Pranjić veliki promašaj Kovača, Olić beskoristan. Mislim da Rebić može puno više napraviti od njega u ovoj utakmici.
S druge strane, Meksiko igra sjajan timski nogomet. Zasad u potpunosti zasluženo idu dalje.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Kaunas je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Previše je ovo bitna utakmica i za jedne i za druge da bi bila lijepa. Meksiko je defanzivno strašan, Brazil im nije mogao dati gol, a ako nešto i prođe tu je Ochoa.Grdan je napisao/la:jedno od najgorih poluvremena na prvenstvu,jedino vrijedno spomena ona greda.
Kaunas je napisao/la:Sretno Hrvatima iz Splita, Knina, Zagreba, Opatije, Zaprešćića, Karlovca, Šibenika, Zadra, Osijeka, Siska, Ogulina, Virovitice, Makarske, Metkovića, Rijeke i cijele Slavonije, sa Korčule, Hvara, Brača i svih ostalih otoka
SRETNO!
Steph je napisao/la:Bolji smo, a zdrmali smo i prečku.
Sent from Ciudad de Mexico via tapatalk
Steph je napisao/la:Bolji smo, a zdrmali smo i prečku.
nemojte ba provocirat..popalit ce sve vecerasRiNo je napisao/la:Dobro se drze Hrvati, vjerovao sam od pocetka da mogu do treceg mjesta
Koje recepte citaju Kovacicu, Susic bi reko nisam ja kuharKaunas je napisao/la:e'o Kove
Tebi na čast ovaj post.ZahaKING je napisao/la:joj provokatora majke mi..gori ste od četnika pojedini
bjež' ba nera, nisam se nad'o od tebe tomeSteph je napisao/la:Tebi na čast ovaj post.ZahaKING je napisao/la:joj provokatora majke mi..gori ste od četnika pojedini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.