Ja sam ovdje isti kao i svi, samo što i ja zaslužujem da kritikujem jednako kao što ti zaslužuješ da ga hvališ i braniš. Janez je ovdje i prije hvalio i kudio Džeku za nastupe u City-u, radovao se svakom golu, ali ljutio i na slabe pružene partije. Ali ovo što je sada napravio je prevršilo svaku mjeru. Naći ću uvijek svakog igrača koji ne pruža sve od sebe za državni dres pa makar bio to moj rođeni otac. Za REPKU se igra iz ljubavi i odanosti grbu koji nosiš, a ne radi ličnih interesa. Žao mi je što se sa par momaka ne uklapam u kalup i da se držim mase fulio dao Džeko je babo. Ne možeš me kupiti i nećeš statusom na FB, trči, gini i gol zabij pa ćeš biti pohvaljen. Niko od like-ova nije hajra u životu imao.gost je napisao/la:
šta nas briga......zaslužujemo zato pisca i Janeza.........
bolan Edine, pusti se foruma, ne čitaj ih, igraj svoju igru...na kraju se svi zapisi broje, a tvoja je teka već podobro ispunjena....
A ako ne možeš da se pustiš foruma, ako ti je toliko važno šta pisac i janez kažu, onda se oprosti od reprezentacije....postani navijač kao i ja, pivuša u jednoj ruci, u drugoj zastava BiH i naprijed.......
I nemoj se sekirati za pisca i janeza, naći će oni drugog Džeku....drugačiji će se zvati, ali principo je isti a sve su ostalo nijanse
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nerminovic je napisao/la:Kaunas je napisao/la:
![]()
ne lazi amru ti yebem.

Edine lazove.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Edin ce ponovi da zavara oci naciji sa ovakvom kvazi izjavom. Pusti kraju izjave, momcino de ti na terenu pokazi borbu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Nerminovic
- Kontakt:
aa ybote. sve gore i gore. jos ovo nisam vidio.Greivis je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Kaunas je napisao/la:
![]()
ne lazi amru ti yebem.
Edine lazove.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ljudi gledaju utakmicu gdje covjek seta po terenu, gdje promasi 4-5 prilika i gdje se nakon najgoreg poraza u istoriji repke smije, i onda lik napise neke floskule na facebooku i odma je sve kao zaboravljeno? Pa kako vas je tako lako kupit ljudi dragi.
Edina treba da bude stid, ovo sto je uradio se ne zaboravlja. Zakazao je kad je najvise trebalo da nas digne, i to nikad nece moc popravit.
Edina treba da bude stid, ovo sto je uradio se ne zaboravlja. Zakazao je kad je najvise trebalo da nas digne, i to nikad nece moc popravit.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 jun 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Misliš PR objasnio?Mozambik je napisao/la:Dijamant objasnio
Čojk bi reko Džeko je Enes Kišević, ne vjerujem da je on ovo napisao. 
Volim sve naše igrače osim Spahića, rijetko, skoro nikako ne pišem protiv njih, nekad u afektu lanem, mada je i to veoma rijetko, ali ovi klipovi i slike Džeke protiv Nigerije mi ubijaju svu volju da ih i dalje branim. Ovo je stvarno nedopustivo i čovjek svašta pomisli, ne znam čime smo to zaslužili...Nerminovic je napisao/la:ne lazi amru ti yebem.
Vjerovatno će njegov prvi naredni gol sve ovo da poništi, kao i uvijek do sad, ali me zanima do kad će se ovo dešavati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravo to. Ja mogu shvatiti da se na forumu prica o tom osmjehu,jer svaka budala koristi forum, ail da mediji mogu objaviti takvu glupost i govoriti da mu je drago je cista glupost.Edol je napisao/la:Recimo da partija nije bila zadovoljavajuća, ali spominjanje osmijeha pri razmjeni dresova je čista glupost, pa normalno je da se nasmiješiš pri tome i dok čestitaš protivniku pobjedu.Šta je treb'o, rigat' vatru na protivničke igrače? Čestitaju i teniseri nakon poraza s osmijehom na licu na kraju, pa ne znači da im je drago što su izgubili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Bilo bi normalno da se oprosti. Treba mu napraviti oprostajnu utakmicu sa Luksemburgom. Da mozda da pocasni gol.biskitt je napisao/la:Znaci ne mozes lose ni odigrat. Povraca mi se od "navijaca". Zbog takvih ce se k'o da gledam Dzeko oprostiti nakon svjetskog.
Gnjida on, Spahic i Ibricic.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Da se bar hoce oprostiti.Probisvjet je napisao/la:Bilo bi normalno da se oprosti. Treba mu napraviti oprostajnu utakmicu sa Luksemburgom. Da mozda da pocasni gol.biskitt je napisao/la:Znaci ne mozes lose ni odigrat. Povraca mi se od "navijaca". Zbog takvih ce se k'o da gledam Dzeko oprostiti nakon svjetskog.
Gnjida on, Spahic i Ibricic.
Njegovo setanje u bitnim utakmnicama je dosadilo svim realnim navijacima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
zapitajte se kakvo bi vase misljenje bilo i sta bi napisali da je sudija priznao regularan gol naseg Dijamanta,pa sami sebi odgovorite na pitanje da li ste licemjeri
da safet nije pozvao hajrovica nebi ni gledali ih u brazilu a pljujete po safetu, kakvi ste vi licemjerimirzatele je napisao/la:zapitajte se kakvo bi vase misljenje bilo i sta bi napisali da je sudija priznao regularan gol naseg Dijamanta,pa sami sebi odgovorite na pitanje da li ste licemjeri
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pokusao ga je zaustaviti.... pogledom.Nerminovic je napisao/la:
Ovo kad sam vidio u direktnom prenosu, nekako sam znao da necemo uspjeti pobjediti, pa cak ni remi izvuci. Ovo je ono "libo me racku za utakmicu, cuvam ja moje nogice za plaze sutra".
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tako je.Cartman je napisao/la:Ljudi gledaju utakmicu gdje covjek seta po terenu, gdje promasi 4-5 prilika i gdje se nakon najgoreg poraza u istoriji repke smije, i onda lik napise neke floskule na facebooku i odma je sve kao zaboravljeno? Pa kako vas je tako lako kupit ljudi dragi.
Boli me k. za post - sto nije na terenu pokazao koliko mu je krivo? Lik nije dao sve od sebe. Sad kad vidim Mandzukica, stid me pricati o Dzeki i koji je on patriot.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
90% forumasa bi ovdje glavom izbilo loptu ako treba ali nema sanse da on i pokaze namjeru da zaustavi loptu.calcio je napisao/la:Pokusao ga je zaustaviti.... pogledom.Nerminovic je napisao/la:![]()
Ovo kad sam vidio u direktnom prenosu, nekako sam znao da necemo uspjeti pobjediti, pa cak ni remi izvuci. Ovo je ono "libo me racku za utakmicu, cuvam ja moje nogice za plaze sutra".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ovo svakako nije njegovo saopštenje, znaš i sam.aleksandar_veliki je napisao/la:Jad, papak, shupak. On zna ko je isitinski, a ko lazni navijac. Kakav nizak udarac onima koji su se do jucer kleli u njega. Sramno, jadno, bijedno. Uskoro i javna humanitarna akcija...
Dzeko je dobro postupio. Mogao je samo napraviti prekrsaj u opasnoj zoni. Besic i jos jedna nas igrac su na vrijeme sprijecili ovog igraca.calcio je napisao/la:Pokusao ga je zaustaviti.... pogledom.Nerminovic je napisao/la:![]()
To sto nismo uspjeli pobjediti morat ces da se zalis na drugoj temi. To spamanje da su svi krivi, i da sada oni koji su najvise branili Papeta pljuju ostale igrace ne prolazi.
jako,ali pazi,jako glupo poredenjerammstein je napisao/la:da safet nije pozvao hajrovica nebi ni gledali ih u brazilu a pljujete po safetu, kakvi ste vi licemjerimirzatele je napisao/la:zapitajte se kakvo bi vase misljenje bilo i sta bi napisali da je sudija priznao regularan gol naseg Dijamanta,pa sami sebi odgovorite na pitanje da li ste licemjeri
toliko pljuvati,ne kritikovati nego pljuvati igrace mozemo samo mi..Kao da smo bili prvi favoriti grupe i prvenstva,kao da smo puno bolji od Nigerije pa nam se nije smio desiti poraz..Tako brzo zaboravite na sretne trenutke koje su ti isti momci donjeli,na kvalifikacije,pobjede..Bitan je samo poraz od Nigerije i svi su izdajice,trebaju se oprostiti
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Dzeko je lose odigrao ali nije kriv za poraz.
Da je imao boljeg trenera na klupi bio bi angazovaniji. Haj ti skaci ko lud kad ti lopte ne dolaze i kad su ti ponistili gol a trener razvalio ekipu, sve izmjenio i reko im "haj sad igrajte".
Dzeko je slabo odigrao ali daleko od toga da je bio toliko los koliko pricate. Dao gol i pogodio stativu. Sta hocete vise?
Krivac je Pape.
Da je imao boljeg trenera na klupi bio bi angazovaniji. Haj ti skaci ko lud kad ti lopte ne dolaze i kad su ti ponistili gol a trener razvalio ekipu, sve izmjenio i reko im "haj sad igrajte".
Dzeko je slabo odigrao ali daleko od toga da je bio toliko los koliko pricate. Dao gol i pogodio stativu. Sta hocete vise?
Krivac je Pape.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 23 jun 2014, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bvsic, CAGarfia, emil02in, habuba, hansbosna, invincible1921, kakarut, rukometubih23, TETRAPAK, torbica, VivaLaLiberta i 95 gostiju.