Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
uvali ga kamerun 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Matip zabio, uz nesto srece prodje Nyom Alvesa
i eto ga 1:1.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Možda bi se i trudili da su mogli, Sušić je samo trebao da održi fizičku spremu koju su oni već imali, a oni su za svega mjesec dana žestoko grohnuli. Između ostalog to je iz razloga što je propušteno nekoliko treninga, te poplave, te nema terena u SAD-u, te svako malo slobodan dan. Lik nema pojma ni o taktici ni o fizičkoj spremi, ni o motivaciji, ma nema pojma ni o čemu, teška prevara od trenera i selektora.Unofficialpage je napisao/la:Baš tako, nisu bolji. Da se naši ovako trude, satrali bi Nigeriju i Iran i bili bi 1000% u 1/8 finala a ovako idemo kući.
Očekivano tvrda i izjednačena utakmica, male su šanse bile da ovdje bilo ko dođe do laganih bodova.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neymar 4. gol.
Meni trebaju još 4 večeras
Meni trebaju još 4 večeras
-
Nerminovic
- Kontakt:
ne seri. nije nista zbog fizicku spremu. jos smo sedmicu dana prije se sastavili nego drugi. nista, da se nasi ovako trude garantujem da bi razvalili nigeriju i iran. a nasih ko da je dovoljno samo biti na SP-u i na TV.DukeOfWellington je napisao/la:Možda bi se i trudili da su mogli, Sušić je samo trebao da održi fizičku spremu koju su oni već imali, a oni su za svega mjesec dana žestoko grohnuli. Između ostalog to je iz razloga što je propušteno nekoliko treninga, te poplave, te nema terena u SAD-u, te svako malo slobodan dan. Lik nema pojma ni o taktici ni o fizičkoj spremi, ni o motivaciji, ma nema pojma ni o čemu, teška prevara od trenera i selektora.Unofficialpage je napisao/la:Baš tako, nisu bolji. Da se naši ovako trude, satrali bi Nigeriju i Iran i bili bi 1000% u 1/8 finala a ovako idemo kući.
Očekivano tvrda i izjednačena utakmica, male su šanse bile da ovdje bilo ko dođe do laganih bodova.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Neymar sam "nosi" Brazil svojim golovima 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
mi smo losi bili ali nismo imali ni srece..da je ona Dzekina stativa usla 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Imaš post na temi Safet Sušić koji objašnjava zašto je ovako kako sam ja rekao. Ali pošto ti nisi u stanju da to shvatiš nema potrebe da isti čitaš. Prije toga poradi na kulturi obraćanja.Nerminovic je napisao/la: ne seri. nije nista zbog fizicku spremu. jos smo sedmicu dana prije se sastavili nego drugi. nista, da se nasi ovako trude garantujem da bi razvalili nigeriju i iran. a nasih ko da je dovoljno samo biti na SP-u i na TV.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
I ovi su Meksikanci zajebani, da imaju cakije sve bi redom boli..
-
Nerminovic
- Kontakt:
niti smo bili dobri, niti smo imali srece, niti smo imali srce na teren.Bajric981 je napisao/la:mi smo losi bili ali nismo imali ni srece..da je ona Dzekina stativa usla
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
I da nas sudija ne zayebaBajric981 je napisao/la:mi smo losi bili ali nismo imali ni srece..da je ona Dzekina stativa usla
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Brazil, Meksiko idu dalje..imam neki osjecaj da Meksiko ovo uzima tvrda tekma, ali mislim da ce Meksiko ubrzo zabiti
Zadnja izmjena: union1966, dana/u 23 jun 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Tačno tako,nismo bili dobri a nismo imali ni sreće.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jedno od najgorih poluvremena na prvenstvu,jedino vrijedno spomena ona greda.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Jos da su babi damu, gdje bi bio kraj.adisice je napisao/la:I da nas sudija ne zayebaBajric981 je napisao/la:mi smo losi bili ali nismo imali ni srece..da je ona Dzekina stativa usla
Dajte ljudi malo realno, mi da smo ozbiljna repka ne bi se trebali vaditi na sudije i ostale pizdarije.
Ozbiljna repka pregazni onakvu NIgeriju dok kazes keks. Nikakvo vadjenje i pravdanje ti ne treba.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ma cvrsta utakmica, precka zalutali metak, ali niko nema ciste sanse da je fulo bas zicer. Razlika bi bas mogla biti u detaljima i izmjenama koje naprave oba trenera. Ne znam koga bi izbacio u Hrvatskoj al Jelavic bi trebao uci ako ovako ostane..Grdan je napisao/la:jedno od najgorih poluvremena na prvenstvu,jedino vrijedno spomena ona greda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma slažem se ali opet profesionalci su, kako tako lako da grohni. Nemaš ti šta toliko reći Džeki, Pjaniću kakomda igraju, znaju oni kako igrat, njih treba napalit dodatno, što Pape, očigledno, ne zna.DukeOfWellington je napisao/la:Možda bi se i trudili da su mogli, Sušić je samo trebao da održi fizičku spremu koju su oni već imali, a oni su za svega mjesec dana žestoko grohnuli. Između ostalog to je iz razloga što je propušteno nekoliko treninga, te poplave, te nema terena u SAD-u, te svako malo slobodan dan. Lik nema pojma ni o taktici ni o fizičkoj spremi, ni o motivaciji, ma nema pojma ni o čemu, teška prevara od trenera i selektora.Unofficialpage je napisao/la:Baš tako, nisu bolji. Da se naši ovako trude, satrali bi Nigeriju i Iran i bili bi 1000% u 1/8 finala a ovako idemo kući.
Hrvati imaju posjed ali i sreće. Meksiko konkrrtniji, kako ove pasove odigravaju
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Simpa mi onaj komentator na HRT. Kaže evo sada se malo Meksikanci onako rugaju Brazilcima jer je Kamerun zabio u 26. minuti. A publika ustvari drži ono eeeee i ruke u zraku dok golman ne ispuca loptu (da bi rekli puta ili šta već).
Zadnja izmjena: Makanaky, dana/u 23 jun 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.