meni je drago da si ti upucen sta je ko kome nudio u Zelji a nisi recimo sta se ovom malom nudilo to je jedan veliki plus za tebe kao navijaca sarajeva. Bit je da je ishod identican.
pa ne znam bas, mozda numericki, kvalitativno ste vi vjerovatno vise ispusili, da recimo andjusic ode koji slovi kao najveci talenat u generaciji, bilo bi tako.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jun 2014, 21:09

Rule_hz je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Nisam bio na tekmi protiv Natrona.
Hvala unaprijed.

kazu da su ekstra i da imaju slifa a dulja odskace od ove lige za klasu dvije mada je smijesno mjerilo onaj narton
narton ? :roll: Prijatelju ne znam gdje ti zivis, cuj narton :facepalm: Ako ne znas sta je to Natron u Maglaju, barem onda googlaj :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 jun 2014, 21:10

Hoce Kapić u Dusseldorf, ma od tog sine nema nista! Oni imaju hiljade Kapića u juniorskoj ligi. Kome su roditelji određivali, taj je propao prije 21. :oops:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

slave
Kontakt:

Post Postao/la slave » 23 jun 2014, 21:12

Pozdrav, kakav je Gavra, dali je igrao protiv natrona, ima li kakvih misljenja?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 jun 2014, 21:15

slave je napisao/la:Pozdrav, kakav je Gavra, dali je igrao protiv natrona, ima li kakvih misljenja?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kazu da nije bio nista posebno imao dva losija pokusaja za poluvrijeme koliko je igrao ali psoto su ujutro imali kondicioni trening, teske noge, ova tekma se ne uzima za obiljno :)

union1966
Kontakt:

Post Postao/la union1966 » 23 jun 2014, 21:20

Pa uzimajuci u obzir da je ovo igracima "najmrzi" a meni najdrazi dio priprema :D te utakmice protiv realno preslabe ekipe ne mozemo uzeti zakljucak kakav je ko bio, bice prilike ubrzo. :)

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 jun 2014, 21:20

Duljević, Cimi, Stojčev, Velkoski, Bilbija, Džemica....
Optimista sam veliki !!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2014, 21:23

Ma dobro Gavric je mlad igrac ,tek mu je 17 godina.Razlika je igrati u Proleteru i Sarajevu.Covjek se prvi put susrece sa parvim treninzima,pripremama,odvojenom zivotu itd.itd.Mlad je on jos, i bice u njegovoj igri mnogo oscilacije.Cim je uletio odmah u seniorski pogon ,onda sigurno da vrijedi.
Mislim da ce Sarajevo u prvenstvu brzo sa ovim igrackim kadrom, napraviti neku osjetniju bodovnu razliku,pa ce Dzeno na Kosevu davati vise sanse, ovim nasim mladim juniorima.Tad cemo vidjeti na cemu smo, sa ovim mladim momcima.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2014, 21:26

fcsforever je napisao/la:Duljević, Cimi, Stojčev, Velkoski, Bilbija, Džemica....
Optimista sam veliki !!!!

Tu kad jos dodaš Bandovica,Dupovca imamo fakat 8 ekstra igraca koji odskacu ,od ove Premijer lige. :crazy:
Te klupu u kojoj bi ovi igraci mogli igrati u vecini nasih klubova;Todorović,Puric,Radovac,Handzic,Kovacevic,Okic,Tatomirovic,Baric,Vusljanin ..

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 jun 2014, 21:32

Haugesund je prelijep grad koji je ujedno i poznata norveška luka. Osnovan je 1855 godine, a ime je dobio po tjesnacu Haugesundetu. U blizini grada su rafinerije, iskopavanje nafte je glavna djelatnost pa se u njemu nalaze i brojne naftne kompanije. Stanovnici se bave i ribarstvom jer tjesanc obiluje haringom. Grad je specifican jer mu se na otoku Karmoj nalazi ajrodrom. Šira okolina broji oko 100hiljada stanovnika. Gradonačelnik grada je Piter Steen, prezimenjak poznato NHL hokejaša. U općinskom vijeću dominiraju laburisti i konzervativci. Grad iako mali ima i svoj film festival, kao i univerzitet. Kao i sam grad tako je i fudbalski klub jako mlad. Osnovan je 1993. godine, a prvi put u Tippeligaen je zaigrao 1997. godine. Od 2000-te igrali su niže rangove, da bi se opet vratili u najaču ligu 2010. Prošle sezone su izborili prvi put evropska takmičenja. Od srca im želim da odigraju samo četiri utakmice u istom.

slika
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 jun 2014, 21:41

Upravo tako @amy. Imamo jaku ekipu koja će to i dokazati. Sjeti se one tečne i efikasne igre protiv Zrinjskog u kupu i Čelika u obje tekme. Siguran sam da će naši divovi istu stvar i protiv Norvežana ili Welšana.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2014, 21:51

fcsforever je napisao/la:Upravo tako @amy. Imamo jaku ekipu koja će to i dokazati. Sjeti se one tečne i efikasne igre protiv Zrinjskog u kupu i Čelika u obje tekme. Siguran sam da će naši divovi istu stvar i protiv Norvežana ili Welšana.

Da u zadnje vrijeme kad se uigrala ekipa,moglo se vidjeti koliko smo jaki.Jako smo mocno izgledali na terenu,a posebno su to na svojoj kozi mogli osjetili Zrinjski i Celik.Malo nam je odbrana djelovala u Mostaru nesigurno,ali se nadam dolaskom Mitrevskog da ce i to biti rijeseno.Dzemica ce dici igru na jos veci nivo,i to na stranu gdje smo bili najtanji u zadnjih par godina.Duljevic ce nam ubrzati igru prema naprijed sto nam je falilo,kad smo ganjali kontru.Jako je to lose,i sporo djelovalo sa Puricem,sa Duljevicem cemo ubrzati igru prema naprijed barem 20 % .Tu je jos Okic da probije odbranu narocito na Kosevu,jer svi znamo kako se ekipe brane, kad dođu na najveci stadijon.
Realno igracki smo najjaci,sad to treba fino uigrati i spremiti za Evropu,a kasnije za prvenstvo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jun 2014, 21:53, ukupno mijenjano 2 puta.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2014, 21:52

Dobar je proslo izvlacenje,iako iskreno ja se nebih smio zakleti da ce Norvezani proci,mnogo su losiji nego li prosle godine sto pokazuje i njihovo trenutno stanje na tabeli,mogli mi kod naseg Brke u goste vrlo lahko :problem:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 23 jun 2014, 22:07

U-17 selekcija osvojila 3. mjesto na turniru "Igraj fudbal, živi život"

Kadeti Fudbalskog kluba Sarajevo osvojili su treće mjesto na turniru "Igraj fudbal, živi život", koji se u posljednjim danima održavao u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Naši su omladinci odigrali četiri utakmice, zabilježili tri pobjede, te postigli deset pogodaka.

U prvom kolu, malo je nedostajalo da U-17 selekcija Sarajeva pobjedi osvajača ovogodišnjeg izdanja pomenutog, izuzetno jakog turnira, vršnjake Crvene Zvijezde. Krajni rezultat utakmice glasio je 3:2 u korist kluba iz Beograda. Za Sarajevo, golove su postili Cenaj i Herić.

Drugo kolo je donijelo utakmicu protiv Vardara iz Skoplja i sigurnu pobjedu naših kadeta. Pogađali su Cenaj, Vazda i Smajlagić, a krajnji rezultat utakmice glasio je 3:1.

U posljednjem susretu u grupnoj fazi, U-17 selekcija bordo kluba igrala je protiv kvalitetne ekipe RNK Split iz Hrvatske. Golovima Cenaja i Vazde, slomljen je otpor protivnika i naša ekipa se plasirala u narednu rundu takmičenja.

Na zadnjem danu turnira, kadeti Sarajeva odmjerili su snage protiv vršnjaka Budućnosti iz Podgorice. Utakmica za treće mjesto, završena je sigurnom pobjedom naših dječaka, rezultatom 3:1. Dvostruki strijelac bio je Vazda, a u strijelce se upisao i Osmanović.

Spomenimo i to, da je za najboljeg igrača turnira proglašen Anes Vazda, kapiten U-17 selekcije Fudbalskog kluba Sarajevo.

Čestitamo našim omladincima i trenerima na dobrim igrama i osvajanju 3. mjesta!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 jun 2014, 22:08

kad prodjemo ove amatere,kad amidja odrijesi kesu pa dovedemo neku klasu,a da ne govorim u 4. pretkolu aBd

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”